Το lumia τα παει πολυ καλα σε φωτογραφια και βιντεο... αν και το 808 pureview ειναι αυτο που δεν εχει αντιπαλλο στην φωτογραφια... ειναι απο αλλον πλανητη...Στο τεστ, το Lumia δεν έχει αντίπαλο. Ας είναι καλά o Carl Zeis..
Όσο για το 5, διαφορές δεν έχει, πιο σκοτεινό σε σχέση με τα άλλα και μόνο.
To αναφέρουν και στα σχόλια απο κάτω. Το θέμα είναι πόση ακόμα διαφορά να έχει..

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 17/05/2013 - 21:14
Ad
Δημοσίευση 17/05/2013 - 21:17
αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πατησεις το δεξι κουμπι>κοινοποιηση και την στελνεις ειτε με mail,dropbox κτλ...
ισως να υπαρχει εφαρμογη στο store που να κανει αυτη τη δουλεια αλλα δεν το εχω ψαξει.
Δημοσίευση 17/05/2013 - 21:20
Η picsay ειναι η πιο γρηγορη εφαρμογη... κατεβασε την κ δες, το αναφερω πιο πανω πως γινεται..δυστυχως η επισημη εφαρμογη του fb δεν εχει επιλογη για αποθηκευση...
αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πατησεις το δεξι κουμπι>κοινοποιηση και την στελνεις ειτε με mail,dropbox κτλ...
ισως να υπαρχει εφαρμογη στο store που να κανει αυτη τη δουλεια αλλα δεν το εχω ψαξει.
Δημοσίευση 17/05/2013 - 21:27
Κατεβασε την εφαρμογη picsay απο το store... πηγαινε στην φωτογραφια που θες να αποθηκευσεις, πατα επιλογες/κοινοποιηση και διαλεξε το picsay... θα στην βγαλει μεσα στην εφαρμογη... πατα πανω, export/ save picture to album... τελος...
σε ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω τωρα!για το facebook το κανει!στο instagram δεν εχει τετοια επιλογη!δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος οπως στο iphone που παταγες τα κουμπια κ εβγαζε φωτο

Τελευταία επεξεργασία από: xristos350, 17/05/2013 - 21:33
Δημοσίευση 17/05/2013 - 21:27
Η picsay ειναι η πιο γρηγορη εφαρμογη... κατεβασε την κ δες, το αναφερω πιο πανω πως γινεται..
την εχω εννοειτε γιατι εχει πολυ ωραια stickers οπως βλεπεις...

δινει και προγνωστικο η κοπελα για το ματς....
sorry για το off

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 17/05/2013 - 21:29
Δημοσίευση 17/05/2013 - 22:27
Δεν δουλευω instangram κ δεν μπορω να σε βοηθησω φιλε μου...σε ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω τωρα!για το facebook το κανει!στο instagram δεν εχει τετοια επιλογη!δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος οπως στο iphone που παταγες τα κουμπια κ εβγαζε φωτο
Δημοσίευση 17/05/2013 - 22:28
Χαχαχααχα.. ωραια... 2 σε 1 λοιπον... φιλε, μιας κ βγηκαμε off.. τα σπαει το νοτελι... εχω μεινει αναυδος σου λεω...την εχω εννοειτε γιατι εχει πολυ ωραια stickers οπως βλεπεις...
δινει και προγνωστικο η κοπελα για το ματς....
sorry για το off
Δημοσίευση 17/05/2013 - 22:34
έχω ένα θέμα με τις επαφές. ενώ θέλω να δείχνει μόνο τις επαφές του κινητού (note 2) δείχνει κ όλεσ τις επαφές απο το google mail moυ, επέλεξα να μην φαινονται αυτες.αλλά και πάλι είναι κάθε επαφή συνδεδεμένη με το google,κ έτσι κάποιεσ φορές όταν με καλεί μια επαφή μία μου βγάζει μία φώτο, άλλη φορα μου βγάζει άλλη φώτο, επίσης όταν διαλέγω παραλήπτη στα μηνύματα μου βγάζει και τισ 240 επαφές απο το google mail μου,εκέι δεν μπορώ να επιλέξω ποιές να εμφανίζονται , τί μπορώ να κάνω ξέρει κάποιος?
Δημοσίευση 17/05/2013 - 22:40
Πηγαινε επαφες/ επαφες για εμφανιση και επελεξε το τετραγωνακι που ειναι του τηλεφωνου μονο...παιδια , κατι άσχετο,
έχω ένα θέμα με τις επαφές. ενώ θέλω να δείχνει μόνο τις επαφές του κινητού (note 2) δείχνει κ όλεσ τις επαφές απο το google mail moυ, επέλεξα να μην φαινονται αυτες.αλλά και πάλι είναι κάθε επαφή συνδεδεμένη με το google,κ έτσι κάποιεσ φορές όταν με καλεί μια επαφή μία μου βγάζει μία φώτο, άλλη φορα μου βγάζει άλλη φώτο, επίσης όταν διαλέγω παραλήπτη στα μηνύματα μου βγάζει και τισ 240 επαφές απο το google mail μου,εκέι δεν μπορώ να επιλέξω ποιές να εμφανίζονται , τί μπορώ να κάνω ξέρει κάποιος?
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 17/05/2013 - 22:41
Δημοσίευση 17/05/2013 - 22:48
Δημοσίευση 17/05/2013 - 23:28
Μηπως επειδη εχεις τον αυτοματο συγχρονισμο ενεργοποιημενο, σου τις εμφανιζει ολες τις επαφες, δηλαδη και του τηλεφωνου και ολων των account?? Για ψαξ'το λιγο... δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..όταν διαλέγεις παραλήπτη δεν μπορείς να κάνεις τέτοια επιλογή
Δημοσίευση 18/05/2013 - 14:01
Δημοσίευση 18/05/2013 - 14:27
Μια χαρα.. και αρκετα γρηγορα... δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμαΠαιδιά το tapatalk στις Android συσκευές σας δουλεύει καλά με το φόρουμ εδώ;;
Δημοσίευση 18/05/2013 - 15:16
Μηπως επειδη εχεις τον αυτοματο συγχρονισμο ενεργοποιημενο, σου τις εμφανιζει ολες τις επαφες, δηλαδη και του τηλεφωνου και ολων των account?? Για ψαξ'το λιγο... δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..
δυστυχώς δεν μπορώ να φτιάξω το πρόβλημα κ κάθε φορά για να στείλω μήνυμα σε καινούριο παραλήπτη ψάχνω μια ώρα τις επαφές .οχι τα έχω disabled , δεν ξέρω,σε κάθε επαφή μου βγάζει τον ίδιο αριθμό, μία με το σηματάκι του google, απο κάτω μέσω τηλεφώνου , και κάποιες φορές άλλη μία φοράμου βγάζει κ 3ο αριθμό ΄λόγω χρήσης whatsup,
Δημοσίευση 18/05/2013 - 15:23
Εννοω με το συγκεκριμενο φορουμ εδω το iphonehellas.. Δεν μου εμφανιζει τα αδιαβαστα παρα μονο οσα παρακολουθω.. Δηλαδη το ιδιο προβλημα που εχουν και οι iOS συσκευες..Μια χαρα.. και αρκετα γρηγορα... δεν εχω αντιμετωπισει κανενα θεμα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες