Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4126   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 08/04/2013 - 22:03

Οχι ρε, οι ανθρωποι ειναι τιμιοι.. 739 ευρα... τιμη ευκαιριας... στις περσινες τιμες, τι αλλο να ζητησει κανεις?? :lol::lol:

Για την τιμη του S3 LTE λες τα ιδια;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4127   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 08/04/2013 - 22:06

Με τα 739ε του S4 δε θα πιανεις πλαστικο, θα πιανς βελουδο.... :P

You'll Never Walk Alone

#4128   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 08/04/2013 - 23:18

Για την τιμη του S3 LTE λες τα ιδια;

Την τιμη του οταν πρωτοβγηκε λες ή τωρα?? Απο τους πρωτους που τους εκραζα ημουν, δεν μεροληπτω απεναντι σε καμια εταιρια.. και εκτος απο το iphone 3g, για καμια συσκευη δεν εδωσα 600-700 ευρω φιλε μου.... υπαρχουν τοσες λυσεις...

#4129   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/04/2013 - 23:18

Την τιμη του οταν πρωτοβγηκε λες ή τωρα?? Απο τους πρωτους που τους εκραζα ημουν, δεν μεροληπτω υπερ καμιας εταιριας.. και εκτος απο το iphone 3g, για καμια συσκευη δεν εδωσα 600-700 ευρω φιλε μου.... υπαρχουν τοσες λυσεις...

#4130   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 09/04/2013 - 11:05

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ασχολείστε με τα ποσά. .οσοι μπορούν θα τα δωσουν εμεις που δεν μπορουμε στ αβγα μας...κ αν τα ειχα κ 1000 θα έδινα για να γουσταρω...

#4131   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 09/04/2013 - 14:29

Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει ειτε ελλαδα ειτε απο τα σκρουντζομαγαζα?????

#4132   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2013 - 14:52

Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει ειτε ελλαδα ειτε απο τα σκρουντζομαγαζα?????

Απο κωτσοβολο ή πλαισιο μπορεις να κανεις προπαραγγελια... και απο τα σκρουτζομαγαζα.. 27 απριλιου λενε για ελλαδα, αρχες μαιου πες για να εισαι μεσα... με snapdragon ομως και στην μια και στην αλλη περιπτωση, ακομα κανεις δεν εχει τον octa5...

#4133   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 09/04/2013 - 21:01

Μεγαλες οι διαφορες αναμεσα στον snapdragon και στον octa5 ???

#4134   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2013 - 22:50

Ποτέ μην λες ποτέ :)

ειδα το iphone 5 κ το s3 κ για κανενα λογο δε δινω τοσα λεφτα για το s3.. οσο για την οθονη τι σας αρεσει τα ψευτικα χρωματα?? απο την apple θα φυγω μονο σε περιπτωση που σταματησει το jb.. 1 απο τα μειων της apple που δεν το εχει ελευθερο κ κανει τα παντα για να το κλεισει εκει χανει ολο το παιχνιδι.

........ μερικούς μήνες μετα :P

κ εγω χρηστης imac ειμαι πρωην χρηστης iphone τουλαχιστον μια πενταετια κ εδω κ 7 μηνες κατοχος ενος galaxy s3.. δεν γνωριζω πως ηταν το android πριν απο 1 χρονο απλα τωρα δεν το αλλαζω με τιποτα καλη η apple αλλα απο τη μερα που εφυγε ο steve τιποτα δεν εμεινε το ιδιο μονο το iphone αλλαζε ενα νουμερο στο τελος αναβαθμιση της πλακας κ τιμη οσο δεν παει.. κ jailbreak καθε φορα ολο κ ποιο πολυ εκαναν να το βρουν.. προσωπικα με κουρασε.. τωρα που καμια φορα παιρνω της κοπελας μου γιατι δεν το πολυξερει το iphone.. το βλεπω κ ειλικρινα αισθηση δε μου κανει.. οθονη θες?? camera?? χρωματα?? widget? προγραματα?? ολα για εμενα ποιο ευκολα κ ελευθερα.. προσωπικη μου αποψη παντα τον καθενα οτι τον καλυπτει..

χεχε, κατι παρομοιο και εγω

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 09/04/2013 - 22:51

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#4135   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2013 - 23:19

Μεγαλες οι διαφορες αναμεσα στον snapdragon και στον octa5 ???

Μεχρι στιγμης απ'οτι κατι benchmarks που μας δειξανε, ελαχιστα πιο γρηγορος ο octa, και στο 3d mark benchmark μαλιστα (βγηκε για τις android συσκευες, ερχεται και για τα ios σε λιγο καιρο), ο snapdragon με την adreno gpu ειναι μπροστα.... στην ουσια, σε καθημερινη χρηση δεν θα δεις διαφορα στα δυο chipsets πιστευω... αν και στην θεση σου θα περιμενα κ εγω τον octa5....

#4136   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/04/2013 - 06:34

Ποτέ μην λες ποτέ :)

........ μερικούς μήνες μετα :P

χεχε, κατι παρομοιο και εγω

Που να δείτε εγώ τι έλεγα... Πολυ πορωμενος με τα μήλα αλλά πλέον μόνο το iMac (σπίτι) και το mac mini (μαγαζί) έχει μείνει....

Όλες οι φορητές συσκευές άλλαξαν σε Android.. :P:P:p:p

#4137   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 12/04/2013 - 12:40

Κάτι που διάβασα πρόσφατα όταν σκεφτόμουν να αλλάξω απο iPhone στο nexus ;-)

4http://rottmann.net/2013/01/an-iphone-lovers-confession-i-switched-to-the-nexus-4-completely/

Έχουν ηρεμησει πολύ τα πραγματα και χαίρομαι.όλοι θέλουμε να έχουμε την καλύτερη συσκευή και νομιζω γενικά οτι όλες οι high end devices έχουν διάφορες στις λεπτομέρειες όπως κρίνοντας απο αυτό κανει ο καθένας την επιλογή του.
Φιλικα

#4138   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/04/2013 - 16:36

Καλησπέρα! λοιπόν , απο εντυπώσεις δν έχω λόγια...απίστευτη συσκευή το siii μου :) έχω όμως ακόμα κάποιες απορίες...
Κατάφερε κάποιος να κάνει τα chat heads να δουλέψουν στο FB Messenger ?
Το Google Wallet δεν δουλεύει στην Ελλάδα να φανταστώ?
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#4139   alexpsilos

alexpsilos

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2013 - 15:23

Καλησπέρα και απο μένα.Μέχρι τώρα είχα το iPhone5 (μετά απο iphone 4,iphone 4s) το οποίο πούλησα και πήρα το galaxy note 2.Είναι η πρώτη android συσκευή που είχα και ειλικρινά δέν έχω λόγια...ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ!!!!!! Τήν οθονάρα δεν τήν αλλάζω με τίποτα και επιτέλους είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλω στη συσκευή μου σε θέμα customization και όχι μόνο. Τώρα μόνο μπορώ να καταλάβω τη διαφορά ακόμα και με jailbreaked iphone. Καμία μα καμία σχέση! Προσωπικά σε όσους το σκέφτονται θα τούς έλεγα να σταματήσουν και να κάνουν τήν αλλαγή...

#4140   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/04/2013 - 15:38

Καλησπέρα και απο μένα.Μέχρι τώρα είχα το iPhone5 (μετά απο iphone 4,iphone 4s) το οποίο πούλησα και πήρα το galaxy note 2.Είναι η πρώτη android συσκευή που είχα και ειλικρινά δέν έχω λόγια...ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ!!!!!! Τήν οθονάρα δεν τήν αλλάζω με τίποτα και επιτέλους είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλω στη συσκευή μου σε θέμα customization και όχι μόνο. Τώρα μόνο μπορώ να καταλάβω τη διαφορά ακόμα και με jailbreaked iphone. Καμία μα καμία σχέση! Προσωπικά σε όσους το σκέφτονται θα τούς έλεγα να σταματήσουν και να κάνουν τήν αλλαγή...

αλεξ φιλε μου θα σου πω μονο οτι το ios ειναι κλασης ανωτερο και πιο ευκολο λογισμικο απο το android...ακομα και ενα παιδακι 5χρονων μπορει να τα βγαλει περα..οσο για itunes,appstore δεν το συζηταω..ετη φωτος μακρυα..το μονο θεμα που βρισκω ειναι στην μπαταρια.η οθονη θα φτιαχτει και αυτη καποια στιγμη λογω ανταγωνισμου.φιλικα :-)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες