Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3886   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 15/03/2013 - 16:52

Εσυ το λες 'εχει σοβαρεψει' εγω λεω οτι κερδιζει αρκετα περισσοτερα πια. Δεν το λεω για να ερθουμε σε αντιπαραθεση. Θεωρω οτι οι εταιρειες απο οπου ψωνιζουμε πρεπει να εχουνε κερδη και μαλιστα σημαντικα κερδη.... Εμεις οι καταναλωτες βγαινουμε τελικα κερδισμενοι απο αυτο με πολλους τροπους (αλλους αμεσους και αλλους πιο εμμεσους).

Οταν οι εταιρειες προσφερουν διαφορα χωρις τα κερδη τους να φαινονται η να ειναι αρκετα κατι ειναι υποπτο ...

το ιδιο πραγμα λεμε πανω κατω...απλα βλεπω οτι samsung εχει πιασει το νοημα με τους καταναλωτες....σ'αυτο καλα εκανε και αντεγραψε την τακτικη της apple με μια συσκευη το χρονο(στις ναυαρχιδες) και σωστη υποστηριξη...ξεκλειδωτους bootloaders κτλ...

η htc παρολο που βγαζει πιο ομορφες και πιο ποιοτικες συσκευες σε πωλησεις παιρνει τα @@ της και λογικο ειναι οταν βγαζει 3 συσκευες το χρονο με μηδενικη υποστηριξη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3887   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 15/03/2013 - 16:59

Η Sammy "έκλεψε" και τον "Γιωργάκη" (a.k.a GeoHot)

http://reactions.co/app.html

Ναι το εγραψα νωριτερα εδω:

παρε μια φτηνη πλαστικη σακουλα. Ριξε μεσα οτι feature υπαρχει επι γης. Χωρις καμμια στοχευση. Χωρις πραγματικα να μελετησεις αν ειναι χρησιμο, αν ειναι αναγκαιο, αν τελικα θα χρησιμοποιηθει ποτε. Απο τα Reactions του geohot μεχρι τα air gestures του kinect. Απο τον octa μεχρι το IR blaster. Απο το eye-tracking μεχρι το automatic email translation. Ανακοινωσε τα (χωρις ημερομηνια και τιμη) ελπιζοντας οτι ολα αυτα τα gimmicks/καθρεφτακια θα θαμπωσουν περισσοτερους ιθαγενεις. Αυτη ειναι η συνταγη της Sammy για ενα επιτυχημενο smartphone !!

Θα ηθελα να δω ποση ωρα θα κραταει η μπαταρια με ολα αυτα (motion tracking, eye tracking) ενεργοποιημενα. Κανενα μισαωρο μαλλον . Οποιος ισχυριζεται το αντιθετο απλα δεν ξερει τι θα πει να παιρνεις συνεχως frames απο την camera, να τα οδηγεις στην CPU για feature detection - object recognition/tracking. 2 (φυσικοι) πυρηνες θα κανουν μονο αυτο. Και οι αλλοι δυο θα παέυουν με τα inefficiencies του Android !!

Δεν ειμαι φαν των sites τυπου Cult of Mac/Android. Aλλα το Cult of Android πραγματικα ταυτιζεται με τι δικιες μου σκεψεις για το S4 : http://www.cultofand...o-show-opinion/

Βασικα αντεγραψε οτι κινειται (και ετσι και το kinect) ^_^
Αλλα τι να κανουμε ... Αυτη ειναι η sammy. It's a "me too" company !

#3888   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 15/03/2013 - 17:37

Ναι το εγραψα νωριτερα εδω:

Βασικα αντεγραψε οτι κινειται (και ετσι και το kinect) ^_^
Αλλα τι να κανουμε ... Αυτη ειναι η sammy. It's a "me too" company !

Αντεγραψε με ισχυρο αντιτιμο ομως.. ενα μεγαλο μερος του hardware που φορανε τα iphone τα κατασκευαζει η samsung... και ολους τους επεξεργαστες Α.. γρηγορος ο Α6, τι να τα κανεις τα τετραπηρυνα, δεν μασαει το iphone... ποιος κρυβεται απο πισω ομως?? Guess what!!!

#3889   dimsof23

dimsof23

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/03/2013 - 17:48

Αντεγραψε με ισχυρο αντιτιμο ομως.. ενα μεγαλο μερος του hardware που φορανε τα iphone τα κατασκευαζει η samsung... και ολους τους επεξεργαστες Α.. γρηγορος ο Α6, τι να τα κανεις τα τετραπηρυνα, δεν μασαει το iphone... ποιος κρυβεται απο πισω ομως?? Guess what!!!

Οποίος και να κρυβόταν από πίσω το αποτέλεσμα συνολικά μιας συσκευής και της λειτουργίας της οφείλεται στην Apple. Οι συσκευές δεν είναι τα εξαρτήματα τους ,είναι ένα σύνολο hardware & software που είτε λειτουργεί σωστά είτε όχι .

#3890   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 15/03/2013 - 17:57

Οπως πολυ σωστα λεει και ο φιλος dimsof23 αλλο πραγμα να φτιαχνεις componentry και αλλο να να φτιαχνεις systems ! ΕΚτος και αν θες να κατηγορησουμε την Sammy για τα περιφημα Apple maps !

#3891   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 18:04

Οποίος και να κρυβόταν από πίσω το αποτέλεσμα συνολικά μιας συσκευής και της λειτουργίας της οφείλεται στην Apple. Οι συσκευές δεν είναι τα εξαρτήματα τους ,είναι ένα σύνολο hardware & software που είτε λειτουργεί σωστά είτε όχι .

Ουτε μονο software ειναι ομως μια συσκευη... κ εγω μαζι σου σε αυτο που λες, αλλα το να μιλαμε για αντιγραφες σε μια εταιρια που πλεον πρωτοπορει ειναι λιγο οξυμωρο, δεν νομιζεις??

Οπως πολυ σωστα λεει και ο φιλος dimsof23 αλλο πραγμα να φτιαχνεις componentry και αλλο να να φτιαχνεις systems ! ΕΚτος και αν θες να κατηγορησουμε την Sammy για τα περιφημα Apple maps !

Τι σχεση εχουν οι apple maps με την sammy?? Ηταν οι συνεπειες της απομακρυνσης της apple απο την google... ετσι ειναι αυτα... αν δεν υπαρχει υποδομη system, δεν φτιαχνεις componentry, κ αν δεν φτιαξεις componentry, δεν δουλευεις πανω σε system... το πηγες αλλου το θεμα τωρα...

#3892   dimsof23

dimsof23

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 23:50

Ουτε μονο software ειναι ομως μια συσκευη... κ εγω μαζι σου σε αυτο που λες, αλλα το να μιλαμε για αντιγραφες σε μια εταιρια που πλεον πρωτοπορει ειναι λιγο οξυμωρο, δεν νομιζεις??

Η εμπειρία χρήσης και το πόσο καλή είναι αυτή θα πρέπει να συνδυάζει ομορφιά , ευχρηστία , γρηγορη και απρόσκοπτη λειτουργία σε μια συσκευή . Ενα από αυτά να λείπει χαλάει η εμπειρία . Πέρα από κάποια tricks δεν είδα που πρωτοπορεί ακριβώς η Samsung . Δυστυχώς ειδικά στο σχεδιασμό ή αντιγράφει ή επαναλαμβάνεται κουραστικά . Είναι κρίμα μια εταιρεία με τις δυνατότητες της Samsung να μην επενδύει στην καινοτομία και στο design .

Τελευταία επεξεργασία από: dimsof23, 15/03/2013 - 23:55

#3893   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/03/2013 - 23:56

Πέρα από κάποια tricks δεν είδα που πρωτοπορεί ακριβώς η Samsung . Δυστυχώς ειδικά στο σχεδιασμό ή αντιγράφει ή επαναλαμβάνεται κουραστικά . Είναι κρίμα μια εταιρεία με τις δυνατότητες της Samsung να μην επενδύει στην καινοτομία και στο design .

Πρωτοπορει στις τεχνολογιες που τοποθετει στις συσκευες της.... λειτουργιες κινησης, airview, smart scrollimg και smart pause, humidity sensor, padometer, real translate, flexible displays αν θελουμε να το επεκτεινουμε εταιρικα... ειναι μπροστα τεχνολογικα απο τους.αλλους, αντικειμενικα...

#3894   dimsof23

dimsof23

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 00:09

Πρωτοπορει στις τεχνολογιες που τοποθετει στις συσκευες της.... λειτουργιες κινησης, airview, smart scrollimg και smart pause, humidity sensor, padometer, real translate, flexible displays αν θελουμε να το επεκτεινουμε εταιρικα... ειναι μπροστα τεχνολογικα απο τους.αλλους, αντικειμενικα...

Στις οθόνες ίσως να πρωτοπορεί , αλλά σε αυτό το θέμα μιλάμε για smartphones και λειτουργικά . Αυτά που αναφέρεις πιο πολύ με tricks μου μοιάζουν , δεν μου φαίνονται πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα μου και δεν ξέρω πόσο καλά λειτουργούν . Βλέποντας το ταπεινό μου iPhone 4 και πόσο ομαλά λειτουργεί βλέπω με αρκετό σκεπτικισμό τους οκαταπυρηνους και τις τεράστιες ram. Δεν είμαι εναντίον της εξέλιξης , το αντίθετο , απλά πιο πολύ θέλω ουσία παρά εφέ .

#3895   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 00:15

Στις οθόνες ίσως να πρωτοπορεί , αλλά σε αυτό το θέμα μιλάμε για smartphones και λειτουργικά . Αυτά που αναφέρεις πιο πολύ με tricks μου μοιάζουν , δεν μου φαίνονται πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα μου και δεν ξέρω πόσο καλά λειτουργούν . Βλέποντας το ταπεινό μου iPhone 4 και πόσο ομαλά λειτουργεί βλέπω με αρκετό σκεπτικισμό τους οκαταπυρηνους και τις τεράστιες ram. Δεν είμαι εναντίον της εξέλιξης , το αντίθετο , απλά πιο πολύ θέλω ουσία παρά εφέ .

Αυτα μπορει να μην χρησιμευουν σ'εσενα, αλλα δεν παυουν να ειναι καινοτομιες για τα δεδομενα που ξερουμε ως τωρα για τα smartphones... κ δεν φτιαχνονται ετσι απλα, αλλιως θα ειχαν παρουσιαστει απο παλια απο ολες τις εταιριες... ολα τα smartphones εχουν ουσια στην εμπειρια χρησης πλεον ετσι οπως εχει εξελιχτει η τεχνολογια, απο εκει κ περα ο καθενας συμφωνα με τις απαιτησεις του διαλεγει την εταιρια με.την οποια καλυπτει τις απαιτησεις του οσων αφορα την καταλληλη συσκευη που χρειαζεται

#3896   dimsof23

dimsof23

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2013 - 00:30

Αυτα μπορει να μην χρησιμευουν σ'εσενα, αλλα δεν παυουν να ειναι καινοτομιες για τα δεδομενα που ξερουμε ως τωρα για τα smartphones... κ δεν φτιαχνονται ετσι απλα, αλλιως θα ειχαν παρουσιαστει απο παλια απο ολες τις εταιριες... ολα τα smartphones εχουν ουσια στην εμπειρια χρησης πλεον ετσι οπως εχει εξελιχτει η τεχνολογια, απο εκει κ περα ο καθενας συμφωνα με τις απαιτησεις του διαλεγει την εταιρια με.την οποια καλυπτει τις απαιτησεις του οσων αφορα την καταλληλη συσκευη που χρειαζεται

Ολες οι απόψεις και οι κρίσεις υποκειμενικες είναι . Δεν υπάρχει αντικειμενικά καλύτερη συσκευή ή OS . Εχω καλή γνώση και των 2 λειτουργικών , ειδικά του Android αφού στο iOS είμαι πιο καινούργιος . Την επιλογή μου την έκανα , υποκειμενικά φυσικά ,ΑΦΟΥ είχα γνωρίσει και τα 2 δημοφιλέστερα OS , με κορυφαίες για την εποχή τους συσκευές .

#3897   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 16/03/2013 - 01:29

Και το siri για την Ελλάδα άχρηστο είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κάτι καινοτόμο.

#3898   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 16/03/2013 - 19:59

2 μήνες πλεον στην μετα i4 εποχη...με note2 κ ενα εχω να πω...ειμαι τρελαμενος με την αλλαγη που εκανα ενω ειχα τοσες αμφιβολιες...ειναι απλα κατι που δεν περιμενα...ερωτας :wub::D

#3899   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 16/03/2013 - 22:46

2 μήνες πλεον στην μετα i4 εποχη...με note2 κ ενα εχω να πω...ειμαι τρελαμενος με την αλλαγη που εκανα ενω ειχα τοσες αμφιβολιες...ειναι απλα κατι που δεν περιμενα...ερωτας :wub::D

Το ίδιο και εγώ φίλε... Εκπληκτική συσκευή!!!

#3900   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 17/03/2013 - 04:31

Ολοι μας ετσι αισθανόμαστε χαχαχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21