O ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ FANBOY
Προφανως και δεν ξερεις που παν τα 4 στο android, γιατι πολυ απλα εκει εχεις επιλογες, δεν ειναι ios η λογικη του, φατο στη μαπα και αν σου αρεσει.
Αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα, εισαι isheep και το μυαλο σου ειναι κλειστο.
Φαινεται και απο το σχολιο που εκανες για το Play Store. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ, ειναι 5 φορες καλυτερο απο της Apple.
Και batch restore εχει, και καλυτερη κατηγοριοποιηση εχει, και πιο σβελτο ειναι, και δεν σε πεταει στο desktop καθε φορα που πατας Install, και ιστορικο με τις εφαρμογες που ειχες εγκατεστημενες εχει και αλλα πολλα.
Αααα, αν πας στο https://play.google.com/ απο τον υπολογιστη, μπορεις να δεις με την ησυχια σου εφαρμογες, να πατησεις το install και να εγκατασταθουν στο κινητο σου απευθειας, χωρις itunes/χωρις συνδεση στον υπολογιστη χωρις τιποτα. Αρκει το κινητο να ειναι στο internet.
Ανοιξε λοιπον τα ματακια σου και δες.
Mε εκανες και εσκασα στα γελια.... χα χα χα !!!!
Εχετε πολυ πλακα ορισμενοι .... μα πααααααρα πολυ ομως....
Η πλακα ειναι οτι χωρις να ξερετε τι ειναι ο αλλος , ποσο χρονων ειναι και ποσα χρονια ασχολειται με αυτα τα θεματα , βγαζετε ευκολα συμπερασματα και γινοσαστε γελοιοι.... χα χα χα !!!!!
Μονο fanboy δεν ειμαι μικρε.... ( μικρος πρεπει αν εισαι απο αυτα που γραφεις ) εχω ενα nexus 7 3g 32gb και εχω αγανακτισει την ωρα και την στιγμη που το αγορασα (ηταν σε προσφορα και την πατησα )
Ωρα ειναι τωρα να μου πεις οτι ειναι καλυτερο ταμπλετ το nexus 7 απο iPad mini !!!! χα χα χα !!!!
Απο εσας τα ανδροιδεστατα ολα τα περιμενω !!! χα χα χα !!!
p.s το comment σου για το google play ειναι ολα τα λεφτα.... !!!! χα χα !! ακου καλυτερο απο το apple store !!!! με πεθανες !!! χα χα χα
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 13/05/2013 - 21:51