Καλα ειναι παρανομο του Ηλια και αυτο δεν ειναι ?http://www.nokia-call-recorder.com/boldbeast_nokia_call_recorder.html odev δινει και λινκ για το πως γινετε το hack να μην ακουγετε το bip...οποτε για νοκια ειναι νομιμο ? Παιδια ξυπνηστε εχουν πεσει ολοι επανω στον Ηλια να τον φανε ακριβως οπως κανουνε και με τιν Ελλαδα μας!!!Δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω...αλλα και παλι ξαναρωταω εαν επαιξε ρολο αυτη η "απειλη" ή μηπως το οτι το tweak αποδειχτηκε νομικα διατρητο;
[Tweak] Audio Recorder
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:04
Ad
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:07
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:07
Δεν απαντησες ομως...η ερωτηση ειναι εφοσον ηταν νομιμη γιατι να υποκυψει το bigboss στις απειλες;Καλα ειναι παρανομο του Ηλια και αυτο δεν ειναι ?http://www.nokia-call-recorder.com/boldbeast_nokia_call_recorder.html odev δινει και λινκ για το πως γινετε το hack να μην ακουγετε το bip...οποτε για νοκια ειναι νομιμο ? Παιδια ξυπνηστε εχουν πεσει ολοι επανω στον Ηλια να τον φανε ακριβως οπως κανουνε και με τιν Ελλαδα μας!!!
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:09
Ο Ηλιας κανει σοβαρη προγραματιστικη δουλεια και εχει ξεφυγει πολυ απο το να ασχολειται να αλλαζουμε χαζα στην ls screen και παιδικες αλλαγες στα χρωματακια τον ζηλευουν και θελουν να τον καψουν!!! Κριμα ειναι ΣΚΕΦΤΗΤΕ λιγο!!!Καλα ειναι παρανομο του Ηλια και αυτο δεν ειναι ?http://www.nokia-call-recorder.com/boldbeast_nokia_call_recorder.html odev δινει και λινκ για το πως γινετε το hack να μην ακουγετε το bip...οποτε για νοκια ειναι νομιμο ? Παιδια ξυπνηστε εχουν πεσει ολοι επανω στον Ηλια να τον φανε ακριβως οπως κανουνε και με τιν Ελλαδα μας!!!
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:10
Στεναχωριεμαι που δε θα ανταμειφθουν οι κοποι του Λιμναιου (για λεφτα εννοω).
Εγω πιστευω πως δεν ηταν θεμα bigboss, ουτε κατι νομικο, αλλα ηθικοι οι λογοι.
Αν καποιος ξερει ΣΙΓΟΥΡΑ ας μας πει.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:12
Το bigboss τον θελει δικο του με τους δικους του Ορους μαλλον ο Ηλιας δε υπεκειψε αλλα δεν μπορω εγω αυτο να το ξερω και για αυτο δεν απαντησαΔεν απαντησες ομως...η ερωτηση ειναι εφοσον ηταν νομιμη γιατι να υποκυψει το bigboss στις απειλες;
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:16
υποθετω γιατι δεν ξερω εκ των εσω οτι ετσι ακριβως ειναι. επειδη ο ηλιας το ανεβασε στο δικο του κι ετσι χαθηκαν ποσοστα γι αυτους το σαμποταρισαν. βεβαια θα ψαχτηκαν κι εκεινοι για το υποτιθεμενο νομιμο ή μη (αλλα αφου υπαρχει το σχετικο μηνυμα ειναι). ο ηλιας παλι ηθελε να ανεβει γρηγορα γιατι θα ερχονταν και το αντιστοιχο του ραϊαν οποτε το ανεβασε και καπου εκει επηλθε η ρηξη. εχω και μια αλλη υπονοια οτι το απεσυρε μαζι με το stealth mode του auto answer γιατι προκειται να δωθει κατι πολυ καλο. ισως να τα εχει ολα μαζι ισως οχι. καντε λιγο υπομονη. θα δουμε.Το bigboss τον θελει δικο του με τους δικους του Ορους μαλλον ο Ηλιας δε υπεκειψε αλλα δεν μπορω εγω αυτο να το ξερω και για αυτο δεν απαντησα
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:16
Εχει γεμισει το google απο του Ηλια το audio recorder και σπασμενο και χωρις μπιπ και μπαπ ειναι ετσι καλητερα δηλαδη?Το bigboss τον θελει δικο του με τους δικους του Ορους μαλλον ο Ηλιας δε υπεκειψε αλλα δεν μπορω εγω αυτο να το ξερω και για αυτο δεν απαντησα
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:18
Φταινε οσοι τον κατηγγειλαν στο IPH και στο bigboss ή φταιει αυτος που το παρεκαμψε και το διεθεσε πρωτα στο δικο του ρεπο;
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:20
Τελικα αποφασιστε:
Φταινε οσοι τον κατηγγειλαν στο IPH και στο bigboss ή φταιει αυτος που το παρεκαμψε και το διεθεσε πρωτα στο δικο του ρεπο;
Αποκλείεται να είναι και τα δυο;
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:23
Εγω λεω να σταματησω εως εδω....και ο λογος ειναι 1)ειπα και καταλαβατε τις αποψεις μου 2) δεν μου αρεσει αυτη η αντιπαραθεση σε ενα σαιτ που κανουμε το χομπι μας και την πλακα μας 3) αυτο ειναι ενας μικρος εμφυλιος!!!!! Επρεπε τουλαχιστον εδω που ειναι ενα ελληνικο σαιτ μονο να προστατευαμε τον Ηλια ασχετως χαζων ηθικολογιωνΤελικα αποφασιστε:
Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:31
Ρε συ και εγω χιουμοριστικα το εγραψα το παραπανω, οπως βλεπεις υπαρχει αβεβαιοτητα για πολλες πτυχες της υποθεσης( νομιμοτητα, διαθεση, δυνατοτητα η μη αφαιρεσης του warning, αφαιρεση του stealth mode στο auto answer)Εγω λεω να σταματησω εως εδω....και ο λογος ειναι 1)ειπα και καταλαβατε τις αποψεις μου 2) δεν μου αρεσει αυτη η αντιπαραθεση σε ενα σαιτ που κανουμε το χομπι μας και την πλακα μας 3) αυτο ειναι ενας μικρος εμφυλιος!!!!! Επρεπε τουλαχιστον εδω που ειναι ενα ελληνικο σαιτ μονο να προστατευαμε τον Ηλια ασχετως χαζων ηθικολογιων
Οποτε ειναι προφανες οτι καποιοι εδω μιλανε χωρις στοιχεια και μονο για λογους εντυπωσιασμου, το ποιοι ειναι δεν το ξερω.
Κι εγω εχω διαμορφωσει προσωπικη γνωμη, η νομιμοτητα και η ηθικη( οπως εγω την αντιλαμβανομαι) ειναι για μενα σημαντικοτερο κριτηριο απο τον τοπο καταγωγης του developer
Στο "επίσημο" AppStore υπάρχει η εφαρμογή Greek Wifi unlocker για να χακάρεις WiFi δίκτια και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Το Audio Recorder σας μάρανε?
Φίλε μου Limneos κάνε σε παρακαλώ με κάποιο τρόπο μια παρέμβαση, δώσε μια εξήγηση για το τι ακριβώς συμβαίνει γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα.
Την κουρτινα βηταΑποκλείεται να είναι και τα δυο;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες