Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4891   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/06/2013 - 17:02

Ολοι στη δουλειά πέρυσι μου έλεγαν "Εχεις αλλάξει επαγγελμα και εχεις γίνει ελαιοχρωματιστης; διότι με τετοια σπάτουλα πρεπει να γίνονται και γ@μ. τα στοκαρίσματα" :P

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!εχω λιωσει!!!!!γιαννη περνα απο το σπιτι εχω κατι μερεμετια!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4892   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/06/2013 - 17:17

Χαχαχαχαχα!!! Το δοκιμάζω!!! Νομίζω όμως ότι θέμα χρόνου είναι να αφήσω το iPhone στην άκρη!!! Μ αρέσει το note που είναι πολύ παραμετροποιήσημο!!! Το έχω κάνει κ root. Rom δεν έχω αλλάξει ακόμα κ λέω να μην αλλάξω!
Οποίος έχει κάποιο φόρουμ ελληνικό που γράφει για note 2 , ας το πει !!!

#4893   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 16/06/2013 - 17:25

Ολοι στη δουλειά πέρυσι μου έλεγαν "Εχεις αλλάξει επαγγελμα και εχεις γίνει ελαιοχρωματιστης; διότι με τετοια σπάτουλα πρεπει να γίνονται και γ@μ. τα στοκαρίσματα" :P

Ο, τι κ να λενε, μεσα τους ξερουν φιλε ομως.. αυτη ειναι η φαση... ;)

#4894   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 16/06/2013 - 18:27

Εμένα πάντως αυτό που με τρέλανε στο android όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω είναι χωρίς υπερβολή το γεγονός ότι μπορείς να "πειράξεις" τα πάντα. Τώρα με το root που ενεργοποίησα και τις επιλογές προγραμματιστή μπορώ να πω ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μέχρι και τα animations πειράζεις για το πόσο γρήγορα ή αργά θα είναι ή αν δεν τα θέλεις να τα απενεργοποιήσεις. Καλά αυτά ούτε κατά διάνοια στο ios. Απορώ δηλαδή για ποιο λόγο δεν το αφήνουν και το ios τόσο free? Δεν τους κόβει ότι πολύ απλά θ'απογειωθεί το λειτουργικό :huh: Επειδή κακά τα ψέματα αυτό είναι που του λείπει.

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 16/06/2013 - 18:27

#4895   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 16/06/2013 - 18:32

κορυφαιο site για "πειραγματα" ειναι το xda forum. και το myphone, ειδικά το xda έχει κατευθείαν τις rom απο τους δημιουργους κτλ κτλ

#4896   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2013 - 19:16

Το xda είναι κορυφαίο ! Αλλά στα αγγλικά έχω ένα θεματάκι!! Επίσης με τις αλλαγές στις ρομ, φοβάμαι ότι χάνονται όλα στο κινητό ! Αν κ μου είπαν ότι υπάρχει τρόπος να μην χανω τίποτα! Θέλει διάβασμα αρκετό ......

#4897   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2013 - 19:30

Μπες μεσα στο www.myphone.gr στα φορουμς, κανε ενα account και θα βρεις πολλα νηματα για ολες τις συσκευες... ειναι μεσα πολλοι γνωστες των linux και android, θα σε βοηθησουν... απο το xda απλα θα κατεβαζεις roms και kernels και γενικοτερα ο, τι σε ενδιαφερει απο modιες.. το titanium backup ειναι η εφαρμογη που ψαχνεις για να μην χανεις τιποτα..

#4898   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2013 - 19:37

Μπες μεσα στο www.myphone.gr στα φορουμς, κανε ενα account και θα βρεις πολλα νηματα για ολες τις συσκευες... ειναι μεσα πολλοι γνωστες των linux και android, θα σε βοηθησουν... απο το xda απλα θα κατεβαζεις roms και kernels και γενικοτερα ο, τι σε ενδιαφερει απο modιες.. το titanium backup ειναι η εφαρμογη που ψαχνεις για να μην χανεις τιποτα..

Το titanium κάνει backup όλες τις εφαρμογές κ τα data τους ! Τα settings του κινητού όμως δεν αποθηκεύονται !!

#4899   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 16/06/2013 - 19:37

Εορταστικη μερα σημερα για το forum σημερα, ΕΔΩΣΑ ΤΟ IPHONE4

#4900   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2013 - 19:41

εγω χρησιμοποιω το My back up Pro , απολυτως ευχαριστημένος,νομιζω αποθηκεύει και την εμφάνιση (settings ktl) αν δεν κάνω λάθος

#4901   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 16/06/2013 - 19:44

Εορταστικη μερα σημερα για το forum σημερα, ΕΔΩΣΑ ΤΟ IPHONE4

xaxaxaxaxa
Το ξεφορτώθηκες επιτέλους????

#4902   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 16/06/2013 - 19:46

Ναι!!!!!!!!!
Θα μεινω χωρις smartphone μεχρι να παρω το S3.

#4903   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2013 - 20:04

Το titanium κάνει backup όλες τις εφαρμογές κ τα data τους ! Τα settings του κινητού όμως δεν αποθηκεύονται !!

Καλο ειναι οταν αλλαζεις roms, να κανεις factory reset πριν.. για να μην μπερδευεται το συστημα κ μετα εχεις θεματα... οποτε δεν υπαρχει λογος να αποθηκευονται τα settings της συσκευης... ετσι κ αλλιως πανω απο 5 λεπτα δεν θα σε παρει να το ξαναστησεις..ολα τα υπολοιπα, μηνυματα, κωδικοι wifi, αρχικη touchwiz κλπ τα παιρνει backup το titanium κ εισαι αρχηγος..

#4904   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2013 - 20:05

Ναι!!!!!!!!!
Θα μεινω χωρις smartphone μεχρι να παρω το S3.

Σου πουλαω το νοτελι 360 ευρωπουλα... αν βρεις γρατζουνια πανω του, στο δινω κ δωρο.. I need money

#4905   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2013 - 20:07

Οταν τα Windows phone βγάλουν σωστές εφαρμογές που μπλοκάρουν μηνύματα / κλήσεις απο αριθμούς θα τα δοκιμάσω , πήρα προσφατα στα χέρια μου ένα windows phone,εντάξει το λειτουργικο είναι πίσω σε πολλά πράγματα ουτε καν το 50 % του android η ΙΟΣ αλλά η αίσθηση του touch είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει και μάλιστα σε low end συσκευή (htc 8s)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες