Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4936   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:39

Εδω σχολιαζουμε για την αποσταση, κ εσυ μας λες συνεχεια το εκτρωμα της sammy και το εκτρωμα της sammy.. κατεβασε τωρα την ios7 να νιωσεις τι κανουμε τοσα χρονια με το android (το 1/10 δηλαδη, μην παιρνετε κ θαρρος) γιατι εκει ειναι το προβλημα σου εσενα στην τελικη... οχι η ποιοτητα της καμερας του s4 zoom... δεν πειραζει, ο κορεατης γουσταρει να σας ποναει... εχει κ συνεχεια τον οκτωμβριο, μεινε συντονισμενος

ξιδακι ....

Παλι εδω εισαι ομως ... δεν ξεκολλας απο το iphonehellas. Ειμαι 100% σιγουρος οτι εσυ και οι ομοιοι σου περισσοτερο χρονο περνατε εδω παρα σε android forums....
Δεν μας χαλαει καθολου , ισα ισα γελαμε κιολας ... χα χα χα !!!!

ψιτ , το ονομα APPLE ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ , ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Οταν ασχολεισε με κατι του δινεις αξια , δεν στο εχουν μαθει αυτο εεεε ????
Οποτε καλο μας κανεις ....

και οπως σου ειπα , ξιδακι....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4937   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:40

Θελω να σου πω να πας και εσυ να δεις ποσο κοντα φερνει το 10x οπτικο ζουμ στην Πραγματικοτητα.

Δηλαδη να βαλεις στοχο με τα ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ μια αποσταση και μετα να δεις μεσα απο την μηχανη ΠΩΣ Φαινεται .
Και εσυ μου δεΙχνεις παλι βιντεακια....

Οσο για το αν εχω δει αλλο κινητο να κανει κατι τετοιο , οχι .
Αλλα αν νομιζεις εσυ οτι αυτο το εκτρωμα ειναι κινητο παω πασο.....

Ρε φίλε καταλαβαίνεις τώρα ότι αυτά που λες δεν βγάζουν νόημα; Το ξέρουμε ότι η απόσταση στα βιντεάκια δεν ανταποκρίνεται στο μάτι, αυτό ισχύει όχι μόνο για το βίντεο του s4 αλλά και για το βίντεο μιας dslr. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το point σου. Χρησιμοποιώ χρόνια dslr και δόξα τω Θεώ έχω μία αρκετά καλή εικόνα του αντικειμένου. Αυτό που λες για την απόσταση ισχύει σε ΟΛΑ τα "gadgets" (να τα πω έτσι είτε είναι κινητά είτε compact - dslr) οπότε εξήγησέ μου πάλι ποιο είναι το νόημα σε όλο αυτό που υποστηρίζεις.

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 17/06/2013 - 00:41

#4938   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:41

Ρε φίλε καταλαβαίνεις τώρα ότι αυτά που λες δεν βγάζουν νόημα :huh: Το ξέρουμε ότι η απόσταση στα βιντεάκια δεν ανταποκρίνεται στο μάτι, αυτό ισχύει όχι μόνο για το βίντεο του s4 αλλά και για το βίντεο μιας dslr. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το point σου. Χρησιμοποιώ χρόνια dslr και δόξα τω Θεώ έχω μία αρκετά καλή εικόνα του αντικειμένου. Αυτό που λες για την απόσταση ισχύει σε ΟΛΑ τα "gadgets" (να τα πω έτσι είτε είναι κινητά είτε compact - dslr) οπότε εξήγησέ μου πάλι ποιο είναι το νόημα σε όλο αυτό που υποστηρίζεις.

Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις.
Καληνυχτα....

#4939   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:43

Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις.
Καληνυχτα....

Επιχειρήματα δεν βλέπω, έτσι όλοι ξέρουν να υποστηρίζουν τις απόψεις τους. Καλό βράδυ!

#4940   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:45

ξιδακι ....

Παλι εδω εισαι ομως ... δεν ξεκολλας απο το iphonehellas. Ειμαι 100% σιγουρος οτι εσυ και οι ομοιοι σου περισσοτερο χρονο περνατε εδω παρα σε android forums....

Οταν ασχολεισε με κατι του δινεις αξια , δεν στο εχουν μαθει αυτο εεεε :huh:?

Kαλα, πες και τιποτα αλλο.

Και εγω οταν εγραφα ΧΑΧΑΧΑ ελεγες και ΞΥΔΑΚΙ ελεγες.

Ο παιδαρος εχει το Note 2, δεν τον βλεπω να πολυκλαιει, μαλλον για το 3 θα πηγαινει. Και 'ας εχει lag' :rolleyes:

#4941   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:45

ξιδακι ....

Οταν ασχολεισε με κατι του δινεις αξια , δεν στο εχουν μαθει αυτο εεεε ????

Ειδες ποια ειναι η διαφορα? Νομιζεις οτι ειμαι εδω συνεχεια ενω ταυτοχρονα σχολιαζω κ στο myphone και τα εναλασσω συνεχεια... για να μπορεσεις να κανεις τα ιδια ποστ με το iphone, θα χρειαστεις αλλες 3 ζωες... ξυδακι μαλλον ηπιε ολο το προσωπικο της εταιριας που αγαπας και βαλανε τα δυνατα τους να αντιγραψουν ο, τι υπαρχει στο android εδω και 3 χρονια... αλλα open source δεν γινεσαι, ο, τι κ να κανεις... παραμενεις ενα κλειδωμενο software νηπιαγωγειου... μην ξεχασεις να δεις την παρουσιαση του iphone 5s, θα βαλουν μεγαλυτερη καμερα κ θα χρονισουν τον επεξεργαστη λιγο πιο ψηλα... innovation αγορι μου... τι να λεμε... αντε καληνυχτα, αρκετα το κουρασαμε....

#4942   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:48

Ο παιδαρος εχει το Note 2, δεν τον βλεπω να πολυκλαιει, μαλλον για το 3 θα πηγαινει. Και 'ας εχει lag' :rolleyes:

Και εσυ εδω εισαι πουλακι μου ?
Τελικα τα προβατα ανδροιδ ειναι σαν τις γκομενες που οταν γουσταρουν καποιον κανουν και καλα οτι δεν τον πανε κλπ....

Ποσο κομπλεξ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

Εχετε πολυ πλακα.
Και οπως ειπα και στον stefano το ονομα APPLE να λες καλα και εσυ . αυτο εχει σημασια.

#4943   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:49

Και ξερεις το επιχειρημα των apple fan boys ε? Α, την ρακετα λες? Την σανιδα? Την παντοφλα? Μακαρι αυτα να ειναι τα προβληματα των note μια ζωη, τα προτιμω απο τις κιτρινιασμενες οθονες, τις μωβ φωτογραφιες, τα γδαρμενα αλουμινια μεσα στο κουτι τους και την αστεια αυτονομια μπαταριας... ναι, κ ας εχει lag.. πολυ lag φιλε... ασ'τα να πανε....

#4944   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 17/06/2013 - 00:55

Και εσυ εδω εισαι πουλακι μου ?
Τελικα τα προβατα ανδροιδ ειναι σαν τις γκομενες που οταν γουσταρουν καποιον κανουν και καλα οτι δεν τον πανε κλπ....

Ποσο κομπλεξ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

Εχετε πολυ πλακα.
Και οπως ειπα και στον stefano το ονομα APPLE να λες καλα και εσυ . αυτο εχει σημασια.

μπορεί να είναι φορουμ iphone αλλα εσύ σχολιάζεις σε topic στο οποίο έχει γίνει η μετάβαση,άρα ουσιαστικα σαν να πηγαίνεις στο myphone η οπου αλλου να σχολιάσεις ,αρα αυτο που λες το κανεις εσυ ουσιαστικα λολ
χαχα

#4945   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 17/06/2013 - 01:16

ξιδακι ....

Οταν ασχολεισε με κατι του δινεις αξια , δεν στο εχουν μαθει αυτο εεεε :huh:?

μπορει κάποιος να "σπαταλαει" πιο πολυ χρονο εδω γιατι υπάρχει κ η πιθανοτητα να έχει κ άλλεσ συσκευες εκτός απο iphone , το οτι εσύ τόσο φανατικός applefunboy ερχεσαι εδώ μαλλον σημαίνει οτι είσαι κομπλεξικος με όσους έκανα την μετάβαση : /
Οπότε καλό μας κάνεις....

#4946   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 02:03

Επειδή μου τη δίνει που βάζω τη μουσική και μου εμφανίζει τα κομμάτια όπως να'ναι (άλλα με τον καλλιτέχνη μπροστά και άλλο μόνο τίτλο και τα σχετικά) υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μου τα βγάζει σωστά? Να φαίνεται δηλαδή μόνο ο τίτλος και από κάτω ο καλλιτέχνης. Επίσης όταν πατάω καλλιτέχνες να βγαίνουν σωστά και όχι ό,τι να'ναι. Αυτή την δουλειά την έκανα μέσω itunes, τώρα πως μπορώ να την κάνω?

#4947   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 02:09

Φτιαξε τα tags.

Εχεις πολλα mp3;

#4948   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 02:24

Τελικά κατέβασα προγραμματάκι και τα φτιάχνω στο pc. Απλά σκεφτόμουν μήπως υπάρχει τρόπος να γίνει απευθείας στον player του κινητού αλλά μάλλον δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Όχι, πάρα πολλά καμιά 100άρα και τα περισσότερα ήταν έτοιμα από το itunes ;)

#4949   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 02:25

Ειχε και εφαρμογη στο Play store.

αλλα καλυτερα απο pc anyway

#4950   vampirios

vampirios

iPH Member