Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:52

να κανουμε ενα γκαλλοπ. ποιοι θα το ηθελα στον αερα. ποιοι θα το ηθελαν με το μηνυμα να μην μπορει να εξαληφθει. ποιοι δεν θα το ηθελαν καθολου. ποιοι θα το ηθελα με προαιρετικο το μηνυμα. ετσι μετα απο καμια βδομαδα διαφωνιων να δουμε τελικα.
εμενα μου περασε κι απο το μυαλο κατι αλλο ακομα ποιο πονηρο αλλα θα μου επιτρεψτε να μην το αναφερω. εχει σιγουρα σχεση με το οτι γεμισε το διαδικτυο απο την εφαρμογη αυτη "πειραγμενη". θα το καταλαβω που παει σε λιγες μερες. κατι περιμενω κατι περιμενω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:54

να κανουμε ενα γκαλλοπ. ποιοι θα το ηθελα στον αερα. ποιοι θα το ηθελαν με το μηνυμα να μην μπορει να εξαληφθει. ποιοι δεν θα το ηθελαν καθολου. ποιοι θα το ηθελα με προαιρετικο το μηνυμα. ετσι μετα απο καμια βδομαδα διαφωνιων να δουμε τελικα.
εμενα μου περασε κι απο το μυαλο κατι αλλο ακομα ποιο πονηρο αλλα θα μου επιτρεψτε να μην το αναφερω. εχει σιγουρα σχεση με το οτι γεμισε το διαδικτυο απο την εφαρμογη αυτη "πειραγμενη". θα το καταλαβω που παει σε λιγες μερες. κατι περιμενω κατι περιμενω.

Διαφωνώ ορισμένοι είναι σε θέση να φτιάξουν 15 προφιλ για να ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν, και ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί.

Υ.Γ iPhoneHellas τα χαιρετίσματα μου στον saurik και τη γιαγιά του δώσε την επόμενη φορά.

#498   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:55

Δεν θεωρώ πως το ΟΛΟ θέμα 16 σελίδες ήταν για το ηχογραφημένο μήνυμα (Γιατί κάπου στην 16η πόσταρε ο Ηλίας).... - Ναι τις διάβασα ΟΛΕΣ εχθες το βράδυ γιατι ήμουν αρκετά περίεργος με την στάση μερικών-

Αναφέρθηκε κάπου για εισπρακτικές και για τράπεζες οτι όταν σε καλούν σου παίζουν ένα ηχογραφημένο μήνυμα. Να σε πληροφορήσω οτι με πήραν προχθές απο εισπρακτική και δεν επαιξε ΚΑΝΕΝΑ μήνυμα. Ο διάλογος ξεκίνησε ως ακολούθως:
- Ναι γειά σας, είμαι η Ταδε-Ταδου και σας καλώ εκ μέρους της ΧΨΩ. Να σας ενημερώσω οτι η συνομιλία μας καταγραφεται για μπλα μπλα μπλα

Πως δηλαδή θεωρείται νόμιμη κάποια τέτοια πράξη;

το φωναζω απο την πρωτη στιγμη αυτο. σημερα μαλιστα με πηρε μια τραπεζα και οταν ειπε τα δικα της της λεω συγνωμη αλλα εχω κι εγω το δικαιωμα να σας ηχογραφω βαση του νομου ταδε. ειμαι ο ταδε γιατι κανατε ταυτοπροσωπεια αλλα εγω δεν μπορω να κανω σε αυτα που λετε. λοιπον τη ρωταω τωρα προχωραμε? το κλεισε κι αμφιβαλλω αν θα ξαναπαρουν.

#499   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:55

Ο BigBoss πάντως στο τηλέφωνο ανέφερε πως δεν έχει γίνει καταγγελία από το iPH , το οποίο και επισκέπτεται καθημερινά γιατί έχει ελληνικές ρίζες, αλλά από κάποιον που μάλλον ήταν ταξιτζής γιατί στο background άκουγε το χαρακτηριστικό ήχο του CB.

Έχουμε επικοινωνήσει με τις εταιρίες ραδιοταξί και περιμένουμε να μας απαντήσουν μήπως γνωρίζουν κάτι επί του θέματος γιατί πρόκειται πραγματικά για μια σοβαρότατη καταγγελία που ίσως και να στοχεύει στην αμαύρωση του κλάδου
Behind the Scenes...

#500   zaxeilasfc

zaxeilasfc

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Twitter:@jzachilas
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:jzachilas

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:57

το φωναζω απο την πρωτη στιγμη αυτο. σημερα μαλιστα με πηρε μια τραπεζα και οταν ειπε τα δικα της της λεω συγνωμη αλλα εχω κι εγω το δικαιωμα να σας ηχογραφω βαση του νομου ταδε. ειμαι ο ταδε γιατι κανατε ταυτοπροσωπεια αλλα εγω δεν μπορω να κανω σε αυτα που λετε. λοιπον τη ρωταω τωρα προχωραμε? το κλεισε κι αμφιβαλλω αν θα ξαναπαρουν.

χααχχαχαχα αρχίζει να μου θυμίζει κάτι όλο αυτό !! -> link

#501   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:01

Σοβαρευτείτε ορισμένοι να πούμε :)
iPhoneHellas θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου περί του θέματος γιατί δεν την έχεις πει ή δε την έχω δει.

#502   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:10

Σοβαρευτείτε ορισμένοι να πούμε :)
iPhoneHellas θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου περί του θέματος γιατί δεν την έχεις πει ή δε την έχω δει.

Η άποψη μου είναι στην αρχική σελίδα (blog). Ωραίο tweak και συγχαρητήρια στον dev για την δουλειά του.

Το κατέβασα πρωτίστως για να τον στηρίξω - όπως φυσικά και τα περισσότερα tweaks του.

Ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί ενδέχεται να προκαλέσει νομικά προβλήματα. Προφανώς αυτό το σημείο είναι η "καυτή πατάτα" που κανένα repo δεν θέλει να αγγίξει και ο λόγος που ο dev τελικά απέσυρε την εφαρμογή.
Behind the Scenes...

#503   vasil0000

vasil0000

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:11

χααχχαχαχα αρχίζει να μου θυμίζει κάτι όλο αυτό !! -> link

πολυ πλακα μπραβο ρε φιλεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#504   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:15

Ο BigBoss πάντως στο τηλέφωνο ανέφερε πως δεν έχει γίνει καταγγελία από το iPH , το οποίο και επισκέπτεται καθημερινά γιατί έχει ελληνικές ρίζες, αλλά από κάποιον που μάλλον ήταν ταξιτζής γιατί στο background άκουγε το χαρακτηριστικό ήχο του CB.

Έχουμε επικοινωνήσει με τις εταιρίες ραδιοταξί και περιμένουμε να μας απαντήσουν μήπως γνωρίζουν κάτι επί του θέματος γιατί πρόκειται πραγματικά για μια σοβαρότατη καταγγελία που ίσως και να στοχεύει στην αμαύρωση του κλάδου

παντως τα ραδιοταξι μονο cd δεν εχουν οποτε και το πρωταπριλιατικο αστειο σου δεν επιασε. καλο μηνα.
σοβαροτερα. εγω ρωτησα και τον καταγγελοντα και εσενα γι αυτο. νομιζω οτι ειναι πολυ σοβαρη καταγγελια για να απανταται ετσι.

#505   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:17

Η άποψη μου είναι στην αρχική σελίδα (blog). Ωραίο tweak και συγχαρητήρια στον dev για την δουλειά του.

Το κατέβασα πρωτίστως για να τον στηρίξω - όπως φυσικά και τα περισσότερα tweaks του.

Ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί ενδέχεται να προκαλέσει νομικά προβλήματα. Προφανώς αυτό το σημείο είναι η "καυτή πατάτα" που κανένα repo δεν θέλει να αγγίξει και ο λόγος που ο dev τελικά απέσυρε την εφαρμογή.

γιατι να ειναι αυτος ο λογος? αφου την διεθετε απο το δικο του ρεπο? νομικα ήταν καλυμμενος παντου σε καθε χωρα που η νομοθεσια της το επεβαλλε (ηχητικο μηνυμα). αρα κατι αλλο ειναι. και εκει στρεφονται οι υποψιες μου. κατι αλλο ετοιμαζει? θελει να διαφοροποιηθει απο την κυκλοφορια της "πειραγμενης" εφαρμογης του? παντως το οτι το μπικμπος δεν το ανεβασε δεν λεει σε κανενα τιποτα και σιγουρα οχι στον δημιουργο.

#506   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:19

Και γιατί τόσο καιρό το installous δεν είχε κατέβει, δε μπορούσε να προκαλέσει νομικά προβλήματα; Εγώ δε πιστεύω ότι δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος

Τελευταία επεξεργασία από: Magneto, 01/04/2013 - 18:19

#507   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:22

Και γιατί τόσο καιρό το installous δεν είχε κατέβει, δε μπορούσε να προκαλέσει νομικά προβλήματα; Εγώ δε πιστεύω ότι είναι μόνο αυτός ο λόγος

Που ανέβηκε το installous για θυμίσου καλύτερα. Καλώς ή κακώς ο νόμος περί προσωπικού απορρήτου είναι πιο αυστηρός από την πειρατεία αλλά και πάλι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Συγκρίνεις τα tweaks ενός καταξιωμένου developer με ένα project όπως ήταν το installous που όλοι ήταν στην αφάνεια, δεν υπήρχε ονοματεπώνυμο στην "εφαρμογή" κτλ κτλ..

Αναρτημένη εικόνα

#508   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:22

Και μετά φταίω εγώ που μου κατεβάζουν τη καλύτερη φωτογραφία μου;

Αναρτημένη εικόνα

#509   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:24

Που ανέβηκε το installous για θυμίσου καλύτερα. Καλώς ή κακώς ο νόμος περί προσωπικού απορρήτου είναι πιο αυστηρός από την πειρατεία αλλά και πάλι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Συγκρίνεις τα tweaks ενός καταξιωμένου developer με ένα project όπως ήταν το installous που όλοι ήταν στην αφάνεια, δεν υπήρχε ονοματεπώνυμο στην "εφαρμογή" κτλ κτλ..

Δηλαδή φίλε Μαρκ, εσύ πιστεύεις ότι μόνο αυτός ο λόγος ήταν; Δε πιστεύεις ότι παίζει και κάτι άλλο από πίσω; Εγώ δε πιστεύω ότι ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκε το bigboss για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ειδικά από τότε που ο Ηλίας έβαλε το προειδοποιητικό μήνυμα.

#510   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:25

Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, απαντήσεις μπορεί να δώσει μόνο ο developer. Αυτή η άσκοπη παραφιλολογία δεν εξυπηρετεί πουθενά...
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13