Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:18

αφου εγω δεν εχω ιδεα και δεν ειναι παρανομο αν σου παθει κατι το κινητο μεσα στους επομενους μηνες που θα εχεις εγγυηση να το πας στο service να στο φτιαξουνε κανοντας χρηση της εγγυησης χωρις να μπεις στο κοπο να κανεις restore...αφου δεν ειναι παρανομο ουτε καν για την apple

Φιλε εδω εισαι λαθος, ειναι και offtopic, αλλα μπορεις να διαβασεις εδω σχετικα με το jb και τη νομιμοτητα του
http://m.cultofmac.com/cultofmac/#!/entry/unlocking-a-new-iphone-is-now-illegal-but-jailbreaking-is,5108a717d7fc7b56700ce8c6

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:24

Όπως είπα, από χώρα σε χώρα διαφέρει ο νόμος. Η εξασφάλιση που λες είναι ανούσια. Εάν ο άλλος θέλει με κάθε τρόπο να μην ακουστεί το μήνυμα, μπορεί να το παρακάμψει. Μπορεί να βρει το αρχείο που παίζει το ηχητικό μήνυμα "η κλήση σας ηχογραφείται" μέσα στο file system του iPhone και να το διαγράψει, ή να βάλει ένα άλλο αρχείο στη θέση του με "πουλάκια που τιτιβίζουν". Μπορεί να θέσει το iPhone στο Mute τα πρώτα δευτερόλεπτα της κλήσης ώστε να μην στέλνει audio data και να μην ακουστεί το μήνυμα. Έχεις μπερδέψει το πόση ευθύνη έχει ο τελικός χρήστης για αυτό που κάνει με τις δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή.

Ναι αλλά εσύ δεν θα έχεις κάνει το σωστό?

νομιμη χρηση? το μωρο στο ενα δωματιο παρακολουθηση απο το αλλο. νομιζω οτι το λεει καθαρα στο παραδειγμα οταν ανοιγει το tweak στο cydia. ναι ρε νικο δεν ετυχε και σου ειπα δεν απευθυνομουν σε σενα προσωπικα ουτε σε κανενα συγκεκριμμενα. ζητησα και συγνωμη δημοσια τι αλλο θελεις? επειδη δεν μπορειτε να δειρετε το γαϊδαρο βαραγατε το σαμαρι. τωρα κι αυτο σας "βαραει" και επι της ουσιας απαντηση καμια.

Χρειάζεται το stealth mode για να το κάνει αυτό Γιώργο?

Εγώ για αυτό σε ρώτησα, για το stealth mode που και ο ίδιος ο Ηλίας παραδέχτηκε ότι είναι κοριός αλλά εσύ εξακολουθείς να μην το βλέπεις.

συνεχιζετε εσεις να δινετε συνεχεια. που ναι ο ηλιας λεγατε και που ναι ο ηλιας. βγηκε σας τα πε τεχνολογικα νομικα σας αποστομωσε και τωρα μπαμπουλας? κατι μερικοι να μην ξεχναν οταν ηταν σχολιαρουδια εδω μεσα και στελναν χιλια πμ τη μερα για να τους πουμε τι να κανουν για να το πουνε αυτοι στους ενδιαφερομενους. σηκωθηκαν τα στερνα να βαρεσουν τα πρωτα. οσο για τον αν ξερουμε τους νομους (το νομο) καλυτερα απο τον δικηγορο ε ναι τον ξερουμε. τι να κανουμε αφου τον ξερουμε. αντε δεν το ξερουμε για να μην σας χαλασουμε παραπανω τη διαθεση. στον ηλια face to face γιατι δεν απαντατε? αντε να σας δουμε.

Συγγνώμη μέγα δάσκαλε αλλά αφού θέλεις να το γυρίσουμε εκεί, όταν έφευγες και άφηνες πίσω τα σχολιαρούδια, είπες ότι δεν θα ξαναγύριζες ΠΟΤΕ. Και έσκασες μύτη σα να μη συμβάινει τίποτα δύο χρόνια μετά.

Στον Ηλία με είδες να μην απαντάω? Μαζί του μιλάω και ενώ ο ίδιος μου απαντάει πολιτισμένα και μιλάμε μια χαρά, ορισμένοι αυτόκλητοι δικηγόροι του συμπεριφέρεστε ως αούγκανοι.

#213   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:26

Ειλικρινά θέλω να ξέρω το λογο που μαλώνετε σα τα κοκόρια.

#214   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:29

Ναι αλλά εσύ δεν θα έχεις κάνει το σωστό?

Χρειάζεται το stealth mode για να το κάνει αυτό Γιώργο?

Εγώ για αυτό σε ρώτησα, για το stealth mode που και ο ίδιος ο Ηλίας παραδέχτηκε ότι είναι κοριός αλλά εσύ εξακολουθείς να μην το βλέπεις.

Συγγνώμη μέγα δάσκαλε αλλά αφού θέλεις να το γυρίσουμε εκεί, όταν έφευγες και άφηνες πίσω τα σχολιαρούδια, είπες ότι δεν θα ξαναγύριζες ΠΟΤΕ. Και έσκασες μύτη σα να μη συμβάινει τίποτα δύο χρόνια μετά.

Στον Ηλία με είδες να μην απαντάω? Μαζί του μιλάω και ενώ ο ίδιος μου απαντάει πολιτισμένα και μιλάμε μια χαρά, ορισμένοι αυτόκλητοι δικηγόροι του συμπεριφέρεστε ως αούγκανοι.

για τελευταια φορα απαντω. οποτε θελω θα φευγω και οποτε θελω θα ερχομαι. καταλαβαινω πολυ καλα τις σοβαρες σας προσπαθειες να το κανετε κλειστο κλαμπ. εχετε διωξει πολλα παιδια απο εδω μεσα με τη συμπεριφορα σας.. και τι θα μπορουσε να συμβαινει δυο χρονια μετα? να σας κανω γραπτη αιτηση? ποιοι νομιζεται οτι ειστε? μηπως κονοματε κανα ξεροκοματο απο τις διαφημισεις και εχετε γινει βασιλικοτεροι του βασιλεως? ξερεις εσυ γιατι εφυγα?
αντε ρε απο δω που θα μου κανεις και μαθημα.
χαρισμα σου αγορινα μου το σαϊτ και ο,τι αλλο θελεις. εισαι πολυ μικρος κυριως στο μυαλο για να τα βαλεις μαζι μου.

#215   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:31

Ρε μαγκες χαλαρωστε λιγο για ονομα του θεου...μια παρεα ειμαστε.ο καθενας εχει την δικη του αποψη για το θεμα και την λεει.οκ μεχρι εδω και σεβαστες ολες οι αποψεις.ΑΛΛΑ ειναι δυνατον να φτανετε σε σημειο τσακωμου για τις διαφορετικες αποψεις;ελεος...

#216   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:40

για τελευταια φορα απαντω. οποτε θελω θα φευγω και οποτε θελω θα ερχομαι. καταλαβαινω πολυ καλα τις σοβαρες σας προσπαθειες να το κανετε κλειστο κλαμπ. εχετε διωξει πολλα παιδια απο εδω μεσα με τη συμπεριφορα σας.. και τι θα μπορουσε να συμβαινει δυο χρονια μετα? να σας κανω γραπτη αιτηση? ποιοι νομιζεται οτι ειστε? μηπως κονοματε κανα ξεροκοματο απο τις διαφημισεις και εχετε γινει βασιλικοτεροι του βασιλεως? ξερεις εσυ γιατι εφυγα?
χαρισμα σου αγορινα μου το σαϊτ και ο,τι αλλο θελεις. εισαι πολυ μικρος κυριως στο μυαλο για να τα βαλεις μαζι μου.

Αν ξέρω γιατί έφυγες? Μαζί μιλαγαμε στο τηλέφωνο Γιώργο τότε.

Υπάρχει ακόμα το τόπικ που είχες ανοίξει, πήγαινε δες το! Πήγαινε δες ποιός ήταν ο ΜΟΝΟΣ που σε υπερασπίστηκε τότε!

Εγώ έχω διώξει κάποιον από εδώ μέσα? Είσαι με τα καλά σου? Θέλεις και τα λες?

Εννοείται ότι είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις. Αλλά όταν επικαλείσαι το παρελθόν έχω δικαίωμα να το επικαλεστώ και εγώ και να πω τι έλεγες εσύ τότε.

Βασιλικότεροι του βασιλέως? Κρίμα ειλικρινά να μιλάς έτσι...

Λυπάμαι πραγματικά που συμπεριφέρεσαι έτσι και γιατί? Γιατί είχαμε απλά μία διαφωνία.

Συγγνώμη ειλικρινά, από εδώ και πέρα θα συμφωνώ τυφλά μαζί σου...

#217   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:42

Αυτό το topic όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα ΔΕΝ έπρεπε να υπάρχει.

Πρώτα κάνουμε κανονική παρουσίαση στο tweak μετά ακολουθεί το popcorn, σειρά έχει το ξεκατίνιασμα και μετά τι?

#218   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:44

Αν ξέρω γιατί έφυγες? Μαζί μιλαγαμε στο τηλέφωνο Γιώργο τότε.

Υπάρχει ακόμα το τόπικ που είχες ανοίξει, πήγαινε δες το! Πήγαινε δες ποιός ήταν ο ΜΟΝΟΣ που σε υπερασπίστηκε τότε!

Εγώ έχω διώξει κάποιον από εδώ μέσα? Είσαι με τα καλά σου? Θέλεις και τα λες?

Εννοείται ότι είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις. Αλλά όταν επικαλείσαι το παρελθόν έχω δικαίωμα να το επικαλεστώ και εγώ και να πω τι έλεγες εσύ τότε.

Βασιλικότεροι του βασιλέως? Κρίμα ειλικρινά να μιλάς έτσι...

Λυπάμαι πραγματικά που συμπεριφέρεσαι έτσι και γιατί? Γιατί είχαμε απλά μία διαφωνία.

Συγγνώμη ειλικρινά, από εδώ και πέρα θα συμφωνώ τυφλά μαζί σου...

Μ' αρέσει που κάθεσαι κι απολογείσαι κιόλας Νικ...

Αφού βλέπεις, ο άνθρωπος έχει θολώσει, μετά βίας βγάζεις άκρη από αυτά που λέει.

Αφήστε το θέμα γι' αύριο, αράξτε και ξεχάστε το για απόψε...

#219   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:46

Αυτό το topic όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα ΔΕΝ έπρεπε να υπάρχει.

Πρώτα κάνουμε κανονική παρουσίαση στο tweak μετά ακολουθεί το popcorn, σειρά έχει το ξεκατίνιασμα και μετά τι?

Μετά βγάζουμε το φτύαρι για να μαζέψουμε τα λεφτά και στη συνέχεια πάμε με τους moderators και τα υπόλοιπα μέλη του κλειστού μας club στα μπουζούκια να γλεντήσουμε την άνοδο της αυτοκρατορίας μας.
:)
Ας χαλαρώσουμε λίγο όλοι μας...
Behind the Scenes...

#220   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:54

Μετά βγάζουμε το φτύαρι για να μαζέψουμε τα λεφτά και στη συνέχεια πάμε με τους moderators και τα υπόλοιπα μέλη του κλειστού μας club στα μπουζούκια να γλεντήσουμε την άνοδο της αυτοκρατορίας μας.

χαχαχαχαχαχαχαχαα

#221   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:55

Εγω πατησα like κι ελπιζω αυτη τη φορα να με καλεσετε :)

#222   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1976 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/03/2013 - 23:58

Συμφωνώ και με τις δύο πλευρές, ο καθένας έχει το δίκιο του σ'αυτό που υπερασπίζεται. Τον Ηλία δε τον γνωρίζω, του δίνω όμως πολλά μπράβο επειδή ένας Έλληνας είναι καταξιωμένος developer. Έχω αγοράσει μόνο το CallBar τ'οποίο μου'χει λύσει τα χέρια κι έπεται και το ScrollingBoard.

Ωστόσο, χωρίς να έχω πάρει μέρος σε κανένα θέμα στο φόρουμ που ν'αφορά αψιμαχίες/διαμάχες/whatever, παρά μόνο στα καθαρά τεχνολογικά θέματα, φίλε georgiosB είσαι αν μη τι άλλο γραφικός, απαράδεκτος στον τρόπο γραφής σου, περισσότερο απαράδεκτος στα λόγια σου, κι έχω βαρεθεί σε κάθε σημείο του φόρουμ να διαβάζω την κάθε παπαρολογία σου και τα προσωπικά σου! Υπάρχουν-ουμε πολλοί που μπαίνουμε απλά για να ενημερωθούμε, και κάτι τέτοιοι χρήστες σαν τον georgiosB καλή ώρα μας απομακρύνουν! Όλο το iPhoneHellas δε γυρνά γύρω από'σένα, φιλική συμβουλή, get a life, και θα δεις πόσο θα ηρεμήσεις κι εδώ μέσα.

Καληνύχτα.

Τελευταία επεξεργασία από: billviper, 27/03/2013 - 23:59

#223   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1455 μηνύματα

Φάσκεις και αντιφάσκεις στην ίδια πρόταση.

Με ξεροκόμματα θα γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως?Μιλάς για κλειστά κλάμπ τα οποία μπορείς να φεύγεις και να έρχεσαι όποτε θέλεις?

Ο nsxbass μέχρι πριν κάποιους μήνες ήταν απλό μέλος, πότε πρόλαβε να διώξει κάποιον κιόλας και ο μόνος που το κατάλαβε ήσουν εσύ που έλειπες?

#224   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Omiliti δεν εισαι moderator οποτε δεν εχεις θεση..!!!:-)

#225   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Το ίδιο το iPhone μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράνομα με το προεγκατεστημένο Voice Memos. Νομικά το μέσο δεν είναι παράνομο, η παράνομη χρήση του είναι.

Σαν να πας να παρεις ενα μαχαιρι που ειναι για το ψωμι,και εσυ να το παρεις και να σφαξεις ανθρωπο.Αυτο ακριβως λεει το παλικαρι,και το ιδιο ακριβως πραγμα ειναι.
Ειναι σαν λοιπον μερικοι κοκορομυαλοι να τα βαλουν και να θελουν να κανουν μηνυση σ'αυτον που εφτιαξε το μαχαιρι...
Δηλαδη ελεος ρε παιδια,ειναι τοσο απλο και παμπολλα τα παραδειγματα στη καθημερινοτητα μας ,και μερικοι ακομη εκει συνεχιζουν.

(Εδω ταιριαζει το ρητο που λεει: Ο εξυπνος παραδεχετε,ο πονηρος δικαιολογητε,κ ο ηλιθιος επιμενει...)

Τελικα Ηλια δεν μας ειπες ,ποτε θα το δουμε στο cydia?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες