Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3661   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/02/2013 - 17:15

Ολα πονανε, οντως... κι αν ειναι να τα κλεινω ολα για να εχω περισσοτερες ωρες με μπαταρια, δεν γινεται δουλεια, γι αυτο κ δεν με ενδιαφερει καθολου αυτο το κομματι

Και καλά κάνεις. Και εγώ γενικά ποτέ δεν πολυασχολούμαι με την μπαταρία πέρα από το να την φορτίζω όταν βλέπω που πέφτει..
Αλλά με τούτο εδώ ειδικά στην αρχή είχα την είχα ακούσει άσχημα, έπεφτα να κοιμηθώ και δεν ήξερα αν θα πέσει 30-40% και δεν χτυπούσε καν το ξυπνητήρι..
Ευτυχώς έχουν φτιάξει τα πράγματα, αλλά για τα δικά μου στάνταρ δεν το έχω φορτώσει τόσο πολύ όσο θα ήθελα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3662   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 13/02/2013 - 17:23

Και καλά κάνεις. Και εγώ γενικά ποτέ δεν πολυασχολούμαι με την μπαταρία πέρα από το να την φορτίζω όταν βλέπω που πέφτει..
Αλλά με τούτο εδώ ειδικά στην αρχή είχα την είχα ακούσει άσχημα, έπεφτα να κοιμηθώ και δεν ήξερα αν θα πέσει 30-40% και δεν χτυπούσε καν το ξυπνητήρι..
Ευτυχώς έχουν φτιάξει τα πράγματα, αλλά για τα δικά μου στάνταρ δεν το έχω φορτώσει τόσο πολύ όσο θα ήθελα..

Για εφαρμογες εννοεις φορτωμα???

#3663   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/02/2013 - 17:46

Για εφαρμογες εννοεις φορτωμα???

Πηγαίνετε settings - developer options - και βάλτε το windows animation scale sto 0.5 η και καλύτερα στο off. Το ίδιο και το από κάτω του... μετά θαυμαστε την ταχύτητα του κινητού σας. Λενε οτι βοηθάει πολυ και στην μπαταριά.
Battery calibration πως κάνουμε ? Γιατί με τις τόσες ρομ που περασα δεν εχω κάνει ουτε μια φορά.

#3664   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2013 - 18:06

Πηγαίνετε settings - developer options - και βάλτε το windows animation scale sto 0.5 η και καλύτερα στο off. Το ίδιο και το από κάτω του... μετά θαυμαστε την ταχύτητα του κινητού σας. Λενε οτι βοηθάει πολυ και στην μπαταριά.
Battery calibration πως κάνουμε ? Γιατί με τις τόσες ρομ που περασα δεν εχω κάνει ουτε μια φορά.

Αυτό να φανταστώ είναι ίδιο με τα fakeclockup & speed intensifier που έχουμε και στο iOS και φορτώνεις γρηγορότερα τα γραφικά;

#3665   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2013 - 18:38

ελα ρε γατακι, εσενα περιμεναμε.... χααχαχααχχχαχααχαχαχα

#3666   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2013 - 20:10

Αυτό να φανταστώ είναι ίδιο με τα fakeclockup & speed intensifier που έχουμε και στο iOS και φορτώνεις γρηγορότερα τα γραφικά;

Για να καταλαβεις τι περιπου ειναι αυτο, βαλε τα πρωτα δυο στο Χ10..... εριξα το γελιο της αρκουδας..... σε καθε αλλαγη παραθυρου γκαστρωνομουν.... :lol:

#3667   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2013 - 00:37

Καμία σχέση... απλα είναι για όταν χρησιμοποιείς κινούμενα γραφικά κτλ να δείχνουν πιο smooth κτλ. Αν δεν έχεις απλα το βάζεις στο off και το μηχανημα παίρνει φτεραααααα...

ελα ρε γατακι, εσενα περιμεναμε.... χααχαχααχχχαχααχαχαχα

Ναι αλλά δεν μιλάς... την κοτα κάνεις!!!

#3668   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2013 - 11:53

Ααχαχαχαχα....αφου εκανα τα παντα περι εξοικονομησης ενεργειας..και με power saving ανοιχτο..σημερα απο τις 1 εως τις 7:30 το πρωι σε αναμονη εχασα 20% μπαταρια, αχαχαχα!!!!
Τωρα 2 ειναι τα σεναρια φανταζομαι...
1) ενα widget που ειχα στην επιφανεια το οποιο ανανεωνοταν ανα 2 δευτερολεπτα και εδειχνε υπολοιπο μνημης μπαταριας κτλ κτλ...
2) στο δωματιο μου μεσα δεν εχει τοσο καλο σημα wifi και το κινητο χανει στη προσπαθεια επανασυνδεσης του.
Δεν ξερω ομως αν και τα 2 δεν θα επρεπε να λειτουργουν οσο εχεις το κινητο σε αναμονη.
Απο το πρωι εχω βγαλει και τα 2 και μεχρι τωρα 12 η ωρα εχω χασει μονο 6% με καποια email, μνμ και τηλεφωνο που ειχα.
Ειδωμεν...

#3669   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2013 - 13:52

Καμία σχέση... απλα είναι για όταν χρησιμοποιείς κινούμενα γραφικά κτλ να δείχνουν πιο smooth κτλ. Αν δεν έχεις απλα το βάζεις στο off και το μηχανημα παίρνει φτεραααααα...

Ε δεν γινεται να τα μαθαινεις και ολα, ας κρατησουμε και κανενα tip για την παρτη μας.... χααχχαχαααα

#3670   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2013 - 19:29

Πως καμία σχέση, αφού βλέπω ότι είναι σχεδόν το ίδιο με τα fakeclockup & speed intensifier του cydia για το iphone..

#3671   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 14/02/2013 - 19:50

ρε παιδια 10-15% σε αναμονη ειναι υπερβολικο...εγω με ολα ανοιχτα εκτος απο bt χανω 2-3 % στο 8ωρο.

#3672   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2013 - 19:58

ρε παιδια 10-15% σε αναμονη ειναι υπερβολικο...εγω με ολα ανοιχτα εκτος απο bt χανω 2-3 % στο 8ωρο.

Σήμερα έχασε 9% σε 7 ώρες. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά σπάνια να πέσει πιο κάτω, δηλαδή 1-2-3% έχω δει ελάχιστες φορές.
Αυτή την στιγμή είναι με omega & perseus στα 1.6 αλλά δεν νομίζω ότι παίζει και τόσο ρόλο.. Γενικά υπάρχει θέμα βλέπω.
Απ'όσο μπόρεσα να το τσεκάρω ίσως το app lock να μου την έκανε από το playstore παλιότερα, έχανε τότε 30-40% το βράδυ. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι 8-10% δεν το λες και λίγο.

#3673   savvastdm

savvastdm

iPH newbie

• 67 μηνύματα

Δημοσίευση 14/02/2013 - 23:54

δοκιμασα κ εγω τα tips που ειπατε αλλα στην αναμονη την καταπινει την μπαταρια σαν σουπερμαντολινη, δεν ειδα σχεδον καμια διαφορα.. κ αυτο το ροοτ κινεζικα μου φαινονται γαμωτο.. δεν το προσπαθω καν.. οτι μαθαινω απο κανα tips των παλαιοτερων απο εδω μεσα. να κανω και μια ερωτηση? κανα φορουμ μονο για galaxy η γενικος για android ελληνικο σαν αυτο να τα λεμε και να τα μαθαινουμε οι νεοτεροι δεν υπαρχει? μας πεταξαν στο bla bla λες κ ειμαστε λεπροι?? επηδη τολμισαμε κ φυγαμε απο το ios? οποιος ξερει καποιο forum με αρκετο κοσμο ας το πει να κανουμε κ εκει τη μεταβαση να λεμε τις αποριες μας ελευθερα κ σε θεματα να τα κατανοησουμε.

#3674   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 15/02/2013 - 00:00

δοκιμασα κ εγω τα tips που ειπατε αλλα στην αναμονη την καταπινει την μπαταρια σαν σουπερμαντολινη, δεν ειδα σχεδον καμια διαφορα.. κ αυτο το ροοτ κινεζικα μου φαινονται γαμωτο.. δεν το προσπαθω καν.. οτι μαθαινω απο κανα tips των παλαιοτερων απο εδω μεσα. να κανω και μια ερωτηση? κανα φορουμ μονο για galaxy η γενικος για android ελληνικο σαν αυτο να τα λεμε και να τα μαθαινουμε οι νεοτεροι δεν υπαρχει? μας πεταξαν στο bla bla λες κ ειμαστε λεπροι?? επηδη τολμισαμε κ φυγαμε απο το ios? οποιος ξερει καποιο forum με αρκετο κοσμο ας το πει να κανουμε κ εκει τη μεταβαση να λεμε τις αποριες μας ελευθερα κ σε θεματα να τα κατανοησουμε.

www.myphone.gr
Τα πάντα για το galaxy s3.
Μπες και θα καταλάβεις...

#3675   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 15/02/2013 - 08:58

χαχαχα μου θυμηζεις εμενα πριν κανα δίμηνο που έφυγα απο Ίος μετα απο 3χρονια κ πηγα αντροιντ...πιστεψε με κ το ρουτ κ οι καστομ ρομς κ η αλλαγες κερνελ κ ολ αυτα τ αλαμπουρνεζικα:D ειναι τοσο ευκολα οσο δεν φανταζεσαι...διαβασε λιγο κ θα δεις σαν παιχνιδι ειναι...μπες στο myphone.gr κ ολα θα ξεκαθαρισουν...

Τελευταία επεξεργασία από: kopoylos, 15/02/2013 - 09:00

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5