καταραμενο auto correct χαχαχαχαχα καμια σχέση δεν το πρόσεξα αντί για πράγματα Χαλανδρίου έγραψα τα προβλήματα αρχιζανΕγω σε καταλαβαινω αλλα να ρωτησω κατι. Μονο στο Χαλάνδρι ειναι το προβλημα ? Περιστερι, Πατησια, Μαρουσι ειναι εντάξει ?
Χρονια Πολλά ! Καλα Χριστούγεννα !

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 24/12/2012 - 11:56
Ad
Δημοσίευση 24/12/2012 - 12:10
για πες τι εφταιγε τελικα
?
Ρώτα τον Σπύρο
Δημοσίευση 24/12/2012 - 12:21
Πολυ καλο κινητο, ωραια οθονη και χορταστικη.
Αλλα μετα απο λιγο, αρχιζα να το πειραζω (root , roms , κλπ) να βαζω αρκετα πραγαματαπανω του και διαπιστωσα οτι πιο πολυ ασχολιομουνα με το να το "φερω στα μετρα μου" , παρα με το ιδιο ο τηλεφωνο και τις εφαρμογες του.
Η μπαταρια του δε με εβγαζε ουτε 4-6 ωρες με αρκετη χρηση και ετσι αναγκαστηκα να βγαλω ολα τα widjet και οτι αλλο ετρωγε τη μπαταρια μου.
Ηταν επισης αρκετα δυσχρηστ σαν τηλεφωνο με το ενα χερι….
Τελικα το εδωσα και πηρα το iphone 5…λιγοτερα tweaking αλλα ασυγκριτη ταχυτητα κι εμπειρια χρησης.
Ειδικα με το ενα χερι, δεν εχει αντιπαλο. Και ο εφαρμογες ειναι αλλου…. στο android δε βρηκα ουτε στο ελαχιστο αντιστοιχες εφαρμογες με το garage band, djay, imovie, iphoto ˚κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 24/12/2012 - 12:22
Δημοσίευση 24/12/2012 - 12:26
Δημοσίευση 24/12/2012 - 12:32
Υπηρχαν κι αλλα θεματα ομως.
Δεν ηξερα οτι δεν μπορεις να συνδεσεις ψηφιακα τα android τηλεφωνα με το car stereo kai στεροφωνικο του σπιτιου!
Ουτε μπορεις να εχεις το control σαν ipod (το χρησιμοποιω συνεχως για μουσικη στο αυτοκινητο και σπιτι) και θελώ να το χειριζομαι απο το τιμονι .
Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 24/12/2012 - 12:33
Δημοσίευση 24/12/2012 - 12:57
σε οτι είπες σε αυτο και το άλλο πιο πάνω πόστ δυστυχώς είχα ακριβώς την ίδια εμπειρία μονο αυτο με το αμάξι δεν κατάλαβα εγώ έπαιζα μέσω Bluetooth μια χαρα μουσική στο αμάξι μου και το χειριζομουν κιόλας μέσω των χειριστηριων στο τιμόνιδεν ηταν μονο αυτο… για μενα ηταν δυσχρηστο λογω ογκου, δεν υπηρχαν ανβαθμισεις γρηγορα (5 μηνες εκναε να βγει η 4.1 ενω ηδη εχει βγει η 4.2) και δεν υπηρχαν οι εφαρμογες που ηθελα (αντιστοιχες τουλαχιστον).
Υπηρχαν κι αλλα θεματα ομως.
Δεν ηξερα οτι δεν μπορεις να συνδεσεις ψηφιακα τα android τηλεφωνα με το car stereo kai στεροφωνικο του σπιτιου!
Ουτε μπορεις να εχεις το control σαν ipod (το χρησιμοποιω συνεχως για μουσικη στο αυτοκινητο και σπιτι) και θελώ να το χειριζομαι απο το τιμονι .
Δημοσίευση 24/12/2012 - 13:19
Καλά βέβαια τον καθένα βολεύουν αλλά πράγματα. Απλά λέω τώρα τι βόλεψε εμένα σε σχέση με το iphone
Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 24/12/2012 - 13:22
Δημοσίευση 24/12/2012 - 13:26
Σημερα ειδα ενα S3 γνωστου με 10 εφαρμογες ανοιχτες και δεν κολλουσε ουτε λαγκαρε καθολου....210 ημερων (ηθελα να ηξερα πως αντεξε και δεν χαλασε)

Τελευταία επεξεργασία από: tpal12, 24/12/2012 - 13:27
Δημοσίευση 24/12/2012 - 13:27
Η μόνη συσκευή που ανανεώνεται συνέχεια σε λειτουργικό είναι τα nexus. Από την άλλη εγώ δεν κυνηγάω τις αναβαθμίσεις. Ούτε υπάρχει κάποιος κανόνας όπως η Apple που δεν μπορώ να πάω σε όποια έκδοση με βολεύει, και πρέπει αναγκαστικά να έχω την νεότερη. Εγώ στο iphone κοιτάω μην κάνω καμιά πατάτα και αναγκαστώ να κάνω restore κ πάω στο ios 6. Στο Android πάω κατ επιλογή μου σε όποια μου αρέσει και με βόλεψε. Τώρα αυτό που λέτε με το ipod θα γίνει μόνο εάν βγάλει η Samsung δικό της ipod και συνεργαζονται μεταξύ τους αλλιώς με τίποτα
Καλά βέβαια τον καθένα βολεύουν αλλά πράγματα. Απλά λέω τώρα τι βόλεψε εμένα σε σχέση με το iphone
Αυτος ειναι ο εφιαλτης των developer ... Αν αναρρωτιεσαι ποτε γιατι κορυφαιες εφαρμογες αργουν να περασουν στο Android .. αυτος ειναι ο λογος . H απιστευτη πολλαπλοτητα συνδυασμων software-hardware που πρεπει να στοχευσουν ...
Δημοσίευση 24/12/2012 - 13:35
Αυτος ειναι ο εφιαλτης των developer ... Αν αναρρωτιεσαι ποτε γιατι κορυφαιες εφαρμογες αργουν να περασουν στο Android .. αυτος ειναι ο λογος . H απιστευτη πολλαπλοτητα συνδυασμων software-hardware που πρεπει να στοχευσουν ...
Προτιμώ να έχω την έκδοση λειτουργικού που μου αρέσει πάρα μια κορυφαία εφαρμογή που ίσως δεν παίζει. Αν και τώρα όπως πχ λέει στις εφαρμογές για ios 5+ έτσι είναι και στο Android ics+. Από ics και πίσω είναι μαυρίλα το λειτουργικό. Οπότε ελάχιστες εφαρμογές κάνουν προβλήματα. Εκτός αν πάρεις κανένα πολύ σπάνιο μοντέλο Android που δεν θα πολυασχολουνται οι devs.
Δημοσίευση 24/12/2012 - 13:39

Δημοσίευση 24/12/2012 - 13:55
Το 70% των συσκευων Android που κυκλοφορουν εξω δεν μπορει να τρεξει ICS. Ειναι φτηνα κινεζικα μοντελλα που πουλιουνται subsidized στην Κινα κατα χιλιαδεσ καθε μερα.. Αυτο ειναι το μικρο ενοχο μυστικο του Android
Ναι όμως όπως είπες είναι φτηνά και λίγα πλέον δεν έχουν ics ! Και με 200 ευρώ πλέον παίρνεις κινητό με ics. Για να μπεις όμως στον κόσμο του ios όσο αφορά τα κινητά πρέπει να δώσεις 600+ για να έχεις προηγούμενης γενιάς iphone 4s. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Εμένα από τις 200 εφαρμογές μια είχε πρόβλημα όταν είχα ics
Δημοσίευση 24/12/2012 - 14:15
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:21
Το 70% των συσκευων Android που κυκλοφορουν εξω δεν μπορει να τρεξει ICS. Ειναι φτηνα κινεζικα μοντελλα που πουλιουνται subsidized στην Κινα κατα χιλιαδεσ καθε μερα.. Αυτο ειναι το μικρο ενοχο μυστικο του Android
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Καθόλου για την ακρίβεια. Αυτές οι συσκευές που λες δεν παίρνουν εξ αρχής άδεια από την Google και δεν είναι ένοχο μυστικό του android, αλλά των no name κατασκευαστών που πουλάνε συσκευές που δεν έχουν πάρει έγκριση (το απαραίτητο hardware για να τρέξουν σωστά) και για αυτό δεν έχουν μέσα τους το play store: http://support.googl...&answer=1397129 και ανεπίσημα να το βάλουν -που δεν μπορούν εύκολα, δεν έχουν υπογραφή μερικές ώστε να κατεβάζουν εφαρμογές από το play store που να τις τρέξουν. Συνεπώς αυτοί θα μείνουν χωρίς το αντίστοιχο app store στην καλύτερη ή δεν θα μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές από πουθενά με ή χωρίς αυτό. Κανένας όμως δεν μπορεί να κατηγορήσει την MS για παράδειγμα, αν το hardware του υπολογιστή που αγόρασε ήταν λάθος για να κάνει την δουλειά του ή τον έπιασαν "κοτσο" Κινέζοι no name κατασκευαστές. Με την αγορά της no-name συσκευής σου στην τιμή "προσφοράς" κανε παράπονα στον κατασκευαστή σου αν δεν σηκώνει κάτι (αν βρεις support κιόλας). Δεν φταίει η google για την ελευθεριά διαμοιρασμού του λειτουργικού της. Έχει κανόνες και απαιτήσεις, κάποιοι λειτουργούν και χωρίς αυτά.
Και δεν είναι θέμα του android αν μια εφαρμογή δεν αποκρίνεται σωστά. Είναι θέμα του κώδικα της. Λογικό είναι όσοι έρχονται από ios και μεταφέρουν έτσι τις εφαρμογές με μικρές ή καθολου σχεδον αλλαγές να μην έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι πιο πολλές εφαρμογές με αρνητικές βαθμολογίες δεν είναι τυχαίο που τυγχάνει να είναι εφαρμογές που προϋπήρχαν στο iOS, ενω οι αντιπαλες του android δεν ειχαν θεματα. Μιλάω αποκλειστικά για μικρούς developers, και όχι μεγάλες εταιρίες. Οι καλύτεροι που το προσπαθούν, τα έφτιαξαν και είναι παιδιά και από εδώ μέσα που αρχικά είχαν τις χειρότερες κριτικές και πλέον 5/5 αστεράκια και θετικά σχόλια στο play store. Εδώ μεγάλες εταιρίες, παράδειγμα gameloft, μετέφεραν τα παιχνίδια στην αρχή με ελάχιστες αλλαγές, απλώς για να τρέξουν και ήταν χάλι μαύρο. Πάλι καλά που το έφτιαξαν γιατί τους νοιάζει τελικά και το android, εξαιτίας του κόσμου και φροντίζουν να εχουν native υποστήριξη απο την αρχη και οχι import απο άλλες πλατφόρμες. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο android και στην πλατφόρμα των wp το ιδιο ισχύει για την μεταφορά εφαρμογών από την μια πλατφόρμα στην άλλη. Εκτός αν εσύ πιστεύεις οτι με ενα copy paste και μια μικρή αλλαγή συναρτήσεων (που δεν υπάρχουν) έχεις το optimization και την σωστή απόκριση.
Τέλος η διάφορα τιμής μεταξύ iphone και φθηνής android συσκευής -που έχει επίσημα πάρει έγκριση- είναι τέτοια που δεν χρειάζεται κάποιος ειδική επεξήγηση για να καταλάβει ότι δεν θα τρέχει το ίδιο γρήγορα τις εφαρμογές ή ότι θα έχει χειρότερη ανάλυση οθόνης και απο αλλα πιο ακριβά smart-phone. Φιλικά όλα αυτά.
Δημοσίευση 24/12/2012 - 15:24
Κοιτάω να κάνω βήματα εμπρός (android) με παραμετροποίηση και ελευθερία, και όχι βήματα προς τα πίσω (ios) με τσεκουρεμένες δυνατότητες!!!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες