Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2341   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/12/2012 - 23:07

Επειδη είστε οι χειρότεροι και πάνω που ήμουν έτοιμος για S3 με βάζετε πάλι σε σκέψεις θέλω να μου πείτε.
Εμένα μου φαίνεται αρκετά μεγάλη και η οθόνη του S3 απο την άλλη δεν ξέρω κατα πόσο θα εκμεταλευτω 2Giga ram διότι το πολυ να τρέχουν 4-5 εφρμογες στο background
Και σκέφτομαι και πιθανή αγορά iPad mini 2(ή όπως αλλιώς το λένε)

Πείτε σας παρακαλω τις γνώμες. Είμαι απίστευτα μπερδεμενος

Aκόμα το σκέφτεσαι για το Note? Με αυτή τη τιμή απλά πας και το παίρνεις..

Πάντως λίγο που κοίταξα σε άλλο φόρουμ παρεμφερές, γίνεται ένας μικρός χαμός με τη προσφορά σε σημείο που έχουν και έλλειψη..

Γνώμη μου να βιαστείς..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2342   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 24/12/2012 - 23:10

Aκόμα το σκέφτεσαι για το Note? Με αυτή τη τιμή απλά πας και το παίρνεις..

Πάντως λίγο που κοίταξα σε άλλο φόρουμ παρεμφερές, γίνεται ένας μικρός χαμός με τη προσφορά σε σημείο που έχουν και έλλειψη..

Γνώμη μου να βιαστείς..

Είμαι πολυ περίεργος άνθρωπος Νίκο. Γενικά κάτι το παλεύω πολυ ώρα.

Μωρε είναι τεραστιο αλλα η αλήθεια είναι πως το S3 συνδυάζει μεγάλη οθόνη με λεπτό design. Το Note μου φαίνεται λίγο χοντρό. (μη μου την πείτε)

#2343   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/12/2012 - 23:14

Mωρε το καταλαβαίνω.. Αλλά το μέγεθος συνηθίζεται.

Καθόλου χοντρό.. Και πολύ ελαφρύ.. Εγώ σου ξαναλέω.. Με αυτη τη τιμή, δεν το αφήνεις..

Θα το ευχαριστηθείς στη πορεία.. Και στη τελική, σε περίπτωση που δε σε βολέψει, το πουλάς και πας σε SG3 χωρίς να χάσεις ευρώ.

Πάιζει να βγάλεις κιόλας.. :)
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2344   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 24/12/2012 - 23:15

σιγουρα καλυτερα απο s3 και αν παιξεις με τις ρυθμισεις βγαζει και καλυτερες απο το 4s..σε συγκριση με το 5 δεν ξερω να σου πω σιγουρα.

βασικα κανεις λάθος έχουν την ίδια κάμερα το s3 με το note 2 ακριβώς όμως την ίδια

#2345   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 25/12/2012 - 00:21

βασικα κανεις λάθος έχουν την ίδια κάμερα το s3 με το note 2 ακριβώς όμως την ίδια

μα σου μιλαω απο πρωτο χερι γιατι ειχα και s3 πριν και το λεω με απολυτη σιγουρια οτι το note2 βγαζει καλυτερες και ειδικα σε χαμηλο φωτισμο...το λενε αρκετοι αυτο και σε αλλα φορουμ που διαβαζω.

#2346   andrewntua

andrewntua

iPH User

• 159 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 25/12/2012 - 00:25

Να ρωτήσω κάτι , ένας φίλος έχει το note το πρώτο αλλα η αφή του με ξενερωνει ki επειδή το σκέφτομαι σοβαρά για μετάβαση κάποιο παιδί που έχει το note2 κι είχε πριν iPhone θέλω να μου πει το touch έχει σχέση με του iPhone ?

#2347   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2012 - 00:40

Να ρωτήσω κάτι , ένας φίλος έχει το note το πρώτο αλλα η αφή του με ξενερωνει ki επειδή το σκέφτομαι σοβαρά για μετάβαση κάποιο παιδί που έχει το note2 κι είχε πριν iPhone θέλω να μου πει το touch έχει σχέση με του iPhone ?

Το touch του s3 -note 2 είναι το ίδιο smooth με του iPhone ....
Οταν λέω το ίδιο ,εννοώ ακριβώς ,ακριβώς το ίδιο.....
Δεν υπάρχει καμία , μα καμία διάφορα στο smoothness ....
Οποίος λέει ότι υπάρχει διαφορα, η ότι του iPhone είναι καλύτερη , η ψεύδεται η απλά δεν τα έχει δοκιμάσει για καιρό και τα δυο :)

#2348   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 25/12/2012 - 01:03

Τραβάει πολυ καλές αλλα iPhone σε ευκολία δεν ειναι. Τι εννοω? εχει πολλές ρυθμίσεις αλλα απαιτεί να έχεις βασική ιδέα απο ρυθμίσεις φωτογραφικής. Σε ευκολία αντίστοιχη με iPhone πας σε nexus που ειναι πιο απλο μενου και ειναι ίδιας φιλοσοφίας η χρήση στην φωτογραφική λειτουργία. Ωστόσο σε 800iso το note2 εισαι σε επιπεδα 12-14mpx θορύβου μεγαλύτερου αισθητήρα κανονικής ψηφιακης και αν βάλεις "κατα ριπες" χωρις φλας σε νύχτα θα βγούνε πολυ καλές για αισθητήρα τηλεφώνου με τέτοιες ευαισθησίες.

Αν διαβάσεις πιο πριν -ή το ψάξεις περισσότερο- θα δεις οτι το απλο s3 εχει μικρότερη μνήμη που ειναι το bottleneck του (μειονέκτημα για την χρήση). Καλύτερα σε note2 ή σε άλλη έκδοση του s3 που εχει μεγαλυτερη ή υπομονή για s4. Το galaxy nexus εχει καλύτερη εμπειρια χρήσης απο s3 γιατι κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης και δεν ειναι τοσο φορτωμένο.

Οποίος το προλάβει ειναι. Δεν δίνουν όλες οι αλυσίδες εκπτωτικο, ούτε το περνάνε στην μειωση της τιμής, όπως το πλαίσιο. Μετα της 11 χάνεις και την προσφορα της ελληνικης αντιπροσωπείας και συνεπώς θα πας σε τιμές παραεισαγωγης, γιατι όσα έχουνε μείνει θα πωλούνται κανονικα και φθηνοτερα απο παραεισαγωγης δεν προκειται να βρεις. Οτι γίνετε τώρα γίνεται γιατι ξεστοκαρουν τα 3G, η προσφορα αυτη δεν ισχύει για τα 4g μοντέλα το γράφουν πάνω αν δεις. Το 4g λειτουργεί σε δίκτυο 3G, το αντίθετο δεν γίνεται. Δεν εχουν λόγο να ξαναφέρουν 3G αφου τα δίκτυα στην ελλαδα θα γίνουν 4g σε λίγο. Προσφορα παιζει και για τα s3 τα ελληνικα που τα ξεστοκαρουν και αυτα, ήδη ο Γερμανός έφερε τα s3 4G, που για μένα με το σ4 να έρχεται σε λίγο δεν αξίζει να πας καν σε s3. Λίγα λες πάντως, παραπάνω θα το δώσεις άνετα, και θα σου φύγει σχετικα γρήγορα.

Δεν το θελω για να κανω στο κινητο παπαδες. Απλη χρηση. Καποια apps απο το playstore και αν χρειαστουν αργοτερα μερικα σπασμενα... Θα κολαει τοσο πολυ? Πιστευω 1GB ram καλο ειναι.Ουτε θελω να εχω 100 apps ανοιχτα.καλα δεν τα λεω?

#2349   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2012 - 01:22

Δεν το θελω για να κανω στο κινητο παπαδες. Απλη χρηση. Καποια apps απο το playstore και αν χρειαστουν αργοτερα μερικα σπασμενα... Θα κολαει τοσο πολυ? Πιστευω 1GB ram καλο ειναι.Ουτε θελω να εχω 100 apps ανοιχτα.καλα δεν τα λεω?

Και εγω δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα,αλλα σκέψου λίγο τυχόν μη υποστήριξης σε αναβάθμιση απο την Samsung.

#2350   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2012 - 01:24

Υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο? Δεν νομιζω αργοτερα να μην υπαρχει αργοτερα αναβαθμηση βλακειες ειναι αυτες νομιζω!

#2351   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2012 - 01:36

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω ,εάν αλλάξει π.χ το δίκτυο σε 6 μηνες(π.χ) λέω ,διότι σίγουρα θα αργήσει περισσότερο ....σε 4g ,τότε το note 2 ,η οποίο συσκευή δεν έχει 4g τότε τι γίνεται ?
Θα έχουμε Internet , θα μπορούμε να συνεχιζουμε να δουλεύουμε με 3G ,η την πατησαμε ?

#2352   Imprisoned

Imprisoned

iPH Member

• 319 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2012 - 01:40

Το SG3 4G δεν ειναι?

#2353   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2012 - 01:41

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω ,εάν αλλάξει π.χ το δίκτυο σε 6 μηνες(π.χ) λέω ,διότι σίγουρα θα αργήσει περισσότερο ....σε 4g ,τότε το note 2 ,η οποίο συσκευή δεν έχει 4g τότε τι γίνεται ?
Θα έχουμε Internet , θα μπορούμε να συνεχιζουμε να δουλεύουμε με 3G ,η την πατησαμε ?

Καλα περίμενε να αλλάξει εσύ! Θα λειτουργεί κανονικά το 3G απο όσο ξέρω.
Όλα στην Ελλάδα κυλούν χαλαραααα μέχρι τότε θα έχεις πάρει LTE συσκευή.

#2354   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2012 - 01:42

Το SG3 4G δεν ειναι?

Μόνο το sg3 LTE i9305 το απλό sg3 i9300 όχι δυστυχώς .
Είναι δυο μοντέλα με την διάφορα ότι το LTE i9305 έχει 4g και 2gb ram

#2355   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/12/2012 - 01:49

4g στην Ελλαδα σε 5 χρονια κ αν. εδω δεν πιανουμε καλα καλα 3g -_- κ με αυτη τη κριση τωρα καλα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες