Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2266   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 24/12/2012 - 00:57

μεταχειρισμενο το εχω βρει 350 ευρω...επεισης γινετε να μεταφερω επαφες απο iphone σε samsung?Και επεισης ποιο χρωμα ειναι καλυτερο λες? Ποιο του παει ! Ασπρο η μπλε?

Δεν το ξέρω πως να μεταφερείς αλλα ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα για αυτή τη δουλειά.
Χρώματα ψηφίζω μαύρο γιατι μου δείχνει καλύτερα.
Άλλοι λένε τα σκούρα χρώματα για να μην φαίνεται μεγάλο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2267   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/12/2012 - 01:03

μπα οχι μαυρο... το χειροτερο χρωμα. με την παραμικρη γρατζουνια δειχνει...αυτο πιστευω

Επεισης ξερει καποιος που ειχε iphone και πηγε σε galaxy τι εκανε με τις επαφες?

#2268   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/12/2012 - 01:23

μπα οχι μαυρο... το χειροτερο χρωμα. με την παραμικρη γρατζουνια δειχνει...αυτο πιστευω

Επεισης ξερει καποιος που ειχε iphone και πηγε σε galaxy τι εκανε με τις επαφες?

Από το icloud.com τις επιλέγεις όλες και κάνεις export σε vcf και μετά εισάγεις το αρχείο στο gmail.

#2269   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 01:31

Σπυρο ωραιος. Εσυ το LTE εχεις? εχει μεγαλη διαφορα με το απλο? και απο χρωματακι τι λες?

#2270   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/12/2012 - 01:37

Σπυρο ωραιος. Εσυ το LTE εχεις? εχει μεγαλη διαφορα με το απλο? και απο χρωματακι τι λες?

Όχι δεν έχω το lte.. Από χρώμα κόλλησα εγώ απ'την αρχή για λευκό και αυτό πήρα. Πάντως αν δεν σου αρέσει το μαύρο ρίξε και μια ματιά στο γκρι..

Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 24/12/2012 - 01:37

#2271   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 02:17

check your inbox

#2272   nikos22patra

nikos22patra

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 24/12/2012 - 04:08

Κοιτά και αυτήν την προσφορά να μην προλαβεις ,διότι γίνεται χαμός......
Στα skroutzομαγαζα με 518 ευρώ ,για μια τέτοια συσκευή είναι το κάτι άλλο ..........
Βούρ για Note 2 ......

φιλε το ειχα το note2 για ενα μηνα οσο προλαβα να το χαρω το ειδα τι κινηταρα ειναι το ειχα παρει 550 μ εφτασε,και μ το κλεψανε.και κοιτω να δω πως θα μ βγει οικονομοικοτερο τωρα γτ δεν το συζητω το ιδιο θα παρω.

#2273   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 24/12/2012 - 09:39

Μίλησα τώρα με πλαίσιο μαγουλας και ισχύει η δωροεπιταγη των 150 μέσα στην τιμή του note,όπως μίλησα και με Samsung που επίσης ισχύει η 100 cashback επιταγή.....έφυγα να το πάρω!!!!

#2274   manos1986

manos1986

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/12/2012 - 10:01

Παιδιά είχα το 4άρι και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.Κάποια στιγμή μου την έδωσε και το πούλησα και πήγα και πήρα το s3.Ακούστε λοιπόν πως έχουν τα πράγματα.Το λειτουργικό αντρόιντ είναι ένα όπεν λειτουργκό,ΌΜΩΣ....όλες οι επιπλέον λειτουργίες και παράμετροι που έχει το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να γεμίζουν το κινητό με σκουπίδια και κατε'έπεκταση την μνήμη με αποτέλεσμα το κινητό να μη λειτουργεί σωστά σε πολλές περιπτώσεις.Το μεγαλύτερο μειονέκτημα δε που βρήκα ήταν όλα αυτά τα widjets..δε λέω είναι πολύ ωραία...αλλά πραγματικά ξεφτιλίζουν την μνήμη και ρουφούν με το καλαμάκι την μπαταρία.Με ελάχιστη χρήση φόρτιζα το κινητό 3 !!! φορές την ημέρα...και μόλις πήγαινε 30% η μπαταρία έκλεινα το 3g γιατί διαφορετικά σε 3 ώρες θα είχε σβήσει (φυσικά χωρίς να το χρησιμοποιώ).
Πιο δύσχρηστο λειτουργικό με σφάλματα στο κινητό και κολλήματα τρελά!To σ3 είναι εκπληκτικό τηλέφωνο,το πήρα γιατί μου άρεσαν όλα αυτά το κολπάκια που έχει...στην πορεία κατάλαβα ότι είναι άχρηστα σχεδόν όλα!Σας μιλάω ειλικρινά δε χρησιμοποίησα ποτέ κανένα.Άσε που αν έχεις ανοικτό το σύστημα που κοιτάζει τα μάτια σου για να μη σβήνει η οθόνη απλά η μπαταρία κατεβαίνει με 1000! Είχα φτάσει σε σημείο να τα έχω όλα κλειστά για να μπορώ να το παίρνω έξω απο το σπίτι μου..τραγική κατάσταση.
Άλλο μειονέκτημα...προσωπική μου άποψη το σύστημα αφής που έχει το iphone δε το έχει κανένα άλλο τηλ...κολλήματα πιο αργό...αλλά το καταλαβαίνει μόνο ένας που είχε πριν iphone...γιατί έχω φίλο που μου λέει είναι οκ...αλλά δεν είχε iphone ποτέ!! Σε τελική κατάλαξη είχε κολλήσει ο αριθμός 1 στα μηνύματα ότι έχω 1 μη αναγνωσμένο (το οποίο δεν ύπηρχε...)ούτε με επαναφορά των ρυθμίσεων δεν έφευγε!!Κολλήματα τρελά με το ανέβασμα φωτό στο φέις...μία φορά ανέβαζε,5 όχι!! Μου είχε σπάσει στην κυριολεξια τα νεύρα είχα συνιθίσει τελείως διαφορετικά!Επίσης να ξέρετε ότι τα αντρόιντ λειτουργουν σαν υπολογιστές...καθαρισμούς κλπ.Διαφορετκά μετά απο λίγο καιρό το κινητό θα γίνει πιο αργό και απο το θάνατο!Επειδή μου είχε σπάσει τα νεύρα...το πούλησα μετά απο 3 μήνες και πήρα το iphone 5.Δεν ξαναφεύγω απο την apple...το δοκίμασα μία και τέλος!Είναι προσωπική μου άποψη όλα αυτά δεν έχω σκοπό να επηρεάσω κανέναν αλλά η απλότητα και η αμεσότητα που έχει το iphone δεν υπάρχει!΄΄Ασε που το κοντράρω με φίλου s3 στο ιντερνετ και του ρίχνω στα αυτιά...παρότι τετραπύρηνο το άλλο!!Αλλά όπως προείπα όλλες αυτές οι άχρηστες λειτουργίες σκοτώνουν και επεξεργαστή και μνήμη! Καλές γιορτές σας εύχομαι και ελπίζω να βοήθησα κάποιους...!

#2275   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/12/2012 - 10:40

Φίλε Μάνο ..., σίγουρα έπεσες σε προβληματικό τηλέφωνο! ΔΕΝ είναι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση τόσο τραγικά όσο τα γράφεις! Για να φτάσει ένα τηλέφωνο android στην κατάσταση που περιγράφεις (ειδικά αν είναι και ισχυρό όπως το S3) πρέπει να είναι, είτε προβληματικό όπως είπα, είτε να το "πειράξεις" με σπασίματα και χακιές και να του φορτώσεις την Σάρα και την Μάρα !! Θέλει προσπάθεια δηλαδή και απειρία!!
Δικαίωμά σου εννοείτε και επιλογή σου να γυρίσεις στο μήλο και να μείνεις εκεί!! :)

#2276   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/12/2012 - 10:50

Από blackmart αν έχεις πολλά προγράμματα δεν θες και τίποτα άλλο για να το γονατίσεις το κινητό . Πολλά είναι στα κινέζικα και πετάνε διαφημίσεις από το πουθενά. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει το καθένα. Τεσπα εγώ έχω και 4s και δεν φτάνει σε ταχύτητα το s3. Το 5 δεν ξέρω τι κάνει αλλά σε τόσο κλειστό λειτουργικό δεν γυρνάω και σε σχέδιο κινητού ίδιο, λίγο πιο τραβηγμένο και πιο λεπτό, με το iphone 4. Αν ποτέ αλλάξει πολιτική η Apple θα δούμε. Όντως Μάνο πρέπει να έπεσες σε προβληματικό κινητό ή κάτι θα είχες πειράξει. Εμένα όλα αυτά που λες δεν τα έχει κάνει ποτέ. Έτσι είχε πάθει και ο Σπύρος στην αρχή με την μπαταρία αλλά βρήκε τι έφταιγε και έχει στρώσει τώρα

#2277   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 24/12/2012 - 11:30

Οχι παιδιά και εγώ ίδια εμπειρία έχω με τον μανο και πολλοί φίλοι μου out of the box το κινητο είναι καλα όπως και πολλές ναυαρχίδες του android τα πράγματα Χαλανδρίου μετά απο κανά δυο εβδομάδες όταν έχεις βάλει apps τότε το λειτουργικό τα κάνει μαντάρα σε αντίθεση με το iOS που και 500 εφαρμογές να το έχεις δουλεύει όπως το πήρες όταν το πρωτοανοιξες. Απλα δεν ξέρω αν τώρα με 2gb μνήμη που αρχίζουν και βγαίνουν μερικά όπως το nexus 4 και note 2 γίνεται να έχεις αρκετές εφαρμογές και το κακό είναι όπως είπε ο Μάνος οτι πολλές εφαρμογές τρέχουν συνέχεια και ας μην είναι τίποτα εφαρμογές που χρειάζεται να τρέχουν απλα γιατί τις έφτιαξε έτσι ο developer όπως και κάποιες προκαλούν drain battery που είναι εκνευριστικο οτι κάθε λιγο και λιγάκι πρεπει να βγάζεις εφαρμογές μέχρι να ανακαλύψεις ποια το προκαλεί πράγματικα αν λύσει αυτά τα θέματα το android με τις εφαρμογές απο το play store και τα APi που δίνει στους developers θα μου άρεσε παρά πολυ θα ήθελα πχ μια ΕΦΑΡΜΟΓΗ να τρέχει απο πίσω μονο αν τις το επιτρέψω εγώ και όχι επειδή το θέλει ο developer και μου προκαλεί προβλήματα με την μπαταρία και την μνήμη

#2278   sakisole

sakisole

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 24/12/2012 - 11:34

. Έτσι είχε πάθει και ο Σπύρος στην αρχή με την μπαταρία αλλά βρήκε τι έφταιγε και έχει στρώσει τώρα

για πες τι εφταιγε τελικα ????

#2279   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 24/12/2012 - 11:40

Οχι παιδιά και εγώ ίδια εμπειρία έχω με τον μανο και πολλοί φίλοι μου out of the box το κινητο είναι καλα όπως και πολλές ναυαρχίδες του android τα πράγματα Χαλανδρίου μετά απο κανά δυο εβδομάδες όταν έχεις βάλει apps τότε το λειτουργικό τα κάνει μαντάρα σε αντίθεση με το iOS που και 500 εφαρμογές να το έχεις δουλεύει όπως το πήρες όταν το πρωτοανοιξες. Απλα δεν ξέρω αν τώρα με 2gb μνήμη που αρχίζουν και βγαίνουν μερικά όπως το nexus 4 και note 2 γίνεται να έχεις αρκετές εφαρμογές και το κακό είναι όπως είπε ο Μάνος οτι πολλές εφαρμογές τρέχουν συνέχεια και ας μην είναι τίποτα εφαρμογές που χρειάζεται να τρέχουν απλα γιατί τις έφτιαξε έτσι ο developer όπως και κάποιες προκαλούν drain battery που είναι εκνευριστικο οτι κάθε λιγο και λιγάκι πρεπει να βγάζεις εφαρμογές μέχρι να ανακαλύψεις ποια το προκαλεί πράγματικα αν λύσει αυτά τα θέματα το android με τις εφαρμογές απο το play store και τα APi που δίνει στους developers θα μου άρεσε παρά πολυ θα ήθελα πχ μια ΕΦΑΡΜΟΓΗ να τρέχει απο πίσω μονο αν τις το επιτρέψω εγώ και όχι επειδή το θέλει ο developer και μου προκαλεί προβλήματα με την μπαταρία και την μνήμη

Εγω σε καταλαβαινω αλλα να ρωτησω κατι. Μονο στο Χαλάνδρι ειναι το προβλημα ? Περιστερι, Πατησια, Μαρουσι ειναι εντάξει ? :P

Χρονια Πολλά ! Καλα Χριστούγεννα !

#2280   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/12/2012 - 11:44

6 μηνες ειχα το s3 με αρκετα πραγματα πανω και δεν ειχα κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερθηκαν πριν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες