Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 22/12/2012 - 21:41
Έχω το S3 και δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό απλά το κινητό είναι απίστευτο.(λίγο μόνο γιατί τώρα θέλω το note 2)
Το έχω φορτωμένο ένα κάρο πράγματα και δεν καταλαβαίνει τπτ! δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουν μερικοί προβλήματα.
Επίσης πολύ λένε για διάφορες με Android - ios, τα πράγματα είναι απλά, πολύ όπως και εγώ θέλουν να πειράζουν το κινητό τους να έχουν μερικά widgets, live wallpapers, να δοκιμάζουν καινούργιους launcher (μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει 8!) με λίγα λόγια βαρέθηκαν το πλέον απλό, απαρχαιομενο, flat ios.
Ad
Δημοσίευση 22/12/2012 - 21:45
Δημοσίευση 22/12/2012 - 21:46
Λοιπών Παιδιά και εγώ πλέον σαν χρήστης Android μπορώ να πω ότι είναι φανταστικό! Ήμουν χρήστης iphone από το 2008 και το τελευταίο μου ήταν ένα 4s όλα τα είχα jailbreak από το ios 2.2.1 για όσους θυμούνται! ;-)
Έχω το S3 και δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό απλά το κινητό είναι απίστευτο.(λίγο μόνο γιατί τώρα θέλω το note 2)
Το έχω φορτωμένο ένα κάρο πράγματα και δεν καταλαβαίνει τπτ! δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχουν μερικοί προβλήματα.
Επίσης πολύ λένε για διάφορες με Android - ios, τα πράγματα είναι απλά, πολύ όπως και εγώ θέλουν να πειράζουν το κινητό τους να έχουν μερικά widgets, live wallpapers, να δοκιμάζουν καινούργιους launcher (μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει 8!) με λίγα λόγια βαρέθηκαν το πλέον απλό, απαρχαιομενο, flat ios.
Μιας κ δοκιμασες τόσους launchers ποιος σου φάνηκε καλύτερος σε ταχύτητα κατα την γνώμη σου; Εγώ έχω nova κ μου φαίνεται ο καλύτερος κ δεν αλλάζει το ui όπως για παράδειγμα ο tsf shell
Δημοσίευση 22/12/2012 - 21:50
Τελεια !! Καιρος να αρχισει και δω λοιπόν το περιφημο debate : refurbished η καινούριο ?
Μπα δεν παίζει refurbished στην Samsung μόνο καινούργιο ζελατινάτο σφραγισμένο αυτα τα πρωτεία Refurbished τα κατέχει η Apple με μεγάλη διαφορά
Δημοσίευση 22/12/2012 - 21:54
Μιας κ δοκιμασες τόσους launchers ποιος σου φάνηκε καλύτερος σε ταχύτητα κατα την γνώμη σου; Εγώ έχω nova κ μου φαίνεται ο καλύτερος κ δεν αλλάζει το ui όπως για παράδειγμα ο tsf shell
Για να πω την αλήθεια για πολύ καιρό είχα και εγώ το NOVA, αλλά μετά είχα τον Next από τους devs του go! Τελικά κατέληξα στον tsf shell! Φοβερός, γρήγορος και για αυτά που έχει πολύ ελαφρύς!
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 22/12/2012 - 21:56
Δημοσίευση 22/12/2012 - 21:57
Ετσι νομίζεις !Μπα δεν παίζει refurbished στην Samsung μόνο καινούργιο ζελατινάτο σφραγισμένο αυτα τα πρωτεία Refurbished τα κατέχει η Apple με μεγάλη διαφορά
Δημοσίευση 22/12/2012 - 22:04
Για να πω την αλήθεια για πολύ καιρό είχα και εγώ το NOVA, αλλά μετά είχα τον Next από τους devs του go! Τελικά κατέληξα στον tsf shell! Φοβερός, γρήγορος και για αυτά που έχει πολύ ελαφρύς!
ωραία τα κουτάκια που είναι η φάκελοι
Δημοσίευση 22/12/2012 - 22:05
Μπα δεν παίζει refurbished στην Samsung μόνο καινούργιο ζελατινάτο σφραγισμένο αυτα τα πρωτεία Refurbished τα κατέχει η Apple με μεγάλη διαφορά
αυτες τις @@ριες μονο η apple τις κανει εννοειτε...
στη sam θα παρεις καινουργια συσκευη σφραγισμενη...
νεκρωσε ενα s2 γνωστου μου και σε 2 μερες του δωσανε καινουργιο σφραγισμενο.
Δημοσίευση 22/12/2012 - 22:42
αυτες τις @@ριες μονο η apple τις κανει εννοειτε...
στη sam θα παρεις καινουργια συσκευη σφραγισμενη...
νεκρωσε ενα s2 γνωστου μου και σε 2 μερες του δωσανε καινουργιο σφραγισμενο.
Γνωριζω την πολιτικη τις Samsung και σε πιστευω, αλλωστε έχω και εγώ προσωπική εμπειρία απο φίλου που πήγε χαλασμένο S2 άνοιξη του 2012 και του το άλλαξαν με σφραγισμένο καινούργιο S2 σε 3 εργάσιμες ημέρες και ήταν και rooted το κινητο αυτο που είχε χαλάσει
Δημοσίευση 22/12/2012 - 22:45
Γνωριζω την πολιτικη τις Samsung και σε πιστευω, αλλωστε έχω και εγώ προσωπική εμπειρία απο φίλου που πήγε χαλασμένο S2 άνοιξη του 2012 και του το άλλαξαν με σφραγισμένο καινούργιο S2 σε 3 εργάσιμες ημέρες και ήταν και rooted το κινητο αυτο που είχε χαλάσει
αυτο με το root ειναι ενα θεμα...ναι μεν υπαρχει ο counter απο εκει και περα ομως δεν ξερω αν το κοιτανε παντα...
Δημοσίευση 22/12/2012 - 22:48
αυτο με το root ειναι ενα θεμα...ναι μεν υπαρχει ο counter απο εκει και περα ομως δεν ξερω αν το κοιτανε παντα...
Και απο τι θυμάμαι στο S2 γίνονταν reset με jtag.τωρα στο S3 υπαρχει και εφαρμογή έτοιμη για αυτή τη δουλειά.
Δημοσίευση 23/12/2012 - 01:06
Μόνο εγω βρίσκω το note II μια χαρα στο μέγεθος;;;;
Πάντως το 5 σε άσπρο είναι πολυ πολυ όμορφο
Εγώ σήμερα έπαιξα με το note το πρώτο και τελικά το βάζεις και στο αυτάκι σου για να μιλήσεις.…..Μάλλον έκανα λάθος που πήγα σε SG3.....δεν είναι και τόσο τρομακτικό το μέγεθος του:-(
Δημοσίευση 23/12/2012 - 01:09
Δημοσίευση 23/12/2012 - 02:43
Note 2>iPhone 5>Galaxy S3.
και ειμαι κατοχος iPhone 5 και Samsung Galaxy S3.
Δημοσίευση 23/12/2012 - 17:08
Μια συσκευή που τελικά νομίζω τα έχει όλα και θα καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό .
Το περιμένω από μέρα σε μέρα ..
Χρόνια πολλά σε ολους
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες