Ρε παιδιά προσπερνάτε, μην ασχολείστε. Χειρότερα γίνεται. Συμφωνώ με τον nsxbass. Aφου ρε
ntnskrds δεν προκειται να παρεις android, τι καθεσαι και ασχολεισαι? Μονο η απανταση σου στην ευαγγελια ειρωνικη είναι για την πιθανή αλλαγή. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα για σένα, πεθαίνεις σε τέτοιο ζήτημα. Καταλαβαίνω την πλάκα σου, αλλα οι αλλοι όχι.
Στην αρχή σε έπαιρνα για πλακατζη με αυτά που έλεγες. Το θεμα ειναι οτι τα γραπτα μενουν και οι αλλοι παρεξηγούνται. Δεν καταλαβαίνουν το καυστικό τρόπο που τα βλέπεις. Με την επιμονή σου αυτή θα αναγκάσεις τους άλλους να βάψουν μπλε τις i-συσκευες τους και να τις πεταψουν στην θάλασσα. Και κριμα ειναι, προσωπικα μου αρεσει το ipad μου, δεν θέλω να το αλλάξω.
Η προσπάθεια σου και η επιμονή σου μόνο vs θα δημιουργήσει και τίποτα άλλο. Συνεπώς παρακινώ τους άλλους να μην σου απαντάνε καν, να σε προσπερνάνε τελείως (?) Γιατί δεν θα έχουν όλοι τόσο ελεύθερο χρόνο όσο έχεις εσύ και ασχολείσαι, τουλάχιστον εγώ δεν έχω καθόλου. Καταλαβαίνω ότι έχεις αφηνιάσει με το android, δεν το γουστάρεις, δεν σου αρεσει και το jb και βλέπεις εφιάλτες με πράσινα ανθρωπάκια το βράδυ που κοιμάσαι. Μην βλέπεις τα διαγράμματα (
http://finance.yahoo...urce=undefined;), πάρε ασπιρίνες, κατάλαβε οτι οι άλλοι δεν ζούμε τόσο για την τεχνολογία. Μακαρι να ειχα το χρονο μολις μπαινει ενα ποστ, στα επομενα 2 λεπτα να ειμαι μεσα να απαντησω θετικα ή αρνητικα όπως εσυ, (που στην περιπτωση σου παντα αρνητικα φυσικα σε σχεση με το android), αλλα δεν εχω.
Δεν θελω να σε προσβαλω, δεν νομιζω οτι το κανω κιολας, στα λεω πολυ πιο ηρεμα απο οτι απαντας σε αλλους.