Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2326   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/12/2012 - 21:57

Βέβαια ίσως ήταν βλακεία που το πήρα/πουλησα το S3 διότι την ήξερα από την αρχή την κατάληξη.

καλα εκανες κατα τη γνωμη μου γιατι αν δεν το εκανες,τωρα θα ειχες ακομα την απορια αν αξιζει να αλλαξεις το iphone σου για καποιο android κ θα σε εκαιγε ακομα να κανεις την αλλαγη κ δευτερον ειδες τι σε βολευει,δοκιμασες κ τωρα ξερεις την σωστη επιλογη για σενα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2327   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/12/2012 - 21:59

καλα εκανες κατα τη γνωμη μου γιατι αν δεν το εκανες,τωρα θα ειχες ακομα την απορια αν αξιζει να αλλαξεις το iphone σου για καποιο android κ θα σε εκαιγε ακομα να κανεις την αλλαγη κ δευτερον ειδες τι σε βολευει,δοκιμασες κ τωρα ξερεις την σωστη επιλογη για σενα

Ναι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όπως έχω ξαναπεί σαν κινητό μου άρεσε πάρα πολύ και δεν είχα πρόβλημα ούτε με μέγεθος ούτε με τίποτα, μακάρι να έτρεχε iOS...

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 24/12/2012 - 21:59

Once You Go Mac You Never Go Back

#2328   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:02

δεν ειναι μονο η οθονη...το s-pen για σημειωσεις κτλ ειναι ολα τα λεφτα....εγω θα σου ελεγα να τρεξεις για note και οχι για s3,αν φυσικα δεν εχεις θεμα με το μεγεθος...

ολα αυτα που ακους απο παπαγαλακια οτι το android κολλαει εχει λαγκ κτλ στο note θα δεις οτι δεν ισχυει κατι απο αυτα...και απο μπαταρια κραταει οσο δυο 4s

Δυστυχώς κολλαω πολυ στο μέγεθος και όπως είπα το s3 μου φαίνεται αρκετά καλο σε μέγεθος.

εγω αυτη τη στιγμη αν επαιρνα κινητο θα επαιρνα στανταρ καποιο με 2 gb ram. Οχι πως εγω τα χρησιμοποιω ολα. Δεν ειναι μονο το τι τρεχεις ομως. σε λιγους μηνες θα βγει το android lime pie κ μπορει ας πουμε να προυποθετει 2gb ram ποιος ξερει..

Ίσως πάω για LTE S3
Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολη επιλογή.
Βλακεία να βγάλει δυο μοντέλα η Samsung

#2329   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:11

Επειδη είστε οι χειρότεροι και πάνω που ήμουν έτοιμος για S3 με βάζετε πάλι σε σκέψεις θέλω να μου πείτε.
Εμένα μου φαίνεται αρκετά μεγάλη και η οθόνη του S3 απο την άλλη δεν ξέρω κατα πόσο θα εκμεταλευτω 2Giga ram διότι το πολυ να τρέχουν 4-5 εφρμογες στο background
Και σκέφτομαι και πιθανή αγορά iPad mini 2(ή όπως αλλιώς το λένε)

Πείτε σας παρακαλω τις γνώμες. Είμαι απίστευτα μπερδεμενος

Πηγενε πάρε Note 2 τώρα που παίζει η φάση με τις δωροεπιταγες (450 θα σου βγει) και δεν θα το μετανιώσεις!!!!

#2330   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:15

Πηγενε πάρε Note 2 τώρα που παίζει η φάση με τις δωροεπιταγες (450 θα σου βγει) και δεν θα το μετανιώσεις!!!!

Σταματηηηηηστεεε!!! Το ξέρω ότι θα μου αρέσει αλλα σκέψου να το γυρίσω να το βάλω στο κεφάλι μου!!!

#2331   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1077 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:15

Παντως αν καποιος δεν θελει μεγεθος note ii με τιποτα και αντεχει να δωσει 580 το s3 lte ειναι καταπληκτικο.
Το δουλεψα ενα 6ωρο σερι και καναμε εξαντλητικά τεστ συγκριτικα με το δικο μου note ii και τα πηγε περιφημα.
Ηταν σαν να δουλευω ενα μινι note ii.
Βεβαια στη μπαταρια θελει αλλη τοση για να πλησιασει το ανετο τριημερο φορτισης που βγαζω εγω! :))
Το συμπάθησα πολύ μπορώ να πώ!

Το s3 το απλό που είχα ενα τριμηνάκι δεν ήταν για τα μέτρα μου!

#2332   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:22

Σταματηηηηηστεεε!!! Το ξέρω ότι θα μου αρέσει αλλα σκέψου να το γυρίσω να το βάλω στο κεφάλι μου!!!

δεν νομιζω να ειδα καποιον να λεει οτι πηρε το note2 και το εδωσε λογο μεγεθους...με το που το ανοιξεις και δεις την αθοναρα θα πεις στα @@ μου και το μεγεθος και ολα τα αλλα...

#2333   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:26

δεν νομιζω να ειδα καποιον να λεει οτι πηρε το note2 και το εδωσε λογο μεγεθους...με το που το ανοιξεις και δεις την αθοναρα θα πεις στα @@ μου και το μεγεθος και ολα τα αλλα...

Από φωτογραφίες και βίντεο πως τα πάει το Note 2?
Once You Go Mac You Never Go Back

#2334   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:27

γιατι ρε παιδια το galaxy το απλο οχι το LTE ειναι τοσο ασχημο?αυτο σκεφτομε να παρω!

#2335   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:27

Να πω και εγω την εμπειρια αλλαγης απο iphone 4s σε galaxy s3. Φανατικος iphoneακιας για πολλα χρονια. Ξεκινησα με ipod touch 2g. Πριν απο λιγο καιρο και χωρις πολυ σκεψη πηρα το galaxy. Τα μονα πραγματα που μου λειψανε ειναι το appstore και το πληκτρολογιο. Την ελευθερια ομως του android δεν την αλλαζω με τιποτα! Σε οποιον εχει την δυνατοτητα αλλαγης το συνιστω με χιλια! Το τηλεφωνο ειναι απο αλλο γαλαξια!

#2336   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:30

Ωραία πες πως παίρνω το note στα 450 αν δεν μου κάνει ποσά χανω για να το πουλήσω; Δηλαδή κανένα 100σταρικο κάτω;

#2337   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:31

σιγουρα καλυτερα απο s3 και αν παιξεις με τις ρυθμισεις βγαζει και καλυτερες απο το 4s..σε συγκριση με το 5 δεν ξερω να σου πω σιγουρα.

#2338   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:46

Όποιος θέλει ας δοκιμάσει την Null V12, απίστευτη Rom! Με την Null θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να έχει κάποιος το lte ή ακόμη(τολμώ να πω) και το Note 2!

Να πω ότι 5ωρες standby 1% κατανάλωση μπαταρίας!!

#2339   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:49

Όποιος θέλει ας δοκιμάσει την Null V12, απίστευτη Rom! Με την Null θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να έχει κάποιος το lte ή ακόμη(τολμώ να πω) και το Note 2!Να πω ότι 5ωρες standby 1% κατανάλωση μπαταρίας!!

Εγώ έχω την complex-D. Ο dev διάβασα είναι γνωστός από ρομ στο s2. ταχύτατη ρομ αλλά με γρηγορότερη κατανάλωση από την null που αναφέρεις

#2340   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 24/12/2012 - 22:54

Τραβάει πολυ καλές αλλα iPhone σε ευκολία δεν ειναι. Τι εννοω? εχει πολλές ρυθμίσεις αλλα απαιτεί να έχεις βασική ιδέα απο ρυθμίσεις φωτογραφικής. Σε ευκολία αντίστοιχη με iPhone πας σε nexus που ειναι πιο απλο μενου και ειναι ίδιας φιλοσοφίας η χρήση στην φωτογραφική λειτουργία. Ωστόσο σε 800iso το note2 εισαι σε επιπεδα 12-14mpx θορύβου μεγαλύτερου αισθητήρα κανονικής ψηφιακης και αν βάλεις "κατα ριπες" χωρις φλας σε νύχτα θα βγούνε πολυ καλές για αισθητήρα τηλεφώνου με τέτοιες ευαισθησίες.

γιατι ρε παιδια το galaxy το απλο οχι το LTE ειναι τοσο ασχημο?αυτο σκεφτομε να παρω!

Αν διαβάσεις πιο πριν -ή το ψάξεις περισσότερο- θα δεις οτι το απλο s3 εχει μικρότερη μνήμη που ειναι το bottleneck του (μειονέκτημα για την χρήση). Καλύτερα σε note2 ή σε άλλη έκδοση του s3 που εχει μεγαλυτερη ή υπομονή για s4. Το galaxy nexus εχει καλύτερη εμπειρια χρήσης απο s3 γιατι κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης και δεν ειναι τοσο φορτωμένο.

Ωραία πες πως παίρνω το note στα 450 αν δεν μου κάνει ποσά χανω για να το πουλήσω; Δηλαδή κανένα 100σταρικο κάτω;

Οποίος το προλάβει ειναι. Δεν δίνουν όλες οι αλυσίδες εκπτωτικο, ούτε το περνάνε στην μειωση της τιμής, όπως το πλαίσιο. Μετα της 11 χάνεις και την προσφορα της ελληνικης αντιπροσωπείας και συνεπώς θα πας σε τιμές παραεισαγωγης, γιατι όσα έχουνε μείνει θα πωλούνται κανονικα και φθηνοτερα απο παραεισαγωγης δεν προκειται να βρεις. Οτι γίνετε τώρα γίνεται γιατι ξεστοκαρουν τα 3G, η προσφορα αυτη δεν ισχύει για τα 4g μοντέλα το γράφουν πάνω αν δεις. Το 4g λειτουργεί σε δίκτυο 3G, το αντίθετο δεν γίνεται. Δεν εχουν λόγο να ξαναφέρουν 3G αφου τα δίκτυα στην ελλαδα θα γίνουν 4g σε λίγο. Προσφορα παιζει και για τα s3 τα ελληνικα που τα ξεστοκαρουν και αυτα, ήδη ο Γερμανός έφερε τα s3 4G, που για μένα με το σ4 να έρχεται σε λίγο δεν αξίζει να πας καν σε s3. Λίγα λες πάντως, παραπάνω θα το δώσεις άνετα, και θα σου φύγει σχετικα γρήγορα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες