Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος που έχω στο iPhone ανάσανε δραματικά από τότε που μπήκε στη ζωή μου το iPad.
Εφαρμογές που τις χρησιμοποιούσα μόνο στο σπίτι (πχ παιχνίδια) απλά πήραν πόδι από το κινητό απελευθερώνοντας σημαντικότατο χώρο.
Υπάρχουν πολλά είδη χρηστών όμως. Άλλοι έχουν άπειρη μουσική, άλλοι άπειρες φωτογραφίες και οι προαναφερθέντες με τα άπειρα apps.
Απλά αυτούς της τελευταίας κατηγορίας το android με τον περιορισμό στην sd κάρτα δεν μπορεί να τους ικανοποιήσει.
Η τελευταια κατηγορια χρηστων φιλε μου δεν θα μπορεσει να ικανοποιηθει με τιποτα, εκτος αν παει σε 64gb συσκευες... προσωπικα τοσα χρηματα για ενα iphone5 64gb για παραδειγμα δεν θα εδινα... πλεον παιρνεις ενα iphone5 μεσω e shop και ενα ipad mini με αυτα τα χρηματα που ζητανε για το 64αρι iphone... ολα ειναι σχετικα παντως... αλλα στο ξαναλεω, 16gb θεωρητικος χωρος, ειναι υπεραρκετος για εφαρμογες μονο... για βαρια παιχνιδια οχι, αλλα πλεον το εκανε η samsung πραγματικοτητα επιτρεποντας την μεταφορα σε sd card... τωρα αν ο αλλος θελει να βαλει μεσα στην συσκευη ολα τα παιχνιδια της gameloft, τι να κανουμε?? Να βγουν καρτες 256gb??