Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 17/06/2013 - 15:29
Ad
Δημοσίευση 17/06/2013 - 17:41
μπορει κάποιος να "σπαταλαει" πιο πολυ χρονο εδω γιατι υπάρχει κ η πιθανοτητα να έχει κ άλλεσ συσκευες εκτός απο iphone , το οτι εσύ τόσο φανατικός applefunboy ερχεσαι εδώ μαλλον σημαίνει οτι είσαι κομπλεξικος με όσους έκανα την μετάβαση : /
Οπότε καλό μας κάνεις....
Πιστεψε με το κομπλεξ εσυ και οι ομοιοι σου το εχετε .
Και εγω εχω ενα nexus 7 . Αλλα δεν ειμαι σε κανενα android φορουμ γιατι απλα το android δεν μου κανει....Το καταλαβα αφου εκανα την βλακεια και αγορασα το nexus 7.
Γκε γκε ?
Δημοσίευση 17/06/2013 - 17:46
Πιστεψε με το κομπλεξ εσυ και οι ομοιοι σου το εχετε .
Και εγω εχω ενα nexus 7 . Αλλα δεν ειμαι σε κανενα android φορουμ γιατι απλα το android δεν μου κανει....Το καταλαβα αφου εκανα την βλακεια και αγορασα το nexus 7.
Γκε γκε ?
Ελα σταματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ολα χαχα και γκεγκε, και αντροιδη κλπ
Απαντα σε κανα επιχειρημα, ή μην μπαινεις καν στο νημα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ANDROID ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 17/06/2013 - 17:46
Δημοσίευση 17/06/2013 - 17:51
Ελα σταματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ολα χαχα και γκεγκε, και αντροιδη κλπ
Απαντα σε κανα επιχειρημα, ή μην μπαινεις καν στο νημα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ANDROID ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
πλακα κανεις ετσι ;
μας εχετε πριξει και λες να σταματησω εγω !!! χα χα χα !!!! ( ναι γελαω σε πειραζει ; )
Δημοσίευση 17/06/2013 - 18:13
πλακα κανεις ετσι ;
μας εχετε πριξει και λες να σταματησω εγω !!! χα χα χα !!!! ( ναι γελαω σε πειραζει ; )
Ακόμα περιμένω απάντηση εγώ, να ξέρεις...
Δημοσίευση 17/06/2013 - 18:23
Δημοσίευση 17/06/2013 - 18:33
Και αν ναι τότε για ποια συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού;
Δηλαδή τόσες σελίδες συζητάτε αν η παράμετροποίηση είναι ένα αδιάψευστο θετικό στοιχείο σε ένα λειτουργικό; Για ποιούς; Με τι σκοπό και με τί ενδιαφέροντα;
Είμαι κάτοχος ενός S4 εδώ και 3 εβδομάδες. Πολύ όμορφο, αξιοσέβαστο. Περισσότερες επιλογές. Προτιμώ το 5άρι μου. Είναι θέμα νοοτροπίας και αισθητικής.
Από όσα κάνω στα χρήστης με το κινητό μου κάθε μέρα δε μπορώ να πω πως υπερέχει κάπου το S4, ίσως λίγο στη φωτογραφία. Ποτέ δε χρησιμοποιήσα το NFC, ποτέ το sharing μεταξύ galaxy phones.
Ίσα-ίσα διαπίστωσα πως το S4 δανείστηκε πολλά από τον χώρο της Apple και με άλλα τόσα (που και πάλι επισημαίνω πως ποτέ δε με συγκίνησαν να χρησιμοποιήσω) φούσκωσε και γέμισε...
Dual Shot: δεν είναι κάτι νέο της Samsung. Είδαμε προ έτους περίπου την αντίστοιχη εφαρμογή στο App Store.
Sound and shot: oκ, τραβάω μικρά βιντεάκια...Τεσπα αυτό έχει την πλάκα του!
Drama shot: δεν είναι τελικά μόνο η Apple που βάζει νέα ονόματα και πλασάρει σαν καινούργια κάποια πράγματα! Παίρνεις software που ήδη υπάρχουν και τα χώνεις στο λειτουργικό να χεις να λες...μια φορά καλή σύνθεση δε μου έκανε btw.
Group play- ποτέ. Απείραχτο. Καμιά ιδέα.
Story album...thanks έχω icloud shared albums και web pages με περισσότερες επιλογές και καλύτερο αποτέλεσμα εδώ και 1+ χρόνο.
S tranlator: δηλαδή οκ. Άλλο ένα software integrated το οποίο απέχει μίλια από το google translatw που πάλι μπορείς να κατεβάσεις. Αυτό ονομάζεται καινοτόμία; Εγώ το λέω ρίξτα όλα στο καλάθι πανάγο! Ο,τι μπορούμε να τσιμπήσουμε!
ChatOn- welcome to iMessage! Τελευταίο κ κατα ιδρωμένο...
Smart pause- respect. Άχρηστο βέβαια αλλά καινοτόμο.
Samsung Watchon και Sync. Δεν τα υποστηρίζει η τηλεόραση μου, αλλά επιπλέον έχω Apple TV. Σιγά μην αγοράζω receiver.
Samsung KNoX: και άλλο software. Έχω 1password και δε μπορώ να το συγχρονίσω με δαύτο...
Adapt display: ωραίο. Αδιαμφισβήτητα. Για όσους ειναι πειραχτήρια.
Adapt sound: ήδη υπήρχε το equalizer στο ios.
Για μένα κανενα δεν υπερέχει. Είναι θέμα στυλ και γούστου.
Samsung S4

Iphone 5

Τόσο απλά.
Δημοσίευση 17/06/2013 - 18:44
Ένα λειτουργικό υπερέχει αν είναι ανοιχτό;
Και αν ναι τότε για ποια συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού;
Δηλαδή τόσες σελίδες συζητάτε αν η παράμετροποίηση είναι ένα αδιάψευστο θετικό στοιχείο σε ένα λειτουργικό; Για ποιούς; Με τι σκοπό και με τί ενδιαφέροντα;
Είμαι κάτοχος ενός S4 εδώ και 3 εβδομάδες. Πολύ όμορφο, αξιοσέβαστο. Περισσότερες επιλογές. Προτιμώ το 5άρι μου. Είναι θέμα νοοτροπίας και αισθητικής.
Από όσα κάνω στα χρήστης με το κινητό μου κάθε μέρα δε μπορώ να πω πως υπερέχει κάπου το S4, ίσως λίγο στη φωτογραφία. Ποτέ δε χρησιμοποιήσα το NFC, ποτέ το sharing μεταξύ galaxy phones.
Ίσα-ίσα διαπίστωσα πως το S4 δανείστηκε πολλά από τον χώρο της Apple και με άλλα τόσα (που και πάλι επισημαίνω πως ποτέ δε με συγκίνησαν να χρησιμοποιήσω) φούσκωσε και γέμισε...
Dual Shot: δεν είναι κάτι νέο της Samsung. Είδαμε προ έτους περίπου την αντίστοιχη εφαρμογή στο App Store.
Sound and shot: oκ, τραβάω μικρά βιντεάκια...Τεσπα αυτό έχει την πλάκα του!
Drama shot: δεν είναι τελικά μόνο η Apple που βάζει νέα ονόματα και πλασάρει σαν καινούργια κάποια πράγματα! Παίρνεις software που ήδη υπάρχουν και τα χώνεις στο λειτουργικό να χεις να λες...μια φορά καλή σύνθεση δε μου έκανε btw.
Group play- ποτέ. Απείραχτο. Καμιά ιδέα.
Story album...thanks έχω icloud shared albums και web pages με περισσότερες επιλογές και καλύτερο αποτέλεσμα εδώ και 1+ χρόνο.
S tranlator: δηλαδή οκ. Άλλο ένα software integrated το οποίο απέχει μίλια από το google translatw που πάλι μπορείς να κατεβάσεις. Αυτό ονομάζεται καινοτόμία; Εγώ το λέω ρίξτα όλα στο καλάθι πανάγο! Ο,τι μπορούμε να τσιμπήσουμε!
ChatOn- welcome to iMessage! Τελευταίο κ κατα ιδρωμένο...
Smart pause- respect. Άχρηστο βέβαια αλλά καινοτόμο.
Samsung Watchon και Sync. Δεν τα υποστηρίζει η τηλεόραση μου, αλλά επιπλέον έχω Apple TV. Σιγά μην αγοράζω receiver.
Samsung KNoX: και άλλο software. Έχω 1password και δε μπορώ να το συγχρονίσω με δαύτο...
Adapt display: ωραίο. Αδιαμφισβήτητα. Για όσους ειναι πειραχτήρια.
Adapt sound: ήδη υπήρχε το equalizer στο ios.
Για μένα κανενα δεν υπερέχει. Είναι θέμα στυλ και γούστου.
Samsung S4ImageUploadedByTapatalk 21371486803.702338.jpg 110.2KB 37 λήψεις
Iphone 5ImageUploadedByTapatalk 21371486827.315714.jpg 51.99KB 36 λήψεις
Τόσο απλά.
σεβαστη η γνωμη σου αλλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...εγω θα σου πω οτι θα τα παρουσιαζα ολα αναποδα απο τι τα παρουσιασες εσυ...αυτα που ειναι αχρηστα για σενα ειναι χρησιμα για μενα κτλ. για μενα ειναι πλεονεκτημα το ανοιχτο λειτουργικο με τα θετικα του και τα αρνητικα του, βεβαια με το jb μπορεις και το iphone να το απογειωσεις.
Δημοσίευση 17/06/2013 - 18:52
Σίγουρα θα βρίσκεις ενδιαφεροντα καποια από αυτά και είναι λογικό: πάνε όλα βάσει αναγκών. Αλλά και πάλι δε σημαίνει ότι είναι δανεισμένα, ήδη υπάρχοντα software. Το browsing στο S4 ειναι πιο βολικό, αλλά καιβπάλι όχι πιο ανετο από το ipas mini

Για μενα το 5 ειναι πιο ισσοροπημενο και εχω κατασταλλάξει πως αυτό προτιμάω.
Βέβαια μεγαλο ρόλο παίζουν τα 400 ευρώ σε εφαρμογές που έχω δώσει στο ios και δε διατίθεμαι να κανω το ιδιο για το γαλαξία. Εποπλέον εκτός από το tweeca δεν εχω δει ομορφες εφαρμογες...

Αλλά ναι ρε πούστη! Δε το φοραω θηκη και αν γραντζουμιστεί παω και το αλλάζω με 10 ευρώ....
Δημοσίευση 17/06/2013 - 18:52
Γούστα όμως είναι αυτά !!! Σταματήστε τις κόντρες επιτέλους κ απλά πείτε την γνώμη σας κ τίποτα άλλο!
Δημοσίευση 17/06/2013 - 18:54
Συγγνώμη , εδώ μπαινεται για να μαλωνεται; Δεν καταλαβαίνεται ότι κουράζεται τους υπόλοιπους; Ολα είναι θέμα γουστου! Τι προσπαθείτε ; Να πείσετε ο ένας τον άλλον;; Εγώ όπως είπα , έχω iPhone 5 κ galaxy note 2. Το καθένα με τα πλεονεκτηματα του! Το μόνο που άλλαξε , είναι ότι μέχρι προχθές που δεν είχα android , ήμουν αρνητικός , ενώ τώρα έχω πολύ θετική άποψη!
Γούστα όμως είναι αυτά !!! Σταματήστε τις κόντρες επιτέλους κ απλά πείτε την γνώμη σας κ τίποτα άλλο!
Συζητάμε στο αντίστοιχο thread. Αν κουράζεσαι διαβασε κάτι άλλο.
Δημοσίευση 17/06/2013 - 19:13
Συζητάμε στο αντίστοιχο thread. Αν κουράζεσαι διαβασε κάτι άλλο.
Καλά ! Συνεχιστε! Μ αρέσει το επίπεδο σας!!!
Δημοσίευση 17/06/2013 - 19:15
Δημοσίευση 17/06/2013 - 19:40
Να ρωτήσω κάτι : στο iPhone υπάρχει ένα προγραμματακι από cydia (του Λιμναίου) που όταν με παίρνουν τηλέφωνα , μου βγάζει ποιος είναι . Αν είναι δηλωμένο φυσικά το νούμερο κ εφόσον έχω Ίντερνετ η 3G. Υπάρχει τίποτα αντίστοιχο σε android?
https://play.google.....callerid&hl=el
Δημοσίευση 17/06/2013 - 19:54
Μπα όχι. Jb ειχα για το NC settings (toggles) τωρα με το 7 ΟΥΤΕ αυτό.
Σίγουρα θα βρίσκεις ενδιαφεροντα καποια από αυτά και είναι λογικό: πάνε όλα βάσει αναγκών. Αλλά και πάλι δε σημαίνει ότι είναι δανεισμένα, ήδη υπάρχοντα software. Το browsing στο S4 ειναι πιο βολικό, αλλά καιβπάλι όχι πιο ανετο από το ipas mini.
Για μενα το 5 ειναι πιο ισσοροπημενο και εχω κατασταλλάξει πως αυτό προτιμάω.
Βέβαια μεγαλο ρόλο παίζουν τα 400 ευρώ σε εφαρμογές που έχω δώσει στο ios και δε διατίθεμαι να κανω το ιδιο για το γαλαξία. Εποπλέον εκτός από το tweeca δεν εχω δει ομορφες εφαρμογες...
Αλλά ναι ρε πούστη! Δε το φοραω θηκη και αν γραντζουμιστεί παω και το αλλάζω με 10 ευρώ....
ακομα κ αυτο δε με καλυπτει γιατι δεν μου δωσανε την επιλογη να επιλεξω εγω ποια toggles θελω...εχεις μεν επιλογες αλλα οχι οπως ακριβως της γουσταρεις εσυ. αλλα ειπαμε να ναι καλα το jb...
αυτο για το ipad ισχυει και οποτε μπορω το χρησιμοποιω και αφηνω το note στην ακρη.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (2)