1)Δεν έχω ipad γι αυτό το σκέφτομαι,είναι πεταμένα λεφτά δλδ αν φύγω σχεδόν.
2)Ντάξει ας μην έχει αλουμίνιο,ας αλλάξει κάτι άλλο...
3)Έχεις ποτέ ασχοληθεί με ένα lumia 800 και καλύτερο να δεις; Είναι λίγο περίεργη φάση το metro αλλά είναι θέμα συνήθειας κι αυτό. Από ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερα από Samsung σίγουρα.
Mark όχι δεν έχω ασχοληθεί να σου πω την αλήθεια απλός στην ιδέα και μόνο metro-windows κάτι δεν μου καθετε καλά
200 ευρό; για βάλε άλλα 150 minimum.Για ελληνικές τιμές μιλάμε. iPhone 5 740 περίπου και το galaxy το βρίσκεις του κουτιού 460. Αν βάλεις ότι με 20-30 ευρώ παίρνεις και κάρτα 64 GB κάτσε λογάριασε τη διαφορά.
Εγω έδωσα 480€ + 17€ για flip cover samsung + 18€ για 16GB samsung microsd class 10 όμως και όχι class 4 και εχει μεγάλη διάφορα η class 10 στο galaxy που δοκίμασα με μια παλιά class 4 που είχα και στη ταχύτητα η διαφορα ήταν σαν να έχεις Ferrari και να βάζεις απλή αμόλυβδη με την 100σταρα racing πχ.
Με 30 ευρω 64αρα καρτα αποκλιεταιιιιιι
Class 4 βρίσκεις σε class 10 όμως όχι θες γύρω στα 60€ για 64GB.
Aυτο με τα πεταμενα λεφτα σε apple store που λενε ολοι ποτε δεν το καταλαβα!!Δηλαδη ειναι προτιμοτερο να μεινεις σε ενα τηλεφωνο που δεν σε καλυπτει(για διαφορους λογους οπως κορεσμος κτλ...) μονο και μονο για καποιες εφαρμογες που λογω του οτι δεν σε καλυπτει πλεον το τηλεφωνο ισως και να μην χρησιμοποιεις...??
Κοίταξε φίλε το σκέφτεσαι και είναι παράγοντας να το σκεφτείς πραγματικά διότι τα λεφτά δεν είναι και Μαρούλια το θέμα είναι να κανείς τη υπέρβαση όπως τη έκανα εγω απλός έχω ένα μπαλαντέρ σε σχέση με τον mark ότι η δίκες μου δεν πανε χαμένες λόγο iPad.