Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4591   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 15/05/2013 - 19:48

Εχω εγώ άκρες ... Το θέμα ειναι πως θα μας τα στείλουν... Εγώ δεν το χρειάζομαι άμεσα και θα μπορούσα να περιμένω να μου το φέρουν (κατα Αύγουστο) . Θα ρωτήσω και αν ενδιαφέρεσαι συνεννοούμαστε με pm.

ok μεσα εγώ απλός κράτα και μία πισινή μπορεί να τα πάρουμε και νωρίτερα.εχω την εντυπωσει ενας καλος φίλος έρχεται ελλαδα αρχές ιούλιου :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4592   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 15/05/2013 - 19:54

...

Εδώ ετοιμάζεται ο ntnskrds.. Εμείς θα κολλήσουμε? :)

Σιγουρα θα το παρω... Αλλα ειναι μια αποφαση που εχει να κανει με την λογικη και την δουλεια μου ... Η καρδια μου ειναι αλλου ;)

#4593   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113610 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/05/2013 - 19:59

Η καρδιά ξέρεις πολύ καλά πως δεν έχει πάντα δίκιο. Καλό το συναίσθημα, αλλά μέχρι εκεί.. :)

Η "λογική" στο τέλος, σχεδόν πάντα υπερισχύει.. Ειδικά με την ανακοίνωση του παραπάνω.. Ωραία πράγματα..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4594   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/05/2013 - 20:11

Παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε σε κατι που εχω παρατηρησει. Επειδη οταν ειναι μονιμα ανοιχτο το gps καταναλωνει πολυυυυ μπαταρια και οταν ειναι κλειστο δεν δουλευει στα προγραμματα. Υπαρχει τροπος να ενεργοποιειται το gps μονο οταν το χρειαζεται η εκαστοτε εφαρμογη? Fb, vrisko, google maps, whatsapp, foursquare κλπ κλπ.

#4595   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2013 - 20:16

Παιδια αν μπορειτε να βοηθησετε σε κατι που εχω παρατηρησει. Επειδη οταν ειναι μονιμα ανοιχτο το gps καταναλωνει πολυυυυ μπαταρια και οταν ειναι κλειστο δεν δουλευει στα προγραμματα. Υπαρχει τροπος να ενεργοποιειται το gps μονο οταν το χρειαζεται η εκαστοτε εφαρμογη? Fb, vrisko, google maps, whatsapp, foursquare κλπ κλπ.

Ποσο μπροστα ειναι το iOS ρε !!! Ποσο ?

#4596   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2013 - 20:32

Και ποσο πισω σε πολλα αλλα. Ας μην γυρισουμε ομως ΚΑΙ αυτο το νημα σε vs

#4597   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 15/05/2013 - 20:34

ενεργοποιησε μονο τις δυο η την πρωτη επιλογη...

Αναρτημένη εικόνα

επισης να σου πω οτι οταν ξεχναω ανοιχτο το gps δουλευει μονο οταν χρειαζεται κ οχι συνεχεια....εισαι σιγουρος οτι σε εσενα δουλευει συνεχεια?

#4598   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 15/05/2013 - 20:36

Και ποσο πισω σε πολλα αλλα. Ας μην γυρισουμε ομως ΚΑΙ αυτο το νημα σε vs

Βαλε το tasker απο το store... εχει ρυθμιση και για να βαζει το wifi σε sleep mode, νομιζω οτι θα βρεις ακρη και με το gps

#4599   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2013 - 20:39

Ετσι το εχω και εγω και οταν παω να χρησιμοποιησω κατι που απαιτει την θεση μου με παει στις ρυθμισεις για να ανοιξω και το μεσαιο. Οταν εχω και το μεσαιο ανοιχτο δεν ξερω αν δουλευει συνεχεια. Νομιζω ομως οτθ τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια μου. Τωρα μηπως ειναι η ιδεα μου? Τι να πω.

Υ. Γ. Πως βλεπεις αν δουλευει συνεχεια το gps?

#4600   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2013 - 20:40

Θα το δεις ... θα το δεις... καθοτι οι φημες επιβεβαιωθηκαν. Τα γερικα σκυλια σαν εμενα πρεπει να μαθαινουν καινουρια κολπα για να μενουν φρεσκα.... Μιας και μου αρεσε το S4 και τωρα θα τρεχει pure Android ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια να εξοικοιωθω με την πλατφορμα (απο αποψη development). Υπαρχει και ενα porting effort που τρεχει στην δουλεια (στο οποιο βεβαια δεν εμπλεκομαι αμεσα) αλλα γενικα οτι ξερει κανεις καλο ειναι.

@dream21 26 Ιουνιου ειπε ??

Αυτο σιγουρα θα ηταν το τελευταιο πραγμα που θα περιμενα να δω σε αυτον τον κοσμο... ρε συ, σιγουρα δεν εισαι σε κανενα μπαρακι και δεν εχεις κατεβασει κανενα κασονι μπυρες?? :P

#4601   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2013 - 20:41

Αυτο σιγουρα θα ηταν το τελευταιο πραγμα που θα περιμενα να δω σε αυτον τον κοσμο... ρε συ, σιγουρα δεν εισαι σε κανενα μπαρακι και δεν εχεις κατεβασει κανενα κασονι μπυρες?? :P

Οχι ρε ... Με φουσκώνουν οι μπύρες :P

#4602   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 15/05/2013 - 20:45

Ετσι το εχω και εγω και οταν παω να χρησιμοποιησω κατι που απαιτει την θεση μου με παει στις ρυθμισεις για να ανοιξω και το μεσαιο. Οταν εχω και το μεσαιο ανοιχτο δεν ξερω αν δουλευει συνεχεια. Νομιζω ομως οτθ τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια μου. Τωρα μηπως ειναι η ιδεα μου? Τι να πω.

Υ. Γ. Πως βλεπεις αν δουλευει συνεχεια το gps?

πανω αριστερα βγαζει ενα εικονιδιακι που αναβοσβηνει.

#4603   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 15/05/2013 - 21:47

Όσοι αγοράσαμε μην πουλήσετε το S4 μιας και σιγουρα θα γινει ported το firmware απο XDA-developers οπότε θα το φορέσουμε και εμείς οπότε @ntnskrds εγω θα περιμένω λιγάκι πριν κάνω την αγορά :)

#4604   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2013 - 22:31

Όσοι αγοράσαμε μην πουλήσετε το S4 μιας και σιγουρα θα γινει ported το firmware απο XDA-developers οπότε θα το φορέσουμε και εμείς οπότε @ntnskrds εγω θα περιμένω λιγάκι πριν κάνω την αγορά :)

Παιδια εγω με αυτη την κινηση της samsung και της google σκρφτομαι οτι τα nexus χανουν το πολυτιμοτερο πλεονεκτημα τους εναντι του ανταγωνισμου... την υποστηριξη... ποια η γνωμη σας??

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 15/05/2013 - 22:31

#4605   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 15/05/2013 - 22:44

Παιδια εγω με αυτη την κινηση της samsung και της google σκρφτομαι οτι τα nexus χανουν το πολυτιμοτερο πλεονεκτημα τους εναντι του ανταγωνισμου... την υποστηριξη... ποια η γνωμη σας??

Γιατί να κόψει την υποστήριξη στα nexus? Μπορεί και εκεί να δίνει τα πάντα γρήγορα δεν την εμποδίζει κάτι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες