Τώρα θίγετε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της μεταπώλησης. Πολλά skroutzo μαγαζιά το μόνο που κάνουν είναι αγορά λιανικής από το εξωτερικό, τα οποία πωλούν στην Ελλάδα σε διαφορετική τιμή. Είμαι βέβαιος ότι τα μεγάλα καταστήματα έχουν διαφορετικές πολιτικές με της εισαγωγικές τους ή με τις ίδιες της εταιρείες ή ακόμα και με την ασφάλιση του καταστήματος..
Με τα προϊόντα της apple δεν ξέρω τι γίνετε, πάντως ένα προϊόν που είχα γυρίσει στα saturn, το οποίο μόνο τα σακουλάκια είχα χαλάσει μου επέστρεψαν τα χρήματα επιτόπου. Έβαλαν το προϊόν σε μια κούτα μαζί με άλλα, λέγοντας τα στέλνουν πίσω για να τα ελέγξουν και να τα επανασυσκευάσουν εάν είναι καλά, στέλνοντας τα ξανά πίσω.
Ένα android που είχα αγοράσει πριν μερικά χρόνια στην Ελλάδα, από skorutz, είχα παρατηρήσει μερικά καμένα pixels, επικοινώνησα με το κατάστημα και μου απάντησαν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι τα το στείλουν στο επισκευαστικό κέντρο. Η ειρωνεία είναι ότι είχα αγοράσει το sony Z2 και ήμουν βεβαίως ότι σίγουρα θα χαλούσαν την αδιαβροχοποίηση. Με τα πολλά το έστειλα σε φίλο από Γερμανία και μου έδωσαν καινούριο. Η συσκευή ήταν αγορασμένη από Ισπανία.