Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2011   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:22

Το πανηγύρι θα ξεκινήσει όταν σιγα σιγά οι μεγάλες εταιρίες μπουν στο παιχνίδι της Microsoft, τότε θα έρθει και το τέλος της apple είναι θέμα χρόνου να γυρίσει στην εποχή της δεκαετίας του 90 με την πολιτική που ακολουθεί.
Εκεί που το είχε φέρει το παιχνίδι στα μετρα της παίζοντας με την intel, εξακολουθεί να έχει αυτή την κλειστοφοβικη πολιτική.
Οι καιροί αλλάζουν ο κόσμος θέλει ελευθερία κάτι που η apple εξακολουθεί να μην σου παρέχει στις συσκευές της.
Και για να ξερεται γράφω απο ipad και το τηλέφωνο μου είναι 4s δεν ξέρω για πόσο ακόμα??? όχι όμως ότι και το android με έχει ξετρελανει? περιμένω κάποιες αξιόλογες συσκευές για win8 και μπορει να πάω προς εκεί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2012   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:23

Ακριβό ρε γμτ το i9305 σε σχέση με το i9300.αξιζει να πουλήσει κάποιος το i9300 για να πάρει το άλλο μόνο λόγω μνήμης ραμ; ειδικά τώρα που προς Μάιο ή και νωρίτερα θα βγει s4;

#2013   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:33

Ακριβό ρε γμτ το i9305 σε σχέση με το i9300.αξιζει να πουλήσει κάποιος το i9300 για να πάρει το άλλο μόνο λόγω μνήμης ραμ; ειδικά τώρα που προς Μάιο ή και νωρίτερα θα βγει s4;

αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω .. μαλλον δεν αξιζει .. το s4 ειναι κοντα .....και μια αλλαγη τετοια θα πρεπει να ειναι ....

#2014   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:39

Εσυ μονιμα αυτην την δουλεια κανεις ε?
Μπαινεις συνεχως στο φορουμ και ειρωνευεσαι .....
Τι να πω λυπαμαι πραγματικα για σενα .
Απορω καποιος mod πως δεν σου χει κανει παρατηρηση ...

Δεν ειρωνεύομαι... Απαντάω (με τον δικο μου τρόπο)...
Αν δεν σ' αρεσει η (ολοσωστη) απάντηση δικο σου πρόβλημα ...

Το πανηγύρι θα ξεκινήσει όταν σιγα σιγά οι μεγάλες εταιρίες μπουν στο παιχνίδι της Microsoft, τότε θα έρθει και το τέλος της apple είναι θέμα χρόνου να γυρίσει στην εποχή της δεκαετίας του 90 με την πολιτική που ακολουθεί.
Εκεί που το είχε φέρει το παιχνίδι στα μετρα της παίζοντας με την intel, εξακολουθεί να έχει αυτή την κλειστοφοβικη πολιτική.
Οι καιροί αλλάζουν ο κόσμος θέλει ελευθερία κάτι που η apple εξακολουθεί να μην σου παρέχει στις συσκευές της.
Και για να ξερεται γράφω απο ipad και το τηλέφωνο μου είναι 4s δεν ξέρω για πόσο ακόμα :huh: όχι όμως ότι και το android με έχει ξετρελανει? περιμένω κάποιες αξιόλογες συσκευές για win8 και μπορει να πάω προς εκεί.

Θα περιμένεις πολύ καμάρι μου. Η Microsoft εχει φτυσει τους πρωην partners της καταμουτρα (μπάινοντας στο hardware τοσο με το Surface οσο και το με την Νοκιa) και δεν ειναι πια ολοι προθυμοι να μπου και να βγάλουν το φιδι απο την τρύπα για αυτην Στο μεταξυ η μια μετα την αλλη οι μετρησεις δειχνουν οτι το Surface εχει παει ακλαφτο (ζητημα να πουλησει 600000 κομματια το τριμηνο των γιορτών, ενω το iPad θα πεταει παλι στα εκατομμύρια) . Δεν ξερω σε ποιο παραμυθάκι ζεις αλλα η αληθεια για την Microsoft στο mobile συνοψιζεται στο 'Too little, too late'

#2015   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:45

Δεν ειρωνεύομαι... Απαντάω (με τον δικο μου τρόπο)...
Αν δεν σ' αρεσει η (ολοσωστη) απάντηση δικο σου πρόβλημα ...

Δεν μου αρεσει το ηφακι σου και γι αυτο το λογο αποχωρω απο το φορουμ...
Μονο σε αυτο το ποστ εγραφα πλεον ,αλλα δυστυχως και εδω μπαινουν ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με το συγκεκριμενο τοπικ ....και απλα θελουν να κλεισει..

Αφου σου αρεσει να το ακους.......ΟΚ ειναι το καλυτερο κινητο το iphone5 να το χαιρεσαι φιλε μου..... ;) .
Γεια σας απο μενα :)

#2016   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:48

Μονο σε αυτο το ποστ εγραφα πλεον ,αλλα δυστυχως και εδω μπαινουν ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με το συγκεκριμενο τοπικ ....και απλα θελουν να κλεισει..

Αφου σου αρεσει να το ακους.......ΟΚ ειναι το καλυτερο κινητο το iphone5 να το χαιρεσαι φιλε μου..... ;) .

Δικαίωμα σου ...
Ναι, μου αρέσει να ακουω οτι το iPhone ειναι το καλύτερο κινητο στον κοσμο. Αλλα εσένα φαίνεται δεν σου αρέσει να ακους οτι το overclocking στα κινητα και το multiwindow ειναι ανουσια παιχνιδάκια ...
Χωσε ξανα το κεφάλι στην άμμο και ολα θα ειναι καλύτερα..

#2017   valantisritsa

valantisritsa

iPH Addict

• 837 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:51

51514

#2018   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:53

για εμας που δεν εχουμε τοση εξοικειωση με τα samsung, να μιλατε πιο λιανα παιδια.

να υποθεσω οτι το i9300 ειναι το s3 και το i9305 ειναι το s3 LTE;

#2019   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:59

για εμας που δεν εχουμε τοση εξοικειωση με τα samsung, να μιλατε πιο λιανα παιδια.

να υποθεσω οτι το i9300 ειναι το s3 και το i9305 ειναι το s3 LTE;

Ναι το i9305 είναι με τα 2gb ραμ και lte

το overclocking στα κινητα και το multiwindow ειναι ανουσια παιχνιδάκια ...

Το overclock είναι ανούσιο γενικά, το multιwindow δεν είναι ούτε κατά διάνοια ανούσιο.

#2020   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:06

Ναι το i9305 είναι με τα 2gb ραμ και lte

Το overclock είναι ανούσιο γενικά, το multιwindow δεν είναι ούτε κατά διάνοια ανούσιο.

Θεωρω το multiwindow εντελως ανούσιο και gimmicky οσο δεν παει. Αυτη ειναι η άποψη μου. Εκτος και αν θεωρεις οτι 2-3 οθονες σαν του 3310 ειναι καλυτερες απο μια ωραια 4''-5''.
Αλλα αν μου πεις ενα use case για το multiwindow, που δεν θα μπορουσε να υλοποιηθει απλουστερα (π.χ. με widgets που ειναι τοσο trendy στο Android) θα αλλάξω γνωμη ...

#2021   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:17

Αφού σε κάποιους δεν αρέσει το τόπικ αυτο γιατι μπαίνουν και το χαλάνε με ανούσια posts??? Έλεος δηλαδή κάθε φορα :(
Επειδη κάπου αναφέρθηκε ότι το iPhone δεν έχει ίχνος lag,εγω που έχω το 4s - χωρίς jb - μου έχει λαγκαρει πολλές φορες αλλα δεν οκ δεν έγινε κ κάτι, σιγά!!Απλα μην θεόποιουμε τα iPhone's!!!

#2022   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:18

Αφού σε κάποιους δεν αρέσει το τόπικ αυτο γιατι μπαίνουν και το χαλάνε με ανούσια posts??? Έλεος δηλαδή κάθε φορα :(
Επειδη κάπου αναφέρθηκε ότι το iPhone δεν έχει ίχνος lag,εγω που έχω το 4s - χωρίς jb - μου έχει λαγκαρει πολλές φορες αλλα δεν οκ δεν έγινε κ κάτι, σιγά!!Απλα μην θεόποιουμε τα iPhone's!!!

Βλάσφημη !!! ;)

δεν χαλάω το thread ... Ειλικρινα σκέφτομαι το transition και 'γω και γι αυτο το παρακολουθώ ...

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 18/12/2012 - 12:18

#2023   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:22

Ένα Topic είχαμε που κρατήθηκε καθαρό για τόσες σελίδες, μαμήθηκε και αυτό..

Απο τα ίδια άτομα συνεχώς. Ειρωνίες και εξυπνάδες.. Προσπεράστε το. Δε σας υποχρεώνει κάνεις.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2024   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:25

Ένα Topic είχαμε που κρατήθηκε καθαρό για τόσες σελίδες, μαμήθηκε και αυτό..

Απο τα ίδια άτομα συνεχώς. Ειρωνίες και εξυπνάδες.. Προσπεράστε το. Δε σας υποχρεώνει κάνεις.

Η αλήθεια βρωμίζει ??

#2025   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 18/12/2012 - 12:25

Όχι φιλε μου μην αποχωρήσεις, troll ειναι θα περασει, είναι άπειροι που ενοχλουνται, πιστεψε με!

Αν και δε παιζει να γραφει μονο ενα ατομο απο το συγκεκριμενο προφιλ, αποκλειεται να υπαρχουν τοσα κομπλεξ μαζεμενα μονο σε εναν!
Βεβαια οπως ειχε πει και ο Αινσταιν περί βλακείας: "Δύο πράγματα δεν έχουν τέλος....η βλακεία και το σύμπαν! Και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος"

Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 18/12/2012 - 12:29

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;