Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4921   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 16/06/2013 - 23:48

Φυσικα και ειναι κοντινες οι αποστασεις.
Μεσα απο την καμερα σε ξεγελαει.

Βλεπω πως εισαι ασχετος απο φωτογραφικο ζουμ . Καλο ειναι να κανεις μια βολτα απο ενα μαγαζι με φωτογραφικες μηχανες και να δεις ποσο φοβερο ( χα χα χα !!! ) ειναι το 10x zoom....

Εσυ εισαι αρνητικος σε ο, τι εχει να κανει με android συσκευες.. δεν ειναι φωτογραφικη μηχανη, ειναι υβριδιο... ουτε δορυφορος της nasa ειναι... εσυ με το iphonακι σου ουτε μισο μετρο δεν μπορεις να κανεις zoom χωρις να θολωσει, γι αυτο καλυτερα να μην σχολιαζεις αρνητικα το καθετι, χωρις να ξερεις περι τεινος προκειται κιολλας... τουλαχιστον προσεγγιζει κατα καποιο τροπο το οπτικο zoom των φωτογραφικων μηχανων... αν μπορουσε να το αποδοσει στα ιδια επιπεδα με 208 γραμμαρια βαρος, θα ηταν παραφυσικο φαινομενο, δεν θα ηταν κινητη συσκευη... μαλλον εσυ εισαι ασχετος κ δεν ξερεις τι λες...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4922   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2013 - 23:50

Τι ηθελες ρε παιδαρε, dslr με high end android?

Αν το εβγαζε η apple ξερεις ε? Τελειο... αριστουργημα... ξαφνικα οι κοντινες αποστασεις θα γινοντουσαν χιλιομετρα..

#4923   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/06/2013 - 23:58

Εσυ εισαι αρνητικος σε ο, τι εχει να κανει με android συσκευες.. δεν ειναι φωτογραφικη μηχανη, ειναι υβριδιο... ουτε δορυφορος της nasa ειναι... εσυ με το iphonακι σου ουτε μισο μετρο δεν μπορεις να κανεις zoom χωρις να θολωσει, γι αυτο καλυτερα να μην σχολιαζεις αρνητικα το καθετι, χωρις να ξερεις περι τεινος προκειται κιολλας... τουλαχιστον προσεγγιζει κατα καποιο τροπο το οπτικο zoom των φωτογραφικων μηχανων... αν μπορουσε να το αποδοσει στα ιδια επιπεδα με 208 γραμμαρια βαρος, θα ηταν παραφυσικο φαινομενο, δεν θα ηταν κινητη συσκευη... μαλλον εσυ εισαι ασχετος κ δεν ξερεις τι λες...

Μια βλακεια και μιση ειναι .
Εγινε περιγελος η σαμυ με αυτην την βλακεια που εβγαλε.
Ολοι κανουν λογο για JOKE και για UGLY ....

Α και που'σε , οταν θα πας στο μαγαζι που σου ειπα να μαθεις κατι απο φωτογραφικες , ρωτα αν οι καμερες της σαμυ ειναι καλες !!! χα χα χα !!!! μακρια θα σου πουνε....

p.s εγω το iPhone το αγορασα για τηλεφωνο και για ios - appstore και οχι για καμερα. για καμερα εχω μια OLYMPUS που σπερνει.

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 16/06/2013 - 23:59

#4924   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2013 - 23:59

Αν το εβγαζε η apple ξερεις ε? Τελειο... αριστουργημα... ξαφνικα οι κοντινες αποστασεις θα γινοντουσαν χιλιομετρα..

Αυτα τα κανουν τα προβατο-ρομποτακια , οχι οι apple users....

Εγω δεν ειμαι γραμμενος σε ρομποτακο φορουμ και να λεω κατα του android.

Δεν εχω κομπλεξ.

Καποιοι αλλοι ειναι γραμμενοι σε apple forums και λενε μπλα μπλα ανδροιδ μπλα μπλα ανδροιδ κλπ.

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 17/06/2013 - 00:01

#4925   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:04

truth be told

#4926   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:09

Αυτα τα κανουν τα προβατο-ρομποτακια , οχι οι apple users....

Εγω δεν ειμαι γραμμενος σε ρομποτακο φορουμ και να λεω κατα του android.

Δεν εχω κομπλεξ.

Καποιοι αλλοι ειναι γραμμενοι σε apple forums και λενε μπλα μπλα ανδροιδ μπλα μπλα ανδροιδ κλπ.

Ρε φίλε πραγματικά γιατί τέτοια "επίθεση"?
Δεν είπε κανένας ότι είναι dslr το κινητό, απλά για κινητό το ζουμ είναι πολύ καλό. Έχεις δει άλλο κινητό να κάνει κάτι αντίστοιχο?

#4927   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:09

Μια βλακεια και μιση ειναι .
Εγινε περιγελος η σαμυ με αυτην την βλακεια που εβγαλε.
Ολοι κανουν λογο για JOKE και για UGLY ....

Α και που'σε , οταν θα πας στο μαγαζι που σου ειπα να μαθεις κατι απο φωτογραφικες , ρωτα αν οι καμερες της σαμυ ειναι καλες !!! χα χα χα !!!! μακρια θα σου πουνε....

p.s εγω το iPhone το αγορασα για τηλεφωνο και για ios - appstore και οχι για καμερα. για καμερα εχω μια OLYMPUS που σπερνει.

Χαλιαααααα
http://digital-photo...ng-nx300-review
Ασ'το σου λεω, μην εκτιθεσαι ρε φιλε... ουτε για το s4 zoom ξερεις τι λες, ουτε καν για την samsung... ασχολησου με κανενα mac pro γιατι μονο γι αυτο ειστε... αφηστε τους αλλους που ξερουν να ασχολουνται με αυτα... μην εκτιθεσαι κι αλλο..

#4928   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:11

Δεν είπε κανένας ότι είναι dslr το κινητό, απλά για κινητό το ζουμ είναι πολύ καλό. Έχεις δει άλλο κινητό να κάνει κάτι αντίστοιχο?

Εβγαλε η olympus σε συνεργασια με την apple ενα φοβερο... το 10Χ που στην ουσια σου μεγαλωνει τις διαστασεις της εικονας 10 φορες και την αποδιδει σε ενα πλανο, το αποδιδουν απο πιο μακρινη αποσταση... innovation σου λεω...

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 17/06/2013 - 00:18

#4929   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:20

Απο ποτε η αληθεια ονομαζεται επιθεση ?

Εγω απλα ειπα οτι η αποσταση αυτη που νομιζει καποιος ασχετος οτι ειναι μισο χιλιομετρο , ειναι κοντινη και οτι σε ξεγελαει το βιντεακι.

Ας βγει οποιος ξερει απο φωτογραφικες μηχανες να μου πει οτι κανω λαθος....

Και οσο για το Ugly και Joke , δεν τα λεω εγω τα ειδα γραμμενα σε βιντεακια απο τους ξενους.

Και φυσικα συμφωνω οτι ειναι και joke και ugly.

Ποιος θα αγορασει αυτο το εκτρωμα και για ποιο λογο ?

Χοντρο , ασχημο με android .... απαραδεκτο.

#4930   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:23

Χαλιαααααα
http://digital-photo...ng-nx300-review
Ασ'το σου λεω, μην εκτιθεσαι ρε φιλε... ουτε για το s4 zoom ξερεις τι λες, ουτε καν για την samsung... ασχολησου με κανενα mac pro γιατι μονο γι αυτο ειστε... αφηστε τους αλλους που ξερουν να ασχολουνται με αυτα... μην εκτιθεσαι κι αλλο..

Νεο μοντελο , θα μαθει που θα παει.

Δες τι βγαζει ομως η Nikon , canon , olympus και μετα θα μαθεις και εσυ που θα παει....

#4931   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:26

Απο ποτε η αληθεια ονομαζεται επιθεση ?

Εγω απλα ειπα οτι η αποσταση αυτη που νομιζει καποιος ασχετος οτι ειναι μισο χιλιομετρο , ειναι κοντινη και οτι σε ξεγελαει το βιντεακι.

Ας βγει οποιος ξερει απο φωτογραφικες μηχανες να μου πει οτι κανω λαθος....

Και οσο για το Ugly και Joke , δεν τα λεω εγω τα ειδα γραμμενα σε βιντεακια απο τους ξενους.

Και φυσικα συμφωνω οτι ειναι και joke και ugly.

Ποιος θα αγορασει αυτο το εκτρωμα και για ποιο λογο ?

Χοντρο , ασχημο με android .... απαραδεκτο.

Η αποσταση θα ηταν η ιδια με οποιαδηποτε φοβερη φωτογραφικη μηχανη... 10Χ zoom στην μια περιπτωση και στην αλλη.. οποιαδηποτε φοβερη φωτογραφικη μηχανη και να εχεις, το ιδιο σημειο θα στο φερει ακριβως μπροστα σου... απλα θα το αποδωσει με μεγαλυτερη λεπτομερεια... η αποσταση δεν αλλαζει ομως, σε ολες τις περιπτωσεις θα ηταν η ιδια...

#4932   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:28

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι αυτή η απόσταση με 3 λωρίδες κυκλοφορίας από τη μία μεριά, 3 λωρίδες από την άλλη, 3 στο ενδιάμεσο που είναι η νησίδα συν την απόσταση από το δρόμο στο μπαλκόνι είναι μικρή? Πως θα ήταν μεγάλη δηλαδή?
Άντε εγώ το δέχομαι ότι η απόσταση είναι μικρή, δεκτή η άποψή σου. Σε ρωτάω τώρα όπως σε ρώτησα και πριν αλλά δε μου απάντησες, έχεις δει αυτή την απόσταση (που λες ότι είναι μικρή) να την ζουμάρει καλύτερα άλλο κινητό? Για κινητό μιλάμε, όχι για compact μηχανές, ούτε για dslr.
Για το άσχημο δε θ'ασχοληθώ, δε μ'ενδιαφέρει καν. Ούτε το κινητό μ' ενδιαφέρει βέβαια αλλά για να κάνουμε κουβέντα.

#4933   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:29

Η αποσταση θα ηταν η ιδια με οποιαδηποτε φοβερη φωτογραφικη μηχανη... 10Χ zoom στην μια περιπτωση και στην αλλη.. οποιαδηποτε φοβερη φωτογραφικη μηχανη και να εχεις, το ιδιο σημειο θα στο φερει ακριβως μπροστα σου... απλα θα το αποδωσει με μεγαλυτερη λεπτομερεια... η αποσταση δεν αλλαζει ομως, σε ολες τις περιπτωσεις θα ηταν η ιδια...

Ειπα εγω οτι αυτο το κανει μονο αυτο το εκτρωμα της σαμυ ?

Ειπα οτι το βιντεο ξεγελαει παντα με το ζουμ.
Παρε επιτελους μια φωτογραφικη μηχανη να δεις τι εννοω....

#4934   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:32

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι αυτή η απόσταση με 3 λωρίδες κυκλοφορίας από τη μία μεριά, 3 λωρίδες από την άλλη, 3 στο ενδιάμεσο που είναι η νησίδα συν την απόσταση από το δρόμο στο μπαλκόνι είναι μικρή? Πως θα ήταν μεγάλη δηλαδή?
Άντε εγώ το δέχομαι ότι η απόσταση είναι μικρή, δεκτή η άποψή σου. Σε ρωτάω τώρα όπως σε ρώτησα και πριν αλλά δε μου απάντησες, έχεις δει αυτή την απόσταση (που λες ότι είναι μικρή) να την ζουμάρει καλύτερα άλλο κινητό? Για κινητό μιλάμε, όχι για compact μηχανές, ούτε για dslr.
Για το άσχημο δε θ'ασχοληθώ, δε μ'ενδιαφέρει καν. Ούτε το κινητό μ' ενδιαφέρει βέβαια αλλά για να κάνουμε κουβέντα.

Θελω να σου πω να πας και εσυ να δεις ποσο κοντα φερνει το 10x οπτικο ζουμ στην Πραγματικοτητα.

Δηλαδη να βαλεις στοχο με τα ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ μια αποσταση και μετα να δεις μεσα απο την μηχανη ΠΩΣ Φαινεται .
Και εσυ μου δεΙχνεις παλι βιντεακια....

Οσο για το αν εχω δει αλλο κινητο να κανει κατι τετοιο , οχι .
Αλλα αν νομιζεις εσυ οτι αυτο το εκτρωμα ειναι κινητο παω πασο.....

Τελευταία επεξεργασία από: gore, 17/06/2013 - 00:34

#4935   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:34

Ειπα εγω οτι αυτο το κανει μονο αυτο το εκτρωμα της σαμυ ?

Ειπα οτι το βιντεο ξεγελαει παντα με το ζουμ.
Παρε επιτελους μια φωτογραφικη μηχανη να δεις τι εννοω....

Εδω σχολιαζουμε για την αποσταση, κ εσυ μας λες συνεχεια το εκτρωμα της sammy και το εκτρωμα της sammy.. κατεβασε τωρα την ios7 να νιωσεις τι κανουμε τοσα χρονια με το android (το 1/10 δηλαδη, μην παιρνετε κ θαρρος) γιατι εκει ειναι το προβλημα σου εσενα στην τελικη... οχι η ποιοτητα της καμερας του s4 zoom... δεν πειραζει, ο κορεατης γουσταρει να σας ποναει... εχει κ συνεχεια τον οκτωμβριο, μεινε συντονισμενος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες