Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και είναι ο ίδιος που προυπήρχε μαζί με τα κινητά των 100 ευρώ.
Απο τη στιγμή που ο συγκεκριμένος Dev, δε βάζει το μήνυμα ειδοποίησης για τη καταγραφή της συνομιλίας, η 100% νομιμότητα χάνεται αυτομάτως.
Επίσης έχω ρωτήσει και πιο πίσω, αλλά απάντηση δε παίρνω (τη γνωρίζω βέβαια την απάντηση). Όσοι αγοράσετε το Tweak, θα ειδοποιείτε για τη καταγραφή?
Όσο για το ίδιο το Tweak σαν υλοποίηση, ίσως άλλοι Devs να μην ήθελαν να μπλέξουν νομικά, καθώς οι γραμμές είναι πολύ λεπτές.
Πρόβλεψη, το Tweak δε θα μείνει για πολύ.
Άρα να μην προσπαθούν κάποιοι να τον διακιολογήσουν...
Έβγαλε κάτι το οποίο ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του θα χρησιμοποιηθεί κυρίως παράνομα...
Με μόνη διαφορά ότι γύρω από το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών υπάρχουν νόμοι φίλε μου και δεν μπορεί ο καθένας να τους ερμηνεύει κατά βούλησιν.
Οι απόψεις του developer ωραίες είναι (αυτός το διατύπωσε ακριβώς ετσι πρώτος) αλλά ας μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του προκειμένου να θησαυρίσει...
Ωραία, όταν με το καλό το κατεβάσεις να σου δώσω το τηλέφωνό μου να με πάρεις μία να με ηχογραφήσεις χωρίς να το ξέρω? Όπως είπε και ο Markknopfler πριν, γιατί να δουλεύω?
Καλό το πατριωτικό πνεύμα, αλλά το πουλάμε εκεί που ταιριάζει. Όχι όπου να ναι, απλά για να διαμορφώσουμε συνθήκες κερκίδας ή καφενείου.
Κανείς δεν κατηγόρησε τον developer. Τους κάγκουρες που θα το εκμεταλλευτούν για να καταπατήσουν δικαιώματα άλλων κατηγόρησαν όλοι εδώ μέσα. Μην μπερδεύεσαι
Μάλλον εσύ μπερδεύσαι για ξαναρίξε μια ματιά