Συμφωνα με αυτο που ειπε ο φιλος, στα iphone οταν το εχεις στο on αλλα δεν εισαι συνδεδεμενος σε καποιο δικτυο, μπαινει σε sleep mode κ δεν καταναλωνει μπαταρια... αλλα οπως κ να εχει, καθε φορα που θα βγει απο το sleep mode για να ψαξει για ενημερωσεις, παλι θα καταναλωσει μπαταρια... ισως λιγοτερη απο οτι μια android συσκευη, αλλα θα καταναλωσει...Παιδια το note2 δεν παιζεται , μιλαμε το χρησιμοποιω full καθε μερα και κραταει τουλαχιστον 1.5 μερες (παιχνιδια,ιντερνετ,τα πάντα) αυτό για το stand by δεν το κατάλαβα,δηλαδή εάν το έχω μόνιμα ανοιχτό (wifi) δεν τρώει μπαταρία σε stand by ενώ λαμβάνει ενημερώσεις e mail κτλ...?

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 11/05/2013 - 17:23
Ad
Δημοσίευση 11/05/2013 - 17:27

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 11/05/2013 - 17:33
Δημοσίευση 11/05/2013 - 17:51
Δημοσίευση 11/05/2013 - 18:22
Αργει να μπει περιπου 2 δευτερολεπτα, κ αυτο εχει να κανει με το firmware της samsung, οχι με τις δυνατοτητες της συσκευης... το ονομαζουν lag, αλλα δεν ειναι lag στην ουσια, θεμα της rom ειναι...Να κάνω μία ερώτηση κι εγώ παιδιά. Όταν λέτε lagάρισμα στα μηνύματα, επαφές και τα σχετικά τι ακριβώς εννοείται? Τρώει "καλά" κολλήματα
Έχω συνηθίσει με το ios γι'αυτό και ρωτάω.
Δημοσίευση 11/05/2013 - 19:35
Το σκρολινγκ του ιος δεν θα το βρεις πουθενα
Kαλα, κοψε λιγο.
Το 2010 ισως οχι, το 2013 το βρισκεις σε android των 200€
Εντελως φιλικα και... ανοιχτομυαλα!
Δημοσίευση 11/05/2013 - 21:03
Kαλα, κοψε λιγο.
Σε s3 και nexus 4 δεν το βρήκα πάντως...
Δημοσίευση 11/05/2013 - 21:25
Οπως και ο φιλος πιο πανω ετσι κι εγω δεν το βρηκα ουτε σε νοτε2 που εχω τωρα.Kαλα, κοψε λιγο.
Πιο φιλικα δεν γινεται αλλα ανοιχτομυαλα σιγουρα γινεται.
Κι εγω ανδροιντ εχω για κινητο αλλα δεν κλεινω τα ματια μου για να μην δω τα σκαλωματα που τρωει.Το ιπαδακι μου το 2 με ουτε μισα χαρακτηριστικα απο το κινητο μου πεταει χωρις το παραμικρο σκαλωμα και εχει να κλεισει (ή να κανει επανεκινηση) εδω κι εναμισυ χρονο.
Δημοσίευση 11/05/2013 - 22:55
Ούτε καν....τρανό παράδειγμα επαφές/ρυθμίσεις!!Kαλα, κοψε λιγο.
Δημοσίευση 12/05/2013 - 03:46
Σε s3 και nexus 4 δεν το βρήκα πάντως...
Να πας και στα 2 και να βαλεις nova/apex/holo launcher.
Οπως και ο φιλος πιο πανω ετσι κι εγω δεν το βρηκα ουτε σε νοτε2 που εχω τωρα.
Πιο φιλικα δεν γινεται αλλα ανοιχτομυαλα σιγουρα γινεται.
Κι εγω ανδροιντ εχω για κινητο αλλα δεν κλεινω τα ματια μου για να μην δω τα σκαλωματα που τρωει.Το ιπαδακι μου το 2 με ουτε μισα χαρακτηριστικα απο το κινητο μου πεταει χωρις το παραμικρο σκαλωμα και εχει να κλεισει (ή να κανει επανεκινηση) εδω κι εναμισυ χρονο.
Aν τα εχεις ολα μαμισια, μπορει. Η Samsung υπερφορτωνει τα κινητα της με πολλα 'αχρηστα' features.
Ούτε καν....τρανό παράδειγμα επαφές/ρυθμίσεις!!
Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο σε παρακαλω;
Δημοσίευση 12/05/2013 - 09:27
Να πας και στα 2 και να βαλεις nova/apex/holo launcher.
Aν τα εχεις ολα μαμισια, μπορει. Η Samsung υπερφορτωνει τα κινητα της με πολλα 'αχρηστα' features.
Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο σε παρακαλω;
ο tw ειναι πιο smooth απο τους apex/nova...ναι πολυ καλος ο nova με αρκετη παραμετροποιηση αλλα smooth δεν το λες...ο μονος που φτανει την απαλοτητα(και ισως την ξεπερναει) του tw και δουλευει αψογα ειναι ο TSF.
Δημοσίευση 12/05/2013 - 09:41
Σαφώς, από Android δε γνωρίζω πολλά πράγματα. Αλλά όσες φορές είχα βάλει στο ένα χέρι Android συσκευή και στο άλλο iPhone ανοίγεις και στα 2 τις επαφές, στο iPhone το άνοιγμα της εφαρμογής είναι πολύ πολύ πιο smooth όπως και το scrolling!!Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο σε παρακαλω;
Δημοσίευση 12/05/2013 - 09:56
Επειδη εχεις note2 το λες αυτο.. δες ολα τα νηματα στο myphone για το s4, ολοι παραπονιουνται για lagαρισματα με τον tw... και στο s3 γινοταν αυτο... ο nova launcher εχει επιλογες ταχυτητας, οποτε τον κανεις εσυ οσο smooth θελεις... κ εμενα τωρα με το note2 δεν με ενοχλει καθολου ο tw, αλλα ο nova γινεται πολυ γρηγορος αν τον ρυθμισεις εκει που τον θελεις... για τον tsf θα συμφωνησω, ειναι φανταστικος launcher...ο tw ειναι πιο smooth απο τους apex/nova...ναι πολυ καλος ο nova με αρκετη παραμετροποιηση αλλα smooth δεν το λες...ο μονος που φτανει την απαλοτητα(και ισως την ξεπερναει) του tw και δουλευει αψογα ειναι ο TSF.
Δημοσίευση 12/05/2013 - 10:05
Δημοσίευση 12/05/2013 - 10:17
Επειδη εχεις note2 το λες αυτο.. δες ολα τα νηματα στο myphone για το s4, ολοι παραπονιουνται για lagαρισματα με τον tw... και στο s3 γινοταν αυτο... ο nova launcher εχει επιλογες ταχυτητας, οποτε τον κανεις εσυ οσο smooth θελεις... κ εμενα τωρα με το note2 δεν με ενοχλει καθολου ο tw, αλλα ο nova γινεται πολυ γρηγορος αν τον ρυθμισεις εκει που τον θελεις... για τον tsf θα συμφωνησω, ειναι φανταστικος launcher...
για το s4 δεν ξερω γιατι το εχω δοκιμασει ελαχιστα σε καταστημα...
ο νοβα ειναι γρηγορος αλλα δεν εχει αυτη την απαλοτητα στην εναλλαγη σελιδων...ειναι κοφτος-αποτομος...οπως ειναι και ο μανισιος στο nexus4...
εχω πειραξει τις ρυθμισεις με τα εφε κτλ αλλα δεν καταφερα ποτε να τον κανω τοσο απαλο οπως στον tw.
Δημοσίευση 12/05/2013 - 13:46
Δικο μου το video απο μονοπυρηνο κινητο του 2011 με Nova Launcher.
Δε δεχομαι οτι ο Nova δεν ειναι smooth.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)