Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 4 ψήφοι

iphone 5 or samsung galaxy note 2?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
283 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/01/2013 - 01:49

Καλά αν έχεις τυφλωθεί και δεν βλέπεις το μέγεθος του " κινητού" -νοτε 2 ....Άρα κρίνεις τελείως υποκειμενικά.

γιατι πως πρεπει να το δω?? αντικειμενικα?

για εσενα μπορει να ειναι το χειροτερο smartphone για εμενα μπορει να ειναι το καλυτερο...η δικη μου γνωμη μετραει για μενα οχι η δικη σου η οποιουδηποτε αλλου...

ξερω οτι ειναι μεγαλο αλλα εφοσον εγω δεν εχω προβλημα στη μεταφορα και το γουσταρω δεν μενδιαφερει καθολου η γνωμη των αλλων...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   applakias24

applakias24

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 02:53

Λοιπον ειμαι κατοχος και των δυο αλλα οχι για πολυ γιατι θα φαει πεταμα το note 2 γιατι πολυ απλα εσυ κατοχε του android για κανε μια δοκιμουλα και χωσε μεσα στο note 100 εφαρμογες και βαλε και φωρτωσε και αλλες 100 στο iphone 5 αμα θελεις και 200 κανε μετα ενα speed test και πες μου τι ειδες..ειναι νομος οσο το φωρτωνεις το android τοσο lagarei ενω το iphone απλα υπακουει και αντεπεξερχεται...ειναι κατι σαν τα windows και το mac φωρτωσετο με προγραμματα το pc και αστο αφορμαριστο για 5 χρονια και καντο και στο mac κι ελα μετα να δουμε πιο θα δουλευει οπως το αγωρασες γιατι ναι εχω και mac αφορμαριστο imac early 2008

#183   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/01/2013 - 07:54

Επειδη περασαν απειρα iphone απο τα χερια μου,και τα iphone αν τα φορτωσεις με προγραμματα γονατιζουν!! Εδω το infinity blade ειχα βαλει στο 5αρι και αρχισε τα κουλα του+ η μπαταρια που επρεπε να εχω τον φορτιστη απο κοντα!

#184   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/01/2013 - 12:57

Καλά έγω ανέφερα τις απόψεις μου σχετικά με το smartphone και το τραπεζακι-πλακάκι-ρακέτα τέννις. Δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι πράγματι το note 2 έχει κάποιες λειτουργίες που χρειάζεται jb στο iphone για να τις έχεις. Όμως το μέγεθος του και το λειτουργικό του έχουν σαν αποτέλεσμα να μην είναι χρηστικό το κινήτο. Αν θες να το συγκρίνεις με tablet ναι αλλα με iphone 5 είναι άκυρη η συγκριση. Αν πάλι συγκρίνεις το Iphone 5 και s3 θα αντιληφθείς ότι διπύρηνο κινητό ειναι πιο γρήγορο σε άνοιγμα εφαρμογών και net απο ότι το s3. Tώρα τις εξυπνάδες για αν είμαι ξύπνιος στους ομοιους σου. Στο σχολείο σου μάθανε πώς γράφεται το εννοείται?

Ποιο διπηρυνο κινητο ειναι πιο γρηγορο ρε φιλε σε ανοιγμα εφαρμογων??? Στο ιντερνετ σε μερικες σελιδες ναι, ειναι, το εχω τεσταρει με τα ματια μου οπως ειχα γραψει πριν κατι μερες.... σε εφαρμογες ξεχνα το, ουτε κατα διαννοια... σου μιλαω απο προσωπικης πειρας, δεν στο λεω για να εχουμε να λεμε μονο....

#185   applakias24

applakias24

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:12

Επειδη περασαν απειρα iphone απο τα χερια μου,και τα iphone αν τα φορτωσεις με προγραμματα γονατιζουν!! Εδω το infinity blade ειχα βαλει στο 5αρι και αρχισε τα κουλα του+ η μπαταρια που επρεπε να εχω τον φορτιστη απο κοντα!

Δεν υσχυει αυτο που λες μπροστα μου τα εχω και απλα δεν ισχυει με αυτα που βλεπω

#186   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Twitter:@lsakkatos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:lookitoJCW

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:16

Απο προσωπική εμπειρία σου λέω οτι εγώ δεν αντιμετώπισα τίποτα τέτοιο σε iPhone 5 16 gb σχεδόν φουλαρισμενο

#187   applakias24

applakias24

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:18

Ποιο διπηρυνο κινητο ειναι πιο γρηγορο ρε φιλε σε ανοιγμα εφαρμογων??? Στο ιντερνετ σε μερικες σελιδες ναι, ειναι, το εχω τεσταρει με τα ματια μου οπως ειχα γραψει πριν κατι μερες.... σε εφαρμογες ξεχνα το, ουτε κατα διαννοια... σου μιλαω απο προσωπικης πειρας, δεν στο λεω για να εχουμε να λεμε μονο....

φιλε μου εχω εχω και τα δυο και το iphone 5 ειναι γρηγορο σε ολα και στις εφαρμογες...κατι ασχετο δηλαδη εσυ και ο καθενας θες να μου πεις οτι χρειαζεστε τετρατπυρηνο κηνιτο το δυπηρηνο δεν κανει???και το s4 που θα εχει οκταπυρηνο θα το εκμεταλευτειτε??πες μου ενας μια εργασα που κανει στο κινιτο του που χρειαζετε τετραπυρηνο και το iphone δεν θα μπορουσε να το κανει απλα μια εργασια

#188   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:27

εγω που εχω 85 εφαρμογες στο note2 και δε καταλαβαινει χριστο λετε αν βαλω αλλες 15 να αρχισει το λαγκαρισμα??

φιλε μου εχω εχω και τα δυο και το iphone 5 ειναι γρηγορο σε ολα και στις εφαρμογες...κατι ασχετο δηλαδη εσυ και ο καθενας θες να μου πεις οτι χρειαζεστε τετρατπυρηνο κηνιτο το δυπηρηνο δεν κανει???και το s4 που θα εχει οκταπυρηνο θα το εκμεταλευτειτε??πες μου ενας μια εργασα που κανει στο κινιτο του που χρειαζετε τετραπυρηνο και το iphone δεν θα μπορουσε να το κανει απλα μια εργασια

ναι αλλα με 4πυρηνο μπορει να εχεις καλυτερη αυτονομια απο το 2πυρηνο γιαυτο αφηστε τη καραμελα με το hw.

#189   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:32

Παιδιά τερμα με τα vs. Το ενα ειναι καλυτερο , το αλλο ειναι χειρότερο, δεν εχει νόημα... Αφου δεν πρόκειται να αλλάξετε γνώμη ο ένας στον άλλο. Πείτε την άποψη σας και περάστε παρακάτω.

Pano1985 έχεις πμ...

#190   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:32

Παιδιά τερμα με τα vs. Το ενα ειναι καλυτερο , το αλλο ειναι χειρότερο, δεν εχει νόημα... Αφου δεν πρόκειται να αλλάξετε γνώμη ο ένας στον άλλο. Πείτε την άποψη σας και περάστε παρακάτω.

Το θεμα ειναι πως οταν λες την αποψη σου ο αλλος θα πει εξυπναδα.
Τυπου "ε! αφου πηρες το Note μην γραφεις στο iphonehellas"

#191   applakias24

applakias24

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:41

Το θεμα ειναι πως οταν λες την αποψη σου ο αλλος θα πει εξυπναδα.
Τυπου "ε! αφου πηρες το Note μην γραφεις στο iphonehellas"

γιατι φιλε μου καλα δεν σου λεει;;;

εγω που εχω 85 εφαρμογες στο note2 και δε καταλαβαινει χριστο λετε αν βαλω αλλες 15 να αρχισει το λαγκαρισμα??

ναι αλλα με 4πυρηνο μπορει να εχεις καλυτερη αυτονομια απο το 2πυρηνο γιαυτο αφηστε τη καραμελα με το hw.

απλα καποιοι ακουνε τετραπυρηνο και πετανε απο την χαρα τους δηλαδη ψευτοτετραπηρηνο στην ουσια γιατι ειναι κλειδωμενοι οι δυο

#192   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:53

Κι εγω εκανα προχτες επι μια ωρα speed test και εχω γραψει πιο πανω τι και πως εγινε, οποτε ο καθενας κραταει αυτα που ειδε και τελειωνει το θεμα...

#193   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:58

Οσων αφορα τα τετραπηρυνα, δεν ειναι κλειδωμενοι οι δυο, απλα τειθονται δε ισχυ οταν χρειαστει απο το συστημα.... συμφωνα με την λογικη σας και με ενα iphone4 κανεις την δουλεια σου ανετα καθημερινα, γιατι πηγατε παρα πολλα ατομα σε iphone5?? Τι εργασιες εκτελειτε καθημερινα με τα κινητα σας... οσων αφορα για το ποια σοβαρη εργασια κανουμε με τα τετραπηρυνα που δεν μπορει να κανει ο διπηρυνος του iphone5, περναμε εναν κερνελ στα 1.7 με ξεκλειδωτους απο το boot time και τους 4 πηρυνες, πειραζουμε τα ρευματα και κανουμε τα παντα πολυ πιο γρηγορα και απλα.... τι σχεση εχει τι εφαρμογες χρησιμοποιει ο καθενας ρε παιδια, μπορει να θελει τετραπηρυνο για να το κλοκαρει κ να πηγαινει σφαιρα, πρεπει να χρησιμοποιει autocad και να προγραμματιζει δηλαδη για να θελει να παρει τετραπηρυνο ή οχταπηρυνο μελλοντικα??? Μην σκεφτεστε ετσι, δεν βγαζει πουθενα

#194   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 14:00

γιατι φιλε μου καλα δεν σου λεει;;;απλα καποιοι ακουνε τετραπυρηνο και πετανε απο την χαρα τους δηλαδη ψευτοτετραπηρηνο στην ουσια γιατι ειναι κλειδωμενοι οι δυο

κλειδωμενοι δεν ειναι σε καμια περιπτωση...απλα δουλευουν μονο οταν υπαρχει αναγκη και οχι συνεχεια...

Αναρτημένη εικόνα

#195   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 22/01/2013 - 14:04

γιατι φιλε μου καλα δεν σου λεει;;;

Οχι φιλε μου δεν μου λεει καλα! Ελεος τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα.
Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω και iphone 4 και λεω να παρω iMac και iPad.
Αρα δεν μου λεει καλα. Ξυπνηστε οσο ειναι νωρις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες