[Tweak] Audio Recorder
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:58
ελεος μας δουλευουν χρονια τωρα ,, μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας!!!αυτα περι ντορου νομιμοτητας!!!
Ad
Δημοσίευση 26/03/2013 - 20:58
Εγω δεν ενδιαφερομαι βεβαια για την εφαρμογη αλλα οποιος θελει την κατεβαζει, κ το inst..lous οαρανομο ηταν αλλα εκαναν υπερωριες μερικοι χεχε
Δημοσίευση 26/03/2013 - 21:03
εχετε καταντησει γελοιοι κυριολεκτικα. θησαυρισει? σιγα ρε παιδια. εκατομμυρια θα βγαλει. μην το αγορασετε ρε μαγκες αμα δεν σας κανει. κολλησατε στο αν σας ειδιοποιησω αν σας καταγραφω. αμα γουσταρω θα σας το πω αν οχι δεν θα σας το πω. κι αν με βρειτε χ....... με. πως θα το αποδειξτε? εδω δεν εχω παρει απαντηση απο κανενα σας. μουγκα στη στρουγκα ειστε. εκατο τοις εκατο. υπαρχει προγκρομ για τον συγκεκριμμενο developer. τελος δεν υπαρχει καμια αμφιβολια γι αυτο. εχει χιλιες δυο νομιμες εφαρμογες και αλλες τοσες παρανομες. εχετε βαλθει να μας αποδειξτε οτι ειναι παρανομος ο κατασκευαστης. τοσο κομπλεξ. σας εφερα δυο παραδειγματα. φωνη κι ακροαση. σας λεω ξανα οτι ακομα και η τραπεζα παρ' ο,τι μου λεει οτι ηχογραφειτε η κληση αυτη ειναι παρανομη γιατι δεν μου αναφερει το νομο. και μαλιστα αμεσως περναει στα στοιχεια. κι αυτο παρανομο. εγω πως μπορω να διαπιστωσω οτι ειναι οντως η τραπεζα? ποιος μου λεει οτι δεν ειναι μια κοπελιτσα που πληρωνεται για να ψαρευει στοιχεια? γι αυτο αν εχετε δει στα cctv περαν του σχετικου κειμενου αναγραφεται και ο νομος. αντε γιατι μας ζαλισατε με την ημιμαθεια και εμπαθεια σας.Με μόνη διαφορά ότι γύρω από το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών υπάρχουν νόμοι φίλε μου και δεν μπορεί ο καθένας να τους ερμηνεύει κατά βούλησιν.
Οι απόψεις του developer ωραίες είναι (αυτός το διατύπωσε ακριβώς ετσι πρώτος) αλλά ας μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του προκειμένου να θησαυρίσει...
Ωραία, όταν με το καλό το κατεβάσεις να σου δώσω το τηλέφωνό μου να με πάρεις μία να με ηχογραφήσεις χωρίς να το ξέρω? Όπως είπε και ο Markknopfler πριν, γιατί να δουλεύω?
χιλιες δυο νομιμες εφαρμογες και αλλες τοσες παρανομες το συγκεκριμμενο εργαλειο οχι ο ηλιας.
να στο θεσω καπως αλλοιως. εγω προκαλω καποιον απο την "απεναντι" πλευρα να μου δωσει το κινητο του. να τον ηχογραφισω εν αγνοια του. μετα θα του το πω. ας μου κανει μηνυση. τοτε δεν θα ξαναδουλεψω εγω. κι οποιος καταλαβε καταλαβε.θα ηθελα να μου πει καποιος πως θα αποδειξη στο δικαστηριο οτι ο αλλος παρανομα τον ηχογραφουσε!!!εκτοσ αν βαλει και αυτος την παρανομη εφαρμογη για να ηχογραφησει αυτον που θα του ελεγε οτι τον ηχογραφουσε παρανομα!!!!
ελεος μας δουλευουν χρονια τωρα ,, μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας!!!αυτα περι ντορου νομιμοτητας!!!
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 26/03/2013 - 21:02
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:04
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:07
Συνεχίστε να ειρωνεύεστε και να ερμηνεύεται το νόμο κατά το δοκούν και όπως σας αρέσει.
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:23
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:26
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:26
χαχαχαχα
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:30
Αυτό ακριβώς λέω από την αρχή.συγνώμη δεν είχα καταλάβει ότι η συζήτηση /αντιπαράθεση έχει να κάνει με το αν είναι ή όχι παράνομη η καταγραφή κλήσεων χωρίς την ειδοποίηση του καλούντος γιατί σε αυτό είμαστε όλοι ενήμεροι ότι απαγορεύεται δια νόμου
Άρα είναι παράνομο το tweak..
Περιμένει έγκριση το έχει δώσει.με αυτα και με αυτα φοβηθηκε ο ηλιας και δεν το εχει δωσει ακομα.
χαχαχαχα
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:30
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:36
κοιτα εξακολουθεις να διαστρευλωνεις το θεμα και τα λεγομενα.Αυτό ακριβώς λέω από την αρχή.
Άρα είναι παράνομο το tweak..
Περιμένει έγκριση το έχει δώσει.
λυπαμε που στο λεω αυτο.
εσυ λες οτι εχει ευθυνη ο δημιουργος αν καποιος το χρησιμοποιησει χωρις να ενημερωσει τον συνομιλουντα.
εισαι λαθος αλλα δικαιωμα σου. δεν εχεις δικαιωμα να διαστρευλωνεις τα λεγομενα αλλων οπως του vanni
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 26/03/2013 - 22:38
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:39
Π.χ
Φιδι: "φιλε μου το αφεντικο εχει νευρα σημερα αστα.."
Κακομοιρης: " αντε μωρε με τον μ@@@ καθε μερα ετσι ειναι"......
Φιδι: "αφεντικο ελα να σου βαλω κατι να ακουσεις για να δεις οτι σου τα ελεγα για τον κακομοιρη αλλα δεν με πιστευες..."
Την συνεχεια την ξερετε ολοι......
Αυτοι λοιπον θα τρεξουν για αυτο το tweak!!
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:47
σοβαρα δεν ειναι χρησιμη σε δημοσιογραφους που παιρνουν συνεντευξεις τηλεφωνικα?Να πω και εγω την δικη μου αποψη..Μεγαλυτερη π@@αρια tweak δεν εχω ξαναδει..μονο για ρουφιανους σε καμια δουλεια που θελουν να "φανε" κανενα που δεν χωνευουν αξιζει.....
Π.χ
Φιδι: "φιλε μου το αφεντικο εχει νευρα σημερα αστα.."
Κακομοιρης: " αντε μωρε με τον μ@@@ καθε μερα ετσι ειναι"......
Φιδι: "αφεντικο ελα να σου βαλω κατι να ακουσεις για να δεις οτι σου τα ελεγα για τον κακομοιρη αλλα δεν με πιστευες..."
Την συνεχεια την ξερετε ολοι......
Αυτοι λοιπον θα τρεξουν για αυτο το tweak!!
σε οδηγιες για καθε τι απο τηλεφωνου? ετσι απλα
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:55
Τελικα η εφαρμογη βγηκε στο cydia?
Στο αρχικο ποστ γραφει "αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες " παντως.Απο τοτε εχουν περασει 10 τι να πω...
Δημοσίευση 26/03/2013 - 22:57
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες