Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4801   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 09/06/2013 - 17:11

Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος που έχω στο iPhone ανάσανε δραματικά από τότε που μπήκε στη ζωή μου το iPad.

Εφαρμογές που τις χρησιμοποιούσα μόνο στο σπίτι (πχ παιχνίδια) απλά πήραν πόδι από το κινητό απελευθερώνοντας σημαντικότατο χώρο.

Υπάρχουν πολλά είδη χρηστών όμως. Άλλοι έχουν άπειρη μουσική, άλλοι άπειρες φωτογραφίες και οι προαναφερθέντες με τα άπειρα apps.

Απλά αυτούς της τελευταίας κατηγορίας το android με τον περιορισμό στην sd κάρτα δεν μπορεί να τους ικανοποιήσει.

Η τελευταια κατηγορια χρηστων φιλε μου δεν θα μπορεσει να ικανοποιηθει με τιποτα, εκτος αν παει σε 64gb συσκευες... προσωπικα τοσα χρηματα για ενα iphone5 64gb για παραδειγμα δεν θα εδινα... πλεον παιρνεις ενα iphone5 μεσω e shop και ενα ipad mini με αυτα τα χρηματα που ζητανε για το 64αρι iphone... ολα ειναι σχετικα παντως... αλλα στο ξαναλεω, 16gb θεωρητικος χωρος, ειναι υπεραρκετος για εφαρμογες μονο... για βαρια παιχνιδια οχι, αλλα πλεον το εκανε η samsung πραγματικοτητα επιτρεποντας την μεταφορα σε sd card... τωρα αν ο αλλος θελει να βαλει μεσα στην συσκευη ολα τα παιχνιδια της gameloft, τι να κανουμε?? Να βγουν καρτες 256gb?? :P:P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4802   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 09/06/2013 - 17:21

Thank you.

Άρα ΔΕΝ το υποστηρίζει. Τα "όχι επίσημα" τα ακούω βερεσέ.

Σαν να σε ρωτάνε αν το iPhone υποστηρίζει μεταφορά αρχείων με bluetooth και να λες "όχι επίσημα".

Απλά ΔΕΝ υποστηρίζει.

Νικο οσοι ειναι γνωστες του android παντα ειχαν τον τροπο να εχουν τις εφαρμογες τους στην sd.τωρα πλεον στο s4 για αρχη αυτο υποστηριζετε και πάλι επισημα.και μενα δεν μου ειχε αρεσει οταν πηγα απο το iphone5 στο s3 γιατι πιστευα οτι θα περνουσα ολες τις εφαρμογες μου στην sd κατευθειαν ,ομως μολις το εψαξα λιγο το εκανα.τωρα με το που βγηκε το γερμανικο update και το υποστηριζει πλεον, ολοι οσοι εχουμε s4 ανεξαρτητος χωρας το καναμε χωρις δυσκολια επειδή βιαζομαστε ,στους υπολοίπους θα ρθει πιστευω σχετικα γρηγορα.

Τελευταία επεξεργασία από: japan, 09/06/2013 - 17:26

#4803   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 09/06/2013 - 17:47

Νικο οσοι ειναι γνωστες του android παντα ειχαν τον τροπο να εχουν τις εφαρμογες τους στην sd.τωρα πλεον στο s4 για αρχη αυτο υποστηριζετε και πάλι επισημα.και μενα δεν μου ειχε αρεσει οταν πηγα απο το iphone5 στο s3 γιατι πιστευα οτι θα περνουσα ολες τις εφαρμογες μου στην sd κατευθειαν ,ομως μολις το εψαξα λιγο το εκανα.τωρα με το που βγηκε το γερμανικο update και το υποστηριζει πλεον, ολοι οσοι εχουμε s4 ανεξαρτητος χωρας το καναμε χωρις δυσκολια επειδή βιαζομαστε ,στους υπολοίπους θα ρθει πιστευω σχετικα γρηγορα.

Σορρυ για την άσχετη ερώτηση αλλά για ποιο update λέτε που βγήκε για s4? Επισημο?

#4804   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 18:03

Σορρυ για την άσχετη ερώτηση αλλά για ποιο update λέτε που βγήκε για s4? Επισημο?

Για γερμανικο firmware.. θα το βρεις στο sammobile

#4805   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 21:07

Μην ξεχνάς ότι το 50% και ίσως και παραπάνω των χρηστών θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ταχνολογικά αναλφάβητοι...

Με το να trollάρεις στο κάθε τι που γράφει ο οποιοσδήποτε εδώ δεν πρόκειται να γιγαντωθεί ευκολότερα το πράσινο ρομποτάκι σου...

Δε με νοιαζει να γιγαντωθει το ρομποτακι, μια χαρα ειναι εκει που ειναι.

Και αφου μιλας για τρολς. Τρολ σορυ, αλλα ηταν το δικο σου τελειως αστοχο ποστ για την μεταφορα εφαρμογων στην SD. Βασισμενο σε ενα τρολο-αρθρο που προκαλει το γελωτα σε οσους εχουν δουλεψει android εστω και μια βδομαδα.
Mετα το πηγες στο οτι μπορεις να βαλεις μονο τραγουδια + mp3 + φωτος στο s4.
Mετα μιλησες για τεχνολογικα αναλφαβητους.

Εεε, νταξ, δεν ειναι το ενα, ειναι το αλλο, και τελικα ειναι το τριτο.

Προωπικα ΔΕΝ με ενδιαφερει καν τι κανει ο τεχνολογικα αναλφαβητος, δεν ειμαι η Apple ουτε η Samsung.

#4806   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/06/2013 - 21:13

Έγραψα κάτι το οποίο και ανασκεύασα στο αμέσως επόμενο ποστ μου.

Θα ήταν τιμιότερο θεωρείς να το σβήσω ακόμα και τώρα? (ως mod έχω το δικαίωμα).

Το άρθρο δε νομίζω ότι γράφει κάποια ανακρίβεια από ότι είδα. Δεν είδα και κανέναν άλλο γνώστη του android να διαμαρτύρεται πέρα από εσένα. Ακόμα και εσύ το κατηγορείς απλά για biasm, δεν αναφέρεις κάτι συγκεκριμένο.

Δεν το πήγα μετά στα τραγούδια τα mp3 και τις φωτό. Από την αρχή το είπα. Μόνο για τη μετακίνηση εφαρμογών μίλησα.

Όσο για τους τεχνολογικά ημί-αναλφάβητους (αυτό έγραψα) δώσε σε κάποιον που ΔΕΝ θα κάνει ποτέ root στο android ή jb στο iPhone (αυτοί είναι η συντριπτική πλειοψηφεία) ένα τηλέφωνο. Αυτούς εννοούσα.

#4807   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 21:39

Το άρθρο δε νομίζω ότι γράφει κάποια ανακρίβεια από ότι είδα. Δεν είδα και κανέναν άλλο γνώστη του android να διαμαρτύρεται πέρα από εσένα. Ακόμα και εσύ το κατηγορείς απλά για biasm, δεν αναφέρεις κάτι συγκεκριμένο.

Δεν το πήγα μετά στα τραγούδια τα mp3 και τις φωτό. Από την αρχή το είπα. Μόνο για τη μετακίνηση εφαρμογών μίλησα.

Όσο για τους τεχνολογικά ημί-αναλφάβητους (αυτό έγραψα) δώσε σε κάποιον που ΔΕΝ θα κάνει ποτέ root στο android ή jb στο iPhone (αυτοί είναι η συντριπτική πλειοψηφεία) ένα τηλέφωνο. Αυτούς εννοούσα.

Με συγχωρεις φιλε, αλλα οι ημιαναφαλβητοι δεν πρεπει να προβαινουν σε τοσο ακριβες αγορες κατα την γνωμη μου... ουτε σε s3, note2, s4 (μιας κ γι αυτες τις συσκευες μιλαμε εδω κ τοσο καιρο), ουτε σε iphone που μολις πρωτοκυκλοφορουν κ τσουζουν πολυ... αν θελουν να περνανε οποια εφαρμογη τους καπνισει, ας τις συγχρονιζουν στα account της καθε εταιριας και ας περνανε αυτες που θελουν καθε φορα... δεν υπαρχει λογος αν δεν ξερουν 5-10 πραγματα να προβαινουν σε τοσο ακριβες αγορες... πιστευω συμφωνεις σε αυτο...

#4808   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 21:52

Edit: 67 εφαρμογες, με 2 βαρια παιχνιδια... nfs most wanted 1.93gb και wild blood 1.66gb...υπολογισε κ το virtua tennis γυρω στα 600mb που ακομα δεν το περασα... δες ελευθερο χωρο... τι αλλο να βαλεις ρε παιδια δηλαδη μεσα??

Συνημμένα αρχεία

#4809   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 09/06/2013 - 22:04

Edit: 67 εφαρμογες, με 2 βαρια παιχνιδια... nfs most wanted 1.93gb και wild blood 1.66gb...υπολογισε κ το virtua tennis γυρω στα 600mb που ακομα δεν το περασα... δες ελευθερο χωρο... τι αλλο να βαλεις ρε παιδια δηλαδη μεσα??

βαλε και 2 gps (navigon, sygic) περασε μερικα τραγουδια και οταν θελησεις να τραβηξεις βιντεο θα μεινεις απο μνημη...
κακα τα ψεματα τα 16 γιγα ειναι λιγα και οταν τα γεμισεις μπορει να εχει κ επιπτωσεις στην αποδοση.

#4810   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 22:13

βαλε και 2 gps (navigon, sygic) περασε μερικα τραγουδια και οταν θελησεις να τραβηξεις βιντεο θα μεινεις απο μνημη...
κακα τα ψεματα τα 16 γιγα ειναι λιγα και οταν τα γεμισεις μπορει να εχει κ επιπτωσεις στην αποδοση.

Εχω το igo primo, με τα δεδομενα στην sd card.. αφου ειπαμε, τραγουδια κ ιστοριες παντα στην sd card... καθαρα για εφαρμογες λεω μεσα στην μνημη της συσκευης... δεν τα λες κ λιγα.. οχι 16, 10.5-11 κ στην περιπτωση του s4 λιγο πιο κατω.... :P

#4811   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 22:16

To tτιμιοτερο θα ηταν να πεις ΣΟΡΥ, λαθος, καλο βραδυ.

Επαναλμβανω, δεν ενδιαφερει τι κανουν οι αναλφαβητοι, αυτοι ας παρουν οτι θελουν, εδω εχουμε ενα επιπεδο. Ευθεως παραδεχτηκα οτι επροκειτο για τεραστιο βλακεια της Σαμσουνγκ.

Οσο για το αρθρο, σορυ, αλλα μην προσπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις. Ολα αυτα που λεει περι εφαρμογων που δεν δουλευουν σωστα ειναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, μια χαρα δουλευουν.
Αλλα αν εσενα σου φαινεται το υφος του αντικειμενικο, σταματαμε εδω την κουβεντα.

Ειπαμε, τραγουδια και βιντεο πανε στην SD.
Για τα GPS δεν ξερω που βαζουν τα data τους, αλλα θεωρω οτι το σωστο προγραμμα θα εχει επιλογη, μερικα παιχνιδια σιγουρα εχουν.

#4812   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 22:43

Με συγχωρεις φιλε, αλλα οι ημιαναφαλβητοι δεν πρεπει να προβαινουν σε τοσο ακριβες αγορες κατα την γνωμη μου... ουτε σε s3, note2, s4 (μιας κ γι αυτες τις συσκευες μιλαμε εδω κ τοσο καιρο), ουτε σε iphone που μολις πρωτοκυκλοφορουν κ τσουζουν πολυ... αν θελουν να περνανε οποια εφαρμογη τους καπνισει, ας τις συγχρονιζουν στα account της καθε εταιριας και ας περνανε αυτες που θελουν καθε φορα... δεν υπαρχει λογος αν δεν ξερουν 5-10 πραγματα να προβαινουν σε τοσο ακριβες αγορες... πιστευω συμφωνεις σε αυτο...

Διαφωνώ ρε συ. Όταν οι ίδιες οι εταιρείες τα πλασάρουν σαν κινητά για όλους τι περιμένεις να κάνει κάποιος που δεν ξέρει? θα το αγοράσει κανονικότατα.

To tτιμιοτερο θα ηταν να πεις ΣΟΡΥ, λαθος, καλο βραδυ.

Επαναλμβανω, δεν ενδιαφερει τι κανουν οι αναλφαβητοι, αυτοι ας παρουν οτι θελουν, εδω εχουμε ενα επιπεδο. Ευθεως παραδεχτηκα οτι επροκειτο για τεραστιο βλακεια της Σαμσουνγκ.

Οσο για το αρθρο, σορυ, αλλα μην προσπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις. Ολα αυτα που λεει περι εφαρμογων που δεν δουλευουν σωστα ειναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, μια χαρα δουλευουν.
Αλλα αν εσενα σου φαινεται το υφος του αντικειμενικο, σταματαμε εδω

Υπάρχει πόστ μου που λέω Mea Culpa. Ξέρεις τι σημαίνει?

Περιορισμός επιπέδου δεν υπάρχει στο φόρουμ σε διαβεβαιώ. Τέτοιες διακρίσεις μακρυά από μας...

Οσο για τις εφαρμογές και τις sd υπήρξε και άλλο άτομο που είπε ότι σε φθηνές sd όντως υπάρχει θέμα.

#4813   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 22:59

Υπάρχει πόστ μου που λέω Mea Culpa. Ξέρεις τι σημαίνει?

Περιορισμός επιπέδου δεν υπάρχει στο φόρουμ σε διαβεβαιώ. Τέτοιες διακρίσεις μακρυά από μας...

Οσο για τις εφαρμογές και τις sd υπήρξε και άλλο άτομο που είπε ότι σε φθηνές sd όντως υπάρχει θέμα.

Δηλαδη πως φανταζεσαι τα καταστηματα ηλεκτρονικων; Να εχει ταμπελες "Αργη SD καρτα", "Γρηγορη καρτα SD", "Τηλεφωνο για dummies" κλπ;
Η Apple εχει προστατεψει τον αναλφαβητο, παιρνοντας ΟΛΕΣ τις αποφασεις για αυτον. Ε δεν ειναι αυτη η λογικη του Android.

Για μενα τον "μορφωμενο", ειναι ενα τεραστιο +

Ενα αλλο + του android, ειναι οτι μπορεις να καλυψεις αδυναμιες σαν αυτες του S4 με την μετακινηση εφαρμογων.

Εγω αργη καρτα ειχα παντως, αν εξαιρεσεις loading times + μεταφορα αρχειων στο pc, οταν πηρα γρηγορη καρτα, διαφορα δεν ειδα.

#4814   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 23:01

Διαφωνώ ρε συ. Όταν οι ίδιες οι εταιρείες τα πλασάρουν σαν κινητά για όλους τι περιμένεις να κάνει κάποιος που δεν ξέρει? θα το αγοράσει κανονικότατα.

Αλλο τι κανουν οι εταιριες... να πουλησουν θελουν... φυσιολογικο αυτο που προσπαθουν να επιδιωξουν... εμεις σαν καταναλωτες οριζουμε συμφωνα με το προφιλ χρηστη μας ποια συσκευη μας ταιριαζει καλυτερα κ με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα...

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 09/06/2013 - 23:02

#4815   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 23:33

Δηλαδη πως φανταζεσαι τα καταστηματα ηλεκτρονικων; Να εχει ταμπελες "Αργη SD καρτα", "Γρηγορη καρτα SD", "Τηλεφωνο για dummies" κλπ;
Η Apple εχει προστατεψει τον αναλφαβητο, παιρνοντας ΟΛΕΣ τις αποφασεις για αυτον. Ε δεν ειναι αυτη η λογικη του Android.

Για μενα τον "μορφωμενο", ειναι ενα τεραστιο +

Ενα αλλο + του android, ειναι οτι μπορεις να καλυψεις αδυναμιες σαν αυτες του S4 με την μετακινηση εφαρμογων.

Εγω αργη καρτα ειχα παντως, αν εξαιρεσεις loading times + μεταφορα αρχειων στο pc, οταν πηρα γρηγορη καρτα, διαφορα δεν ειδα.

Αν δεν γνωρίζεις ότι κάρτα από κάρτα μπορεί να έχει τεράστια διαφορά σε ταχύτητες read/write τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι...

Αλλο τι κανουν οι εταιριες... να πουλησουν θελουν... φυσιολογικο αυτο που προσπαθουν να επιδιωξουν... εμεις σαν καταναλωτες οριζουμε συμφωνα με το προφιλ χρηστη μας ποια συσκευη μας ταιριαζει καλυτερα κ με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα...

Ναι αλλά τα άτομα για τα οποία λέμε δεν κάθονται να ψάξουν όλα αυτά που προαναφέραμε, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κάνουν ορθή (ή έστω κάποια) έρευνα αγοράς?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες