Είναι πολύ πιο εύκολο και στα όρια της ασφάλειας της συσκευής σου, να κάνεις ένα root, να αγοράσεις ένα Titanium Pro και να σβήσεις τις εφαρμογές που σε ενοχλούν ή νομίζεις πως σου καταναλώνουν μπαταρία. Υπάρχει και ευκολότερος τρόπος, δίχως root και Titanium. Κάνεις ένα freeze σε αυτές τις εφαρμογές και είσαι μια χαρά.
Το κακό με τις ROM είναι ότι γίνεσαι έρμαιο της κ@βλ@ς του κάθε developer και σου ξαναείπα ότι δεν έχεις στην τελική καλύτερο τηλέφωνο. Συγκεκριμένα μάλιστα για το S3 σχεδόν όλα τα παιδιά στο myphone, αυτά που πείραξαν αυτό το τηλέφωνο με Omega rom και άλλες, κατέληξαν πως η Stock μορφή είναι με διαφορά η καλύτερη, η πιο αξιόπιστη και σταθερή.
Επίσης, η δική μου εμπειρία λέει πως σπασίματα και άλλες ROM χρειάζονται τα φθηνοτηλέφωνα με τα αδύναμα specs από εταιρίες ουραγούς σήμερα. Και αυτό μήπως και πάρουν τα πόδια τους στην προσπάθεια να υπερκεράσουν της εγγενείς αδυναμίες του Android OS που είναι πως χρειάζεται τεράστια επεξεργαστική ισχύ και μνήμη για να ρολάρουν ΣΑΑΑΑΑΑΝ το iPhone 5. Ακόμη και το Galaxy S3 μου είχε σπάσει τα νεύρα με το lag του dialer!!! Με κάποια μικροκολλήματα με τον viewer φωτογραφιών αλλά και το σερφάρισμα στον Chrome που παρόλο που είναι browser της ίδιας της Google, έχει κρασαρίσματα, είναι να κλαις από τα γέλια και τα κλάματα δηλαδή!!!!
δε διαφωνω σε αυτα που λες απλα ειναι θεμα του καθε χρηστη...εγω πχ εχω συνηθισει να φλασαρω custom για τους λογους που προανεφερα...απο το να της κανω freeze μια μια προτιμω να μη της εχω απο την αρχη...αρκει βεβαια η custom να συμπεριφερεται οπως η επισημη χωρις lag κτλ
και στο s3 και τωρα στο note 2 φλασαρω μονο ρομ του wanam και δεν εχω κανενα προβλημα....εχω δοκιμασει και αλλες αλλα παντα κατι δεν θα καθοταν καλα.