Καλά εγώ θα το βγάλω το μήνυμα έτσι και αλλιώς γιατί δε θέλω να γνωρίζει ο άλλος τιποτα. Κυριως για πλακες το θελω και για να δω τι λενε διαφορες γκομενες στους αλλους θελω να ξερω δε θα το αγορασω για μια μεγαλη κομπινα.
Μούφα το tweak τότε σιγά μη το αγοράσω. Σπασμένο και θα κάτσω να βρω καμιά τρύπα να βγάλω το μήνυμα.
Ομιλήτη τον Μαρκ τον έφερα ως παράδειγμα. Εννοούσα τον κάθε αντίστοιχο Μαρκ στα φόρουμς που ασκούσε βέτο στην εφαρμογή. Έλεος φυσικά και έπαιξε ρόλο η βλακεία ορισμένων. (το βλακεία δεν είναι προσωπικό).
Βέτο είναι η άποψη που εξέφρασα; Γιατί τι είμαι εγώ διαχειριστής του bigboss?Ο Ηλίας ανέφερε άτομα ακριβώς σαν τη δική σου περίπτωση. ΑΚΡΙΒΩΣ.
Όσο για κάποιους που λένε ότι κωλοτουμπάραμε μερικοί, δεν έχουν διαβάσει προφανώς τι λέγαμε ή δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά.
Λέγαμε ότι εφόσον δεν ενημερώνεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο συνομιλητής το tweaκ δεν είναι ηθικά και νομικά άρτιο. Εγώ συγκεκριμένα τον κατηγόρησα ότι πάει με αυτόν τον τρόπο να πιάσει και τους χρήστες που το θέλουν για παράνομη δουλειά και αυτούς που
το θέλουν για νόμιμη. Είδαμε στο φόρουμ εδώ το ποσοστό του καθενός.
Ο Ηλίας λοιπόν διάβασε το φόρουμ μας και έλαβε υπ'όψιν του πολλούς στο twitter που έλεγαν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέγαμε εμείς εδώ.
Όταν πρόσθεσε το μήνυμα αυτό, ανεξάρτητα το αν βγαίνει ή όχι εύκολα, εγώ και άλλοι μαζί είπαμε μπράβο και αποσύραμε ότι κακό είπαμε γιατί έδειξε ότι θέλει να το αγοράσουν μόνο αυτοί που το θέλουν για ΝΟΜΙΜΕΣ χρήσεις.
ΚΑΜΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
Το ίδιο έλεγα και για τον petrich στο twitter του όταν ανακοίνωσε την εφαρμογή του και η οποία δεν έχει βγει κι αυτή.
Καθίστε και ψαχτείτε λοιπόν ποιος είναι ανακόλουθος και κωλοτούμπας και ποιος όχι. Κάποιοι έλεγαν στην αρχή για νόμιμη χρήση και μετά όταν πρόσθεσε το μήνυμα στράβωσαν και έψαχναν τρόπους διαγραφής του μηνύματος.
Το ότι είμαστε κάποιοι που εκφέρουμε την άποψή μας mods,ούτε ισχυροποιεί τη θέση μας ούτε μας φιμώνει ούτε τίποτα άλλο. Εκφέρουμε την άποψή μας σαν απλοί χρήστες που είμαστε.
ΥΓ.Το ότι είναι Έλληνας μου λέει πολλά και είμαι περήφανος γιατί ένας σοβαρός Jailbreak developer είναι από τη χώρα μου. Πολλές φορές σε παρουσιάσεις έχουν συμπεριληφθεί tweaks του ως must have και έχει παινευτεί για τη δουλειά του, πάρα πολλές. Αλλά όταν ο Έλληνας κάνει κάτι που δεν είναι σωστό κατά τα δικά μου κριτήρια θα τον κριτικάρω( όπως και άλλοι πολλοί ξένοι) ώστε να γίνει καλύτερος. Η κριτική έγινε καλή τη πίστει κι όχι με δόλο και έχω εξηγήσει επανειλημμένως που το στηρίζω αυτό. Δε βγήκαμε ούτε στο twitter να τον κράξουμε για να του αμαυρώσουμε τη φήμη ούτε τίποτα, μεταξύ μας τα είπαμε.
Μη μου πείτε ότι εσείς επικροτείτε ΟΛΑ όσα κάνουν οι Έλλήνες ή το να είσαι Έλληνας αυτόματα σου δίνει το αλάθητο;
Για μένα τέλος ο Ηλίας με αυτό που έκανε απέδειξε ότι είναι αμέμπτου ηθικής και ακέραιος χαρακτήρας, για όποιον λόγο και να το απέσυρε δεν με νοιάζει. Θα μπορούσε πολύ απλά να κλείσει τα αυτιά του.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 01/04/2013 - 17:27