[Tweak] Audio Recorder
Δημοσίευση 26/03/2013 - 19:48
Απο τη στιγμή που ο συγκεκριμένος Dev, δε βάζει το μήνυμα ειδοποίησης για τη καταγραφή της συνομιλίας, η 100% νομιμότητα χάνεται αυτομάτως.
Επίσης έχω ρωτήσει και πιο πίσω, αλλά απάντηση δε παίρνω (τη γνωρίζω βέβαια την απάντηση). Όσοι αγοράσετε το Tweak, θα ειδοποιείτε για τη καταγραφή?
Όσο για το ίδιο το Tweak σαν υλοποίηση, ίσως άλλοι Devs να μην ήθελαν να μπλέξουν νομικά, καθώς οι γραμμές είναι πολύ λεπτές.
Πρόβλεψη, το Tweak δε θα μείνει για πολύ.
Ad
Δημοσίευση 26/03/2013 - 19:50
Μη κρυβομαστε πίσω απο το δαχτυλο μας το 99% το θελει για παρανομους σκοπους και για αυτο το λογο το εφτιαξε και ο Ηλίας.Πάντως 5 σελίδες θέμα τώρα ούτε ένας δεν βρέθηκε να πει ότι θέλει να τη χρησιμοποιήσει συστηματικά για κάτι νόμιμο...
Αυτό για μένα λέει αρκετά.
Εγώ δεν θα ειδοποιούσαΟ νόμος είναι ξεκάθαρος και είναι ο ίδιος που προυπήρχε μαζί με τα κινητά των 100 ευρώ.
Απο τη στιγμή που ο συγκεκριμένος Dev, δε βάζει το μήνυμα ειδοποίησης για τη καταγραφή της συνομιλίας, η 100% νομιμότητα χάνεται αυτομάτως.
Επίσης έχω ρωτήσει και πιο πίσω, αλλά απάντηση δε παίρνω (τη γνωρίζω βέβαια την απάντηση). Όσοι αγοράσετε το Tweak, θα ειδοποιείτε για τη καταγραφή?
Όσο για το ίδιο το Tweak σαν υλοποίηση, ίσως άλλοι Devs να μην ήθελαν να μπλέξουν νομικά, καθώς οι γραμμές είναι πολύ λεπτές.
Πρόβλεψη, το Tweak δε θα μείνει για πολύ.
Δημοσίευση 26/03/2013 - 19:51
Έβγαλε κάτι το οποίο ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του θα χρησιμοποιηθεί κυρίως παράνομα...
Δημοσίευση 26/03/2013 - 19:52
Εγώ δε προσπαθώ, αυτοι που προσπαθουν το κανουν για να εχουν καπως καλυμμένη την ουρά τους.Άρα να μην προσπαθούν κάποιοι να τον διακιολογήσουν...
Έβγαλε κάτι το οποίο ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του θα χρησιμοποιηθεί κυρίως παράνομα...
Δημοσίευση 26/03/2013 - 19:53
και καλα θα κανεις αμα σου χρειαζετε φιλος!!Εγω θα την αγοράσω πάντως και 10$ να κάνει.
πολυς ντορος περι νομιμοτητας χωρις λογο κατε με!!!
Δημοσίευση 26/03/2013 - 19:54
ένα εργαλείο είναι και ο καθένας είναι υπεύθυνος για την νόμιμη ή μη χρήση του
Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 26/03/2013 - 19:56
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:00
Με μόνη διαφορά ότι γύρω από το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών υπάρχουν νόμοι φίλε μου και δεν μπορεί ο καθένας να τους ερμηνεύει κατά βούλησιν.με την ίδια λογική τότε και το μαγνητόφωνο που υπάρχει στο iphone θα έπρεπε με το που το ενεργοποιώ να βγάζει ένα αντίστοιχο μήνυμα γιατί μπορώ να το χρησιμοποιήσω για παράνομη καταγραφή ή ηχογράφηση.
ένα εργαλείο είναι και ο καθένας είναι υπεύθυνος για την νόμιμη ή μη χρήση του
Οι απόψεις του developer ωραίες είναι (αυτός το διατύπωσε ακριβώς ετσι πρώτος) αλλά ας μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του προκειμένου να θησαυρίσει...
Μη κρυβομαστε πίσω απο το δαχτυλο μας το 99% το θελει για παρανομους σκοπους και για αυτο το λογο το εφτιαξε και ο Ηλίας.
Εγώ δεν θα ειδοποιούσα
Ωραία, όταν με το καλό το κατεβάσεις να σου δώσω το τηλέφωνό μου να με πάρεις μία να με ηχογραφήσεις χωρίς να το ξέρω? Όπως είπε και ο Markknopfler πριν, γιατί να δουλεύω?
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 26/03/2013 - 20:01
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:02
Το θεμα ειναι οτι δε θα το καταλαβεις και να σε ηχογραφω. Ασε που εγω το θελω για αλλο λογο τελριως που ειναι κ αυτος παρανομος.Με μόνη διαφορά ότι γύρω από το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών υπάρχουν νόμοι φίλε μου και δεν μπορεί ο καθένας να τους ερμηνεύει κατά βούλησιν.
Οι απόψεις του developer ωραίες είναι (αυτός το διατύπωσε ακριβώς ετσι πρώτος) αλλά ας μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του προκειμένου να θησαυρίσει...
Ωραία, όταν με το καλό το κατεβάσεις να σου δώσω το τηλέφωνό μου να με πάρεις μία να με ηχογραφήσεις χωρίς να το ξέρω? Όπως είπε και ο Markknopfler πριν, γιατί να δουλεύω?
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:03
Εγώ δεν θα ειδοποιούσα
και καλα θα κανεις αμα σου χρειαζετε φιλος!!
πολυς ντορος περι νομιμοτητας χωρις λογο κατε με!!!
Ένα ΝΟΜΙΜΟ λόγο χρήσης μπορείς να μου πεις? Έναν.
Εύχομαι μόνο ο "ντόρος της νομιμότητας" να μη σου χτυπήσει τη πόρτα.
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:05
Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 26/03/2013 - 20:06
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:25
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:29
Δεν είμαστε όλοι αρπαχτικά φίλε μου.Μας επιασε κριση νομιμοτητας βλεπω.....που?στην χωρα της αρπαχτης και της λεηλασιας..........
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:34
ενα λογο δεν θα σου πω γιατι οπως αναγραφω παραπανω ειναι περιτη εφαρμογη κατα εμε!!Ένα ΝΟΜΙΜΟ λόγο χρήσης μπορείς να μου πεις? Έναν.
Εύχομαι μόνο ο "ντόρος της νομιμότητας" να μη σου χτυπήσει τη πόρτα.
οσο για τον ντορο τισ νομιμοτητας πως θα μου χτυπηση την πορτα πρεπει να κανετε πλακα ολοι!!! πηγαιντε μια βολτα στα ελληνικα δικαστηρια να δειτε τι περιπτωσεις φευγουν ατιμωρητες καθε μερα!!!
και κατι ακομα γιατι παρεξηγηθηκε η αποψη μου, δεν αμφισβητω το περι νομιμοτητας αλλα την τρελλη αποσταση που πρεπει να διανυση η οποια αγωγη μεχρι την καθολα αμφιβολη δικαιωση της!!
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:38
θες να μου πεις οτι ποτε στην ζωη σου σε αυτην την χωρα δεν εκανες εστω και την παραμικρη παρανομια?οκ ενταξει.......Δεν είμαστε όλοι αρπαχτικά φίλε μου.
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:52
Τότε παράνομος είναι και αυτός που έφτιαξε τα μικρόφωνα. Παράνομη μπορεί κατά τη γνώμη μου να χαρακτηριστεί η χρήση της εφαρμογής και όχι η εφαρμογή(και κατ επέκταση ο δημιουργός της)Τώρα με αποστόμωσες πάω πάσο..
Επίσης ξαναλέω ότι πουλάει κάτι παράνομο. Αυτό εκτός από ανήθικο είναι και κάτι άλλο που δεν κάνει να το πω.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες