Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2041   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/12/2012 - 16:38

οπως πριν τη κυκλοφορια μιας συσκευης ο καθενας λεει τη γνωμη του ετσι κ εδω το παλικαρι ειπε απλα την αποψη του...το αν θα επαληθευτει η οχι ειναι αλλο θεμα...

εσυ αν θυμαμαι καλα δεν βγηκες και ειπε οτι δεν παιζει να βγει νεο iphone πριν το καλοκαιρι? ειδες τους οιωνους?
δεν νομιζω να ειναι κακο να λεμε την αποψη μας και το τι πιστευουμε.

Ε ωραία , αυτό κανω και γώ τότε . Λεω την γνώμη μου και την άποψη μου.... Το καφριλίκι πως προέκυψε ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2042   mtifosi

mtifosi

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:mtifosi

Δημοσίευση 18/12/2012 - 16:38

Δικαιωμα του καθενος ειναι να επιλεγει οτι θελει αλλα ο ntn σε καποιο βαθμο εχει δικιο.Σε πολλα ποστ σε αυτο το τοπικ λεγεται πως το iOS ειναι απαρχαιωμενο επειδη δεν εχει πχ widgets ενω αν ξερεις εστω και λιγο παντα το καλυτερο λειτουργικο ειναι αυτο που καταναλωνει λιγοτερους πορους.Ενα αλλο που ενοχλει ορισμενες φορες ειναι το υφος σε ορισμενα ποστ των android users οτι οσοι χρησιμοποιουν apple ειναι ασχετοι και τα παιρνουν για την φιγουρα.Προσωπικα δουλευω σε windows,εχουμε στην οικογενεια android κινητο αλλα την εμπειρια χρησης της apple δεν την αλλαζω με τιποτα.

#2043   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/12/2012 - 16:48

τουλαχιστον εδω μεσα κανενας δεν ειπε τους ios users ασχετους και ποζερια ... ξερω τετοια ποστ που πολλοι android users εκαναν αλλα σε αλλα φορουμ ... εδω εχουν γινει πολυ λιγα τετοια αφου το ξαναλεω οι πιο πολλοι εδω αγαπαμε apple απλα καναμε μια αλλαγη ....

#2044   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 18/12/2012 - 17:13

Ε ωραία , αυτό κανω και γώ τότε . Λεω την γνώμη μου και την άποψη μου.... Το καφριλίκι πως προέκυψε ?

εσυ προσβαλεις αυτους με τους οποιους δεν συμφωνεις...εχει διαφορα....

#2045   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/12/2012 - 17:19

εσυ προσβαλεις αυτους με τους οποιους δεν συμφωνεις...εχει διαφορα....

Οχι φίλε και σε προκαλώ να βρεις ενα post που προσβάλω καποιον. Μιλαω ειρωνικά για κάποια ψευδοfeatures του Android αλλα δεν προσβάλω κανέναν.

#2046   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 18/12/2012 - 17:41

Ρε παιδιά προσπερνάτε, μην ασχολείστε. Χειρότερα γίνεται. Συμφωνώ με τον nsxbass. Aφου ρε ntnskrds δεν προκειται να παρεις android, τι καθεσαι και ασχολεισαι? Μονο η απανταση σου στην ευαγγελια ειρωνικη είναι για την πιθανή αλλαγή. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα για σένα, πεθαίνεις σε τέτοιο ζήτημα. Καταλαβαίνω την πλάκα σου, αλλα οι αλλοι όχι.

Στην αρχή σε έπαιρνα για πλακατζη με αυτά που έλεγες. Το θεμα ειναι οτι τα γραπτα μενουν και οι αλλοι παρεξηγούνται. Δεν καταλαβαίνουν το καυστικό τρόπο που τα βλέπεις. Με την επιμονή σου αυτή θα αναγκάσεις τους άλλους να βάψουν μπλε τις i-συσκευες τους και να τις πεταψουν στην θάλασσα. Και κριμα ειναι, προσωπικα μου αρεσει το ipad μου, δεν θέλω να το αλλάξω.

Η προσπάθεια σου και η επιμονή σου μόνο vs θα δημιουργήσει και τίποτα άλλο. Συνεπώς παρακινώ τους άλλους να μην σου απαντάνε καν, να σε προσπερνάνε τελείως (?) Γιατί δεν θα έχουν όλοι τόσο ελεύθερο χρόνο όσο έχεις εσύ και ασχολείσαι, τουλάχιστον εγώ δεν έχω καθόλου. Καταλαβαίνω ότι έχεις αφηνιάσει με το android, δεν το γουστάρεις, δεν σου αρεσει και το jb και βλέπεις εφιάλτες με πράσινα ανθρωπάκια το βράδυ που κοιμάσαι. Μην βλέπεις τα διαγράμματα (http://finance.yahoo...urce=undefined;), πάρε ασπιρίνες, κατάλαβε οτι οι άλλοι δεν ζούμε τόσο για την τεχνολογία. Μακαρι να ειχα το χρονο μολις μπαινει ενα ποστ, στα επομενα 2 λεπτα να ειμαι μεσα να απαντησω θετικα ή αρνητικα όπως εσυ, (που στην περιπτωση σου παντα αρνητικα φυσικα σε σχεση με το android), αλλα δεν εχω.

Δεν θελω να σε προσβαλω, δεν νομιζω οτι το κανω κιολας, στα λεω πολυ πιο ηρεμα απο οτι απαντας σε αλλους.

#2047   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 18/12/2012 - 19:24

Με χωρίζει ένα χάος από το android.

ΚΑΤ επιλογή μου χρησιμοποιώ το οικοσύστημα της Apple σε κινητό και tablet.

Αλλά αυτο το πράγμα που κάνουν μερικοί όπως ο ntn εδω μέσα δεν το κατανοώ.

Καφριλίκι χειρίστου βαθμού είναι. Χωρίς κανένα λόγο. Άκρως ενοχλητικό.

Το συγκεκριμένο τοπικ δεν ενοχλεί κανέναν. Ας το αφήσουμε να υπάρχει. Και ας κάνουμε report σε κάθε off topic απο δω και πέρα!!!

Η φωνή της λογικής, παίρνει ο καθένας αυτό που του αρέσει και τον βολεύει και δεν πειθαναγκάζει κανέναν.

Καφριλικι ειναι να μην σου αρέσει/μην σου κανει το iphone και να καταληγεις σε αστηρικτα συμπερασματα για το ζοφερο μέλλον της Apple (που μοιαζει με το παρελθον της στα 90s)
Καφριλικι ειναι να λες οτι το ios ειναι απαρχαιομένο και θλιβερό και αποτελει το οχημα της Apple προς το ζοφερο της μελλον, επειδη δεν εχει widgets και multiwindow

Μπορει να λεει οτι θέλει ο καθένας εδω μέσα για τις roms τους, και τα mods τους και τα ροοτ και οτι θέλουν. Δεν θελω ουτε μπορω να απαγορεψω απο κανεναν να κανει οτι θελει.
Εγω επεμβαινω μονο οταν γράφονται αστηρικτες μ@λ@κιες απο ασχετους για την Apple

Βασικα, οχι καφριλικι... Το λές και λειτουργημα αυτο ...

Η φωνή του προβάτου, όταν "κακολογούν" την αγαπημένη του εταιρία διαρρηγνύει τα ιμάτια του τόσο όσο θα τα διαρρήγνυε αν κακολογούσαν κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο.
Δεν σε έχει ορίσει κανένας υπερασπιστή της Apple και σου έχω ξαναπεί ότι αν είσαι όντως και δεν είσαι αυτόκλητος να μας το πεις να ξέρουμε.

Όταν κάποιος λέει κάτι έστω και εσφαλμένα για το ios και μπαίνεις και του λες "τα παιδάκια γιατί παίζουν με κουβαδάκια", στην ουσία δεν τον προσβάλεις αλλά του προσβάλεις την νοημοσύνη και μαμάς την κουβέντα σε χείριστο βαθμό.
Η ειρωνεία εκτός από ότι "τρώει" τη συζήτηση κάνει και κάτι άλλο χειρότερο, "τρώει" και το σεβασμό που απαιτεί ακόμα και αυτός που γράφει σε ένα φόρουμ και είναι ανώνυμος.

Αν σ αρέσει η ειρωνεία συνέχισέ το, αλλά να είσαι προετοιμασμένος και για ανάλογη αντιμετώπιση.

Αναρτημένη εικόνα

#2048   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 18/12/2012 - 19:54

Μια ερώτηση παιδιά. Πάω να κάνω ένημερωση λογισμικού (ξέρω δεν υπάρχει νέο λογισμικό) και μου βγάζει την εξής κάρτα. Συνημμένο αρχείο  uploadfromtaptalk1355853215930.jpg   37.3KB   28 λήψεις

Το βγάζει σε κάποιον άλλον?
Ευχαριστώ.

#2049   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 18/12/2012 - 19:59

Μια ερώτηση παιδιά. Πάω να κάνω ένημερωση λογισμικού (ξέρω δεν υπάρχει νέο λογισμικό) και μου βγάζει την εξής κάρτα. Συνημμένο αρχείο  uploadfromtaptalk1355853215930.jpg   37.3KB   28 λήψεις

Ευχαριστώ.

Χωρίς να είμαι και πολύ γνώστης, μάλλον έχεις βάλει custom rom?

Αναρτημένη εικόνα

#2050   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/12/2012 - 20:00

Έχεις πειράξει τίποτα? Botloade, kernel, root???

#2051   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 20:16

Ευχαριστώ.

πηγαινε ρυθμισεις , μετα κατω κατω που λεει πληροφοριες συσκευης και μετα πατησε εκει που λεει κατασταση .
Δες κατω κατω παλι εκει που λεει κατασταση συσκευης .
Αν αναφερει την λεξη τροποποιηθηκε ,σημαινει οτι η συσκευη ειναι root :)

#2052   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 18/12/2012 - 20:16

Λοιπόν για αλλάξουμε θέμα,

Δεν βλέπει με τίποτα ο υπολογιστής το κινητό! (S3, 4.1.1 root)

Τα έχω δοκιμάσει όλα! Έχω XP sp3.

Έχετε τπτ να προτείνετε?

#2053   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 20:18

Λοιπόν για αλλάξουμε θέμα,

Δεν βλέπει με τίποτα ο υπολογιστής το κινητό! (S3, 4.1.1 root)

Τα έχω δοκιμάσει όλα! Έχω XP sp3.

Έχετε τπτ να προτείνετε?

Eπανεκιννηση pc ,reboot στην συσκευη ,κλεισε firwall απενεργοποιησε antivirus και δες εαν θα στην αναγνωρισει

#2054   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 18/12/2012 - 20:25

Εγώ έχω αυτήν. SGP μόνο! Κορυφαία ποιότητα και δεν προσθέτει σχεδόν καθόλου όγκο στο κινητό!

Eπανεκιννηση pc ,reboot στην συσκευη ,κλεισε firwall απενεργοποιησε antivirus και δες εαν θα στην αναγνωρισει

Για να δούμε! Επανέρχομαι σε λίγο!

Τπτ ούτε καν το Kies! Επίσης λέει ότι δεν έχει mtp drivers, τους κατέβασα αλλά πάλι τπτ!

Συνημμένα αρχεία

#2055   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/12/2012 - 20:28

Άλλαξε θύρα usb, δοκίμασε με άλλο καλωδιο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες