Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4606   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 15/05/2013 - 22:50

Γιατί να κόψει την υποστήριξη στα nexus? Μπορεί και εκεί να δίνει τα πάντα γρήγορα δεν την εμποδίζει κάτι

Εγω πιστευω οτι θα τα δινει μαζι, μιας κ η βαση του firmware θα ειναι η ιδια.. και δεν θα εχει τοσο πολυ δουλεια το dev team της samsung να προσθεσει....ή στην χειροτερη λιγο αργοτερα, αλλα πολυ πιο γρηγορα και παλι απο ολους τους αλλους... οποτε δεν θα αποτελει σημαντικο επιχειρημα να προβεις σε αγορα nexus συσκευης με γνωμονα την υποστηριξη και μονο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4607   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 15/05/2013 - 22:53

Παντως ειναι μεγαλη π*****α η google... αν προχωρησει το project και γινει ενιαιο σε ολες τις συσκευες με τον καιρο, σαφεστατα εχει κερδος απο αυτο, αφου η samsung εχει εφαρμογες αντιπαλλες με την google, και market δικο της... και δεν θα τα βαζει μεσα στο firmware... τιποτα δεν γινεται τυχαια τελικα... :rolleyes:

#4608   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 15/05/2013 - 23:13

παντως το google hungouts και το play store games (το αντιστοιχο του game center) ειναι αρκετα ενδιαφερον μιας και θα συνεργαζονται και με το ios...μενει να τα δουμε στη πραξη.

#4609   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 15/05/2013 - 23:44

παντως το google hungouts και το play store games (το αντιστοιχο του game center) ειναι αρκετα ενδιαφερον μιας και θα συνεργαζονται και με το ios...μενει να τα δουμε στη πραξη.

Ολα τα λεφτά στο play store games ειναι το cloud save backup οπου πχ εάν έχεις ένα S4 και αργότερα το πουλήσεις και ενω παιζεις ενα παιχνιδι και εισαι πχ στην 6η πιστα, μολις αγοράσεις καινούργιο κινητό αυτομάτως με την εγκατάσταση του παιχνιδιού θα σε ξεκινάει απο την 6η πίστα που ήσουν.

#4610   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 16/05/2013 - 00:09

Tα είδα μόλις.. Αλλά το συγκεκριμένο Edition μόνο Αμερική λένε.. Ή όχι?

Nexus Edition.. Μάλιστα..

Το Google (Nexus) Edition έρχεται Ιούνιο.. Θα κάνω υπομονή μέχρι τότε να δώ και iOS 7 που συμπίπτουν.

Αν δε δω κάτι διαφορετικό σε αυτό που τόσο περιμένω, έχω φύγει.. :)

Ποια η διαφορά μπορείς να μου πεις? Επειδή δεν έχω ιδέα σχετικά με αυτό. Πάντως κι εγώ προς Ιούλιο θα το πάρω το S4 οπότε θα έχω δει και ios7. Αν και δε νομίζω να μου αλλάξει άποψη. Τι θα κάνουν???

#4611   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/05/2013 - 00:17

Λιγο offtopic: ξερετε αν εχει βγει ρομ για το note2 που να εχει τα εξτρα του s4 σε software. Βεβαια δεν ξερω αυτα που θελω αν ειναι 100% software και οχι hardware ωστε να τα κανω και στο note μου. Για να γινω πιο συγκεκριμενος με ενδιαφερουν οι λειτουργιες της καμερας. π.χ. ταυτοχρονη ληψη απο τις δυο καμερες, εγγραφη και ηχου με τις φωτογραφιες, αφαιρεση αντικειμενων απο την φωτο κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 16/05/2013 - 00:18

#4612   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113610 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/05/2013 - 00:28

Ποια η διαφορά μπορείς να μου πεις? Επειδή δεν έχω ιδέα σχετικά με αυτό. Πάντως κι εγώ προς Ιούλιο θα το πάρω το S4 οπότε θα έχω δει και ios7. Αν και δε νομίζω να μου αλλάξει άποψη. Τι θα κάνουν :huh:

Απο τα λίγα που έσω δει καθαρό Android χωρίς τις χαζομάρες της Sammy. Ένα Nexus με λίγα λόγια.

Πέφτει τη πιο κατάληλη στιγμή. Η αλήθεια είναι πως και 'γω τρομερές αλλαγές δε περιμένω στο iOS 7.

Βασικές αλλαγές στο εμφανισιακό κομμάτι. Αν κάνει την έκπληξη τι να πω.. Πάντως έχει μια ευκαιρία φέτος.

Απο την άλλη το S4 είναι εξαιρετικό και ήδη οι σκέψεις έχουν μπει. Ειδικά με τη σημερινή ανακοίνωση. Οπότε αν τελικά κάνω το βήμα, σίγουρα σε αυτό.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4613   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 16/05/2013 - 00:43

πλακα θα εχει παντως με το note3 να βγαλουν κ ενα nexus note...εκει ειναι που θα κλεισουν οι αλλες εταιριες

@tamtako καποια εχουν βγει στο xda αλλα δεν εχει παρει το ματι μου καποια ρομ που να τα εχει ενσωματωμενα...κανε λιγη υπομονη και οπου νανε θα τα δωσει η σαμ με την 4.2.2

#4614   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2013 - 00:55

@tamtako καποια εχουν βγει στο xda αλλα δεν εχει παρει το ματι μου καποια ρομ που να τα εχει ενσωματωμενα...κανε λιγη υπομονη και οπου νανε θα τα δωσει η σαμ με την 4.2.2

thanks

#4615   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113610 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2013 - 00:57

πλακα θα εχει παντως με το note3 να βγαλουν κ ενα nexus note...εκει ειναι που θα κλεισουν οι αλλες εταιριες

Εκεί πάει το πράγμα.. Για 'μενα πλέον δεδομένο στο 3 που έρχεται.

Εκτός και αν δούμε κανένα Tizen.

LG8ISzO.gif

#4616   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 16/05/2013 - 00:58

Απο τα λίγα που έσω δει καθαρό Android χωρίς τις χαζομάρες της Sammy. Ένα Nexus με λίγα λόγια.

Πέφτει τη πιο κατάληλη στιγμή. Η αλήθεια είναι πως και 'γω τρομερές αλλαγές δε περιμένω στο iOS 7.

Βασικές αλλαγές στο εμφανισιακό κομμάτι. Αν κάνει την έκπληξη τι να πω.. Πάντως έχει μια ευκαιρία φέτος.

Απο την άλλη το S4 είναι εξαιρετικό και ήδη οι σκέψεις έχουν μπει. Ειδικά με τη σημερινή ανακοίνωση. Οπότε αν τελικά κάνω το βήμα, σίγουρα σε αυτό.

Εγώ πιστεύω ότι αλλαγές θα δούμε μόνο στο εμφανισιακό κομμάτι που να σου πω και την αλήθεια δε με καίει τόσο. Δε θέλουμε αλλαγές στα εικονίδια, τι να τα κάνουμε αυτά?

Αν πάρεις το s4 για να βγάλεις τις χαζομάρες της Sammy μόνο με ρουτάρισμα έτσι? Καλά δεν τα έχω καταλάβει?

#4617   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113610 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2013 - 02:10

Με Root μόνο ναι. Αλλά όπως είπε και ο Γιάννης πιο πίσω

θα γινει ported το firmware απο XDA-developers οπότε θα το φορέσουμε και εμείς οπότε @ntnskrds εγω θα περιμένω λιγάκι πριν κάνω την αγορά :)

Τώρα κατα πόσο θα είναι το ίδιο δε το γνωρίζω. Ας μας πουν τα παιδιά που ασχολούνται.

LG8ISzO.gif

#4618   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 16/05/2013 - 03:24

Παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε σε κατι που εχω παρατηρησει. Επειδη οταν ειναι μονιμα ανοιχτο το gps καταναλωνει πολυυυυ μπαταρια και οταν ειναι κλειστο δεν δουλευει στα προγραμματα. Υπαρχει τροπος να ενεργοποιειται το gps μονο οταν το χρειαζεται η εκαστοτε εφαρμογη? Fb, vrisko, google maps, whatsapp, foursquare κλπ κλπ.

Δεν φταιει το android, καποιο απο τα προγραματα σου ειναι που εχει ανοιχτο το gps. Κλεισε τις εφαρμογες μια μια μεχρι να βρεις ποιο φταιει.

Ποσο μπροστα ειναι το iOS ρε !!! Ποσο ?

Post of the year.
To android,σε πληροφορω, δουλευει το gps καλυτερα απο το ios.

#4619   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 16/05/2013 - 06:59

Δεν φταιει το android, καποιο απο τα προγραματα σου ειναι που εχει ανοιχτο το gps. Κλεισε τις εφαρμογες μια μια μεχρι να βρεις ποιο φταιει.

Post of the year.
To android,σε πληροφορω, δουλευει το gps καλυτερα απο το ios.

Χαχα... ευχαριστω για την πληροφορηση αλλα να ξερεις οτι αν την χρειαστω θα την ζητησω. Δεν ντρεπομαι...
Δεν αναφερομουν στο χειρισμο του GPS αλλα στο πολυδιαφησμισμενο true multitasking του Android. Ειναι ολοφανερο (και σε αυτο συμφωνω μαζι σου) οτι αυτο ειναι που δαγκωνει τον χρηστη tamtako (ο οποιος, πρεπει να σημειωσουμε, δεν ειναι ο τυπικος μεσος χρηστης - εχει αρθρογραφια και συγκριτικα test για τα δυο συστηματα δημοσιευμενα ^_^ )

#4620   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 16/05/2013 - 11:14

Τελικα παρα πολλα apps μου ενεργοποιουσαν το gps. Αυτο ομως που τελικα το κρατουσε μονιμα ανοιχτο καταλαβα τι ηταν. Επειδη εχω μονιμα ανοιχτο το fb messenger και επειδη στο πεδιο που γραφεις για να στειλεις το κειμενο ηταν τσεκαρισμενη και η αποστολη θεσης, αυτο εφταιγε. Εκλεισα αυτο και τωρα ειναι οκ (απο την αποψη για τον αν δουλευει το gps. Τωρα μενει να δω αν υπαρχει και διαφορα στην καταναλωση).

Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 16/05/2013 - 11:15

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8