Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κλειδωμα Με Κωδικο

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:49

ρε παιδια το back up το περναει και αλλη μερα! δεν χρειαζεται να το περασει εκεινη τη στιγμη ! Εγω ρωταω το Restore πρεπει να γινει απτο δικο του pc ή γινεται και απτο δικο μου?? ασχετως του back up !!

Κανε set up as new κ μετα στηστε το απο το τηλ το account
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:52

ρε παιδια το back up το περναει και αλλη μερα! δεν χρειαζεται να το περασει εκεινη τη στιγμη ! Εγω ρωταω το Restore πρεπει να γινει απτο δικο του pc ή γινεται και απτο δικο μου?? ασχετως του back up !!

ναι μπορει να γινει restore σε οποιοδηποτε pc.. επισης ναι μπορεις να το στησεις απο icloud εαν εχει στησει account .. και ναι το backup.. μπορει να το περασει ανα πασα στιγμη

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 20/01/2012 - 12:52

#18   michel1972

michel1972

iPH Addict

• 841 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:55

Παντος χθες κλεψανε απο θεσσαλονικη ενα 4s με κωδικο και ανοιξα και τοπικ για το πως μπορεις να μπλοκαρεις το ιμει....
Ελπιζω να μην εισαι απο θεσσαλονικη

#19   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 20/01/2012 - 12:59

Παντος χθες κλεψανε απο θεσσαλονικη ενα 4s με κωδικο και ανοιξα και τοπικ για το πως μπορεις να μπλοκαρεις το ιμει....
Ελπιζω να μην εισαι απο θεσσαλονικη

ωχ.
Whatsapp doc?

#20   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 676 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:14

Πρωτον οταν κανεις restore μετα περνας το back up και ολα παλι μεσα ! και δευτερον η διαδικασία δεν ειναι τπτ !!
ΑΑ και οσο για τον κωδικο καταλαθος εβαλε κατι για μια φορα ! Τελος παντων το θεμα ειναι οτι αν πιστευει καποιος οτι ειναι κλεμμενο κλπ κλπ
ας μην σχολιαζει ! Εγω ρωταω κατι και οποιος ξερει απανταει δεν ρωταω αν πιστευει οτι ειναι κλεμμενο !! :) αυταα !! Ευχαριστώ πάραυτα !!

Αφού το "έγκλημα" εξιχνιάστηκε,επίτρεψε μου να σε διορθώσω στα ελληνικά σου με πολύ φιλική διάθεση.Το πάραυτα που έχεις γράψει δε σημαίνει το ίδιο με το παρόλα αυτά που προφανώς εννοούσες.Το πάραυτα=ευθύς αμέσως!Οπότε σίγουρα δεν εννοούσες "ευχαριστώ ευθύς αμέσως"...Πάντα φιλικά.

#21   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:18

Αφού το "έγκλημα" εξιχνιάστηκε,επίτρεψε μου να σε διορθώσω στα ελληνικά σου με πολύ φιλική διάθεση.Το πάραυτα που έχεις γράψει δε σημαίνει το ίδιο με το παρόλα αυτά που προφανώς εννοούσες.Το πάραυτα=ευθύς αμέσως!Οπότε σίγουρα δεν εννοούσες "ευχαριστώ ευθύς αμέσως"...Πάντα φιλικά.

εννοει εκ των προτερων, τωρα (ευθυς αμεσως) δηλαδη.. κι ας παρω την απαντηση μετα.. η αναλυση αυτη εγινε απο φιλολογο (συζυγος), εγω απλα τη μεταφερω..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 20/01/2012 - 13:19

#22   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα
  • GameCenter:NINJA-S2K

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:19

η αναλυση αυτη εγινε απο φιλολογο (συζυγος), εγω απλα τη μεταφερω..

:P

#23   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:19

Για δώσε ρε Mate το IMEI στον michel1972 με ένα ss να δούμε...Αν δεν είναι κλεμμένο δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

Αναρτημένη εικόνα

#24   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:23

Λιγο "χοντρο" δεν ειναι αυτο? Δηλαδη οκ, αν ηταν κλεμμενο και εμπαινε καποιος να ζητησει πληροφοριες με το πως το ξεκλειδωσεις ειναι και αυτο χοντρο αλλα το να "υποννοεις" οτι μπορει να ειναι κλεμμενο δεν ειναι καπως? Γνωμη μου παντα ετσι.

Υ.Γ. Δεν ξερω κανεναν απο εδω και χ3στηκ@ κιολας απλα μου κακοφανηκε το ποστ σου αγαπητε MarkKnopfler.

Τελευταία επεξεργασία από: EddieX, 20/01/2012 - 13:24

#25   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:24

XAXAXXAXAXAXAXA !!! Εχεις δικιο !! Παρολα αυτα εννοουσα !!! ;) ;)Ισως ομως να εννοουσα και αυτο που ειπε ο φιλολογος!! Τελος παντων!! :)

Τελευταία επεξεργασία από: Mate, 20/01/2012 - 13:25

#26   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:26

Δεν υπονοώ τίποτα μέχρι αποδείξεως τουναντίον...Δεν είμαι υπέρμαχος του Αμερικανικού συστήματος.
Και το λέω αυτό γιατί ο φίλος, μπορεί και εκ παραδρομής βέβαια, έχει πέσει σε κάποιες αντιφάσεις.
Μπορεί επίσης να το έκλεψε κι ο φίλος του κι όχι ο Mate.

Αναρτημένη εικόνα

#27   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:27

θα παρακαλεσω.. να επανερθουμε on topic thanks!

#28   EddieX

EddieX

iPH User

• 143 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:28

Δεν υπονοώ τίποτα μέχρι αποδείξεως τουναντίον...Δεν είμαι υπέρμαχος του Αμερικανικού συστήματος.
Και το λέω αυτό γιατί ο φίλος, μπορεί και εκ παραδρομής βέβαια, έχει πέσει σε κάποιες αντιφάσεις.
Μπορεί επίσης να το έκλεψε κι ο φίλος του κι όχι ο Mate.

Εννοειται, απλα μου φανηκε καπως κ το ειπα.

#29   Mate

Mate

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:28

Για δώσε ρε Mate το IMEI στον michel1972 με ένα ss να δούμε...Αν δεν είναι κλεμμένο δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

Πρωτον ειμαι απο αθηνα !! θεσσαλονικη ειχα μια γκομενα που προσφατα χωρισα και δεν προκειται να ξαναπατησω εκει οποτε μην αγχεσαι και τελος δεν εχω παρει το κινητο ακομα στα χερια μου για να ξερω το IMEI !!

:D :D :D

#30   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 20/01/2012 - 13:29

Το "έβαλα κωδικό και τον ξέχασα" ισοδυναμεί με το "είχα κάνει την εργασία αλλά την έφαγε ο σκύλος μου". Επειδή δεν είμαστε ούτε 12 χρονών, ούτε βλάκες, καταλαβαίνουμε πώς "ξεχάστηκε" ο κωδικός.

Ο καθένας πράττει όπως νομίζει και είναι υπεύθυνος των πράξεών του.
Αλλά το να υποτιμά την νοημοσύνη τόσων ανθρώπων και να μην δείχνει στοιχειώδη ντροπή είναι τουλάχιστον προσβλητικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0