Μαρκ έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά όλα ξεκινούν από εξυπνάκιδες που μπαίνουν εδώ και λένε διάφορα. Είναι στο bla bla και τέλος. Τώρα γιατί μπαίνουν είναι άλλο θέμα. Δεν ξέρω. Ούτε στα recents εμφανίζεται και όλα καλα.
Φίλε επειδή διαβάζεις καιρό εδώ το θέμα και στην αρχή κι εγώ συμμετείχα ενεργά περισσότερο θα θυμάσαι σε τι ύφος είναι τα post μου γενικά. Δεν έχω σκοπό να εξυμνήσω ούτε τα iPhone ούτε τα android.
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει και τον βολεύει και τέλος.
Εγώ δεν καταλαβαίνω 2 κατηγορίες χρηστών και δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό:
1)Αυτούς που είχαν iPhone χρόνια πολλά και πήραν android και το παίζουν έξυπνοι και κοροϊδεύουν λέγοντας "έλα ρε ακόμα στο iPhone είσαι;ΆΣχετος είσαι". Αφού δεν σχολιάζω την επιλογή θέλω το ίδιο κι από εκείνον και
2)Αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ android ή iPhone και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και για τα 2.
Επίσης εδώ το τόπικ υπάρχει για ένα λόγο. Για να βοηθιούνται άτομα που έχουν android συσκευές μεταξύ τους. Όχι για να τρολλάρουν οι iPhone χρήστες τους android και τούμπαλιν.
Όπως ξαναείπα και πριν posts που μειώνουν/προσβάλλουν θα διαγράφονται και θα έχει και warning points.