Εσείς τι λέτε να τα ψηφίσουν τα μέτρα?
Δημοσίευση 12/02/2012 - 12:59
Ad
Δημοσίευση 12/02/2012 - 12:59
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LnBCO_QWmU4
Ποιος είναι ο κώδικας για embed ρε παιδιά;
Πολύ σωστό.
Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:01
Δε μου χρειαζεται να πληροφορηθω απο την τηλεοραση κοθοτι ειμαι αποφοιτος οικονομικων. Εσυ με τον ιδιο τροπο που μου απαντας, διαβασες ενα αρθρο καποιου στο ιντερνετ που λεει οτι αν χρεοκοπησουμε δε θα ειναι και τοσο τραγικα και λες, ΟΚ ας χρεοκοπησω. Ρωτησε καποιον απο τους παλιοτερους, τον πατερα σου, τον παππου σου, τι βιωσαν οταν ξαναχρεωκοπησε η ελλαδα, και ξανασκεψου αν αυτη ειναι η λυση. Δε μπορω να σου κανω οικονομικη αναλυση εδω μεσα, αλλα ενα απλο παραδειγμα ειναι οτι και με 400€ μισθο, οταν οι τιμες τις αγορας προσαρμοστουν σε αυτο, αν αυτα που αγοραζεις πεσουν στη μιση τιμη, τοτε θα ειναι αυτοματα σα να παιρνεις 800. Απλα χρειαζεται περιοδος προσαρμογης. Και αλλου ο κοσμος πληρωνεται με λιγα χρηματα, αλλα οταν μπορει να πιει καφε στην καφετερια με 1 ευρω, δε του φαινεται τραγικο. Απλα σε εμας ακομα οι τιμες ειναι ιδιες με πριν 3-4 χρονια, και οι μισθοι εχουν συμπιεστει, γι αυτο και ο κοσμος δεν αντεχει αλλο...
κ γω τους τα ελεγα πριν απο λιγο κ με ειπαν κακο...
Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:02
Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:03
έβαλα και poll, για να βλέπουμε τα αποτελέσματα πιο άμεσα.
Με μπέρδεψες όμως!
Δε συμβαδίζει με το τίτλο...στην ερώτηση του τίτλου λέω όχι, στην ερώτηση του poll πιστεύω ναι δυστυχώς!
ναι αλλα μαλλον θα μεινουμε με αυτο που εχουμε γιατι επομενο δεν βλεπω να μπορουμε να παρουμεΠερασουν δεν περασουν τα μετρα εμεις το iPhone θα το εχουμε στο τσεπακι μας.... Σωστα??
Δε μου χρειαζεται να πληροφορηθω απο την τηλεοραση κοθοτι ειμαι αποφοιτος οικονομικων. Εσυ με τον ιδιο τροπο που μου απαντας, διαβασες ενα αρθρο καποιου στο ιντερνετ που λεει οτι αν χρεοκοπησουμε δε θα ειναι και τοσο τραγικα και λες, ΟΚ ας χρεοκοπησω. Ρωτησε καποιον απο τους παλιοτερους, τον πατερα σου, τον παππου σου, τι βιωσαν οταν ξαναχρεωκοπησε η ελλαδα, και ξανασκεψου αν αυτη ειναι η λυση. Δε μπορω να σου κανω οικονομικη αναλυση εδω μεσα, αλλα ενα απλο παραδειγμα ειναι οτι και με 400€ μισθο, οταν οι τιμες τις αγορας προσαρμοστουν σε αυτο, αν αυτα που αγοραζεις πεσουν στη μιση τιμη, τοτε θα ειναι αυτοματα σα να παιρνεις 800. Απλα χρειαζεται περιοδος προσαρμογης. Και αλλου ο κοσμος πληρωνεται με λιγα χρηματα, αλλα οταν μπορει να πιει καφε στην καφετερια με 1 ευρω, δε του φαινεται τραγικο. Απλα σε εμας ακομα οι τιμες ειναι ιδιες με πριν 3-4 χρονια, και οι μισθοι εχουν συμπιεστει, γι αυτο και ο κοσμος δεν αντεχει αλλο...
Επέτρεψέ μου και ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και καλοπροαίρετα μερικές παρατηρήσεις.
Οι οικονομικές θεωρίες που διδάσκονται θεωρείς ότι στέκουν ακόμα αφού πλεόν δεν υπάρχει καμία σταθερά και τα πάντα αυτοαναιρούνται?
Μπορείς να μας πεις τον τρόπο που οι τιμές θα πέσουν μιας και είναι το αντικείμενό σου? Και το ρωτώ διότι η εμπειρία μου 20 και πλέον ετών στο χώρο του εμπορίου (και όχι οι σπουδές μου) το οποίο εμπόριο σημαίνει μεσάζοντες που εάν εκλείψουν (και πρέπει να εκλείψουν) θα πρέπει κάτι άλλο να κάνουν δείχνουν τα αντίθετα?
Η επιστήμη που διδάχθηκες αναφέρει σε κάποια βιβλία αυτά που συμβαίνουν και αυτά που θα συμβούν σε χώρα η οποία είναι σε κοινό νόμισμα? Αν ναι σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας.
Οι παππούδες και οι πατεράδες μας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ αυτό που ζούμε εμείς διότι πάλευαν μία ζωή για κάτι καλύτερο γιαυτούς και τα παιδιά τους λέγοντας "σπούδασε παιδί μου να μη γίνεις σαν και μας" και δεν έχουν την εμπειρία να μας πουν κάτι ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!!
Και τέλος τα "σπουδαγμένα παιδιά" είναι αυτά που οδήγησαν την Ελλάδα εδώ που είναι τώρα.
Πάντα επαναλαμβάνω φιλικά.
Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:04
τα πσι απλά αναβάλλουν παρατείνουν την παραπάνω κατάσταση.
Οτι και να προσπαθησεις να αποδειξεις στον οποιονδηποτε δεν θα το καταφερεις, το κανουν πολυ καλα τα γραφομενα σου. Τετοιες μπαρουφες δεν εχω διαβασει ουτε απο τους φανατικοτερους μνημονιακους, ουτε ο τομσεν δεν θα ελεγε τετοια πραγματα.
Παναγια μου τι αλλο θα δουμε επιτελους.....
Αν μου βρεις ενα λογο που θα μπορουσα να ειμαι φανατικος μνημονιακος να μου τον εξηγησεις. Τι εχω να κερδισω εγω απο το μνημονιο; Ειπα εγω οτι με το μνημονιο θα διορθωθουν τα πραγματα; Ο τυφλος φανατισμος και αγανακτισμος σας σας κανει να μη καταλαβαινετε τι διαβαζετε, οποτε εγω αποχωρώ γιατι δεν εχω καμια διαθεση για να μαλωσω με κανεναν. Ο καθενας την αποψη του, απλα να προσεχουμε τι λεμε ωστε να μην προσβαλουμε κανεναν...
Καλη συνεχεια!
Πολύ σωστό.
O ίδιος ομιλητής του Video είναι και αυτός που έχει γράψει το κείμενο που παραθέτω παραπάνω
Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:06
Επειδη δε συμφωνω μαζι σου πρεπει να πηρα πτυχιο με σκονακια... ΟΚ
Και φυσικα και με προσβαλεις και δεν εισαι καν αξιος να σου ξαναπαντησω.
Δεν εχω κανενα απολυτως λογο να αποδειξω τιποτα σε εσενα, δοξα το θεο τα "σκονακια" με βοηθησαν πολυ στη μετεπειτα καριερα μου...
Αν σε πρόσβαλα, σου ζητώ συγνώμη. Δεν είχα άλλωστε τέτοιο σκοπό. Το ''σκονάκια'' δεν πήγαινε προφανώς στο αν ήσουν άξιος να πάρεις πτυχίο (λες και σε ξέρω) αλλά σε αυτό που λέω πιο κάτω, να κατανοήσεις την διαφορά ανάμεσα στα οικονομικά και την πολιτική. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να αραδιάζουμε διπλώματα, πτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες για να αποδείξουμε με αυτό τον τρόπο ότι έχουμε δίκιο.
Το αν είμαι άξιος να μου απαντήσεις δεν με απασχολεί είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι σε μια προσβολή που θεωρείς ότι σου γίνεται δεν απαντάς με προσβολή...
Εκτός κι αν στο μυαλό σου το ''δεν εισαι καν αξιος να σου ξαναπαντησω'' δεν είναι προσβολή.
Anyway, για μένα έληξε εδώ...
Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:08
Ωραίες η συζητήσεις και η φιλοσοφιες μέσω Internet ....αλλα μήπως καποια στιγμή πρέπει να σηκώσουμε τον κωλο μας απο τους καναπέδες και το πληκτρολόγιο .........
Πίσω απο μια οθόνη πολλά μπορει να ειπωθούν ......η πραγματικότητα όμως βρίσκεται εκει έξω ..........
Δυστυχώς οταν βλέπεις παιδιά (και απο το δικό μας φόρουμ)να βρίσκονται όλοι μέρα απο το πρωί μέχρι το επόμενο πρωί μέσα στο Internet και το μονο που τους απασχολει ειναι το iPhone ......δυστυχώς δεν περιμένω πολλά πράγματα .
Αυτη είναι η πραγματικότητα κυρίες και κύριοι
Η αλλαγή πρέπει να γίνει στις νοοτροπίες μας .....αν αλλάξει αυτο ,θα αλλάξει και η χώρα μας ......
Χρειάζεται δουλεια ......το ξέρω ,αλλα χωρίς δουλεια δεν γίνεται τίποτα .....
φιλικά προς όλους
Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:08
Ναι ωραία και?Περασουν δεν περασουν τα μετρα εμεις το iPhone θα το εχουμε στο τσεπακι μας.... Σωστα??
Τι ενα iphone με κατατάσει στους πλούσιους
Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:09
Οτι και να προσπαθησεις να αποδειξεις στον οποιονδηποτε δεν θα το καταφερεις, το κανουν πολυ καλα τα γραφομενα σου. Τετοιες μπαρουφες δεν εχω διαβασει ουτε απο τους φανατικοτερους μνημονιακους, ουτε ο τομσεν δεν θα ελεγε τετοια πραγματα.
Παναγια μου τι αλλο θα δουμε επιτελους.....
Δεν ειναι ωραιο να προσβαλουμε καποιον φιλε μ, απλα επειδη δεν συμφωνουμε με την αποψη τ....
Προσπαθησε με επιχειρηματα να πεισεις τον αλλον για την αποψη σ
Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:11
Αν σε πρόσβαλα, σου ζητώ συγνώμη. Δεν είχα άλλωστε τέτοιο σκοπό. Το ''σκονάκια'' δεν πήγαινε προφανώς στο αν ήσουν άξιος να πάρεις πτυχίο (λες και σε ξέρω) αλλά σε αυτό που λέω πιο κάτω, να κατανοήσεις την διαφορά ανάμεσα στα οικονομικά και την πολιτική. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να αραδιάζουμε διπλώματα, πτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες για να αποδείξουμε με αυτό τον τρόπο ότι έχουμε δίκιο.
Το αν είμαι άξιος να μου απαντήσεις δεν με απασχολεί είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι σε μια προσβολή που θεωρείς ότι σου γίνεται δεν απαντάς με προσβολή...
Εκτός κι αν στο μυαλό σου το ''δεν εισαι καν αξιος να σου ξαναπαντησω'' δεν είναι προσβολή.
Anyway, για μένα έληξε εδώ...
Προφανως και προσβαλει καποιον οταν του λες οτι πηρε πτυχιο με σκονακια, γιατι λεει ξεκαθαρα οτι δεν εισαι αξιος αυτου που σπουδασες
Anyway, η συγγνωμη δεκτη, (απλα απαντησα με τον τροπο που μου απαντησες, δεν ξεκινησα εγω κατι) και οπως ειπα και παραπανω αποχωρω απο την κουβεντα γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα βλεπω οτι εχουν διαθεση να αρπαχτουν!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες