Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3721   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 21/02/2013 - 16:30

Εμένα ο φίλος μου ο παναγιωτης αχαχαχαχα.... από design πάντως σκιζει..

Ειμαι σιγουρος οτι καποια προχειρα σχεδια του sir Ive πεσανε απο το γραφειο του και φτασανε 'εντελως τυχαια' στο γραφειο των σχεδιαστων της HTC με τις ευχες και του υπολοιπου συμβουλιου της Apple.

Ετσι για να αποκτησει αντιπαλο δεος και μεσα στα Android η Sammy .

Η οθονη σκιζει. 400+ ppi και οχι OLED (που δεν μ'αρεσουν)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3722   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/02/2013 - 16:36

Εμένα παιδιά πάντως δεν μου αρέσει καθόλου το σχέδιο του htc one. Είδα και μερικές φωτογραφίες βγαλμένες από αυτό στο techblog. gr και δεν ήταν τόσο τέλειες όσο λένε. Το xperia Z μου άρεσε πάρα πολύ. Σε κανένα 3μηνο θα έχει 450 ευρώ :D

#3723   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 21/02/2013 - 16:54

Η οθονη σκιζει. 400+ ppi και οχι OLED (που δεν μ'αρεσουν)

Εκει θα παιξει και η apple αν βγαλει 4.8-5 ιντσων οθονη με 1080p αναλυση, σε αυτα τα ppi...

#3724   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2013 - 18:21

Διαβαστε το παρακατω. Ειναι αρκετα ενδιαφερον. Στην παρουσιαση του HTC One ελειπε μια λέξη ...

http://techpinions.c...roid-zero/14548

Ναι σωστα καταλαβατε. Ελειπε η λέξη Android. Το ιδιο συμβαινει και στο mini-site του One (και βεβαια στο στο mini-site του Galaxy SIII). Ο λόγος συμφωνα με το αρθρο :

HTC, having come through a very rough patch that saw its market share and profits tumble, is anxious to relaunch itself as a premium smartphone provider. Talking about Android cannot do this; mentioning Android just makes it look like a provider of commodity hardware running commodity software.

Σε απλα ελληνικα το να λές οτι τρεχεις Android χαλαει την εικόνα σου σαν εταιρεια...

Το να τρεχεις Android χαλαει την ηρεμια σου, θα συμπληρωνα εγω

#3725   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/02/2013 - 18:27

Εκει θα παιξει και η apple αν βγαλει 4.8-5 ιντσων οθονη με 1080p αναλυση, σε αυτα τα ppi...

Αν βγαλει η apple τέτοιο κινητό θα πρεπει κάποιος μαλλον να βγαλει από τη τράπεζα και κανα χιλιαρικακι στη ξεφτίλα...

#3726   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2013 - 18:41

Αν βγαλει η apple τέτοιο κινητό θα πρεπει κάποιος μαλλον να βγαλει από τη τράπεζα και κανα χιλιαρικακι στη ξεφτίλα...

Χιλιαρικακι ?? Θα ειναι μαλλον αυτο το φθηνο iphone που φημολογειται :P

#3727   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2013 - 20:22

Οχι ρε, στα 700-750 θα παιξει παλι.... παντως πιστευω 5s και s4 θα μονοπωλησουν παλι το ενδιαφερον του κοσμου.... καλες οι προσπαθειες με xperia z και htc one, αλλα μολις παρουσιαστουν αυτα τα 2 θα παιξουν μπαλλα μονα τους παλι....

#3728   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/02/2013 - 20:42

Οχι ρε, στα 700-750 θα παιξει παλι.... παντως πιστευω 5s και s4 θα μονοπωλησουν παλι το ενδιαφερον του κοσμου.... καλες οι προσπαθειες με xperia z και htc one, αλλα μολις παρουσιαστουν αυτα τα 2 θα παιξουν μπαλλα μονα τους παλι....

Εγώ γιατί πιστεύω οτι το 5S θα φοράει το ίδιο καλούπι με το 5 και θα λεμε τα ιδία παντελή μου τα ιδία παντελακη μου..

#3729   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2013 - 21:19

Εγώ γιατί πιστεύω οτι το 5S θα φοράει το ίδιο καλούπι με το 5 και θα λεμε τα ιδία παντελή μου τα ιδία παντελακη μου..

Δεν νομιζω, τα s παντα βγαινανε πιο δυνατα απο τα απλα, και δεν την παιρνει την apple να το βγαλει με το ιδιο συνολο παλι ετσι οπως παρουσιαζει καθε βδομαδα ο ανταγωνισμος κι ενα καινουριο κινητο καθε βδομαδα.... πανω απο 1.2-1.3 ghz δεν κλοκαρει η apple τα κινητα της, οποτε, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?? Για την ram δεν μας ενδιαφερει γιατι ετσι κ αλλιως το ios κανει πολυ καλη διαχειριση μνημης... σιγουρα θα ανεβασουν την αναλυση της οθονης και τα ppi... ειδωμεν..... ο καιρος γαρ εγγυς...

#3730   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 21/02/2013 - 21:50

Θα μονοπωλήσουν μέχρι να βγει στην αγορά το νοτε3...

#3731   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2013 - 21:58

Αν βγει με 6.3 οθονη οπως λενε, δυσκολα... θα εχει ξεφυγει πολυ.... ηδη το note2 ειναι υπερβολικο, μετα παει αναγκαστικα σε αλλη κατηγορια, καλυτερα να μην το βαλουν και sim, δεν θα χρειαζεται

#3732   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 22/02/2013 - 22:58

Χαίρεται παιδια,
Υστερα απο συμβίωση με iPhone 4& 4s σκέφτομαι πολυ σοβαρά να πάρω το nexus 4 απο ενα φίλο π ειναι Αμερική τωρα με 349$ τι λέτε; Τι προτείνετε;
Ανασταλτικοι παράγοντες ειναι το iMessage & FaceTime τα οποία χρησιμοποιώ αρκετα, όπως κ ότι δεν είχα ποτε android..
Καθε συμβουλή δεκτή!

#3733   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 22/02/2013 - 23:01

Παιδιά όποιος χρησιμοποιεί το 23 toggles που πλέον είναι 24 toggles μπορεί να κατεβάσει και την μετάφραση του στα ελληνικά! Είναι μια προσπάθεια που έκανα, ελπίζω να είναι καλή!
http://forum.xda-dev...d.php?t=2153958

#3734   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/02/2013 - 23:42

Χαίρεται παιδια,
Υστερα απο συμβίωση με iPhone 4& 4s σκέφτομαι πολυ σοβαρά να πάρω το nexus 4 απο ενα φίλο π ειναι Αμερική τωρα με 349$ τι λέτε; Τι προτείνετε;
Ανασταλτικοι παράγοντες ειναι το iMessage & FaceTime τα οποία χρησιμοποιώ αρκετα, όπως κ ότι δεν είχα ποτε android..
Καθε συμβουλή δεκτή!

Σαν συσκευή δεν έχω να σου προτείνω κάτι, αν και αυτή που λες για την τιμή που λες είναι άκρως δελεαστική πρόταση.

Αλλά κάποια περίοδο επειδή είχα κάνει κι εγώ την μετάβαση σε Android και όπως εσύ χρησιμοποιούσα πάρα πολύ το Facetime & iMessage δεν βολεύτηκα καθόλου με τρίτες λύσεις τύπου What's up για τα μηνύματα κτλ.
Once You Go Mac You Never Go Back

#3735   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 22/02/2013 - 23:47

Χαίρεται παιδια,
Καθε συμβουλή δεκτή!

Αν θέλεις να αλλάξεις, να δεις κατι διαφορετικό αξίζει να το δεις το Android.
Τώρα για το τηλέφωνο εχω ακούσει πολύ καλά λόγια , αλλά δεν μπορώ να πω κατι παραπάνω.
Εγώ ήμουν σαν και εσένα σκεφτόμουν την αλλαγή. Πήγα σε note 2 και δεν το μετάνιωσα καθόλου γιατί δεν βλέπω κολλήματα ούτε lag επανεκκίνηση δεν έχω κάνει ποτέ, η μπαταρία είναι κορυφή κλπ κλπ
Το play store έχει προβλήματα αλλά το προσπαθεί. Εγώ δεν έχω δει πρόβλημα γιατί οι εφαρμογές που χειρίζομαι είναι όλες Καλές.
Απλά θέλει προσοχή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16