Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 17 ψήφοι

Εγγύηση Apple στην Ελλάδα. Τι ισχύει τελικά ;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2269 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1276   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/01/2016 - 10:29

Γιατι δεν λέει όμως κάποιος το αυτονόητο τόση ώρα; (Μόνο ο nsxbass το είπε με κάποιο τρόπο).

Η νομοθεσία δεν έχει να κάνει με το πως θα παίρνουμε συσκευές και θα τις δοκιμάζουμε 10 μέρες και μετα θα τις επιστρέφουμε για να αποφασίσουμε ποια θέλουμε.

Είναι για να μας προστατεύει σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Αντικειμενικά ακόμα και άριστη να επιστρέψουμε τη συσκευή στον έμπορο, αυτος θα χάσει χρήματα στη μεταπώληση της.

Δεν μας φταίει σε τίποτα ο κάθε έμπορος να τον βάζουμε μέσα 50-100€ μόνο και μόνο γιατι μας ήρθε να δοκιμάσουμε όλες τις συσκευές κάνοντας κατάχρηση ενός δικαιώματος.

Και ξαναλέω, ο νόμος ειναι για να μας προστατεύει και όχι για να κάνουμε κατάχρηση και να μαμάμε τη δουλειά άλλων ανθρώπων.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1277   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 06/01/2016 - 10:56

Επειδη βαριεμαι αυριο λεω να παω να δοκιμασω το ipad pro και αν δεν μου κανει να το γυρισω πισω για να παρω τα λεφτα μου..σιγα το πραγμα.και μετα να παρω και κανενα macbook pro να δω τι ρολο βαραει και αυτο.

#1278   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:18

Επειδη βαριεμαι αυριο λεω να παω να δοκιμασω το ipad pro και αν δεν μου κανει να το γυρισω πισω για να παρω τα λεφτα μου..σιγα το πραγμα.και μετα να παρω και κανενα macbook pro να δω τι ρολο βαραει και αυτο.

Καλα γελα το. Εγω παιζω να δοκιμασω κανα κινεζικο κινητακι απο youhou

Sent from my jb iPhone 4 using Tapatalk

#1279   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:22

Καλα γελα το. Εγω παιζω να δοκιμασω κανα κινεζικο κινητακι απο youhou

ναι ετσι ευκολα νομιζεις ειναι.αν ηταν ετσι θα τρεχαμε ολοι με ενα πλαφον 800 ευρω και θα αλλαζαμε καθε 14 μερες συσκευη.απλα ποσταρε μας εδω αν το κανεις για να με βουλωσεις και εμενα και οποιον αλλο σαν εμενα εχει αμφιβολιες.

#1280   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:28

Ο καταστηματαρχης μετα τι θα τις κανει αυτες τις συσκευες;
Θα τις πουλαει για σφραγισμενες η θα τις βαλει να μη πω που;
Ειπαμε να εκμεταλευομεστε το νομο αν τυχει ελλατωματικη συσκευη αλλα αυτο ειναι παραλογο.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 06/01/2016 - 12:28

#1281   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:28

Εγώ ξέρω πως αυτά τα πράγματα είναι καραγκιοζιλίκια. Δεν έχω κατάστημα , ούτε έχω σχέση με κατάστημα.

Και είναι ανεπίτρεπτο-απαράδεκτο πιστεύω οι Admin να υποστηρίζουν τέτοιες συμπεριφορές.

Το να λέτε σε μέλη είτε άμεσα είτε έμμεσα ότι μπορούν να κάνουν κατάχρηση του νόμου και να αλλάζουν συσκευές κάθε 14 μέρες επειδή έτσι τους ήρθε είναι τραγικό.

Καλό είναι να μάθουμε να σεβόμαστε και τον κόπο των άλλων.

Γιατί ναι μεν εμείς κάνουμε κόπο για να αποκτήσουμε ένα κινητό, αλλά αντίστοιχο κόπο κάνει και ο κάθε καταστηματάρχης για να μπορεί να την πουλάει και να έχει ένα κατάστημα να μας προσφέρει συσκευές σε καλύτερες ίσως τιμές.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 06/01/2016 - 12:28

#1282   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:32

PanosMouz φιλε μου πλακα κανω.. Χιουμοριστικα το αντιμετωπιζω. Εννοειται οτι αυτο το δικαιωμα πρεπει να το επικαλεστεις οταν το χεις πραγματικα αναγκη και οχι για ψιλου πηδημα. Απλα θελω να μαθω τι παιζει με αυτο γιατι αν δεις εγω ο ιδιος απο την αρχη ειπα οτι ειναι παραλογο ολο αυτο

Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 06/01/2016 - 12:33

#1283   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:33

Εγώ ξέρω πως αυτά τα πράγματα είναι καραγκιοζιλίκια. Δεν έχω κατάστημα , ούτε έχω σχέση με κατάστημα.

Και είναι ανεπίτρεπτο-απαράδεκτο πιστεύω οι Admin να υποστηρίζουν τέτοιες συμπεριφορές.

Το να λέτε σε μέλη είτε άμεσα είτε έμμεσα ότι μπορούν να κάνουν κατάχρηση του νόμου και να αλλάζουν συσκευές κάθε 14 μέρες επειδή έτσι τους ήρθε είναι τραγικό.

Καλό είναι να μάθουμε να σεβόμαστε και τον κόπο των άλλων.

Γιατί ναι μεν εμείς κάνουμε κόπο για να αποκτήσουμε ένα κινητό, αλλά αντίστοιχο κόπο κάνει και ο κάθε καταστηματάρχης για να μπορεί να την πουλάει και να έχει ένα κατάστημα να μας προσφέρει συσκευές σε καλύτερες ίσως τιμές.

μα τι ιστοριες και κουραφεξαλα συζηταμε μωρε τοση ωρα ειναι δυνατον;ετσι ευκολα παει ο οποιοσδηποτε να παρει μια συσκευη και επειδη δεν του αρεσει την γυρναει πισω και λεει"γεια σας το βαρεθηκα παρτο πισω και δωσε μου τα λεφτα μου;" Η "να παρω κατι αλλο γιατι δεν θελω ασιμη θελω το χρυσο τελικα γιατι με κραζανε οι φιλοι μου" δηλαδη οποιος το κανει ας το ποσταρει και το μαγαζι και πως το εκανε.

#1284   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:39

Ποιός ακριβώς υποστήριξε "συμπεριφορές"?

Επίσης δεν υπάρχει κατάχρηση όταν ο ίδιος ο νόμος δε σε περιορίζει κάπου. Δε κάνει καμία διάκριση.

Καλώς ή κακώς μπορείς να επιστρέψεις αυτό που αγόρασες για τον οποιοδήποτε λόγο. Το τραγικό που το είδες?

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1285   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:44

Επίσης δεν υπάρχει κατάχρηση όταν ο ίδιος ο νόμος δε σε περιορίζει κάπου. Δε κάνει καμία διάκριση.

Καλώς ή κακώς μπορείς να επιστρέψεις αυτό που αγόρασες για τον οποιοδήποτε λόγο. Το τραγικό που το είδες?

ελα ρε νικο παλι τα ιδια.υποστηριζεις κατι που δεν ειναι καθολου λογικο.λεω ποιος ειναι αυτος που θα παει θα παρει κατι και θα το γυρισει πισω γιατι του την βαρεσαι στην τρελα.και τι θα παει και θα πει;;νατο αυτο ειναι παρτο πισω;και ο καταστηματαρχης θα του πει "ναι παιδι μου παρε τα λεφτα σου" νασαι σιγουρος οτι καποιο παραθυρο και καποιο νομο θα εχουν και αυτοι για να μην το παρουν και μετα εσυ να απορεις"μα ειναι δυνατον; Ο νομος το λεει ξεκαθαρα"...

#1286   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:48

Οι ξεκαθαροι νομοι μας εφαγαν στην Ελλαδα και οι μισοι Ελληναρες ειναι στα δικαστηρια.

You'll Never Walk Alone

#1287   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:50

Την ανοίγεις κανονικότατα τη συσκευάσία, εν/ποιείς και αυτό που αγόρασες.

Ο νόμος της υπαναχώρησης δε σε παριορίζει στον λόγο που αποφασίζεις να το επιστρέψεις. Μα δε σου αρέσει, μα το μετάνιωσες.

Yπόψην πως αν ο πωλητής δε συμπεριλάβει μαζί με το προιόν το έντυπο της υπαναχώρησης, οι 14 μέρες γίνονται αυτομάτως 1 χρόνος.

Το ελάχιστο που θα μπορούσες να πεις και εσύ ο ίδιος είναι ότι ο νόμος είναι για να μας προστατεύει και όχι για να κάνουμε κατάχρηση.

Ειδικά από τη στιγμή που βλέπεις πως η κουβέντα πάει προς τα εκεί (την κατάχρηση του εκάστοτε νόμου).

Η παράθεση πιο πάνω είναι το σημείο στο οποίο βασίζομαι.

Ξέρω ότι ο νόμος δεν είναι ξεκάθαρος για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν βοηθάει το να μη λέμε τίποτα. Η παρότρυνση προς τα μέλη της μη κατάχρησης θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνεται ώστε να τηρούνται οι ισορροπίες.

#1288   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2016 - 12:53

Ας μας απαντησει ο @djvassel που εχει καταστημα νομιζω..να παω κατι να παρω απο αυτον και να του το γυρισω πισω σε 13 μερες γιατι βαρεθηκα

#1289   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/01/2016 - 13:15

ελα ρε νικο παλι τα ιδια.υποστηριζεις κατι που δεν ειναι καθολου λογικο.λεω ποιος ειναι αυτος που θα παει θα παρει κατι και θα το γυρισει πισω γιατι του την βαρεσαι στην τρελα.και τι θα παει και θα πει;;νατο αυτο ειναι παρτο πισω;και ο καταστηματαρχης θα του πει "ναι παιδι μου παρε τα λεφτα σου" νασαι σιγουρος οτι καποιο παραθυρο και καποιο νομο θα εχουν και αυτοι για να μην το παρουν και μετα εσυ να απορεις"μα ειναι δυνατον; Ο νομος το λεει ξεκαθαρα"...

Πάλι μπερδεύεσαι. Δεν υποστηριζώ, αναφέρομαι στο τι λέει ο ίδιος ο νόμος καλώς ή κακώς.

Και ο συγκεκριμένος της υπαναχώρησης δε σε περιορίζει σε αυτό.

Κάποιον νόμο για τον υπάρχων νόμο? Τι λες?

Το ελάχιστο που θα μπορούσες να πεις και εσύ ο ίδιος είναι ότι ο νόμος είναι για να μας προστατεύει και όχι για να κάνουμε κατάχρηση.

Ειδικά από τη στιγμή που βλέπεις πως η κουβέντα πάει προς τα εκεί (την κατάχρηση του εκάστοτε νόμου).

Η παράθεση πιο πάνω είναι το σημείο στο οποίο βασίζομαι.

Ξέρω ότι ο νόμος δεν είναι ξεκάθαρος για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν βοηθάει το να μη λέμε τίποτα. Η παρότρυνση προς τα μέλη της μη κατάχρησης θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνεται ώστε να τηρούνται οι ισορροπίες.

Δε θα κάτσω να γράψω τα αυτονόητα. Νοήμονες ανθρωποι είμαστε θεωρώ.

Τα Bold που βασίζεσαι, είναι αυτό που ισχύει ξαναλέω καλώς ή κακώς.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνον εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση. Για παράδειγμα, αν αποσυσκευάσει το προϊόν, για να δει πώς είναι και αν λειτουργεί, αυτό δεν σημαίνει ότι μειώνει την αξία του.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1290   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2016 - 13:18

Πάλι μπερδεύεσαι. Δεν υποστηριζώ, αναφέρομαι στο τι λέει ο ίδιος ο νόμος καλώς ή κακώς.

Και ο συγκεκριμένος της υπαναχώρησης δε σε περιορίζει σε αυτό.

Κάποιον νόμο για τον υπάρχων νόμο? Τι λες?

Δε θα κάτσω να γράψω τα αυτονόητα. Νοήμονες ανθρωποι είμαστε θεωρώ.

Τα Bold που βασίζεσαι, είναι αυτό που ισχύει ξαναλέω καλώς ή κακώς.

ναι εννοω οτι θα υπαρχει καποιο παραθυρο για να μην παρει ετσι ευκολα το καταστημα κατι το οποιο το αγορασες αλλα το βαρεθηκες σε 10 μερες και το γυρνας πισω και απαιτεις και τα λεφτα σου.αν ειναι καποιος που να εχει καταστημα ας μπει να μας διαφωτισει για την περιπτωση του καταστηματαρχη και οχι του καταναλωτη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28

0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες