Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4966   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 17/06/2013 - 23:16

ακομα κ αυτο δε με καλυπτει γιατι δεν μου δωσανε την επιλογη να επιλεξω εγω ποια toggles θελω...εχεις μεν επιλογες αλλα οχι οπως ακριβως της γουσταρεις εσυ. αλλα ειπαμε να ναι καλα το jb...

αυτο για το ipad ισχυει και οποτε μπορω το χρησιμοποιω και αφηνω το note στην ακρη.

Αυτό για μένα ήταν η μεγαλύτερη βλακεία. Βλέπεις το control center, λες WOW επιτέλους και μετά βλέπεις τα toggles. Αλήθεια, bluetooth? Το κάνεις που το κάνεις, γιατί δεν το κάνεις σωστά?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4967   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 18/06/2013 - 00:37

ακομα κ αυτο δε με καλυπτει γιατι δεν μου δωσανε την επιλογη να επιλεξω εγω ποια toggles θελω...εχεις μεν επιλογες αλλα οχι οπως ακριβως της γουσταρεις εσυ. αλλα ειπαμε να ναι καλα το jb...

αυτο για το ipad ισχυει και οποτε μπορω το χρησιμοποιω και αφηνω το note στην ακρη.

Στην επόμενη παρουσίαση θα σου δώσουν την επιλογή να επιλέγεις τα toggles και θα πουν καινοτομιά σαν καμία άλλη εταιρία ,best iphone ever made ,κτλ κτλ, κ μετα θα λένε τα funboys wow φαε τη σκονη μας ανδροιδ κτλ, :P (για να μην παρεξηγούμαι αναφέρομαι μόνο στο iphone σαν κινητό , ούτε σε ipad ουτε mbp etc .)

#4968   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 18/06/2013 - 00:44

στο Ios15 θα δωσουν ή live tiles ή widgets, εκει να δειτε, θα παιζουν φαπες απο μια βδομαδια πιο πριν εξω απο τα μαγαζια για να παρουν το iphone9

#4969   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 18/06/2013 - 00:59

Πιστεψε με το κομπλεξ εσυ και οι ομοιοι σου το εχετε .

Και εγω εχω ενα nexus 7 . Αλλα δεν ειμαι σε κανενα android φορουμ γιατι απλα το android δεν μου κανει....Το καταλαβα αφου εκανα την βλακεια και αγορασα το nexus 7.

Γκε γκε ?

ποιος σου είπε οτι γενικά το ios δεν μου κάνει,εγώ μιλάω μόνο για το κινητό της apple που πλέον μοιραία θα ακολουθεί και δεν θα ηγείται διότι όπως φαίνεται η απόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών είναι με διαφορά φάσης 1.5-2 χρόνια,
δυστυχώς δεν μπορεί να μιλάει για την πιο ολοκληρωμένη συσκευή ή λογισμικο για κινητό ή οτιδήποτε κακα τα ψέματα,υποτιμά τη νοημοσύνη μας ,
το εάν είναι ευχαριστημένος ο καθένας δεν έχει να κάνει μόνο με χρηστικότητα και τεχνολογία ,αλλά και την διαφορά στην αναμενόμενη απόκτησης διαφόρων στοιχείων (status,αναγνωρισιμότητα κτλ)και εμπειρία χρήσης που χτίζει κάθε εταιρία με τις πραγματικες (εμπειρία χρήσης κτλ κτλ),που στην apple η διαφορά ήταν ελάχιστη για αρκετό καιρο αλλα τώρα μεγαλώνει ,και συμπερασματικά θα φθήνει απο εδώ και πέρα ενώ αντίθετα σε άλλες εταιρίες μειώνεται.

δεν μιλάω για ταμπλέτες ή φορητούς για να εξηγούμαστε.

Συνέχισε να βγάζεις αυτές τις κραυγες ,
και μπορεί να βρεις το ταίρι σου αν και δεν είναι άνοιξη .

#4970   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2013 - 01:12

Μια ερώτηση για κατόχους s4.
Εχω παρατηρήσει ότι έχω θέμα με την γρήγορη ματιά. Αυτό δηλαδή που περνάς το χέρι απο την οθόνη και σου βγάζει τις ειδοποιήσεις. Ενώ το επιλέγω για
καμιά μέρα δουλεύει και μετά ξαφνικά πρεπει να μπω πάλι στις ρυθμίσεις για κανω το "τεστ δοκιμής" που έχει για να λειτουργήσει πάλι. Ξέρει κανένας τι παίζει;

#4971   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/06/2013 - 07:28

φευγει μαλλον και ο pod2g απο το ios ....

δεν ειναι ευχαριστημένος απο το ios7 οπως βεβαια και πολλοι αλλη ...

Αναρτημένη εικόνα

#4972   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3470 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 18/06/2013 - 07:41

Προσωπικα(χρήστης του i5 είμαι)θεωρώ οτι η Apple εδω και καιρό έκανε την μεγαλύτερη μαγκιά ever!Εχει απ εμπλακεί απο την έννοια smartphone!Αλλο smartphone(Galaxy,Htc...) και αλλο iPhone!Ποοοοοολυ μεγάλη μαγκιά!!!!

#4973   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 18/06/2013 - 07:53

Σχετικά με τον pod2g ας κρατάμε και μικρό καλάθι...

Είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται για να λέει κάτι τέτοιο έτσι απλά...

Απλά στρώνουν σιγά σιγά από τώρα το χαλί για να προετοιμάσουν τον κόσμο για το πόσο "απαραίτητο" θα εξακολουθεί να είναι το jb παρά τις αλλαγές στο iOS 7.

#4974   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 18/06/2013 - 09:28

Μια ερώτηση για κατόχους s4.
Εχω παρατηρήσει ότι έχω θέμα με την γρήγορη ματιά. Αυτό δηλαδή που περνάς το χέρι απο την οθόνη και σου βγάζει τις ειδοποιήσεις. Ενώ το επιλέγω για
καμιά μέρα δουλεύει και μετά ξαφνικά πρεπει να μπω πάλι στις ρυθμίσεις για κανω το "τεστ δοκιμής" που έχει για να λειτουργήσει πάλι. Ξέρει κανένας τι παίζει;

Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα. . Για την γρήγορη ματιά πρέπει να είναι το κινητό σε οριζόντια θέση. ...
Μήπως είσαι με καμιά custom rom?!
Το τεστ δοκιμής δεν βοηθάει σε κάτι απλά σε δείχνει πως δουλεύει....
:)

#4975   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 18/06/2013 - 10:49

Καλημέρα

feed the trolls :P

#4976   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/06/2013 - 11:03

Καλημέρα

http://www.youtube.com/watch?v=3X-3Xwr36QA

feed the trolls :P

Για αυτο αυτος ο loser ανεβαζει video στο youtube και οι αλλοι τρεχουν την Apple ...

Τσιμπησα .... Τωρα ??

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 18/06/2013 - 11:03

#4977   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2013 - 11:21

Δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα. . Για την γρήγορη ματιά πρέπει να είναι το κινητό σε οριζόντια θέση. ...
Μήπως είσαι με καμιά custom rom?!
Το τεστ δοκιμής δεν βοηθάει σε κάτι απλά σε δείχνει πως δουλεύει....

Στην ουσία το τεστ δοκιμής είναι σα να το ενεργοποιεί ξανά. Τελικά έβγαλα άκρη, το πρόβλημα ήταν το clean master. Μόλις κάνω εκκαθάριση ιστορικού πρέπει να μπω στο μενού για να το ενεργοποιήσω πάλι.

#4978   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 18/06/2013 - 12:07

Στην ουσία το τεστ δοκιμής είναι σα να το ενεργοποιεί ξανά. Τελικά έβγαλα άκρη, το πρόβλημα ήταν το clean master. Μόλις κάνω εκκαθάριση ιστορικού πρέπει να μπω στο μενού για να το ενεργοποιήσω πάλι.

Εμένα πάλι με φαίνεται παράξενο αυτό. .. γιατί και εγώ είχα στην παλιά ρομ το clean Master αλλά τέτοιο δεν με έτυχε ποτέ. ...
Αλλα αφού έβγαλες άκρη όλα καλά. ..

Τελευταία επεξεργασία από: Livas, 18/06/2013 - 12:07

#4979   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 18/06/2013 - 12:19

Android 4.2.2 for the Galaxy Note II and S3 is planned in Q3 together with the new interface of the Galaxy S4.

λετε να εχουμε καμια καλη αναβαθμιση του TW η παμε για καινουργιο launcher?

#4980   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2013 - 12:23

Αν προσέξεις στο clean master αν μπεις στην επιλογή "Ιστορικό" εκεί που γράφει cache συστήματος έχει από κάτω και "gesture services". Προφανώς και εκεί είναι το θέμα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες