Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4786   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:45

Γιατι ρε παιδια, στα iphone των 13.5 gb ποσα παιχνιδια βαζετε?? Γιατι οταν μιλαμε για ογκο δεδομενων, πιστευω οτι θα πρεπει να αναφερομαστε σε μερικα βαρια παιχνιδια π.χ. της gameloft που ειναι 1.5-2 gb... οι υπολοιπες εφαρμογες δεν πιανουν τοσο χωρο...

Κοίταξε εγώ προσωπικά μετά από τόσα χρόνια έχω ένα τακτοποιημένο Springboard με συγκεκριμένα πράγματα όπου ευκαιριακά προστίθενται μεγάλα apps.

Αλλά το 90% των χρηστών που βλέπω έξω έχει 15 σελίδες εφαρμογές. Θα μου πεις τις χρειάζεται? Μαζί σου, όχι.

Αλλά εφόσον θέλει να τις έχει στο κινητό ΤΟΥ που το πλήρωσε για 16άρι τότε δεν μπορείς να του πεις τίποτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4787   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:48

Τωρα δεν υπαρχει λογος να χαλιεστε για τις memory cards .Ειναι τοσο πεθαμενη ιστορια οσο ειναι τα floppy disks και μονο μερικοι νεκρολαγνοι γκικουλες σαν τον gordito θα βρεθουν να τα υπερασπιστουν ...

#4788   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:49

Ευθεως και εγω σου απαντω ΟΧΙ EΠΙΣΗΜΑ.

Thank you.

Άρα ΔΕΝ το υποστηρίζει. Τα "όχι επίσημα" τα ακούω βερεσέ.

Σαν να σε ρωτάνε αν το iPhone υποστηρίζει μεταφορά αρχείων με bluetooth και να λες "όχι επίσημα".

Απλά ΔΕΝ υποστηρίζει.

#4789   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:50

Τωρα δεν υπαρχει λογος να χαλιεστε για τις memory cards .Ειναι τοσο πεθαμενη ιστορια οσο ειναι τα floppy disks και μονο μερικοι νεκρολαγνοι γκικουλες σαν τον gordito θα βρεθουν να τα υπερασπιστουν ...

Χαχαααχαχαχχααχααχαχαχααχαχαχαχααχαχαχααχαχ..... τι ειπε το ατομο παλι???

#4790   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:53

Κοίταξε εγώ προσωπικά μετά από τόσα χρόνια έχω ένα τακτοποιημένο Springboard με συγκεκριμένα πράγματα όπου ευκαιριακά προστίθενται μεγάλα apps.

Αλλά το 90% των χρηστών που βλέπω έξω έχει 15 σελίδες εφαρμογές. Θα μου πεις τις χρειάζεται? Μαζί σου, όχι.

Αλλά εφόσον θέλει να τις έχει στο κινητό ΤΟΥ που το πλήρωσε για 16άρι τότε δεν μπορείς να του πεις τίποτα.

Δηλαδη το θεμα σου ειναι οτι στο iphone εχει 13GB ελευθερα και στο S4 9;

Εσυ θα πεις τιποτα ή θα συνεχισεις τους χαρακτηρισμους και τις τρολιες;

Thank you.

Άρα ΔΕΝ το υποστηρίζει. Τα "όχι επίσημα" τα ακούω βερεσέ.

Σαν να σε ρωτάνε αν το iPhone υποστηρίζει μεταφορά αρχείων με bluetooth και να λες "όχι επίσημα".

Απλά ΔΕΝ υποστηρίζει.

Μαζι σου και εγω.

#4791   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:53

Σωστη τοποθετηση... αυτοι με τις 15 σελιδες με εφαρμογες, θα καταφυγουν στο htc one με τα 32gb σαν βασικη εκδοση... οι πιο συμμαζεμενοι θα εχουν τα τραγουδια κ τις ιστοριες στην sd card και θα τους φτανουν τα 9.5gb του s4... οι υπολοιποι αρκουνται και σε ενα 16αρι κινητο χωρις sd card... εχουμε για ολα τα γουστα ρε παιδια, μην τρελλαινεστε.. :P

#4792   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:57

Απλά ρε stefano γυρνάμε πάλι στο κομμάτι της ευκολίας χρήσης για τον μέσο (τεχνολογικά ημι-αναλφάβητο) χρήστη.

Μου έχει τύχει σε 3-4 περιπτώσεις άτομα (συνήθως κοπέλες ΟΚ) να μου δώσουν το κινητό τους γκρινιάζοντας ότι "δεν έχει χώρο" και "πως γίνεται αφού έχω πάρει κάρτα μνήμης" και απλά δεν ήξεραν το πως να μεταφέρουν τα δεδομένα τους στην κάρτα.

Έχω ακούσει και το ανεπανάληπτο "έχω κάρτα μνήμης αλλά μάλλον τελείωσε, από που βάζω μονάδες από το περίπτερο σαν την απλή?"

#4793   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 09/06/2013 - 14:59

...
Εσυ θα πεις τιποτα ή θα συνεχισεις τους χαρακτηρισμους και τις τρολιες;

...

Ειπα !! Καπου σε αυτο που εκανες quote ηταν και οι γνωμη μου για τις SD. Τωρα εσυ εμεινες στον χαρακτηρισμο (sorry, δεν μπορεσα να αντισταθω) για τους δικους σου λογους . Σε αφηνω τωρα... Εχει Roland Garros final .. ;)

#4794   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 09/06/2013 - 15:06

Απλά ρε stefano γυρνάμε πάλι στο κομμάτι της ευκολίας χρήσης για τον μέσο (τεχνολογικά ημι-αναλφάβητο) χρήστη.

Μου έχει τύχει σε 3-4 περιπτώσεις άτομα (συνήθως κοπέλες ΟΚ) να μου δώσουν το κινητό τους γκρινιάζοντας ότι "δεν έχει χώρο" και "πως γίνεται αφού έχω πάρει κάρτα μνήμης" και απλά δεν ήξεραν το πως να μεταφέρουν τα δεδομένα τους στην κάρτα.

Έχω ακούσει και το ανεπανάληπτο "έχω κάρτα μνήμης αλλά μάλλον τελείωσε, από που βάζω μονάδες από το περίπτερο σαν την απλή?"

Για τους τεχνολογικα αναλφαβητους, εχει σαφως το πλεονεκτημα η Apple.

#4795   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 15:17

Χαχααχαχαχα... οι κοπελες φραγκα εχουν την σημερον εποχη, παιρνουν ενα iphone 5 64gb να ασχολουνται, να μην πολυπειραζουν κιολλας και τελειωνει η υποθεση... εγω παντως πιστευω οτι τα 16gb σαν βασικη εκδοση ειναι καλα... κι εγω στο note εχω 11 και κατι ελευθερα... δεν περιοριστηκα πουθενα... τωρα ατομα που θελουν 120 εφαρμογες μεσα και 20 βαρια παιχνιδια, με συγχωρεις κιολλας, μαλλον χρειαζονται laptop στην βολτα και ps3 320gb στο σπιτι... μιλαμε για mobile συσκευες ρε παιδια, οχι για παιχνιδομηχανες και πολυμηχανηματα με 300 εφαρμογες μεσα για να κατεβαζουμε απο το store ο, τι μας κανει κλικ... γιατι μετα ξεκινανε αλλα προβληματα... μου κολλαει, με πεταει και παει λεγοντας... ειδικα στην περιπτωση του playstore που παιζει σαβουρα μεσα..

#4796   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 16:11

Μην ξεχνάς ότι το 50% και ίσως και παραπάνω των χρηστών θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ταχνολογικά αναλφάβητοι...

Με το να trollάρεις στο κάθε τι που γράφει ο οποιοσδήποτε εδώ δεν πρόκειται να γιγαντωθεί ευκολότερα το πράσινο ρομποτάκι σου...

#4797   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 16:15

Χαχααχαχαχα... οι κοπελες φραγκα εχουν την σημερον εποχη, παιρνουν ενα iphone 5 64gb να ασχολουνται, να μην πολυπειραζουν κιολλας και τελειωνει η υποθεση... εγω παντως πιστευω οτι τα 16gb σαν βασικη εκδοση ειναι καλα... κι εγω στο note εχω 11 και κατι ελευθερα... δεν περιοριστηκα πουθενα... τωρα ατομα που θελουν 120 εφαρμογες μεσα και 20 βαρια παιχνιδια, με συγχωρεις κιολλας, μαλλον χρειαζονται laptop στην βολτα και ps3 320gb στο σπιτι... μιλαμε για mobile συσκευες ρε παιδια, οχι για παιχνιδομηχανες και πολυμηχανηματα με 300 εφαρμογες μεσα για να κατεβαζουμε απο το store ο, τι μας κανει κλικ... γιατι μετα ξεκινανε αλλα προβληματα... μου κολλαει, με πεταει και παει λεγοντας... ειδικα στην περιπτωση του playstore που παιζει σαβουρα μεσα..

Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος που έχω στο iPhone ανάσανε δραματικά από τότε που μπήκε στη ζωή μου το iPad.

Εφαρμογές που τις χρησιμοποιούσα μόνο στο σπίτι (πχ παιχνίδια) απλά πήραν πόδι από το κινητό απελευθερώνοντας σημαντικότατο χώρο.

Υπάρχουν πολλά είδη χρηστών όμως. Άλλοι έχουν άπειρη μουσική, άλλοι άπειρες φωτογραφίες και οι προαναφερθέντες με τα άπειρα apps.

Απλά αυτούς της τελευταίας κατηγορίας το android με τον περιορισμό στην sd κάρτα δεν μπορεί να τους ικανοποιήσει.

#4798   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 09/06/2013 - 16:21

1) υπαρχει τροπος να μεταφερεις data σε sd αν εισαι root...

2) ο λογος που το σταματησε η google ειναι γιατι παραπονεθηκαν καποιοι devs και ο λογος οτι επαιρνε ο αλλος μια sd τον 5 ευρω και κλαιγοταν που εχει lag κτλ.

3) η sam εδωσε επισημο update στο s4 και πλεον μπορεις να μεταφερεις οτι θες στην sd.

αυτα...

#4799   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 09/06/2013 - 16:22

Ρε συ gordito να σου κάνω μια ερώτηση γιατί με έχεις μπερδέψει...
Απ'ότι έχω καταλάβει είχες android, έχεις iphone, μπήκες εδώ μέσα για να κράξεις το iphone και να πεις πόσο καλό είναι το android.. Γιατί πολύ απλά δεν δίνεις το iphone να πάρεις android;
Επίσης θέλω να σε ρωτήσω πως ακριβώς κατέληξες στο iphone; Δεν γνώριζες για αυτό κάποια πράγματα από πριν; Δεν ήσουν ευχαριστημένος με το android που είχες πριν;

#4800   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 16:27

Ρε συ gordito να σου κάνω μια ερώτηση γιατί με έχεις μπερδέψει...
Απ'ότι έχω καταλάβει είχες android, έχεις iphone, μπήκες εδώ μέσα για να κράξεις το iphone και να πεις πόσο καλό είναι το android.. Γιατί πολύ απλά δεν δίνεις το iphone να πάρεις android;
Επίσης θέλω να σε ρωτήσω πως ακριβώς κατέληξες στο iphone; Δεν γνώριζες για αυτό κάποια πράγματα από πριν; Δεν ήσουν ευχαριστημένος με το android που είχες πριν;

ελα ντε??πουλα επιτελους να λυτρωθεις...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες