[Tweak] Audio Recorder
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:03
Το φορουμ δεν ειναι εδω για να λεει αν ειναι κατι νομιμο η οχι αλλα για να το προβαλει...
Μην με παρεξηγησετε δεν λεω να διακινει πειρατικο υλικο....
Απο την στιγμη που η apple θα το δωσει εγκριση τι σας κοφτει εσας αν ειναι νομιμο η οχι αν δεν θελεις μην το παρεις εσυ που πιστευεις οτι ειναι παρανομο....μην ξεχνατε οτι μπορει σε καποιες χωρες να μην ειναι παρανομο βαση των νομων της....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΒΓΗΚΕΕΕΕ
Εγω ειμαι αντιπροσωπος και δεχομαι πολλα τηλ για παραγγελιες οταν ειμαι στο αμαξι μου οποτε δεν μπορω να γραφω την ωρα που οδηγο γιαυτο το χρειαζομαι....
Ad
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:08
Ρε παιδια γιατι τρελενεστε απορω με τους διαχειρηστες γιατι δεν σταματανε αυτες τις συζητησεις περι νομων και δικαιου...
Το φορουμ δεν ειναι εδω για να λεει αν ειναι κατι νομιμο η οχι αλλα για να το προβαλει...
Απο την στιγμη που η apple θα το δωσει εγκριση τι σας κοφτει εσας αν ειναι νομιμο η οχι αν δεν θελεις μην το παρεις εσυ που πιστευεις οτι ειναι παρανομο....μην ξεχνατε οτι μπορει σε καποιες χωρες να μην ειναι παρανομο βαση των νομων της....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΒΓΗΚΕΕΕΕ
Εγω ειμαι αντιπροσωπος και δεχομαι πολλα τηλ για παραγγελιες οταν ειμαι στο αμαξι μου οποτε δεν μπορω να γραφω την ωρα που οδηγο γιαυτο το χρειαζομαι....
καμια απλ δεν δινει εγκριση στο cydia θα ανεβει. εδω εχεις μπερδευτει. οχι δεν βγηκε ακομα. λιγο υπομονη φανταζομαι.Ρε παιδια γιατι τρελενεστε απορω με τους διαχειρηστες γιατι δεν σταματανε αυτες τις συζητησεις περι νομων και δικαιου...
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:10
Ακριβως (αν κ δεν ειμαι αντιπροσωπος) ,γι αυτο το σκοπο ακριβως μου ειναι χρησιμο στη δουλεια μου.
Τι να πεις φιλε μου,βλεπεις μερικοι φιλοι μας,δεν παει μεχρι εκει το μυαλο τους ,νομιζουν οτι το θες ετσι για χαρη γουστου κ κατινιας.
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:16
Αντι να προσβαλλεις θα μπορουσες να παραθεσεις κι εσυ μερικα επιχειρηματα για τη χρηση του tweak...οπως ο michel72 ή ο atari νωριτερα που ειπε οτι το χρειαζεται για την απομαγνητοφωνηση συνεντευξεων.Ακριβως (αν κ δεν ειμαι αντιπροσωπος) ,γι αυτο το σκοπο ακριβως μου ειναι χρησιμο στη δουλεια μου.
Τι να πεις φιλε μου,βλεπεις μερικοι φιλοι μας,δεν παει μεχρι εκει το μυαλο τους ,νομιζουν οτι το θες ετσι για χαρη γουστου κ κατινιας.
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 26/03/2013 - 23:16
ποιον προσβαλει? φαντασματα βλεπετε οι πολεμιοι.Αντι να προσβαλλεις θα μπορουσες να παραθεσεις κι εσυ μερικα επιχειρηματα για τη χρηση του tweak...οπως ο michel72 ή ο atari νωριτερα που ειπε οτι το χρειαζεται για την απομαγνητοφωνηση συνεντευξεων.
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:21
φαντασματα δεν λες τιποτα...χαχα!!!φαντασματα βλεπετε οι πολεμιοι.
Τελευταία επεξεργασία από: monotis, 26/03/2013 - 23:22
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:23
σοβαρα δεν ειναι χρησιμη σε δημοσιογραφους που παιρνουν συνεντευξεις τηλεφωνικα?
σε οδηγιες για καθε τι απο τηλεφωνου? ετσι απλα
Κι ο δημοσιογραφος οταν ηχογραφει οφειλει να ειδοποιησει, οποιοδηποτε μεσο χρησιμοποιει
με tweak ή χωρις tweak
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:26
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:27
ξερεις ποσο σε εκτιμω. εχεις διαβασει ολο το νημα? μαλλον οχι. δεν ειναι θεμα αν ο χρηστης ενημερωνει ή οχι. αυτο ειναι αυτονοητο.Κι ο δημοσιογραφος οταν ηχογραφει οφειλει να ειδοποιησει, οποιοδηποτε μεσο χρησιμοποιει
με tweak ή χωρις tweak
εδω καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι παρανομη η διαθεση της βελτιωσης αυτης και οτι εχει για τυχον παρανομη χρηση απο τον χ χρηστη ο ιδιος ο δημιουργος.
αυτο ειναι το ολο θεμα συζητησης. καποιοι κανουν οτι δεν καταλαβαινουν ή σκοπιμως αλλαζουν το νοημα των λεγομενων μας.
επισης με ή χωρις tweak οπως λες. ειδες τι βολικο που ειναι να εχουν μια συσκευη μαζι τους και να κανουν τη δουλεια τους?.
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:27
ποιον προσβαλει? φαντασματα βλεπετε οι πολεμιοι.
ΟΚ αυτο δεν ειναι προσβολη... Ο,τι πεις...βλεπεις μερικοι φιλοι μας,δεν παει μεχρι εκει το μυαλο τους...
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:30
δοξα το θεο. αυτο λεμε εδω και 8 σελιδες. η χρηση. απο μενα απο σενα απο τον αλφα βητα.εδώ είναι λοιπόν που διαφωνούμε η χρήση ενός εργαλείου μπορεί να θεωρηθεί παράνομη ή όχι, όχι το ίδιο το εργαλείο ούτε αυτός που το έφτιαξε.
ο ηλιας που ειναι παρανομος? αλλα ακομα απαντηση δεν πηρα. πως θα αποδειξεις οτι σε καταγραφω? εγω προκαλω
παρτε με τηλ. θα σας καταγραψω και θα σας το πω στο τελος. αυτο αν εχει καταγραφει ή οχι μικρη σημασια εχει. τι θα κανετε? πως θα το αποδειξτε?
προσεχτε γιατι εχω πολλα χρεη και ειναι μια καλη ευκαιρια να τα βγαλω. ΠΡΟΣΟΧΗ.
αυτο ειναι προσβολη? παρα εισαι ευαισθητος.ΟΚ αυτο δεν ειναι προσβολη... Ο,τι πεις
επισης δεν ειναι προσβολη ολκης ή σκοπιμη διαστρεβλωση λεγομενων?
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:31
Και πάλι όμως πρέπει να έχεις εξασφαλίσει άδεια γραπτή από τη ΔΗΕ για να καταγράφεις προσωπικά δεδομένα. Αυτά από μένα και δεν επανέρχομαι. Αυτα τα λέει ο ΝΟΜΟΣ όχι εγώ ούτε ο γείτονας.
Με το ελαφρόμυαλοι δεν προσβάλλω έτσι;;;
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:34
οπως ακριβως αυτοματοποιημενα στο λενε οι τραπεζες ετσι?Μερικοί είναι τόσο ελαφρόμυαλοι που δεν καταλαβαίνουν ότι για να ήταν ΟΚ ο developer θα έπρεπε ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ όπως έχει το beep το αρχικό να ακούγεται μήνυμα ότι "Η Κλήση ηχογραφείται". Αυτός θα ήταν καλυμμένος έτσι.
Και πάλι όμως πρέπει να έχεις εξασφαλίσει άδεια γραπτή από τη ΔΗΕ για να καταγράφεις προσωπικά δεδομένα. Αυτά από μένα και δεν επανέρχομαι. Αυτα τα λέει ο ΝΟΜΟΣ όχι εγώ ούτε ο γείτονας.
Με το ελαφρόμυαλοι δεν προσβάλλω έτσι;;;
ακομα ακομα και αυτο το μπιμ ειναι η ειδοποιηση οτι κατι γινεται. ψυλλιασμενος γαρ καταλαβαινεις οτι καταγραφεταιοπως ακριβως αυτοματοποιημενα στο λενε οι τραπεζες ετσι?
Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:35
Δεν φτανει μαλλον εσενα το μυαλο σου τοσο ωστε να κατανοησεις μερικα στοιχειωδη περι ηθικου και νομιμου...αυτο ειναι προσβολη? παρα εισαι ευαισθητος.
Φανταζομαι δεν προσβληθηκες ετσι;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες