Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3706   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 17/02/2013 - 21:54

Μαρκ έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά όλα ξεκινούν από εξυπνάκιδες που μπαίνουν εδώ και λένε διάφορα. Είναι στο bla bla και τέλος. Τώρα γιατί μπαίνουν είναι άλλο θέμα. Δεν ξέρω. Ούτε στα recents εμφανίζεται και όλα καλα.

Φίλε επειδή διαβάζεις καιρό εδώ το θέμα και στην αρχή κι εγώ συμμετείχα ενεργά περισσότερο θα θυμάσαι σε τι ύφος είναι τα post μου γενικά. Δεν έχω σκοπό να εξυμνήσω ούτε τα iPhone ούτε τα android.
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει και τον βολεύει και τέλος.
Εγώ δεν καταλαβαίνω 2 κατηγορίες χρηστών και δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό:
1)Αυτούς που είχαν iPhone χρόνια πολλά και πήραν android και το παίζουν έξυπνοι και κοροϊδεύουν λέγοντας "έλα ρε ακόμα στο iPhone είσαι;ΆΣχετος είσαι". Αφού δεν σχολιάζω την επιλογή θέλω το ίδιο κι από εκείνον και
2)Αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ android ή iPhone και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και για τα 2.

Επίσης εδώ το τόπικ υπάρχει για ένα λόγο. Για να βοηθιούνται άτομα που έχουν android συσκευές μεταξύ τους. Όχι για να τρολλάρουν οι iPhone χρήστες τους android και τούμπαλιν.
Όπως ξαναείπα και πριν posts που μειώνουν/προσβάλλουν θα διαγράφονται και θα έχει και warning points.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3707   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 17/02/2013 - 22:00

Φίλε επειδή διαβάζεις καιρό εδώ το θέμα και στην αρχή κι εγώ συμμετείχα ενεργά περισσότερο θα θυμάσαι σε τι ύφος είναι τα post μου γενικά. Δεν έχω σκοπό να εξυμνήσω ούτε τα iPhone ούτε τα android.
Ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει και τον βολεύει και τέλος.
Εγώ δεν καταλαβαίνω 2 κατηγορίες χρηστών και δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό:
1)Αυτούς που είχαν iPhone χρόνια πολλά και πήραν android και το παίζουν έξυπνοι και κοροϊδεύουν λέγοντας "έλα ρε ακόμα στο iPhone είσαι;ΆΣχετος είσαι". Αφού δεν σχολιάζω την επιλογή θέλω το ίδιο κι από εκείνον και
2)Αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ android ή iPhone και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και για τα 2.

Επίσης εδώ το τόπικ υπάρχει για ένα λόγο. Για να βοηθιούνται άτομα που έχουν android συσκευές μεταξύ τους. Όχι για να τρολλάρουν οι iPhone χρήστες τους android και τούμπαλιν.
Όπως ξαναείπα και πριν posts που μειώνουν/προσβάλλουν θα διαγράφονται και θα έχει και warning points.

Μαζί σου σε αυτό και σου λέω πως έχεις απόλυτο δίκιο.
Απλά αυτό που λέω είναι πως οι καυγάδες αρχίζουν από συγγεκριμενσ ποστ τα οποία και ανέφερες.

#3708   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/02/2013 - 23:07

Από τη στιγμή που μπήκε στο μπλα μπλα είμαστε οι 3-4 ανδροιδακηδες και ανταλλάσσουμε απόψεις όμορφα και ήρεμα.. αφού είναι στο μπλα μπλα δεν εμφανίζεται ουτε στα νεα μνμ ουτε τίποτα... ξαφνικά μπαίνει ένας "που τον τρώει" και αρχίζει την ειρωνεία και να προκαλεί..
Κάπως έτσι κατεντησε το θέμα μας στα μπλα μπλα...
Αρα γιατί δεν τιμωρείται αυτός που μπήκε στα ξαφνικά μονο και μονο για να δημιουργήσει θέμα και συνεχώς δεχόμαστε εμείς απειλές επειδη υπερασπιζόμαστε ένα κινητό που για τα δικα μας μάτια και δεδομένα είναι καλύτερό ?
Και καλώς η κακώς η δική μας η άποψη που έχουμε περασει και από τα 2 στρατόπεδα θεωρείται πιο αντικειμενική από ανθρώπους που απλα κραζουν..για να υπερασπιστούν το μήλο τους έχοντάς πλήρες αγνοία για τη άλλη μεριά.
Και όπως πολυ σωστα είπε ο στέφανος αν και διαγράφηκε το μνμ του..είμαστε εδώ να διορθώνουμε γνώμες από ανθρώπους που δεν έχουν πιάσει ποτέ τους κορυφαίο ανδροιντ και με την άποψη τους μπορει να αποτρέπουν χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν και κάτι διαφορετικό..
Φύγαμε γιατί βαρεθηκαμε γιατί θελήσαμε κάτι διαφορετικό..φύγαμε γιατί θελήσαμε μεγαλύτερη οθόνη.. φύγαμε γιατί έτσι απλα..
Μείναμε στο φόρουμ γιατί έχουμε και άλλες συσκευές apple..γιατί επί χρονιά βοηθαμε όπως και βοηθηθηκαμε...γιατί γουστάρουμε που κάναμε κάποιες "φιλίες".
Iphonehellas λεει αλλά με διάφορα τοπικ σε μπλα μπλα κτλ..συνεπώς μπορούμε να λεμε την άποψη μας..και κανεις δεν μπορει να διαγραψει με το έτσι θέλω τα χρονιά και τις αμέτρητες ωρες που έχουμε αφιερώσει.

#3709   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 18/02/2013 - 10:34

Άφησε τις rom όμως τώρα, η περίπτωση σου είναι ότι πρέπει για κουβέντα πάνω στο θέμα..
Από iphone σε S3, πάλι σε iphone (5?) και ξανά πίσω σε S3;; Θέλω να μου το εξηγήσεις αυτό.. :)

χα χα καλημερα ! οχι φιλε απλως μου επεσε μια ευκαιρια για γαλαξια και θα το παρω το περιμενω μεσα στην βδομαδα να κατεβει απο το ραφι......ειναι ντεμο!

αδερφια δεν ηρθα ουτε για να πικαρω καποιον ουτε για τιποτα! απλως σας γραφω κ πιο πανω πως εχει το θεμα μου ! συγνωμη αν ενοχλησα ρε παιδια τι να πω...

#3710   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2013 - 10:58

χα χα καλημερα ! οχι φιλε απλως μου επεσε μια ευκαιρια για γαλαξια και θα το παρω το περιμενω μεσα στην βδομαδα να κατεβει απο το ραφι......ειναι ντεμο!

αδερφια δεν ηρθα ουτε για να πικαρω καποιον ουτε για τιποτα! απλως σας γραφω κ πιο πανω πως εχει το θεμα μου ! συγνωμη αν ενοχλησα ρε παιδια τι να πω...

Δεν ενοχλεις καθολου φιλε και κανεναν...
Εδω ειμαστε και οτι χρειαστει ο καθενας και μπορουμε θα βοηθησουμε οπως βοηθηθηκα και εγω να μαθω ορισμενα πραγματα.
Τα περι iphone-android κτλ γουστα ειναι αυτα και πανε και ερχονται.

#3711   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2013 - 22:59

Δεν μπορώ να καταλάβω τα παράνομα μαγαζάκια είναι μόνο για τα iPhone sta android είναι ok?

Το aptoide επανήλθε.
Φιλε θες να μου πεις οτι δεν εχει γινει ποτέ αναφορά στο installous η στα παρεμφερή από την ήμερα που έκλεισε ?
Ασε που εμείς είμαστε στο bla bla και blablaroume..

#3712   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 19/02/2013 - 23:48

Υπενθυμίζω πως απαγορεύεται η συζήτηση γύρω από τρόπους εγκατάστασης παράνομου λογισμικού.
Behind the Scenes...

#3713   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/02/2013 - 05:09

Υπενθυμίζω πως απαγορεύεται η συζήτηση γύρω από τρόπους εγκατάστασης παράνομου λογισμικού.

Ποιο ειναι το παρανομο, το mobilism που εχει εφαρμογες (που το 90% ειναι για μανισιες συσκευες) ή το aptoide που ειναι ενα market οπως και το playstore, και το κατεβαζεις και απο το playstore κιολλας???

#3714   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2013 - 10:26

Ποιο ειναι το παρανομο, το mobilism που εχει εφαρμογες (που το 90% ειναι για μανισιες συσκευες) ή το aptoide που ειναι ενα market οπως και το playstore, και το κατεβαζεις και απο το playstore κιολλας :huh:

Ελα μου ντε...
απο τη στιγμη που κατεβαζεις το aptoide απο το playstore παυει να θεωρειται παρανομο αφου εχει παρει επισημη εγγριση!

#3715   nik94

nik94

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:nikkour

Δημοσίευση 20/02/2013 - 10:49

εγω είχα ενα HTC με είχε τρελάνει το έδωσα σε 3 μήνες και πιστεύω αν το χα ακόμα ακομα θα έψχανα να βρω τα πράγματα του. είμαι σε iphone 4s και δεν αλλάζω ίσα ίσα θα συνεχίσω :) ;)

#3716   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2013 - 12:03

εγω είχα ενα HTC με είχε τρελάνει το έδωσα σε 3 μήνες και πιστεύω αν το χα ακόμα ακομα θα έψχανα να βρω τα πράγματα του. είμαι σε iphone 4s και δεν αλλάζω ίσα ίσα θα συνεχίσω :) ;)

Αν δεν σε βόλευε καλα έκανες.
Το 4s είναι ανώτερό από τα middle edge android. Στη hiend σειρά των android αλλάζει πολυ η κατάσταση.
Θέμα γούστου είναι ολα..

#3717   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2013 - 13:34

Τα λογια ειναι περιττα..
https://www.youtube....h?v=teUY3GAtHHs

Χαιρομαι που ανοιξαν τα ματια μου και μπηκα στον χωρο των android..
Καμερα 4 mpixel με πολυ ανωτερη ποιοτητα ολων των υπολοιπων που κυκλοφορουν..
Επιτελους θα καταλαβει ο κοσμος οτι δεν κανουν τα mpixel την φωτογραφικη!
Αυτες ειναι τεχνολογικες εξελιξεις!!!

http://www.pestaola....ed-home-screen/
http://www.pestaola....rapixel-camera/

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 21/02/2013 - 13:36

#3718   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 21/02/2013 - 15:01

Τα λογια ειναι περιττα..

Φιλε αυτο ειναι γατακι μπροστα στο s4.... παλι θα κλαινε οι ανταγωνιστες... περιμενε λιγες μερες και θα δεις τι εχει να γινει

#3719   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 21/02/2013 - 16:05

Τα λογια ειναι περιττα..

Ποιος σας ανοιξε τα ματια ομως ?? Να τα λεμε και αυτα ... Γιατι πριν το iphone εσυ και ολοι σας ησασταν πιο στραβοι απο νεογεννητα γατακια ...

Μου αρεσει στο video που ψαχνει συνεχεια το sleep button εκει που ειναι στο iphone (λογικο)...

#3720   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2013 - 16:23

Ποιος σας ανοιξε τα ματια ομως ?? Να τα λεμε και αυτα ... Γιατι πριν το iphone εσυ και ολοι σας ησασταν πιο στραβοι απο νεογεννητα γατακια ...

Μου αρεσει στο video που ψαχνει συνεχεια το sleep button εκει που ειναι στο iphone (λογικο)...

Εμένα ο φίλος μου ο παναγιωτης αχαχαχαχα.... από design πάντως σκιζει..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες