Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iPad 4


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
923 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   karagounar

karagounar

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 24/10/2012 - 06:04

Είχα πάρει το 16άρι όταν πρωτοκυκλοφόρησε κ μπορώ να πω ότι είμαι κατευχαριστημένος με την απόδοση του τόσο που έλεγα ότι θα το δώσω κάνα δίμηνο πριν βγει το καινούργιο για να το πάρω κ αυτό πράγμα που σπάνια κάνω για συσκευές. Αυτό το πράγμα όμως που βγάλαν "καινούργια" έκδοση μισό χρόνο πριν και χωρίς ούτε καν να είναι κάτι αξιόλογο κ "επαναστατικό"(ίδια όψη, ίδιες διαστάσεις κ απλές αναβαθμίσεις στο hardware) είναι άθλιο. Κ εν το μεταξύ 2 μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του ipad 3 είχαν κυκλοφορήσει έκδοση του ipad 2 με βελτιωμένη μπαταρία!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   dchristo81

dchristo81

    iPH Addict

  • 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 24/10/2012 - 06:20

Πραγματικά ΔΕΝ σας καταλαβαίνω όλους εσάς που ξενερώσατε! Αντί σαν λάτρεις της τεχνολογίας που είμαστε όλοι εδώ μέσα να χαρείτε που παρουσίασε τόσα νέα προιόντα (ιδίως το νέο iMac και το iPad mini τα σπάνε) τόσο σύντομα κ έχουμε να συζητάμε κάθεστε κ γκρινιάζετε! Τί σημαίνει "χάνει μεταπωλητική αξία" επιτέλους; Αγοράζεις κατι για να το πουλήσεις σε ένα χρόνο κ να ξαναπ´αρεις κάτι καινούργιο; Δεν το βρίσκω λογικό αυτό.

#168   sofser

sofser

    iPH Member

  • 221 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/10/2012 - 06:26

γεια σας παιδια
αγοράζω προιοντα της apple από το 1990 (σχεδόν όλα με την σειρά)
όμως νομίζω πως φέτος έχασε πλέον την αξια της
έχει καταντηση αηδια
εκεί που άλλοι την αντιγράφανε τώρα γίνεται το
αντιθετο
λυπάμαι για την κατάντια της

Τελευταία επεξεργασία από: sofser, 24/10/2012 - 06:27


#169   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 24/10/2012 - 06:34

Είχα πάρει το 16άρι όταν πρωτοκυκλοφόρησε κ μπορώ να πω ότι είμαι κατευχαριστημένος με την απόδοση του τόσο που έλεγα ότι θα το δώσω κάνα δίμηνο πριν βγει το καινούργιο για να το πάρω κ αυτό πράγμα που σπάνια κάνω για συσκευές. Αυτό το πράγμα όμως που βγάλαν "καινούργια" έκδοση μισό χρόνο πριν και χωρίς ούτε καν να είναι κάτι αξιόλογο κ "επαναστατικό"(ίδια όψη, ίδιες διαστάσεις κ απλές αναβαθμίσεις στο hardware) είναι άθλιο. Κ εν το μεταξύ 2 μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του ipad 3 είχαν κυκλοφορήσει έκδοση του ipad 2 με βελτιωμένη μπαταρία!!

Δηλαδή και στα MacBook που αφήσαμε την ίδια όψη απαράδεκτοι είναι?

Το hardware είναι η συσκευή κατά μεγάλο βαθμό. Τα αλλα είναι για το φατσιμάρε...

Συμφωνώ ότι δεν είναι μεγάλη αναβάθμιση, αλλά και ΑΘΛΙΑ δεν τη λες.

Όσο για το iPad 2, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν βγήκε μοντέλο με βελτιωμένη μπαταρία.

#170   japan

japan

    iPH Addict

  • 620 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 24/10/2012 - 06:36

η apple γιαυτο με την κυκλοφορια τις 3 γενιας ipad σταματισε να το λεει ipad3 οπως για παραδειγμα ειχε πει το δευτερο ipad ipad2..σου λεει το λεμε ipad σκετο και οταν δουμε οτι χρειαζετε αναβαθμισει την κανουμε .γιατι αλιως θα χανανε την μπαλα μεσα σε λιγα χρονια θα ειχαμε ipad10 .

#171   axidous

axidous

    iPH Addict

  • 646 μηνύματα
  • Twitter:@axidous
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:axidous

Δημοσίευση 24/10/2012 - 07:08

Πολυ γκρίνια , πολυ γκρίνια
Λοιπόν εγω έχω το iPad 2 , iPhone 4

Σύμφωνα με την κρίση που έχουμε ΔΕΝ θα πάω σε αγορά νεα , μια και με καλύπτουν απόλυτα για την δουλεια που κάνω
Οσοι λοιπόν φωνάζουν θα ειναι αυτοί που σε λίγο, αν όχι σήμερα , θα βάλουν αγγελίες να πουλήσουν τις συσκευές τους και να αγοράσουν τα καινούργια

Κάποτε θυμάμαι έτσι είμασταν με την Nokia , Ericsson και λοιπά

Λοιπόν πέρα απο ολα αυτά , tablet καλύτερο απο το iPad ΔΕΝ υπάρχει τώρα

Εγω θα κάνω υπομονη , μέχρι να δώ , κάτι το τρομερό σε αλλαγή
Την δουλεια μου την κάνω
Πρεπει πλέον να μάθουμε ότι η ζωή μας , έχει αλλα όμορφα πράγματα να ασχοληθούμε , απο το να κυνηγάμε την κάθε εταιρεία στο τι καινούργιο έχει

#172   adriano7

adriano7

    iPH User

  • 103 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/10/2012 - 08:03

Εγω παίδες τα λέγα εδώ κ χρόνια για την έλλειψη σεβασμού στον πελάτη. Φωναζα για το "ακυρωμα" των συσκευών μέσα σε 2 χρόνια αλλα ορισμένοι επικαλείτω την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Αυτο δεν είναι ανάπτυξη τεχνολογίας, αφού η τεχνογνωσία και οι ιδέες υπάρχουν εδω και αρκετά χρόνια . Είναι μια εσκεμμένη επιβράδυνση στην ανάπτυξη ώστε κάθε χρόνο τα θύματα των συσκευών της apple να προσκομίζουν τεράστια κέρδη στην εταιρεία.. Οι πετυχημένες αγορές είναι value for money , to value των iDevices είναι μεν ποιοτικό αλλα εχει ημερομηνία ληξεως σύντομη , ενώ η τιμή παραμένει σε υψηλότατα επίπεδα.

#173   lula

lula

    iPH Member

  • 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/10/2012 - 08:09

Μήπως να ξεκολλήσουμε λίγο και να δούμε την αλήθεια λέω εγώ τώρα...

Η αναβάθμιση του Ipad είναι μια χαρά σωστή επιλογή από την πλευρά της Apple και ορίστε οι λόγοι :

- Εγώ για παράδειγμα που έχω Ipad 1 και η Apple με την αναβάθμιση του Ios 6 που η συσκευή μου οριστικά σκοτώθηκε θα έπρεπε ή να πάρω Ipad Mini κάτι που δεν θέλω γιατί δε με βολεύουν οι 7.9 ίντσες ή να περιμένω μέχρι τον Απρίλιο και ουσιαστικά να είμαι για πολύ καιρό χωρίς Tablet εφόσον κάθε εφαρμογή - ακόμη και η πιο απλή που θα βγαίνει ή θα γίνεται Update σε ios 6 δε θα τρέχει
- Δεύτερη περίπτωση ας πούμε ότι έχω Ipad 2...θα αισθανόμουν πολύ μεγάλη χαρά εφόσον ουσιαστικά η Apple με τις χθεσινές τις κινήσεις ουσιαστικά δίνει άλλον ένα χρόνο ζωής στη συσκευή μου (και βάλε) γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι δυνατόν να βγαίνει το Ipad mini και να μην τρέχει τι νέες εφαρμογές με άλλα λόγια ένα ipad 2 θα συνεχίσει να τρέχει με αξιοπρέπεια όλες τις εφαρμογές για αρκετό καιρό ακόμη και ίσως ακόμη και τώρα να αποτελεί μια πρώτης τάξης αγορά στα μεταχειρισμένα φυσικά σε τιμή ιδιαιτέρως χαμηλή
-Πάμε και στην πιο δύσκολη κατηγορία ο κάτοχος του Ipad 3 ο οποίος νιώθει ότι η αγαπημένη του εταιρία τον πρόδωσε και,και,και,και απλά βλέπει τα πράγματα λάθος - αν βάλει στην άκρη τον εγωισμό του ότι δηλαδή δεν έχω το πιο γρήγορο ipad του κόσμου αλλά έχω μια συσκευή που την έχει αποσύρει η εταιρία και δεν μπορώ να την πουλήσω κτλ. Καταρχήν δεν παίρνεις Ipad για να το πουλήσεις! Να το πουλήσεις και να αγοράσεις τι; Ο κάτοχος του Ipad 3 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΣΚΕΥΗ η συσκευή του είναι έξοχη δεν θα υπάρχει για τουλάχιστον έναν χρόνο ούτε ένας τίτλος που θα τρέχει στο New new ipad και δεν θα τρέχει στο new ipad. Όταν θα υπάρξει διαφορά λόγο επεξεργαστή τότε και οι δύο θα χρειάζονται νέα συσκευή με διαφορά περίπου 6 μηνών...Αυτό είναι και το σκεπτικό της Apple! Πρακτικά όμως λόγο του ότι η Apple σκοπεύει και το έχει δείξει αυτό με το mini να κρατήσει στην αγορά και τα 4 μοντέλα (Ipad 2,Ipad mini, new ipad, και ipad 4th generation) δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλαγής της συσκευής κανενός.

*Για την ιστορία προσωπικά αγόρασα Ipad 1 με καθυστέρηση εφόσον ο ερχομός του στην Ελλάδα συνέπεσε χρονικά κοντά στην έλευση του Ipad 2 κακή αγορά εφόσον μόλις 2 μήνες μετά ήρθε στην Ελλάδα το Ipad 2. Κι όμως σε καμία στιγμή δεν ένιωσα ότι έχω πρόβλημα η συσκευή μου παραμένει πάρα πολύ καλή ακόμη και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ότι η Apple με αφήνει ξεκρεμάει πλην του σκοτώματος της συσκευής μου με το IOS 6 το οποίο δεν το δέχεται. Έτσι εγώ χωρίς το κίνητρο της αγοράς του New ipad αν ήταν να το πάρω θα το είχα κάνει ήδη και χωρίς να θέλω να αγοράσω μια συσκευή που ουσιαστικά είναι ένα ipad 2 αναγκαστικά θα άλλαζα εταιρία και ή θα πήγαινα σε ένα φθηνό Android περιμένοντας το Ipad 5 (όχι το 4) ή πηγαίνοντας σε Surfice pro και δίνοντας ένα κάρο λεφτά για κάτι που ακόμη δεν έχει περπατήσει στην αγορά και μπορεί και να αποτύχει ή τέλος θα έμενα με μία συσκευή (ipad 1) η οποία δεν υποστηρίζεται πλέον και αργοσβήνει στο νεκροκρέβατο της περιμένοντας την αγορά του επόμενου Ipad τον Απρίλη - τόση υπομονή δεν νομίζω να είχα. Εμένα Η Apple μου έλυσε τα χέρια εφόσον πρώτα μου τα είχε δέσει με το IOS 6 !!!

Τελευταία επεξεργασία από: lula, 24/10/2012 - 08:10


#174   avesael

avesael

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/10/2012 - 08:17

Συνεχίζεται η κοροιδία του κόσμου από την apple. Μετά από 1 macbook, 1 macmini και ένα iphone4, την κυκλοφορία του 5αριού και αυτό το αίσχος τώρα, για μένα η apple τέλειωσε.
Προφανώς πλέον δεν μιλάμε για συγκεκριμένο target group πελατών (πιο κομψά το fanboy), αλλά για αντιμετώπιση ΠΡΟΒΑΤΩΝ!
Κρίμα για το όραμα και τις ιδέες του συγχωρεμένου του Steve. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του...

#175   mac78

mac78

    iPH User

  • 113 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Alana...

Δημοσίευση 24/10/2012 - 08:19

Μα καλά τι ακούω από όλους σας εδώ?
Στάση πληρωμών σε όλες τις άλλες μας υποχρεώσεις και άντε να πάρουμε όλοι το νέο-σούπερ βελτιωμένο- ουαου pad .
Εν ανάγκη θα αφήσω και τις κόρες ατάιστες , χωρίς παιδίατρο κλπ για να έχω πάντα το νέο-σούπερ βελτιωμένο- ουαου pad!!
Και για να αισθανθούν καλύτερα όσου από εμάς έχουν πάρει πρόσφατα το νέο ιpad και δεν μπορούν να αγοράσουν το ποιο νέο σύμφωνα με φήμες το νέο γρατσουνίζεται εύκολα, ζεσταίνεται ευκολότερα και η κάμερα του βγάζει τυρκουάζ φωτογραφίες :lol: :lol: :lol:

#176   ktsak

ktsak

    iPH Enthousiast

  • 550 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/10/2012 - 08:23

Να πω λοιπον και γω τη γνωμη μου, το ipad 4 ηταν μεγαλο foul και θα εξηγησω το γιατι. Δεν ειναι επουδενι απαξιωση του 3 και των κατοχων του, δεν ειναι επ ουδενι υποβαθμιση, η οπως αλοιως το λενε καποιοι στο διαδικτυο. Ειναι αναβαθμιση. Και αναβαθμισεις γινονται σε ολα τα προιοντα, ακομα και σε πολυ ακριβοτερα. Μας αρεσει που στα αυτοκινητα γινεται facelift σε καθε μοντελο, προσεξτε δεν αλλαζει, γινεται facelift. Και ναι δεν απαξιωνει τιποτε και κανεναν. Ειναι λογικο απο τη στιγμη που κυκλοφορει καινουριο ανανεωμενο μοντελο, να σταματησει την κυκλοφορια του παλιοτερου ομοιου. Γιατι αν συνεχιζε να βγαζει και το 3 το οποιο αντικαθιστα, αφενος μεν δεν θα το επαιρνε κανεις, αφ ετερου δε ολοι θα εβγαιναν και θα ελεγαν, μα καλα μ@λ@κες ειναι και πουλανε το παλιο μοντελο, τωρα που βγηκε το καινουριο ? Γιατι το ανανεωμενο 4 αντικαθιστα το 3 που ηδη υπαρχει, γιαυτο και δεν φαινεται πλεον διαθεσιμο στο Apple Store, οχι το 2, αλλα το 3. Δεν ηταν δυνατον να εχει 2 γραμμες παραγωγης τοσο η Apple, αλλα και καμια αλλη εταιρια παγκοσμιως για το ιδο η παραπλησιο μοντελο.
Και παω ακομη παραπερα, ολοι λενε οτι με το ανανεωμενο ipad 4 η Apple δεν εφερε τη συντελεια του κοσμου, οτι η αναβαθμιση ηταν μηδαμινη, μια και το νεο connector, ο νεος επεξεργαστης, οι νεες καμερες, η αναβαθμιση των ασυρματων δικτυων δεν ειναι αυτα που θα κανουν τη διαφορα. Αρα, δεν χρειαζεται να ανησυχουν, μια και το δικο τους ipad 3 ειναι σχεδον ιδιο, αρα λοιπον δεν συντρεχει λογος αναβαθμισης. Αρα γιατι ανησυχουν, δεν χρειαζεται λοιπον να τρεξουν να αλλαξιουν τη συσκευη τους, μια χαρα ειναι σε σχεση με τη νεοτερη, μια χαρα κανει τη δουλεια τους !!!!!!!! Και τωρα ειδικα που η τιμη του ανανεωμενου μοντελου ειναι η ιδια ακριβως με αυτην του ipad 3. Ενας ακομη λογος που το νεο μοντελο ειναι το facelift του 3.Φανταστειτε λοιπον η Apple να εβγαζε το καινουριο μοντελο, λογω των αλλαγων, που για μενα ειναι σημαντικες, με τιμη καπελο 50-100€, που και παλι λογικο θα ηταν. Τι χαμος θα γινοταν, τι φανφαρες, τι κορωνες, τι αναθεματισμους και τι τερατουργηματα θα ακουγαμε απο haters και μη !!!!!
Αρα λοιπον, δεν ειναι κακο οτι αναβαθμιστηκε το iPad, το κακο, η μαλλον το κατακριτεο για να ειμαστε πιο ακριβεις, ειναι που το αναβαθμισε τωρα. Ηταν ακαιρο, ηρθε σε λαθος χρονικη στιγμη !!!! Ας το εβγαζε την ανοιξη, ας εβαζε και κατι ακομη περαν των σημερινων αλλαγων και θα ηταν ολα μια χαρα. Αλλα και παλι ειναι καλοδεχουμενο. Δηλαδη εγω που εχω iPad 2 πρεπει να πεσω πεθανω που βρεθηκα 2 μοντελα πισω ? ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδη !!!!

Τελευταία επεξεργασία από: ktsak, 24/10/2012 - 08:24


#177   galanakop

galanakop

    iPH Enthousiast

  • 511 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/10/2012 - 08:25

Εγώ γιατί βάζω στοίχημα ότι όλοι εμείς που σιχτιρίζουμε τώρα θα βάλουμε αγγελίες για πώληση του ipad3 και την αγορά του ipad4???
To δικό μου πάντως βρήκα είδη αγοραστή...
Σήμερα κιόλας του το δίνω...
Και μετά κατά Γερμανία η οπουδήποτε εκτός Ελλάδας για το ipad4 64gb...
http://www.apple.com/ipad/specs/

Τελευταία επεξεργασία από: galanakop, 24/10/2012 - 08:33


#178   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 24/10/2012 - 08:28

Να πω λοιπον και γω τη γνωμη μου, το ipad 4 ηταν μεγαλο foul και θα εξηγησω το γιατι. Δεν ειναι επουδενι απαξιωση του 3 και των κατοχων του, δεν ειναι επ ουδενι υποβαθμιση, η οπως αλοιως το λενε καποιοι στο διαδικτυο. Ειναι αναβαθμιση. Και αναβαθμισεις γινονται σε ολα τα προιοντα, ακομα και σε πολυ ακριβοτερα. Μας αρεσει που στα αυτοκινητα γινεται facelift σε καθε μοντελο, προσεξτε δεν αλλαζει, γινεται facelift. Και ναι δεν απαξιωνει τιποτε και κανεναν. Ειναι λογικο απο τη στιγμη που κυκλοφορει καινουριο ανανεωμενο μοντελο, να σταματησει την κυκλοφορια του παλιοτερου ομοιου. Γιατι αν συνεχιζε να βγαζει και το 3 το οποιο αντικαθιστα, αφενος μεν δεν θα το επαιρνε κανεις, αφ ετερου δε ολοι θα εβγαιναν και θα ελεγαν, μα καλα μ@λ@κες ειναι και πουλανε το παλιο μοντελο, τωρα που βγηκε το καινουριο ? Γιατι το ανανεωμενο 4 αντικαθιστα το 3 που ηδη υπαρχει, γιαυτο και δεν φαινεται πλεον διαθεσιμο στο Apple Store, οχι το 2, αλλα το 3. Δεν ηταν δυνατον να εχει 2 γραμμες παραγωγης τοσο η Apple, αλλα και καμια αλλη εταιρια παγκοσμιως για το ιδο η παραπλησιο μοντελο.
Και παω ακομη παραπερα, ολοι λενε οτι με το ανανεωμενο ipad 4 η Apple δεν εφερε τη συντελεια του κοσμου, οτι η αναβαθμιση ηταν μηδαμινη, μια και το νεο connector, ο νεος επεξεργαστης, οι νεες καμερες, η αναβαθμιση των ασυρματων δικτυων δεν ειναι αυτα που θα κανουν τη διαφορα. Αρα, δεν χρειαζεται να ανησυχουν, μια και το δικο τους ipad 3 ειναι σχεδον ιδιο, αρα λοιπον δεν συντρεχει λογος αναβαθμισης. Αρα γιατι ανησυχουν, δεν χρειαζεται λοιπον να τρεξουν να αλλαξιουν τη συσκευη τους, μια χαρα ειναι σε σχεση με τη νεοτερη, μια χαρα κανει τη δουλεια τους !!!!!!!! Και τωρα ειδικα που η τιμη του ανανεωμενου μοντελου ειναι η ιδια ακριβως με αυτην του ipad 3. Ενας ακομη λογος που το νεο μοντελο ειναι το facelift του 3.Φανταστειτε λοιπον η Apple να εβγαζε το καινουριο μοντελο, λογω των αλλαγων, που για μενα ειναι σημαντικες, με τιμη καπελο 50-100€, που και παλι λογικο θα ηταν. Τι χαμος θα γινοταν, τι φανφαρες, τι κορωνες, τι αναθεματισμους και τι τερατουργηματα θα ακουγαμε απο haters και μη !!!!!
Αρα λοιπον, δεν ειναι κακο οτι αναβαθμιστηκε το iPad, το κακο, η μαλλον το κατακριτεο για να ειμαστε πιο ακριβεις, ειναι που το αναβαθμισε τωρα. Ηταν ακαιρο, ηρθε σε λαθος χρονικη στιγμη !!!! Ας το εβγαζε την ανοιξη, ας εβαζε και κατι ακομη περαν των σημερινων αλλαγων και θα ηταν ολα μια χαρα. Αλλα και παλι ειναι καλοδεχουμενο. Δηλαδη εγω που εχω iPad 2 πρεπει να πεσω πεθανω που βρεθηκα 2 μοντελα πισω ? ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδη !!!!

Άρα από όσα γράφεις αναιρείς το πρώτο που λες ότι ήταν μεγάλο φάουλ...

Συμφωνούμε σε όλα...

Τα έχω γράψει μία σελίδα πίσω.

Και όσο για το χρόνο που το έκανε το γράφω αν δεις... Πιστεύω ότι απλά ήθελα να παει το ετήσιο release φθινόπωρο. Την βολεύει καλύτερα.

#179   MaleBuffy

MaleBuffy

    iPH Member

  • 202 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/10/2012 - 08:31

Δηλαδή και στα MacBook που αφήσαμε την ίδια όψη απαράδεκτοι είναι?

Το hardware είναι η συσκευή κατά μεγάλο βαθμό. Τα αλλα είναι για το φατσιμάρε...

Συμφωνώ ότι δεν είναι μεγάλη αναβάθμιση, αλλά και ΑΘΛΙΑ δεν τη λες.

Όσο για το iPad 2, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν βγήκε μοντέλο με βελτιωμένη μπαταρία.


Χειρότερα....με βελτιωμένο επεξεργαστή που ειχε αντίκτυπο στην μπαταρία...ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!

http://www.anandtech...-32nm-a5-tested

Απο εσένα περίμενα τουλαχιστον να το έχεις ακούσει...

#180   ktsak

ktsak

    iPH Enthousiast

  • 550 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 24/10/2012 - 08:35

Ναι ισως ο αρχικος χαρακτηρισμος μου foul ηταν υπερβολικος, γιαυτο και καθησα και ανελυσα στη συνεχεια ολα αυτα.
Επουδενι δεν πιστευω οτι ηταν λαθος η ανανεωση, διεεκρινιζω οτι απλα σε ασχημη χρονικα περιοδο. Γιατι ολοι αυτοι που κραζουν τωρα, αν η συγκεκριμενη συσκευη ερχοταν την ερχομενη ανοιξη η καλοκαιρι, οπως εκανε το προηγουμενο μοντελο, απλα θα ζητωκραυγαζαν, θριαμβολογωντας !!!!!.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες