Ηθελα να στο πω αυτο, κλασσικος μπαταριοφαγος ο messenger, και για το gps και για την λυχνια που αναβει οταν εχεις ειδοποιησεις...Τελικα παρα πολλα apps μου ενεργοποιουσαν το gps. Αυτο ομως που τελικα το κρατουσε μονιμα ανοιχτο καταλαβα τι ηταν. Επειδη εχω μονιμα ανοιχτο το fb messenger και επειδη στο πεδιο που γραφεις για να στειλεις το κειμενο ηταν τσεκαρισμενη και η αποστολη θεσης, αυτο εφταιγε. Εκλεισα αυτο και τωρα ειναι οκ (απο την αποψη για τον αν δουλευει το gps. Τωρα μενει να δω αν υπαρχει και διαφορα στην καταναλωση).

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 16/05/2013 - 12:34
Ad
Δημοσίευση 16/05/2013 - 16:06
Έτσι την παταγα όταν έψαχνα να βρω τι τρώει το βράδυ τη μπαταρία..όταν ερχόταν απο face μια ειδοποίηση όλο το βράδυ άναβε η λυχνία και εγώ το πρωί εψαχνα που πήγε η μπαταρία. Πλεον τα κλείνω όλα και κοιμάμαι ήσυχος.Ηθελα να στο πω αυτο, κλασσικος μπαταριοφαγος ο messenger, και για το gps και για την λυχνια που αναβει οταν εχεις ειδοποιησεις...
Δημοσίευση 16/05/2013 - 16:49
Δημοσίευση 16/05/2013 - 16:53
Δεν εχει τρελλη καταναλωση, αλλα αν το αφησεις ολο το βραδυ να αναβει, κατι θα καψει... βασικα το messenger ειναι το θεμα, αν μιλας συνεχεια κ εχεις τις τοποθεσιες ενεργες, το gps ψαχνει συνεχεια.. κ επισης δες καθε ποτε εχεις βαλει να κανει ανανεωση τον καιρο... εγω το εχω ανα μια ωρα...Για περιμενε, δηλαδη η λυχνια εχει μεγαλη καταναλωση? Εγω νομιζα οτι ειναι αμελητεα.
Δημοσίευση 16/05/2013 - 17:23
Με messenger (location on), με led για ειδοποιησεις, με auto ανανεωση καιρου ανα 6 ωρες, η μπαταρια μου κραταει κοντα 40 ωρες.
Για το led το κινητο εχει ρυθμιση να μην ανεβει συγκεκριμενες ωρες.
Γενικα οποιος ασχοληθει, υπαρχουν λυσεις για ολα.
Δημοσίευση 16/05/2013 - 17:24
Αν πας σε samsung, με το kies υπαρχει επιλογη να κανεις επαναφορα το backup απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη, οποτε και απο iphone στο κινητο σου... ημερολογια, επαφες, φωτογραφιες και αρχειο μηνυματων....
με το kies air λες?πως γινεται η μεταφορα

Δημοσίευση 16/05/2013 - 18:11
Με το air δεν ξερω αν γινεται, με το απλο kies συνδεοντας το κινητο με τον υπολογιστη, καπου στις επιλογες γραφει μεταφορα δεδομενων απο αλλη συσκευη αν δεν κανω λαθος... κ επιλεγεις iphone και σου βγαζει τι θες να μεταφερεις... αρκει να εχεις κρατησει backup του iphone μεσω itunes στο pcμε το kies air λες?πως γινεται η μεταφορα
?
Δημοσίευση 16/05/2013 - 18:31
Δημοσίευση 16/05/2013 - 19:06
Αμα πας για ύπνο και εκείνη την ωρα πχ ερθει μια ειδοποίηση στο Facebook η λυχνία θα ανάβει όλο το βράδυ.. Αυτό πιθανόν να σου καταναλώσει ενα 10-15%.. Το οποίο εγώ είχα φαει το τόπο να βρω που οφείλεται. Επίσης να ξέρετε οτι υπάρχει ρύθμιση για τη λυχνία να είναι πχ απενεργοποιημενη οποίος ώρες του βαλετε εσείς.Eγω δεν τα βλεπω αυτα που λετε.
Με messenger (location on), με led για ειδοποιησεις, με auto ανανεωση καιρου ανα 6 ωρες, η μπαταρια μου κραταει κοντα 40 ωρες.
Για το led το κινητο εχει ρυθμιση να μην ανεβει συγκεκριμενες ωρες.
Γενικα οποιος ασχοληθει, υπαρχουν λυσεις για ολα.
Δημοσίευση 16/05/2013 - 19:26
Εγω δεν το κλεινω ποτε, και εχω συνεχεια notifications απο Facebook και απο gmail.
Το βραδυ που δεν εχει νοημα, ας κλεισει καποιος το ιντερνετ οταν παει για υπνο.
Δημοσίευση 16/05/2013 - 19:51
Πού ειναι αυτη η ρυθμιση γιατι δεν την βρισκω..Επίσης να ξέρετε οτι υπάρχει ρύθμιση για τη λυχνία να είναι πχ απενεργοποιημενη οποίος ώρες του βαλετε εσείς.
Δημοσίευση 16/05/2013 - 19:52
Δημοσίευση 16/05/2013 - 20:50
S4εξαρταται απο το τηλεφωνο που εχεις. Αλλιως app απο το store
Δημοσίευση 16/05/2013 - 21:16
δεν μ εχει τετοια επιλογη
φιλε θα σου απαντησω εδω μηπως και το χρειαστει κανενας αλλος...
το kies δεν το εχω κανει install ουτε στο pc ουτε στη συσκευη το εχω οποτε δεν ξερω αν και πως μπορεις να μεταφερεις τα μην. απο το iphone στο android...
εδω υπαρχουν δυο τροποι και διαλεγεις οποιον θες
http://www.hongkiat....sms-to-android/
http://community.spi...sages-to-iphone
για το αλλο που με ρωτησες αν δεν εχεις εμπειρια απο ανδροιδ καλυτερα να μην ασχοληθεις με ροοτ κτλ (ακομα τουλαχιστον)
οχι οτι ειναι κατι δυσκολο να γινει απλα ειναι κριμα να κανεις καμια μαμακια ακομα δεν το πηρες.
Δημοσίευση 16/05/2013 - 21:52
Δεν έχω δουλέψει ποτέ μου Android (πέρα από κάτι 5λεπτα σποραδικά), κι έχω κάποιες ερωτήσεις.
1) Γίνεται οι επαφές μου που'ναι στο iCloud να μεταφερθούν στο S4 με κάποιον τρόπο;
2) Το iCloud μ'έχει βολέψει απίστευτα γιατί κάθε φορά που φορτίζει το 5αρι και είναι σε Wi-Fi κρατάει αυτόματα backup. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει στο Android;
3) Η δουλειά μου μ'έχει πάνω στο κινητό όλες τις ώρες της μέρας, κι εξαρτάται απ'αυτό. Τη σταθερότητα που'χω με το 5αρι θα την έχω και με το S4;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (2)