Απλά νομίζω προσωπικά οτι και στο Android με το Root ισχύει οτι λέγαμε και σε κάθε νέο παλικαράκι που πρωτοέπαιρνε iPhone: "Κάτσε, δούλεψτο, μάθε το, σκίστο και όταν σταματήσει να σε καλύπτει, το κάνεις ένα jB"
Δεν πιστεύω οτι έχει νόημα πριν ακόμα το πάρετε να κάθεστε και να διαβάζετε, γιατί κι εγώ πχ ήμουν 3 χρόνια αδιάκοπα με JB στα iPhone μου και εδώ και 3 μήνες που έχω το SGSIII δεν έχω κορεστεί ακόμα και βλέπω οτι θα με καλύπτει για αρκετό ακόμα καιρό, μιας και είναι από μάνας του πολύ πιο ανοιχτό από το iOS. Έπειτα, επειδή είσχωρείς ολοσχερώς στο ροοτ της συσκευής, είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον ψιλοάσχετο να κάνει καμιά αδιόρθωτη λαλακία και να τρέχει και να μη φτάνει μετά
Οπότε, εγώ πιστεύω οτι το καλύτερο είναι να περάσετε λίγο χρόνο με το κινητό σας και αφού το μάθετε, το Root θα έρθει μόνο του.
Μην εκβιάζετε καταστάσεις...
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ησυχος δεν μπορω να καθησω...
Αλλα επειδη και εγω το ελεγα αυτο σε καποια παιδια κ πρεπει να μην μενουν μονο στη θεωρια ολα αυτα που λεμε, μαλλον θα τα αφησω ολα αυτα τον πρωτο καιρο, μεχρι να το δω και να μαθω τι γινεται, πως λειτουργει, τι διαφορετικο υπαρχει.. Σιγουρα υπαρχουν αρκετα πραγματα που πρεπει να μαθω πρωτα.