Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Εσείς τι λέτε να τα ψηφίσουν τα μέτρα?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
365 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Εσείς τι λέτε να τα ψηφίσουν τα μέτρα? (186 μέλη έχουν ψηφίσει)

Θα ψηφιστούν;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#151   frogaki

frogaki

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:14

Προφανως και προσβαλει καποιον οταν του λες οτι πηρε πτυχιο με σκονακια, γιατι λεει ξεκαθαρα οτι δεν εισαι αξιος αυτου που σπουδασες

Anyway, η συγγνωμη δεκτη, (απλα απαντησα με τον τροπο που μου απαντησες, δεν ξεκινησα εγω κατι) και οπως ειπα και παραπανω αποχωρω απο την κουβεντα γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα βλεπω οτι εχουν διαθεση να αρπαχτουν!

εγω προτεινω να κατσεις....
χωρις διαφορετικες αποψεις δεν υπαρχει συζητηση...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   Odd

Odd

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:18

Αν μου βρεις ενα λογο που θα μπορουσα να ειμαι φανατικος μνημονιακος να μου τον εξηγησεις. Τι εχω να κερδισω εγω απο το μνημονιο; Ειπα εγω οτι με το μνημονιο θα διορθωθουν τα πραγματα; Ο τυφλος φανατισμος και αγανακτισμος σας σας κανει να μη καταλαβαινετε τι διαβαζετε, οποτε εγω αποχωρώ γιατι δεν εχω καμια διαθεση για να μαλωσω με κανεναν. Ο καθενας την αποψη του, απλα να προσεχουμε τι λεμε ωστε να μην προσβαλουμε κανεναν...

Καλη συνεχεια!

Eχεις συνδιασει το οχι στο μνημονιο 2 με την χρεοκοπια και προσπαθησεις να διακαιολογησεις τις μειωσεις και να τις μετατρεψεις σε αυξησεις σε βαθος χρονου _αν φερθει εξυπνα η αγορα και μειωσει τις τιμες σε καπιταλιστικο καθεστως_ με τη δικη σου υπεραπλουστευμενη λογικη που σαφεστατα δεν εχει καμια σχεση με οικονομικη επιστημη!!!! Η μηπως κανω λαθος? Δεν ξερω αν λες στις παρεες σου ευθαρσως οτι υποστηριζεις το μνημοπνιο, ουτε τι νομιζεις οτι θα κερδισεις η δεν θα χασεις απο την εφαρμογη του, παντως σιγουρα απο αυτα που γραφεις φαινεται να υποστηριζεις τη λογικη να συνεχισουμε με αυτο αρα ακομα και αν δεν θελεεις να το παραδεχτεις σαφεστατα το στηριζεις. Αφου αυτη ειναι η δικη σου γνωμη καλα κανεις, αλλα αυτα που γραφεις για τους μισθους και τις τιμες των αγαθων ειναι ανυποστατα και εξοργιστικα, ακομα και αν τα γραφει η τα λεει ενας απλος ανθρωπος και οχι μελος της εξουσιας, αν τα ελεγε αυτα ο Βενιζελος αυγα θα του πεταγε ο παπαδημος απο διπλα...

#153   Raspoutin71

Raspoutin71

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:18

O ίδιος ομιλητής του Video είναι και αυτός που έχει γράψει το κείμενο που παραθέτω παραπάνω :)

Με το κείμενο μπορώ να πώ με εκνεύρισε γιατί δεν θέλω ποια να ακούω ότι μας φταίνε όλοι απο το εξωτερικό και η λογική του να λέμε ότι πρέπει να κοιτάνε τα δικά τους μούτρα και να μην κοιτάμε πρώτοι τα δικά μας (και εννοώ τα τόσα χρόνια κομματολαγνίας) είναι εντελώς λάθος.

Αυτό που μου έμεινε περισσότερο είναι ότι το πετρέλαιο, τα τρόφιμα τα εισάγουμε σαν χώρα οι εταιρείες και όχι το κράτος, που μας παραμυθιάζουν. Επίσης όντως και το είχα ξεχάσει, το καινούριο δάνειο και όποιοο δάνειο πέρνουμε μετά το πρώτο μνημόνιο και το πρώτο κούρεμα μας το δήλωσαν κατηγοριματικά είναι για την αποπληρωμή του χρέους, οι μισ8οί συντάξεις και τα λοιπά βγαίνουν απο εμάς.

Άρα όχι να μην ψηφίστουν τα νέα μέτρα γιατί όλοι παραδέχονται ότι δεν μας βοηθάει σε τίποτα, παρα μόνο να μας οδηγεί στην φτώχεια, την ύφεση και εξηπειρετεί μόνο την αποπληρωμή των δανείων με νέο δάνειο.

Τελευταία επεξεργασία από: Raspoutin71, 12/02/2012 - 13:20

#154   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:21

Ωραία και μετά τι γίνεται...?? :huh:
Ωραία τα λέμε,σωστές γνώμες και απόψεις,έξυπνα κείμενα αρκετός κόσμος στο τόπικ,θα μιλάμε για άλλες 2-3 ώρες και μετά?Πάντα αυτό γίνεται,όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα,μια χαρά τα λέμε βρίσκουμε λύσεις για όλα τα προβλήματα της χώρας τελιώνουμε την συζήτηση και συνεχίζουμε την ζωή μας.....το πολύ μπλά-μπλά μας έφαγε.....
Για να μπώ στο ζουμί,για Αθήνα ψήνεται κανείς να σκάσει σήμερα η όχι?(Για αυτούς που ζούν στην Αθήνα)

#155   Stathis193

Stathis193

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:22

Διέρρεε και βασίλευε και μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει
Βλέπε την χώρα σε κομμάτια και όχι σαν ενιαία χώρα
Βλέπε οπαδούς ομάδων που σκοτώνονται αντί να απολαμβάνουν το παιχνίδι
Αμορφωσιά και οι παπαγάλοι
Ρουσφέτια
Προπαγάνδα
Αν αυτά δε ξεπεράσουμε, κλάφτα

#156   aalex

aalex

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:25

Ωραία τα λέμε,σωστές γνώμες και απόψεις,έξυπνα κείμενα αρκετός κόσμος στο τόπικ,θα μιλάμε για άλλες 2-3 ώρες και μετά?Πάντα αυτό γίνεται,όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα,μια χαρά τα λέμε βρίσκουμε λύσεις για όλα τα προβλήματα της χώρας τελιώνουμε την συζήτηση και συνεχίζουμε την ζωή μας.....το πολύ μπλά-μπλά μας έφαγε.....
Για να μπώ στο ζουμί,για Αθήνα ψήνεται κανείς να σκάσει σήμερα η όχι?(Για αυτούς που ζούν στην Αθήνα)

Πολύ σωστός ο φίλος στις παρατηρήσεις του!!!
Αυτές είναι οι ερώτησεις που πρέπει να απευθύνουμε πρώτα στους εαυτούς μας και όταν απαντήσουμε στο "ποιός θα κάνει τι και πως θα το κάνει" τότε και μόνο υπάρχει ελπίδα.

#157   frogaki

frogaki

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:25

ενας εγω....ετοιμοπολεμος

#158   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:27

Διέρρεε και βασίλευε και μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει
Βλέπε την χώρα σε κομμάτια και όχι σαν ενιαία χώρα
Βλέπε οπαδούς ομάδων που σκοτώνονται αντί να απολαμβάνουν το παιχνίδι
Αμορφωσιά και οι παπαγάλοι
Ρουσφέτια
Προπαγάνδα
Αν αυτά δε ξεπεράσουμε, κλάφτα

Άκουσε φίλε μου, αυτό το ''όλη η χώρα μαζί'' και ''ενωμένοι'' κλπ είναι για μικρά παιδιά!!!
Εγώ με τους κηφήνες μαζί; Με τα παράσιτα; Ενωμένοι σε τι; Στο να καταστρέψουμε τη χώρα;
Όχι, και το '40 ΔΕΝ ήταν όλοι μαζί!!! Ήταν οι αντάρτες που βγήκαν στο βουνό, πολλοί ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο αλλά ήταν κι οι χίτες κι οι προδότες κλπ που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές.

Όλοι μαζί δεν θα είμαστε λοιπόν...

#159   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:28

Παντως ρε παιδια ειλικρινα,αν δεν δω καποιους στη φυλακη δεν προκειται να πειστω οτι αυτη η χωρα θα παει ποτε μπροστα.
Κανονιζουν για το μελλον μας αυτοι που 30 χρονια τωρα ετρωγαν με χρυσα κουταλια και εχουν μικρες περιουσιες σε ξενες τραπεζες.
Λεμε οτι φταινε και πολλες κοινωνικες ομαδες που υπερχρεωναν εκαναν εραναν λες και το παμπονηρο κρατος δεν ηταν εκει και δεν τα ηξερε ολα αυτα αλλα τα αφηνε επιτηδες να γινονται.Επρεπε και ο γεματος απωθημενα ελληνας επιτελους να νοιωσει καποιος..."επιχειρηματιας" βρε παιδι μου με το τσαντακι του,την ωραια του υπαλληλο,το πρωτο τραπεζι στα μπουζουκια κλπ.
Πεταγαν ψιχουλα για να μπορουν αυτοι να μενουν χρονια και χρονια στην εξουσια και να επιδιδονται σε μια ανευ προηγουμενου κλεψια...γιατι ηταν πολλα τα λεφτα Αρη.
Ναναι καλα η Ευρωπαικη Ενωση με τα δισεκατομυρια που εχωνε για να αναπτυχθουμε υποτιθεται...εδω φροντιζαν και τα αξιοποιουσαν καταλληλα.
Τελικα νομιζω οτι εχω σιχαθει να τους βλεπω και να τους ακουω.Οσο δεν εφαρμοζεται Δικαιοσυνη προκοπη αυτος ο τοπος δεν θα δει.Η μαλλον τωρα τελευταια παριστανει οτι εφαρμοζεται σε κατι τυπους που χρωστανε στο Δημοσιο.
Απο την αλλη ομως οι καναλαρχες για παραδειγμα δεν χρωστανε μια στο ελληνικο δημοσιο...η τα καναλια που τοσο ωραια μας τα λενε καθε μερα ψηφιακα πια πληρωσαν στο δημοσιο αυτα που επρεπε για τις ψηφιακες συχνοτητες.Δικαιοσυνη απουσα και πως να μην ειναι οταν ολοι αυτοι ειναι το ιδιο παρακρατος που καθοριζει τις τυχες μας τοσα χρονια.
Αυτα και καλη μας ορεξη

ΥΓ Θυμαστε πριν καποια χρονια που ειχαν βουτηξει αυτο το αρχιλαμογιο τον ΘΕΜΟ με 5 εκ ευρω καπου μεταξυ Ελβετιας και Γαλλιας.
Γιατι αραγε μετεφερε λεφτα τοτε αυτη η ποντικομαμη?
Επισης εκεινοι οι αγροτες που εκοβαν την ελλαδα στα 2 για τις επιδοτησεις που στην ευχη εχουν εξαφανιστει?

#160   hrta

hrta

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:29

και εγω ειμαι τις αποψης οτι δεν ειναι σωστο να μαλωνουμε μεταξυ μας αλλου ειναι ο εχθρος και πλεον νομιζω ειναι φανερος πια.γιατι καποιοι παραποιησαν στοιχεια για να μπουμε στο ΔΝΤ? ποιοι συνομιλουσαν με εκπροσωπους του ΔΝΤ πριν τις εκλογες και ενω ηξεραν την κατασταση ελεγαν λεφτα υπαρχουν ποιοι υποστηριζουν την καταστροφικη μνημονιακη πολιτικη πους μας επιβαλουν πια στο αγγλικο δικαιο χανωντας καθε εθνικη μας κυριαρχια ,ποιοι οδηγησαν ενα ολοκληρο λαο σε απογνωση μεσα απο εκβιασμους και ψευτοδιλληματα με στρατιγικες τυπου "σοκ και δεος "
λοιπον αυτα πρεπει να μας απασχολουν πια και αφου διωξουμε ολους αυτους που μας οδηγησαν εως εδω μετα μιλαμε για το πως θα διαχειριστουμε τα πραγματα ,γιατι οσο υπαρχουν αυτοι δεν προκετε να αλλαξει κατι παρα μονο θα οδηγουμαστε σε απιστευτη παρακμη ,

#161   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:30

Δεν κάθομαι στα λόγια, κάθε φορά που έχει συλλαλητήριο μέσα είμαι.

ΡΕ ΣΕΙΣ η ζωή μας παίζεται.

Εδώ στο δρόμο αν κάποιος σου πάρει 20,00€ θα τρελαθείς και φωνάζεις.... τώρα σου κλέβουν την ίδια τη ζωή, θα το ανεχτείς!!!;;;;

#162   iKostis

iKostis

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:32

Κι εγώ θα 'μαι!

#163   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:32

ενας εγω....ετοιμοπολεμος

;)
Άντε να μαζευτούμε!!!!
Άλλος κανείς??
Μην ντρέπεστε ναι το ξέρω έξω κάνει κρύο αλλά με αυτά που θα μας κάνουν και το καλοκαίρι κρύο θα κάνει!!!

#164   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:34

;)
Άντε να μαζευτούμε!!!!
Άλλος κανείς??
Μην ντρέπεστε ναι το ξέρω έξω κάνει κρύο αλλά με αυτά που θα μας κάνουν και το καλοκαίρι κρύο θα κάνει!!!

Στη Θεσσαλονίκη, 3 μέρες τώρα έκανε ψόφο αλλά είμασταν στο δρόμο!

#165   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 13:35

Βλέπω γίναμε τέσσερις....μπάμ μπάμ σε 5 λεπτάκια άντε να μαζευτούμε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες