Οχι ρε, οι ανθρωποι ειναι τιμιοι.. 739 ευρα... τιμη ευκαιριας... στις περσινες τιμες, τι αλλο να ζητησει κανεις??
Για την τιμη του S3 LTE λες τα ιδια;
Δημοσίευση 08/04/2013 - 22:03
Οχι ρε, οι ανθρωποι ειναι τιμιοι.. 739 ευρα... τιμη ευκαιριας... στις περσινες τιμες, τι αλλο να ζητησει κανεις??
Δημοσίευση 08/04/2013 - 22:06
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 08/04/2013 - 23:18
Την τιμη του οταν πρωτοβγηκε λες ή τωρα?? Απο τους πρωτους που τους εκραζα ημουν, δεν μεροληπτω απεναντι σε καμια εταιρια.. και εκτος απο το iphone 3g, για καμια συσκευη δεν εδωσα 600-700 ευρω φιλε μου.... υπαρχουν τοσες λυσεις...Για την τιμη του S3 LTE λες τα ιδια;
Δημοσίευση 08/04/2013 - 23:18
Την τιμη του οταν πρωτοβγηκε λες ή τωρα?? Απο τους πρωτους που τους εκραζα ημουν, δεν μεροληπτω υπερ καμιας εταιριας.. και εκτος απο το iphone 3g, για καμια συσκευη δεν εδωσα 600-700 ευρω φιλε μου.... υπαρχουν τοσες λυσεις...
Δημοσίευση 09/04/2013 - 11:05
Δημοσίευση 09/04/2013 - 14:29
Δημοσίευση 09/04/2013 - 14:52
Απο κωτσοβολο ή πλαισιο μπορεις να κανεις προπαραγγελια... και απο τα σκρουτζομαγαζα.. 27 απριλιου λενε για ελλαδα, αρχες μαιου πες για να εισαι μεσα... με snapdragon ομως και στην μια και στην αλλη περιπτωση, ακομα κανεις δεν εχει τον octa5...Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει ειτε ελλαδα ειτε απο τα σκρουντζομαγαζα
??
Δημοσίευση 09/04/2013 - 21:01
Δημοσίευση 09/04/2013 - 22:50
ειδα το iphone 5 κ το s3 κ για κανενα λογο δε δινω τοσα λεφτα για το s3.. οσο για την οθονη τι σας αρεσει τα ψευτικα χρωματα?? απο την apple θα φυγω μονο σε περιπτωση που σταματησει το jb.. 1 απο τα μειων της apple που δεν το εχει ελευθερο κ κανει τα παντα για να το κλεισει εκει χανει ολο το παιχνιδι.
κ εγω χρηστης imac ειμαι πρωην χρηστης iphone τουλαχιστον μια πενταετια κ εδω κ 7 μηνες κατοχος ενος galaxy s3.. δεν γνωριζω πως ηταν το android πριν απο 1 χρονο απλα τωρα δεν το αλλαζω με τιποτα καλη η apple αλλα απο τη μερα που εφυγε ο steve τιποτα δεν εμεινε το ιδιο μονο το iphone αλλαζε ενα νουμερο στο τελος αναβαθμιση της πλακας κ τιμη οσο δεν παει.. κ jailbreak καθε φορα ολο κ ποιο πολυ εκαναν να το βρουν.. προσωπικα με κουρασε.. τωρα που καμια φορα παιρνω της κοπελας μου γιατι δεν το πολυξερει το iphone.. το βλεπω κ ειλικρινα αισθηση δε μου κανει.. οθονη θες?? camera?? χρωματα?? widget? προγραματα?? ολα για εμενα ποιο ευκολα κ ελευθερα.. προσωπικη μου αποψη παντα τον καθενα οτι τον καλυπτει..
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 09/04/2013 - 22:51
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 09/04/2013 - 23:19
Μεχρι στιγμης απ'οτι κατι benchmarks που μας δειξανε, ελαχιστα πιο γρηγορος ο octa, και στο 3d mark benchmark μαλιστα (βγηκε για τις android συσκευες, ερχεται και για τα ios σε λιγο καιρο), ο snapdragon με την adreno gpu ειναι μπροστα.... στην ουσια, σε καθημερινη χρηση δεν θα δεις διαφορα στα δυο chipsets πιστευω... αν και στην θεση σου θα περιμενα κ εγω τον octa5....Μεγαλες οι διαφορες αναμεσα στον snapdragon και στον octa5
Δημοσίευση 10/04/2013 - 06:34
Ποτέ μην λες ποτέ
........ μερικούς μήνες μετα
χεχε, κατι παρομοιο και εγω
Δημοσίευση 12/04/2013 - 12:40
Δημοσίευση 15/04/2013 - 16:36
Δημοσίευση 17/04/2013 - 15:23
Δημοσίευση 17/04/2013 - 15:38
αλεξ φιλε μου θα σου πω μονο οτι το ios ειναι κλασης ανωτερο και πιο ευκολο λογισμικο απο το android...ακομα και ενα παιδακι 5χρονων μπορει να τα βγαλει περα..οσο για itunes,appstore δεν το συζηταω..ετη φωτος μακρυα..το μονο θεμα που βρισκω ειναι στην μπαταρια.η οθονη θα φτιαχτει και αυτη καποια στιγμη λογω ανταγωνισμου.φιλικα :-)Καλησπέρα και απο μένα.Μέχρι τώρα είχα το iPhone5 (μετά απο iphone 4,iphone 4s) το οποίο πούλησα και πήρα το galaxy note 2.Είναι η πρώτη android συσκευή που είχα και ειλικρινά δέν έχω λόγια...ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΟ!!!!!! Τήν οθονάρα δεν τήν αλλάζω με τίποτα και επιτέλους είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλω στη συσκευή μου σε θέμα customization και όχι μόνο. Τώρα μόνο μπορώ να καταλάβω τη διαφορά ακόμα και με jailbreaked iphone. Καμία μα καμία σχέση! Προσωπικά σε όσους το σκέφτονται θα τούς έλεγα να σταματήσουν και να κάνουν τήν αλλαγή...
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες