Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1996   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 17/12/2012 - 18:11

Είναι πολύ πιο εύκολο και στα όρια της ασφάλειας της συσκευής σου, να κάνεις ένα root, να αγοράσεις ένα Titanium Pro και να σβήσεις τις εφαρμογές που σε ενοχλούν ή νομίζεις πως σου καταναλώνουν μπαταρία. Υπάρχει και ευκολότερος τρόπος, δίχως root και Titanium. Κάνεις ένα freeze σε αυτές τις εφαρμογές και είσαι μια χαρά.

Το κακό με τις ROM είναι ότι γίνεσαι έρμαιο της κ@βλ@ς του κάθε developer και σου ξαναείπα ότι δεν έχεις στην τελική καλύτερο τηλέφωνο. Συγκεκριμένα μάλιστα για το S3 σχεδόν όλα τα παιδιά στο myphone, αυτά που πείραξαν αυτό το τηλέφωνο με Omega rom και άλλες, κατέληξαν πως η Stock μορφή είναι με διαφορά η καλύτερη, η πιο αξιόπιστη και σταθερή.

Επίσης, η δική μου εμπειρία λέει πως σπασίματα και άλλες ROM χρειάζονται τα φθηνοτηλέφωνα με τα αδύναμα specs από εταιρίες ουραγούς σήμερα. Και αυτό μήπως και πάρουν τα πόδια τους στην προσπάθεια να υπερκεράσουν της εγγενείς αδυναμίες του Android OS που είναι πως χρειάζεται τεράστια επεξεργαστική ισχύ και μνήμη για να ρολάρουν ΣΑΑΑΑΑΑΝ το iPhone 5. Ακόμη και το Galaxy S3 μου είχε σπάσει τα νεύρα με το lag του dialer!!! Με κάποια μικροκολλήματα με τον viewer φωτογραφιών αλλά και το σερφάρισμα στον Chrome που παρόλο που είναι browser της ίδιας της Google, έχει κρασαρίσματα, είναι να κλαις από τα γέλια και τα κλάματα δηλαδή!!!!

δε διαφωνω σε αυτα που λες απλα ειναι θεμα του καθε χρηστη...εγω πχ εχω συνηθισει να φλασαρω custom για τους λογους που προανεφερα...απο το να της κανω freeze μια μια προτιμω να μη της εχω απο την αρχη...αρκει βεβαια η custom να συμπεριφερεται οπως η επισημη χωρις lag κτλ
και στο s3 και τωρα στο note 2 φλασαρω μονο ρομ του wanam και δεν εχω κανενα προβλημα....εχω δοκιμασει και αλλες αλλα παντα κατι δεν θα καθοταν καλα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1997   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 08:25

Εγω λοιπον μετα απο ενα μήνα χρήσης με το galaxy S3 , το εδωσα......
Αρχικά πηγα να αγορασω το εκτός συναγωνισμού note 2 ,αλλά τελικα λογω μεγέθους καθαρά πηρα το Samsung galaxy S3 ,αλλα την εκδοση LTE (i9305) με την 2αρα μνήμη. ...
Πραγματικά δεν εχω λόγια .....
Παρόλα που με το i9300 δεν ειχα θέματα , τωρα με το I9305 δεν ξερω τι να πω....
Η συσκευή ειναι κτήνος ....
Δεν κολλαει πουθενα , οτι και να του κανω .....
Δεν εχει εμφανιστεί ουτε ενα lag.....
Τα εχω όλα ανοιχτα, σερφαρω, βλεπω στην ιδια οθονη βιντεο ....οτι και να του κανω δεν κολλάει πουθενα ...
Στο i9300 κάπου κάπου υπηρχαν μερικα lag, εδω τωρα τίποτα. ..
Το εχω rootari ,του εχω βαλει την pandoriam πανω , με kernel Perseas και εχω χρονιση τον επεξεργαστή ναι κύριοι στα 1800mhz !!!!!!!!!!!
Πιστευω ακράδαντα οτι ετσι οπως ειναι η συσκευη με 2 gb ram , με CPU στα 1800 mhz και με nova launcher, διπλα του δεν μπορει να το συναγωνιστεί καμια συσκευη......και οταν λεω καμια , το εννοώ :)
Κολλημενος δεν ειμαι διότι αυτην την στιγμή γραφω απο το ipad μου ....
Απλά εκφέρω αποψη και το τονιζω πως το i9305 ειναι εκτός συναγωνισμού. .
Την καλημέρα μου :)

#1998   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/12/2012 - 09:05

Αρχικά πηγα να αγορασω το εκτός συναγωνισμού note 2 ,αλλά τελικα λογω μεγέθους καθαρά πηρα το Samsung galaxy S3 ,αλλα την εκδοση LTE (i9305) με την 2αρα μνήμη. ...
Τα εχω όλα ανοιχτα, σερφαρω, βλεπω στην ιδια οθονη βιντεο ....οτι και να του κανω δεν κολλάει πουθενα ...
Το εχω rootari ,του εχω βαλει την pandoriam πανω , με kernel Perseas και εχω χρονιση τον επεξεργαστή ναι κύριοι στα 1800mhz !!!!!!!!!!!
Πιστευω ακράδαντα οτι ετσι οπως ειναι η συσκευη με 2 gb ram , με CPU στα 1800 mhz και με nova launcher, διπλα του δεν μπορει να το συναγωνιστεί καμια συσκευη......και οταν λεω καμια , το εννοώ :)

ΛΟΓΙΚΟ ειναι να πεταει το εργαλειο με 2GB ram ....

και εγω τις πιο πολλες φορες γραφω απο το ipad ... το κακο ειναι οτι βλεπω τα review του galaxy note 10,1 και μου μπαινει ο διαολος για μια αλλαγη και εκει φετος τα χριστουγεννα .... νομιζω οτι η τοση ελευθερια θα ειναι ακομη πιο καλη σε ταμπλετα απο οτι σε τηλεφωνο .....

#1999   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 09:45

ΛΟΓΙΚΟ ειναι να πεταει το εργαλειο με 2GB ram ....

και εγω τις πιο πολλες φορες γραφω απο το ipad ... το κακο ειναι οτι βλεπω τα review του galaxy note 10,1 και μου μπαινει ο διαολος για μια αλλαγη και εκει φετος τα χριστουγεννα .... νομιζω οτι η τοση ελευθερια θα ειναι ακομη πιο καλη σε ταμπλετα απο οτι σε τηλεφωνο .....

Αν δεν σε χαλαει το μεγεθος ,τοτε χτυπα το .....δεν θα το μετανιωσεις ποτε ....
Ο μονος λογος που δεν το πηρα ηταν το μεγεθος.
Ειναι μια συσκευη που τα εχει ολα και μην σου πω ,πως μπορει να σε βαλει μετα σε προβληματισμους να πουλησεις το ipad !!!!!!!
:)

#2000   nik198x

nik198x

iPH Enthousiast

• 461 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/12/2012 - 09:45

Όταν λες καμία συσκευή (και το εννοείς) δεν μπορεί να συναγωνιστεί το νέο σου S3 αλλά και το Note 2, εννοείς ότι έχεις δοκιμάσει το iPhone 5; Γιατί και εμείς τα τελευταία πολλά χρόνια με iPhone δεν έχουμε δει lag χωρίς να χρειαστεί custom rom, ούτε να ξανααγοράσουμε το ίδιο τηλέφωνο με διπλάσια specs για να μην κολλάει! Μπορεί να ειναι έτσι όπως τα λες, αλλά εγώ προσωπικά μη έχοντας χρησιμοποιήσει εκτενώς τα Android τηλέφωνα δεν θα έλεγα ποτέ ότι το δικό μου ειναι εκτός συναγωνισμού..

#2001   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/12/2012 - 09:54

Αν δεν σε χαλαει το μεγεθος ,τοτε χτυπα το .....δεν θα το μετανιωσεις ποτε ....
Ο μονος λογος που δεν το πηρα ηταν το μεγεθος.
Ειναι μια συσκευη που τα εχει ολα και μην σου πω ,πως μπορει να σε βαλει μετα σε προβληματισμους να πουλησεις το ipad !!!!!!!
:)

δεν μιλαω για το note το padphone για το tablet μιλαω τι να ενοχλει το μεγεθος δεν ειναι ιδιο με το ipad ???

#2002   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 10:03

Όταν λες καμία συσκευή (και το εννοείς) δεν μπορεί να συναγωνιστεί το νέο σου S3 αλλά και το Note 2, εννοείς ότι έχεις δοκιμάσει το iPhone 5; Γιατί και εμείς τα τελευταία πολλά χρόνια με iPhone δεν έχουμε δει lag χωρίς να χρειαστεί custom rom, ούτε να ξανααγοράσουμε το ίδιο τηλέφωνο με διπλάσια specs για να μην κολλάει! Μπορεί να ειναι έτσι όπως τα λες, αλλά εγώ προσωπικά μη έχοντας χρησιμοποιήσει εκτενώς τα Android τηλέφωνα δεν θα έλεγα ποτέ ότι το δικό μου ειναι εκτός συναγωνισμού..

Αν και ο τιτλος λεει απο αλλαγη iphone .....ετσι και εγω μετα απο μερικα χρονια με iphone(3gs-4-4s)αποφασισα να δοκιμασω android.....
Μαλιστα κρατησα το iphone 4s περιπου ενα μηνα μαζι με το s3 για να αποφασισω ποιο θα πουλησω....
Τελικα χωρις πολλα πολλα πουλησα σε μελος του φορουμ το 4s (αν θελει μπορει να το επιβεβαιωσει)
Αφου λοιπον εδωσα το 4s ,εχοντας στην κατοχη μου το s3 κρατησα για μια βδομαδουλα το iphone 5........
Δεν υπαρχει μετρο συγκρισεις ,ειναι μακραν καλυτερο το S3 ,ποσο μαλλον το i9305...
Εγω τουλαχιστων τα εχω δοκιμασει και εκφερω αποψη .....εσυ μιας και το δηλωνεις οτι δεν εχεις android συσκευη ,τοτε τι κανεις σε αυτο το τοπικ?
Ας το καθαρο για χρηστες που απο iphone εκαναν μεταπηδηση σε galaxy.
Tελος θα πω κατι τελευταιο για να φυγω....απορω πως αναφερεις οτι ο κοσμος του iphone δεν αλλαζει συσκευες με το ετσι θελω,,,,,,,
iphone ειχα και καθε φορα ηθελα το κατι παραπανω και ηθελα το καινουργιο διοτι θεωρουσα πως θα ειναι καλυτερο.....
Αν εξαιρεσεις την ποιοτητα του iphone ...που και αυτη παει κατα διαολου......ασε που πρεπει να το εχεις θωρακισμενο μεσα σε θηκες για να μην παθει τιποτα κατα τα αλλα το galaxy ,android σαν λειτουργικο σου λυνει τα χερια απο ολες τις πλευρες ,σου κανει την ζωη ευκολη ,οπως π.χ ας πουμε το δικο σου pc,το οποιο το εχεις φτιαξει στα μετρα σου και δεν το αλλαζεις συνηθως με τιποτα....
Κανε την αλλαγη και θα με θυμηθεις...αυτα ελεγα και εγω πριν αλλαξω συσκευη .
καλημερα

δεν μιλαω για το note το padphone για το tablet μιλαω τι να ενοχλει το μεγεθος δεν ειναι ιδιο με το ipad :huh:

ωχ με συγγχωρεις ,λαθος καταλαβα.
Οχι μην κανεις την αλλαγη ,κρατα το ipad ,αποψη μου ....
Το ipad ειναι αλλη κατηγορια και το κατατασω πρωτο και καλυτερο.

Τελευταία επεξεργασία από: hyper, 18/12/2012 - 10:01

#2003   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 18/12/2012 - 10:07

Σωστά όλα που λες hyper αλλά εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί να κάνεις over-clocking ένα κινητό..Αν κατάλαβα καλά που είπες για τα 1800MHZ,του έχεις κάνει..
Κινητό είναι ρε guys,όχι υπολογιστής για να το τσιτώσεις. Δηλαδή τι τρέχεις και θες παραπάνω υπολογιστική ισχύ;

Όσο για το ipad,δεν υπάρχει τίποτα ούτε καν δίπλα ακόμα...Κι εμένα μου το έλεγαν και δεν το πίστευα μέχρι που πήρα ένα iPad.

Αναρτημένη εικόνα

#2004   nik198x

nik198x

iPH Enthousiast

• 461 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/12/2012 - 10:09

Αν και ο τιτλος λεει απο αλλαγη iphone .....ετσι και εγω μετα απο μερικα χρονια με iphone(3gs-4-4s)αποφασισα να δοκιμασω android.....
Μαλιστα κρατησα το iphone 4s περιπου ενα μηνα μαζι με το s3 για να αποφασισω ποιο θα πουλησω....
Τελικα χωρις πολλα πολλα πουλησα σε μελος του φορουμ το 4s (αν θελει μπορει να το επιβεβαιωσει)
Αφου λοιπον εδωσα το 4s ,εχοντας στην κατοχη μου το s3 κρατησα για μια βδομαδουλα το iphone 5........
Δεν υπαρχει μετρο συγκρισεις ,ειναι μακραν καλυτερο το S3 ,ποσο μαλλον το i9305...
Εγω τουλαχιστων τα εχω δοκιμασει και εκφερω αποψη .....εσυ μιας και το δηλωνεις οτι δεν εχεις android συσκευη ,τοτε τι κανεις σε αυτο το τοπικ?
Ας το καθαρο για χρηστες που απο iphone εκαναν μεταπηδηση σε galaxy.
Tελος θα πω κατι τελευταιο για να φυγω....απορω πως αναφερεις οτι ο κοσμος του iphone δεν αλλαζει συσκευες με το ετσι θελω,,,,,,,
iphone ειχα και καθε φορα ηθελα το κατι παραπανω και ηθελα το καινουργιο διοτι θεωρουσα πως θα ειναι καλυτερο.....
Αν εξαιρεσεις την ποιοτητα του iphone ...που και αυτη παει κατα διαολου......ασε που πρεπει να το εχεις θωρακισμενο μεσα σε θηκες για να μην παθει τιποτα κατα τα αλλα το galaxy ,android σαν λειτουργικο σου λυνει τα χερια απο ολες τις πλευρες ,σου κανει την ζωη ευκολη ,οπως π.χ ας πουμε το δικο σου pc,το οποιο το εχεις φτιαξει στα μετρα σου και δεν το αλλαζεις συνηθως με τιποτα....
Κανε την αλλαγη και θα με θυμηθεις...αυτα ελεγα και εγω πριν αλλαξω συσκευη .
καλημερα

Σε αυτό το τόπικ; Έτσι απλά περνούσα. Φεύγω γρήγορα πάντως για να μη χαλάσω την πανηγυρική ατμόσφαιρα :P
Εγώ χαίρομαι για σένα, ειλικρινά, που βρήκες τη συσκευή που καλύπτει τα γούστα και τις ανάγκες σου. Αυτό μόνο.

#2005   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 10:19

Σωστά όλα που λες hyper αλλά εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί να κάνεις over-clocking ένα κινητό..Αν κατάλαβα καλά που είπες για τα 1800MHZ,του έχεις κάνει..
Κινητό είναι ρε guys,όχι υπολογιστής για να το τσιτώσεις. Δηλαδή τι τρέχεις και θες παραπάνω υπολογιστική ισχύ;

Όσο για το ipad,δεν υπάρχει τίποτα ούτε καν δίπλα ακόμα...Κι εμένα μου το έλεγαν και δεν το πίστευα μέχρι που πήρα ένα iPad.

Οσων αφορά το ipad συμφωνούμε, άλλωστε αυτο ανεφερα ποιο πανω .
Για το over clocking καλο είναι να αναφέρεται , για να δείξουμε τι μπορεί να κανει το συγκεκριμένο λειτουργικό ....το οποιο δεν μπορεί δυστυχως το ios.
Λεω δυστυχώς διοτι το iphone το αγαπησα πολυ , αλλά δυστυχώς με την συμπεριφορά της η Apple με εχασε εν μερη απο πελάτη. ....
Αν αλλάξουν τα πράγματα τοτε το ξανα βλέπουμε ...μεχρι τοτε over clocking διοτι εγω πχ θελω τιν υπολογιστή του σπιτιου, δουλειας μου με οτι κανω εκει
στο τηλέφωνο μου :)

#2006   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 18/12/2012 - 10:27

Ναι αλλα δε μας λες σε τι σου χρειάζεται πραγματικά το overclocking.

#2007   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/12/2012 - 10:29

Ναι αλλα δε μας λες σε τι σου χρειάζεται πραγματικά το overclocking.

Σε τι χρειάζονται τα κουβαδάκια στα παιδιά ??

#2008   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/12/2012 - 10:46

Custom rom και overclock δεν χρειάζονται σε τέτοια κινητά κανονικά. Όσοι το κάνουν, το κάνουν επειδή είναι πορωμενοι ή γουστάρουν να το κάνουν ή για προσωπικούς λόγους ο καθενας. Ούτε κολλάει, ούτε έχει πρόβλημα το κινητό χωρίς Custom rom . Το πιθανότερο είναι το αντίθετο βασικά. Να έχει πρόβλημα κάποιος με Custom rom.

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 18/12/2012 - 10:47

#2009   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:06

Από που αγόρασες το I9305 θα με ενδιέφερε.

#2010   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2012 - 11:17

Σε τι χρειάζονται τα κουβαδάκια στα παιδιά ??

Εσυ μονιμα αυτην την δουλεια κανεις ε?
Μπαινεις συνεχως στο φορουμ και ειρωνευεσαι .....
Τι να πω λυπαμαι πραγματικα για σενα .
Απορω καποιος mod πως δεν σου χει κανει παρατηρηση ...

Από που αγόρασες το I9305 θα με ενδιέφερε.

birdiphone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11