Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 12 ψήφοι

iPhone 4s VS Samsung Galaxy SIII

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
807 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#571   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/12/2012 - 02:19

ελα χαλαρωστε, συζητηση κανουμε..... ο καθενας αγοραζει αυτο που τον εξυπηρετει και του κανει την δουλεια του..... η νοικοκυρα μπορει να αγορασει iphone, ενας απαιτητικος χρηστης μπορει να θελει android λογω ελευθεριας λογισμικου, αλλος μπορει να θελει windows phone γιατι ειναι κολλημενος με τα windows.... δεν θα βγαλουμε και χολη μεταξυ μας, ουτε θα προσπαθησουμε ο ενας να πεισει τον αλλον για τις δυνατοτητες του κινητου του.... η τεχνολογια προχωραει και καθε τρεις και λιγο λανσαρεται και μια συσκευη καλυτερη απο την προηγουμενη, λεφτα να εχουμε να απολαμβανουμε την τεχνολογια οσοι γουσταρουμε αυτο το σπορ..... διαφορετικες φιλοσοφιες λογισμικων και δυνατοτητων, για τον καθενα υπαρχει και το καταλληλο κινητο για να καλυψει τις αναγκες του.... χαρειτε τις συσκευες σας και πιειτε τους το αιμα να βγαλουν στην πραξη τα φραγκα που δωσατε και αφηστε τις διαμαχες.....

που ειναι ρε γαμωτο το βιντεο με το s2 το dragster?????????? :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 28/12/2012 - 02:20

Βρε κουμαντο στα φραγκα θα μου κανεις??Για οποιονδηποτε λογο το εχω παρει.....δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σας,μπαινωντας εδω μεσα για να μας πειτε για τα αντροιντ σας!!

Δεν μας ενδιαφερει...Dont waste our time!!

#573   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 28/12/2012 - 02:41

Βρε κουμαντο στα φραγκα θα μου κανεις??Για οποιονδηποτε λογο το εχω παρει.....δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σας,μπαινωντας εδω μεσα για να μας πειτε για τα αντροιντ σας!!

Δεν μας ενδιαφερει...Dont waste our time!!

Πρόσεξε λίγο την ενότητα

iPhone's κλπ vs...

(αν και άλλαξε μετα απο μια μέρα)

#574   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 03:31

Δεν καταλαβαίνω κάποιους χρήστες που ρωτάνε συνέχεια για πιο λόγο είμαστε σε αυτό το φόρουμ όσοι έχουμε android(βλέπε gore)... Και απαντάω: φίλε στο φόρουμ έχω γραφτεί εδώ και κάποια χρόνια όταν είχα iphone. Και επειδή έφυγα από την Apple, απαγορεύεται να ποστάρω σε ένα θέμα που αναφέρεται στην κόντρα iphone και galaxy? Είσαι σοβαρός??? Και στο κάτω κάτω αν είναι να με κρίνει κάποιος αυτός θα είναι κανένας mod και όχι απλός χρήστης...

#575   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/12/2012 - 04:25

δηλαδη μας λες οτι το android σε παιδευει λιγοτερο απο το iphone;

ενταξει..

σαφώς...όπως είπα και πριν,είναι έτοιμο και λειτουργούν τα πάντα Out of the box,χώρις να το πειράξεις καν!!
τώρα,αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που τους αρέσει να "πειραματίζονται",σίγουρα δεν θα το αφήσεις "μαμά"...αλλά αυτό,είναι μια άλλη συζήτηση!

#576   gasgion

gasgion

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:gasgion

Δημοσίευση 28/12/2012 - 08:09

Δευτερο συνεχομενο πρωινο στη δουλεια που αναμενω το βιντεο.....! Που ειναι οεο ? Γινεται ακομα το μονταζ ?

#577   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 28/12/2012 - 09:12

Χωρις παρεξηγηση. 3 ή 4 φιλοι μου εχουν galaxy SΙΙ και SIII. Κανεις τους δεν τρεχει. Εγω για να ειμαι ειληκρινης ολα αυτα τα phantom usage και αυτα τα παραξενα πραγματα που τα κανει το κινητο λες και εχει δικο του μυαλο και αρρωστενει με βαζουν σε σκεψη. Πας σκας 800 ευρω και φτανεις ξαφνικα σε ανακατασκευασμενο. Τραγικο!!!

ασε μας ρε φιλε που εχουν προβλημα τα iphone , χαζος εισαι? αμφιβαλο αν εχεις πιασει ποτε! σας ακουω ολους να λετε οι φιλοι μου εχουν s3,s2,s... κανεις δεν εχει iphone οποτε πως σκατα ξερεις αν τα iphone εχουν προβλημα? δεν ξερεις απλα το λες για να εχεις κατι να πεις! η apple ειναι κολοσος εταιρεια!

Μια ερωτησουλα. Γιατι αποκαλουν το iphone μικρο υπολογιστη? Το 4s που εχω δεν εχει καμια διαφορα στο σερφαρισμα με το samsung το S3. :huh: Παντα την ειχα αυτην την απορια. Επισης να τονισω οτι τα iphone δεν υποστηριζουν flash player....

αντε παλι με το flash player, ρε διαβαζετε καθολου νεα??? πανε να το καταργησουνε, ηδη πρωτη η apple εν συνεχεια η MS και μετα to android το καταργουνε! πλεον δουλευει το html5 τι δεν καταλαβαινετε? παει το flash... μηπως επιδη δεν υποστηριζει και usb 1.0 ειναι κακο? και αυτο καταργηθηκε

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#578   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/12/2012 - 09:34

ασε μας ρε φιλε που εχουν προβλημα τα iphone , χαζος εισαι? αμφιβαλο αν εχεις πιασει ποτε! σας ακουω ολους να λετε οι φιλοι μου εχουν s3,s2,s... κανεις δεν εχει iphone οποτε πως σκατα ξερεις αν τα iphone εχουν προβλημα? δεν ξερεις απλα το λες για να εχεις κατι να πεις! η apple ειναι κολοσος εταιρεια!

Φίλε μου καλημέρα .Εδώ λέμε τις απόψεις μας πάντα κόσμια .Οπότε καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους .

Η Apple ναι είναι Κολοσσός αλλά έχει κάνει και κολοσαία λάθη τους τελευταίους μήνες βλέπε χάρτες αποτυχία iphone5 πρέπει να είσαι τυχερός να το αγοράσεις και να μην έχει από καινούριο κατασκευαστικό λάθος και αυτό φάνηκε και από την μετοχή της που έπεσε και γκρεμοτσακίστηκε.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#579   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 09:49

Φίλε μου καλημέρα .Εδώ λέμε τις απόψεις μας πάντα κόσμια .Οπότε καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους .

Η Apple ναι είναι Κολοσσός αλλά έχει κάνει και κολοσαία λάθη τους τελευταίους μήνες βλέπε χάρτες αποτυχία iphone5 πρέπει να είσαι τυχερός να το αγοράσεις και να μην έχει από καινούριο κατασκευαστικό λάθος και αυτό φάνηκε και από την μετοχή της που έπεσε και γκρεμοτσακίστηκε.

καλημερα φιλε μου, ξεκινησα κοσμια μεχρι που αρχησαν να λενε καποια και να κρινουν το τι κανουμε με τα λεφτα μας ελεος.

οι χαρτες γιατι ηταν αποτυχια ρε φιλε? για ενα λαθος που ειχαν σε μια πολιτια της αμερικης? αν γυμασαι καλα μετα απο 3 μερες βρηκαν μεγα λαγος και στα στουσ χαρτες της google! και μαλιστα η apple προσπαθει τωρα να συνεργαστει με την foresquare (δεν θυμαμαι το ονομα) για να περασει ολα τα δεδομενα της στους χαρτες της! αν γινει αυτο θα ειναι οι πιο ολοκληρωμενοι χαρτες που υπαρχουν!
εγω βλεπω την apple να κανει βηματα με τους χαρτες εσυ λες οτι ειναι αποτυχεια?

το iphone 5 που παρελαβα ηταν ΑΨΟΓΟ!!!! και δεν εχω ουτε θηκη ουτε screen protector και δεν εχει κανει ουτε μια γρατζουνια! το τι ακουτε απο αλλους και μετα τα λετε δεν μου λεει τπτ!

τωρα για την μετοχη δεν νομιζω κανενας εδω μεσα (εστω και να εχει μετοχεσ, ποσες 1000,2000,5000 ευρω ειναι ψιχουλα) δεν ξερει τι παιζει με το χρηματιστηριο! αν θες να δεις μια εταρεια αν παει καλα η οχι κοιτας τον ισολογισμο της οχι την μετοχη της! και που ξερεις εσυ αν εκανε split η μετοχη και επεσε! αν επιτιδες επεσε για να μινει σε ενα επιπεδο που θελει η ετερεια! αυτα τα ξερει μονο ο ceo και ο economic anaylist της αππλε

#580   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:07

καλημερα φιλε μου, ξεκινησα κοσμια μεχρι που αρχησαν να λενε καποια και να κρινουν το τι κανουμε με τα λεφτα μας ελεος.

οι χαρτες γιατι ηταν αποτυχια ρε φιλε? για ενα λαθος που ειχαν σε μια πολιτια της αμερικης? αν γυμασαι καλα μετα απο 3 μερες βρηκαν μεγα λαγος και στα στουσ χαρτες της google! και μαλιστα η apple προσπαθει τωρα να συνεργαστει με την foresquare (δεν θυμαμαι το ονομα) για να περασει ολα τα δεδομενα της στους χαρτες της! αν γινει αυτο θα ειναι οι πιο ολοκληρωμενοι χαρτες που υπαρχουν!

το iphone 5 που παρελαβα ηταν ΑΨΟΓΟ!!!! και δεν εχω ουτε θηκη ουτε screen protector και δεν εχει κανει ουτε μια γρατζουνια! το τι ακουτε απο αλλους και μετα τα λετε δεν μου λεει τπτ!

τωρα για την μετοχη δεν νομιζω κανενας εδω μεσα (εστω και να εχει μετοχεσ, ποσες 1000,2000,5000 ευρω ειναι ψιχουλα) δεν ξερει τι παιζει με το χρηματιστηριο! αν θες να δεις μια εταρεια αν παει καλα η οχι κοιτας τον ισολογισμο της οχι την μετοχη της! και που ξερεις εσυ αν εκανε split η μετοχη και επεσε! αν επιτιδες επεσε για να μινει σε ενα επιπεδο που θελει η ετερεια! αυτα τα ξερει μονο ο ceo και ο economic anaylist της αππλε

Φίλε μου και το δικό μου άψογο ήταν αλλά όλων των φίλων μου όμως όχι άλλος είχε γρατζουνιές και σε άλλον είχε πρόβλημα.

Αν πατούσες τον χάρτη στην Ρόδο να σου δείξει προορισμό για Κρήτη σε πήγαινε μέσω Τουρκίας.

Από την Apple όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει ή κακόμάθει όπως θες πες το ότι πιάνω στα χέρια μου να είναι διαμάντι ότι έκδοση και εφαρμογή βγάζει να είναι τέλεια.Και η πτώση ξεκίνησε με τον θάνατο του Job και αυτό το ξέρουν καλά όλοι οι fan της Αpple .Όχι ότι ποια δεν είναι καλά ή είναι τώρα σκάρτα αλλά δεν είναι όπως ήταν παλιά .

Βλέπεις το iOS6 που όλοι περιμέναμε να είναι κάτι το καινούριο κάτι το καινοτόμο δεν είναι .Βλέπεις σε λίγους μήνες ένα νέο iPad που έβγαλε και κρέμασε τους πελάτες που είχαν αγοράσει το καινούριο iPad και υπολόγιζαν ότι θα αλλάξει όπως έκανε μέχρι τότε κάθε χρόνο .

Πολλά είναι αλλά κυρίως όλοι μας θέλουμε ένα νέο iOS πλήρης αναβαθμισμένο να έχει πολλά κόλπα και να βγει μπροστά και να κάνει ξανά την επανάσταση όπως και είχε κάνει αρχικά με το iPhone.

Ελπίζω να αλλάξει γιατί είμαι μέχρι τα κόκαλα iPhone boy αλλά είμαι όμως και gadgetakias και μου αρέσουν τα καινούρια και στάσιμος δεν μπορώ να μείνω .

Την αρχή την έκανα με το Note2 και την τιμώρησα δεν είμαι κολλημένος ποια σε μια εταιρεία .Δεν είναι δική μας όταν κάπου αλλού βρίσκουμε καλύτερα πάντα για εμάς και τις ανάγκες μας έτσι μιλάω πάμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Αν πάλι μας καλύπτει ακόμα και το παλιό μας 3G που έχουμε τότε μένουμε εκεί και δεν αγοράζουμε κάτι άλλο αλλά εκμεταλευόμαστε τα χρήματα μας διαφορετικά.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#581   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:15

Την αρχή την έκανα με το Note2 και την τιμώρησα δεν είμαι κολλημένος ποια σε μια εταιρεία .Δεν είναι δική μας όταν κάπου αλλού βρίσκουμε καλύτερα πάντα για εμάς και τις ανάγκες μας έτσι μιλάω πάμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Αν πάλι μας καλύπτει ακόμα και το παλιό μας 3G που έχουμε τότε μένουμε εκεί και δεν αγοράζουμε κάτι άλλο αλλά εκμεταλευόμαστε τα χρήματα μας διαφορετικά.

σαφος και εγω μαζι σου! ουτε εγω ειμαι iphone boy η κατι τετοιο!
με καλυπτει το i5 πληρως και γιαυτο το αγορασα!

αλλα δεν ειναι και σωστο να σε κατακρινουν για την επιλογη σου καποιοι εδω μεσα, η να σου λενε γιατι το αγορασες που ειναι πατατα και το s2 ειναι πιο γρηγορο και πετας τα λεφτα σου και ενα 2! αυτα ειναι απο κομπλεξικους!

απλα πιστευω πως η apple δεν εκανε την υπερβαση γιατι ακομα ειναι στην κορυφη και δεν χρειαστηκε να θυσιασει καποια νεα τεχνολογια! σαφως το android εκανε υπερβαση και γιαυτο το λογο πιστευω πως η αππλε θα εμφανισει κατι πολυ καλυτερο στον καιρο που ερχετε!

ειμαι λατρης της τεχνολογιας και σεβομαι τις επιλογες του καθενος! στο κατω κατω ολα καλα ειναι.

αλλα δεν μαρεσει που καποιοι ενω τελιος ασχετοι σε κρινουν για την επιλογη σου!
και μακαρι το ανδροιδ η μικροσοφτ να ανεβασουν τον πηχη για να υπαρχει ανταγονησμος και να βλεπουμε πιο ραγδαια εξεληξεις στην τεχνολογια

#582   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:17

Ο Κολοσσός της Ρόδου μας κάνει ???

Αναρτημένη εικόνα

#583   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:30

Με τους χάρτες έγινε τεράστιο θέμα και όχι άδικα. Και όχι δεν μιλάμε για ένα λάθος μόνο κάπου στην Αμερική...
Τώρα πως γίνεται να το έχει παραδεχτεί η ίδια η apple ότι έκανε πατάτα με τους χάρτες και ακόμα κάποιοι εδώ μέσα να μην το παραδέχονται, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Από την άλλη βέβαια μόνο θετικό είναι ότι υπήρξε σημαντική βελτίωση από τότε στους χάρτες και διόρθωση στα λάθη που υπήρχαν σε αυτούς, απλά το λάθος έγραψε τώρα, ήταν αρκετά νωρίς να τους κυκλοφορήσει τότε που το έκανε και εκτέθηκε.

#584   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:34

Με τους χάρτες έγινε τεράστιο θέμα και όχι άδικα. Και όχι δεν μιλάμε για ένα λάθος μόνο κάπου στην Αμερική...
Τώρα πως γίνεται να το έχει παραδεχτεί η ίδια η apple ότι έκανε πατάτα με τους χάρτες και ακόμα κάποιοι εδώ μέσα να μην το παραδέχονται, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Από την άλλη βέβαια μόνο θετικό είναι ότι υπήρξε σημαντική βελτίωση από τότε στους χάρτες και διόρθωση στα λάθη που υπήρχαν σε αυτούς, απλά το λάθος έγραψε τώρα, ήταν αρκετά νωρίς να τους κυκλοφορήσει τότε που το έκανε και εκτέθηκε.

καλα και η google ειχε λαθη στους χαρτες και το παραδεχτηκε και τι μαυτο? σαφως και οι χαρτες της google ειναι καλυτεροι δεν τυθετε θεμα μιας και ειναι απο πολυ παλια στον τομεα! εγω προσωπικα που εχω χρησημοποιησει τους χαρτες 4-5 φορες μια χαρα με πηγε.

αλλα και καποιο λαθος να γινει οκ δεκτο εφοσον διορθωθει. εδω το android πουλιετε με τεραστιο κενο στο security και κανεις δεν λεει τιποτα και δεν εχει διορθωθει...

#585   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/12/2012 - 10:37

καλα και η google ειχε λαθη στους χαρτες και το παραδεχτηκε και τι μαυτο? σαφως και οι χαρτες της google ειναι καλυτεροι δεν τυθετε θεμα μιας και ειναι απο πολυ παλια στον τομεα! εγω προσωπικα που εχω χρησημοποιησει τους χαρτες 4-5 φορες μια χαρα με πηγε.

αλλα και καποιο λαθος να γινει οκ δεκτο εφοσον διορθωθει. εδω το android πουλιετε με τεραστιο κενο στο security και κανεις δεν λεει τιποτα και δεν εχει διορθωθει...

Δεν σύγκρινα με τους χάρτες της google. Άδικο για την apple θα ήταν.
Μπορούσε όμως να περιμένει και να μην βιαστεί να τους κυκλοφορήσει σε αυτά τα χάλια, αλλά δεν το έκανε και εκτέθηκε άσχημα.
Μην λέμε λοιπόν ότι ήταν και μια χαρά...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες