Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3466   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/01/2013 - 12:54

Αχαχαχα...μακαρι αλλα τιποτα απο αυτα. Απλα εχω ριξει μια ματια στις ρυθμισεις!!!
Σε χασαμε εσενα, που ησουν? εχεις τιναξει ολες τις custom rom στον αερα!!!

Οχι ρε, εδω ειμαι... μπα, δεν ξανααλλαζω τωρα, βρηκα τον μαγικο συνδυασμο, εκλεισα με το s3, στο s4 τωρα θα ξαναπειραματιστω με roms και benchmarks..... χααχχααχαχαα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3467   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 30/01/2013 - 12:54

Ενημερωσε με αν δουλεψε αν σου ειναι ευκολο...

Ξέρεις τι, το έβαζα στο πάντα που ρωτάει, αλλά παρατήρησα ότι μια δουλεύει και μια όχι... Θα το δω πάλι και θα σου πω.... Πάω για ποδήλατο τώρα :-)

#3468   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/01/2013 - 12:58

Οχι ρε, εδω ειμαι... μπα, δεν ξανααλλαζω τωρα, βρηκα τον μαγικο συνδυασμο, εκλεισα με το s3, στο s4 τωρα θα ξαναπειραματιστω με roms και benchmarks..... χααχχααχαχαα

Για πες που κατεληξες?

#3469   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:08

Για πες που κατεληξες?

http://darksideagent...-black-edition/
Κι εδω
http://forum.xda-dev...d.php?t=1949904

#3470   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:16

http://darksideagent...-black-edition/
Κι εδω
http://forum.xda-dev...d.php?t=1949904

Παμε και για μαθημα τωρα..
Το πρωτο λινκ ειναι η ρομ και το δευτερο ο κερνελ?
Για να περασεις μια custom rom πρεπει να αλλαξεις και κερνελ?
Και τελικα τι ειναι ο κερνελ και τι γινεται αν τον αλλαξω? ασχετο αν δεν ξερω πως αλλαζει κτλ.

#3471   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:25

Παμε και για μαθημα τωρα..
Το πρωτο λινκ ειναι η ρομ και το δευτερο ο κερνελ?
Για να περασεις μια custom rom πρεπει να αλλαξεις και κερνελ?
Και τελικα τι ειναι ο κερνελ και τι γινεται αν τον αλλαξω? ασχετο αν δεν ξερω πως αλλαζει κτλ.

Η καθε custom rom εχει δικο της stock kernel πανω, κ μερικες μεσω aroma installer σου δινουν την επιλογη να επιλεξεις εσυ ποιον κερνελ θελεις να βαλεις απο αυτους που εχει μεσα η ρομ... αν θες καποιον αλλον, τον κατεβαζεις απο το xda ή απο εκει που τον βρηκες κ τον περνας με το recovery, με την ιδια διαδικασια που περνας την ρομ.... ο κερνελ ειναι σαν τον εγκεφαλο στα αυτοκινητα, ρυθμιζει τις συχνοτητες που δουλευει ο επεξεργαστης, τα ρευματα, wifi κλπ... και μεσω εφαρμογων τον πειραζεις αν θελεις.... αυτον τον εχω στα 1.6 τωρα χωρις ρευματα, δεν εχει επιλογη να πειραξεις ρευματα αυτος, τα εχει ρυθμισει ο developer που τον εχει φτιαξει ωστε να ειναι σταθερος με maximum αποδοση.... ο συγκεκριμενος μαζι με αυτην την ρομ ειναι σφαιρα, απλα ειναι σαν να εχω αλλο κινητο....

#3472   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:30

Η καθε custom rom εχει δικο της stock kernel πανω, κ μερικες μεσω aroma installer σου δινουν την επιλογη να επιλεξεις εσυ ποιον κερνελ θελεις να βαλεις απο αυτους που εχει μεσα η ρομ... αν θες καποιον αλλον, τον κατεβαζεις απο το xda ή απο εκει που τον βρηκες κ τον περνας με το recovery, με την ιδια διαδικασια που περνας την ρομ.... ο κερνελ ειναι σαν τον εγκεφαλο στα αυτοκινητα, ρυθμιζει τις συχνοτητες που δουλευει ο επεξεργαστης, τα ρευματα, wifi κλπ... και μεσω εφαρμογων τον πειραζεις αν θελεις.... αυτον τον εχω στα 1.6 τωρα χωρις ρευματα, δεν εχει επιλογη να πειραξεις ρευματα αυτος, τα εχει ρυθμισει ο developer που τον εχει φτιαξει ωστε να ειναι σταθερος με maximum αποδοση.... ο συγκεκριμενος μαζι με αυτην την ρομ ειναι σφαιρα, απλα ειναι σαν να εχω αλλο κινητο....

δηλαδη μπορεις να περασεις την αρομα rom οπως εχει? και αν θες βαζεις αλλον κερνελ σωστα?
Παιζει κανα βιντεακι youtube να τη δω πως ειναι?
Πρεπει να περασω και το clockworkmod recovery αν θελω να αλλαξω ρομ?

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 30/01/2013 - 13:32

#3473   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 13:56

δηλαδη μπορεις να περασεις την αρομα rom οπως εχει? και αν θες βαζεις αλλον κερνελ σωστα?
Παιζει κανα βιντεακι youtube να τη δω πως ειναι?
Πρεπει να περασω και το clockworkmod recovery αν θελω να αλλαξω ρομ?

Μερικοι τις περνανε με odin, αυτη ειναι μονο για recovery γιατι κατεβαζεις zip αρχειο.... βαλε ενα recovery βρε, θα σου κανει την ζωη πιο ευκολη

Αυτη εδω ειναι... προσεξε ποσο γρηγορα ανοιγει εφαρμογες στο τελος

#3474   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 14:02

Μερικοι τις περνανε με odin, αυτη ειναι μονο για recovery γιατι κατεβαζεις zip αρχειο.... βαλε ενα recovery βρε, θα σου κανει την ζωη πιο ευκολη

Αυτη εδω ειναι... προσεξε ποσο γρηγορα ανοιγει εφαρμογες στο τελος

https://www.youtube....be_gdata_player

Προσπαθω να μην ασχοληθω ακομα με custom rom γι αυτο και δεν εχω ενημερωθει..
Οτιδηποτε και να κανω υπαιτιος θα εισαι εσυ και θα πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου..
Δλδ πχ περνας το odin για mobile και απο εκει μεσα περνας custom rom κτλ? αλλιως τι recovery πχ πρεπει να περασω?
Παει λιγο σφαιρα στο βιντεο..
Οταν τελειωσεις τη διαδικασια κανεις και ενα restore δηλαδη απο το titanium και σου περναει τις εφαρμογες κομπλε?

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 30/01/2013 - 14:08

#3475   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 14:06

Προσπαθω να μην ασχοληθω ακομα με custom rom γι αυτο και δεν εχω ενημερωθει..
Οτιδηποτε και να κανω υπαιτιος θα εισαι εσυ και θα πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου..
Δλδ πχ περνας το odin για mobile και απο εκει μεσα περνας custom rom κτλ? αλλιως τι recovery πχ πρεπει να περασω?

μπες πριβε να τα πουμε

#3476   jkidd13

jkidd13

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 14:58

Καλησπερα σε ολους τους φιλους...Ειμαι καινουργιο μελος τους φορουμ,το οποιο ομως διαβαζω συχνα.
Θα ηθελα τη γνωμη σας για κατι,αν και δεν ξερω αν το ποσταρω στο σωστο τοπικ,αν οχι,ας με συγχωρεσουν οι mod... :)

Εχω αγορασει εδω και ενα μηνα το nexus...Ημουν αναμεσα σε αυτο και σε μεταχειρισμενο iphone 4,το οποιο απο φιλο το εβρισκα 50 ευρω φθηνοτερα απο οσα εδωσα για το nexus.Εν τουτοις προτιμησα το καινουργιο,και σαφως καλυτερο σε τεχνικα χαρακτηριστηκα samsung.
Ειναι εξαιρετικο κινητο και αρκετα γρηγορο απ οσο εχω προλαβει να δω.Ειναι ομως και πολυ μεγαλο και με δυσκολευει λιγο ειναι αληθεια οταν βρισκομαι εκτος σπιτιου.Απο την αλλη,οταν ειμαι σπιτι,πλεον εχω σταματησει να χρησιμοποιω τοσο το λαπτοπ στο θεμα ιντερνετ,αφου ο,τι θελω το κανω μεσω του Nexus και της μεγαλης οθονης του,αραχτος στην κρεβαταρα μου.... :P
Επειδη ομως δεν μου εχει φυγει η "καψα" ,η περιεργεια,που εχω εδω και χρονια για ενα iphone,εχω μπει σε σοβαρες σκεψεις να δωσω το Nexus,και να αγορασω ειτε το 4αρι που βρισκω ακομα φθηνοτερα απο ενα φιλο μου,και με τη διαφορα να παρω και ενα ταμπλετακι απλο,ωστε να το χρησιμοποιω για ιντερνετ,ειτε το 4s...

Να αναφερω οτι με το πειραγμα του κινητου δεν εχω ιδαιτερη τρελα...Διαβαζω για custom roms,kernel κλπ στο Android...Αλλα δεν εχω καμια ορεξη να ασχολουμαι τοσες ωρες με πειραγμα και ψαξιμο του κινητου...Εδω δεν εχω κανει τη μετατροπη του Νexus απο samsung σε google branded να φανταστειτε...Οποτε η τοσο μεγαλη ανεση να παραμετροποιεις το android δεν ειναι τοσο κριτηριο για μενα.Επιπλεον η αμεσοτητα στην μεταφορα αρχειων ειναι κατι σοβαρο,οπου στο iphone περιοριζεσαι με το itunes.

Σιγουρα το Nexus ειναι εξαιρετικη συσκευη γι αυτο ειμαι πολυ προβληματισμενος...Θα ηθελα τη γνωμη σας...

Τελευταία επεξεργασία από: jkidd13, 30/01/2013 - 15:00

#3477   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 15:14

Δες ποιο σε καλυπτει περισσοτερο εσενα σαν συσκευη... σιγουρα το nexus σε τεχνικα χαρακτηριστικα υπερτερει απο το iphone4, οποτε αν πας σε apple καλυτερα να διαλεξεις το 4s που ειναι αρκετα πιο γρηγορο... στην θεση σου εγω δεν θα αλλαζα παντως γιατι δεν βλεπω τον λογο να το κανεις, για την χρηση που το θελεις το τηλεφωνο οπως μας ειπες σε υπερκαλυπτει το nexus πιστευω... απο κει κ περα, εσυ αποφασιζεις βεβαια...

#3478   jkidd13

jkidd13

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 15:34

Θα παρω το 4 για να το δοκιμασω 2-3 μερες απο τον φιλο μου...
Απλα ναι μεν η οθονη ειναι μεγαλη και ακρως ικανοποιητικη,αλλα παραλληλα συμβαλλει στο μεγεθος του κινητου,που δεν ειναι ιδιαιτερα ευχρηστο...
Προσανατολιζομαι σε αγορα ταμπλετ για χρηση ιντερνετ,για να καλυψω την διαφορα που θα εχω με την μικροτερη οθονη,ειτε του 4 ειτε του 4s...
Συν οτι,με το 4s,θα εχω ενα κινητο που θα μπορω να πουλησω σε μια σχετικα καλη τιμη,και να γυρισω σε android αν δεν με ικανοποιηει το Iphone.

#3479   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 15:50

Θα παρω το 4 για να το δοκιμασω 2-3 μερες απο τον φιλο μου...
Απλα ναι μεν η οθονη ειναι μεγαλη και ακρως ικανοποιητικη,αλλα παραλληλα συμβαλλει στο μεγεθος του κινητου,που δεν ειναι ιδιαιτερα ευχρηστο...
Προσανατολιζομαι σε αγορα ταμπλετ για χρηση ιντερνετ,για να καλυψω την διαφορα που θα εχω με την μικροτερη οθονη,ειτε του 4 ειτε του 4s...
Συν οτι,με το 4s,θα εχω ενα κινητο που θα μπορω να πουλησω σε μια σχετικα καλη τιμη,και να γυρισω σε android αν δεν με ικανοποιηει το Iphone.

Βιασου μονο αν θες να πουλησεις αργοτερα το 4s σε καλη τιμη γιατι αν βγει τον ιουνιο και iphone 5s οπως λενε θα ναι δυο μοντελα πισω κ θα πουλιεται οσο το 4 αρι το απλο τωρα, οποτε θα χασεις μεταπωλητικη αξια

#3480   jkidd13

jkidd13

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2013 - 16:20

Νταξει θεωρητικα μιλησα...Οποιος αλλος φιλος εχει γνωμη η εμπειρια απο αντιστοιχηση μεταβαση ας ποσταρει την αποψη του.

Τελευταία επεξεργασία από: jkidd13, 30/01/2013 - 16:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18