Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:00
Ad
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:02
1) αν κάνουμε back up με το clockworkmod και μετα περάσουμε μια καινούργια Rom μπορούμε να στην Rom που περάσαμε να κάνουμε restore from back up απο το είδη υπάρχων back up που κάναμε με το CWM?
2) αν έχω Dual Boot (siyah Kernel) και κάνω back up στην μια Rom θα μπορέσω να κάνω restore from back up στην 2η? είναι καλητερα με Titanium ή το CWM?
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:08
Ναι φίλε μου, εγώ το είχα γράψει και σε προηγούμενα Post... Απλά το ξαναείπα γιατί και εγώ ψιλοξενέρωσα με τον ήχο, και ψάχνοντας βρήκα αυτό... Ήχος και ένταση από άλλο πλανήτη!!!
Για τι άυξηση της έντασης μιλάμε? Μπουκώνει, αλλοιώνεται ο ήχος?
Παιδια τα δωρεαν gb για το dropbox ισχυουν για 2 χρονια? αν τα εχουμε συμπληρωσει ξερουμε τι γινεται?
Για 2 χρόνια είναι. Μετά απ'οσο κοίταξα επιστρέφεις στα GB που έχεις διαθέσιμα στο λογαριασμό σου.
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:09
αληθεια υπαρχει κατι αντιστοιχο του dropbox?
Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 23/10/2012 - 23:10
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:15
Box, google drive, skydrive, sugarsync και αλλα..μλκια αυτο...και χαρηκα οτι θα εχω 60 gb...
αληθεια υπαρχει κατι αντιστοιχο του dropbox?
Το καλυτερο ειναι το box για μενα μετα το dropbox και μας εχει δωσει 50GB στον λογαριασμο μας με μια προσφορα για το iphone που ειχε περυσι!
Ψιλοκοροιδια βεβαια αυτο με το S3.. Θα επρεπε τουλαχιστον να ειχε μια προσφορα μετα τα 2 χρονια σε χαμηλοτερη τιμη, αν ηθελες να κρατησεις τον λογαριασμο κ τα 50GB..
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:16
ειχε και προσφορα για το iphone?Που βρισκομουν? χαχα
Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 23/10/2012 - 23:16
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:28
Για τι άυξηση της έντασης μιλάμε? Μπουκώνει, αλλοιώνεται ο ήχος?
Την αύξηση της έντασης μπορείς να την ρυθμίσεις εσύ, αλλά μέχρι το 63 να βάλεις το volume, γιατί μετά αρχίζει η παραμόρφωση του ήχου και είναι πιθανό και να κάψεις τα ηχεία... Μπορείς αν θες, να ρυθμίσεις ποια ένταση να ανεβάσεις των ηχείων του κινητού, των ακουστικών, του Car Deck κτλ... Εγώ προτίμησα μόνο τα ακουστικά να ανεβάσω αφού ακούω σχεδόν αποκλειστικά με αυτά μουσική....
Η διαφορά της έντασης είναι τεράστια... Θα το καταλάβεις καλύτερα με τα ακουστικά που είναι πολύ δυνατά και ανθεκτικά. Άσε που με το περίβλημα που έχουν στις άκρες δεν αφήνουν τον ήχο να φύγει έξω από το αυτί, οπότε τρως όλη την ένταση στον εγκέφαλο!!!!
Τελευταία επεξεργασία από: codmdantes, 23/10/2012 - 23:31
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:29
Ειχε προσφορα αν δημιουργουσες λογαριασμο απο iphone η ipad σου εδινε 50GB, εφ´ορου ζωης απ´οσο ξερω..Τα ηθελα για να περασω μουσικη...
ειχε και προσφορα για το iphone?Που βρισκομουν? χαχα
Και μαλιστα μετα απο τις τελευταιες αναβαθμισεις εχει γινει πολυ καλο, σχεδον οσο το dropbox..
Εναλλακτικη λυση λιγο διαφορετικη για συγχρονισμο φακελων φωτογραφιων (κ μουσικης φανταζομαι αλλα δεν το ειχα δοκιμασει) ειναι και το sugarsync, αν και λιγο πολυπλοκο σχετικα σε σχεση με τα υπολοιπα..
Ολα παντως εχουν εκει στα 5-6-7 δωρεαν GB..
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:38
Την αύξηση της έντασης μπορείς να την ρυθμίσεις εσύ, αλλά μέχρι το 63 να βάλεις το volume, γιατί μετά αρχίζει η παραμόρφωση του ήχου και είναι πιθανό και να κάψεις τα ηχεία... Μπορείς αν θες, να ρυθμίσεις ποια ένταση να ανεβάσεις των ηχείων του κινητού, των ακουστικών, του Car Deck κτλ... Εγώ προτίμησα μόνο τα ακουστικά να ανεβάσω αφού ακούω σχεδόν αποκλειστικά με αυτά μουσική....
Η διαφορά της έντασης είναι τεράστια... Θα το καταλάβεις καλύτερα με τα ακουστικά που είναι πολύ δυνατά και ανθεκτικά. Άσε που με το περίβλημα που έχουν στις άκρες δεν αφήνουν τον ήχο να φύγει έξω από το αυτί, οπότε τρως όλη την ένταση στον εγκέφαλο!!!!
Καλά, ακόμα και 63 μου φαίνεται πολύ.. Θα το προτιμήσω σίγουρα όμως..
Ειχε προσφορα αν δημιουργουσες λογαριασμο απο iphone η ipad σου εδινε 50GB, εφ´ορου ζωης απ´οσο ξερω..
Και μαλιστα μετα απο τις τελευταιες αναβαθμισεις εχει γινει πολυ καλο, σχεδον οσο το dropbox..
Εναλλακτικη λυση λιγο διαφορετικη για συγχρονισμο φακελων φωτογραφιων (κ μουσικης φανταζομαι αλλα δεν το ειχα δοκιμασει) ειναι και το sugarsync, αν και λιγο πολυπλοκο σχετικα σε σχεση με τα υπολοιπα..
Ολα παντως εχουν εκει στα 5-6-7 δωρεαν GB..
Το μόνο κακό σε αυτό, ο περιοριμός στο μέγεθος του αρχείου που θα ανεβάσεις. Νομίζω είναι 100ΜΒ..
Κατά τα άλλα το box.net είναι κορυφαίο.
Δημοσίευση 23/10/2012 - 23:47
Ορίστε και το link: http://forum.xda-dev...d.php?t=1944196
Δημοσίευση 24/10/2012 - 00:44
Δημοσίευση 24/10/2012 - 02:05
Παιδια 2 ερωτήσεις οποίος μπορει ας βοηθήσει!
1) αν κάνουμε back up με το clockworkmod και μετα περάσουμε μια καινούργια Rom μπορούμε να στην Rom που περάσαμε να κάνουμε restore from back up απο το είδη υπάρχων back up που κάναμε με το CWM?
2) αν έχω Dual Boot (siyah Kernel) και κάνω back up στην μια Rom θα μπορέσω να κάνω restore from back up στην 2η? είναι καλητερα με Titanium ή το CWM?
Να κανεις nandroid back up με titanium ετσι σε περιπτωση που αλλαξεις ρομ και μεζι με την ρομ εχει αλλο cwm η cn η ext να μπορεις να κανεις να κανει back up. Επισης μπορεις να κανεις back up οποτε γουσταρεις και στο back up κραταει τα παντα rom/kernel/system files κλπ. Προτιμοτερο να κανεις ενα back up στην αρχη που θα εισαι με stock rom/kernel ετσι ωστε αν ποτε εμφανισεις καποιο προβλημα να επιστρεφεις στα εργοστασιακα δεδομενα...επισης να βεβαιωνεσαι οτι η rom που πας να βαλεις ειναι πληρως λειτουργικη και σταθερη. Οσο για το dualboot αστο και μην ψαρωνεις...δεν το χρειαζεσαι καθολου και δεν ειναι για εναν μεσο χρηστη. Μονο χωρο στο κινητο σου θα πιανει και καθηστερεις το boot της συσκευης...
Δημοσίευση 24/10/2012 - 12:09
Να κανεις nandroid back up με titanium ετσι σε περιπτωση που αλλαξεις ρομ και μεζι με την ρομ εχει αλλο cwm η cn η ext να μπορεις να κανεις να κανει back up. Επισης μπορεις να κανεις back up οποτε γουσταρεις και στο back up κραταει τα παντα rom/kernel/system files κλπ. Προτιμοτερο να κανεις ενα back up στην αρχη που θα εισαι με stock rom/kernel ετσι ωστε αν ποτε εμφανισεις καποιο προβλημα να επιστρεφεις στα εργοστασιακα δεδομενα...επισης να βεβαιωνεσαι οτι η rom που πας να βαλεις ειναι πληρως λειτουργικη και σταθερη. Οσο για το dualboot αστο και μην ψαρωνεις...δεν το χρειαζεσαι καθολου και δεν ειναι για εναν μεσο χρηστη. Μονο χωρο στο κινητο σου θα πιανει και καθηστερεις το boot της συσκευης...
Thanks για την απάντηση!
Απλα ανέφερα για Dual Boot επειδή έτσι κι αλλιώς ο Siyah Kernel το προσφέρει, και απο βιντεακιά που έχω δει πολλα άτομα λένε ότι είναι πολυ καλός.
Δημοσίευση 24/10/2012 - 12:17
δεν γινεται απο καποιο recovery? CWM,CWR?
titanium ειναι πιο πολυ για εφαρμογες ,παιχνιδια και saves?
Τελευταία επεξεργασία από: angelo-ifone, 24/10/2012 - 12:20
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 27
0 μέλη, 27 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες