Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:35

δοξα το θεο. αυτο λεμε εδω και 8 σελιδες. η χρηση. απο μενα απο σενα απο τον αλφα βητα.
ο ηλιας που ειναι παρανομος? αλλα ακομα απαντηση δεν πηρα. πως θα αποδειξεις οτι σε καταγραφω? εγω προκαλω
παρτε με τηλ. θα σας καταγραψω και θα σας το πω στο τελος. αυτο αν εχει καταγραφει ή οχι μικρη σημασια εχει. τι θα κανετε? πως θα το αποδειξτε?
προσεχτε γιατι εχω πολλα χρεη και ειναι μια καλη ευκαιρια να τα βγαλω. ΠΡΟΣΟΧΗ.

Θα σου κάνω μήνυση λοιπόν έγγραφη όταν με κατέγραψες χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Αν δεν βρουν το αρχείο καταγραφής προφανώς γιατί θα το έχεις διαγράψει από το κινητό σου θα αρθεί το απόρρητο από τον πάροχο και θα
βρεθεί η συζήτηση που λες ότι έκανες καταγραφή. Μαζί με το λογισμικό που θα βρουν στη συσκευή σου και με ένα καλό δικηγόρο 3-4 χρόνια τα έχεις στο τσεπάκι με μια καλή εγγύηση και ηθική αποζημίωση. Οκ τώρα;

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 26/03/2013 - 23:36

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:37

Θα σου κάνω μήνυση λοιπόν έγγραφη όταν με κατέγραψες χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Αν δεν βρουν το αρχείο καταγραφής προφανώς γιατί θα το έχεις διαγράψει από το κινητό σου θα αρθεί το απόρρητο από τον πάροχο και θα
βρεθεί η συζήτηση που λες ότι έκανες καταγραφή. Μαζί με το λογισμικό που θα βρουν στη συσκευή σου και με ένα καλό δικηγόρο 3-4 χρόνια τα έχεις στο τσεπάκι με μια καλή εγγύηση και ηθική αποζημίωση. Οκ τώρα;

ειλικρινα κατι εχεις παθει. μα τω θεω. εγω μπορω να λεω οτι σκοτωσα τον κενεντυ θα με καλεσει η σια για ανακριση? χαχαχαχαχαχα μερικοι ειναι οντως πολυ ελαφρομυαλοι.

#123   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:39

εδώ είναι λοιπόν που διαφωνούμε η χρήση ενός εργαλείου μπορεί να θεωρηθεί παράνομη ή όχι, όχι το ίδιο το εργαλείο ούτε αυτός που το έφτιαξε.

ξερεις ποσο σε εκτιμω. εχεις διαβασει ολο το νημα? μαλλον οχι. δεν ειναι θεμα αν ο χρηστης ενημερωνει ή οχι. αυτο ειναι αυτονοητο.
εδω καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι παρανομη η διαθεση της βελτιωσης αυτης και οτι εχει για τυχον παρανομη χρηση απο τον χ χρηστη ο ιδιος ο δημιουργος.
αυτο ειναι το ολο θεμα συζητησης. καποιοι κανουν οτι δεν καταλαβαινουν ή σκοπιμως αλλαζουν το νοημα των λεγομενων μας.
επισης με ή χωρις tweak οπως λες. ειδες τι βολικο που ειναι να εχουν μια συσκευη μαζι τους και να κανουν τη δουλεια τους?.

ομοιως κι απο εμενα ΓιΩΡΓιΟ :)
το διαβασα αποσπασματικα, λιγο το μεσημερι, λιγο το απογευμα, λιγο τωρα (οχι ολα μαζι)
το πιο ωραιο που διαβασα ηταν εκεινο με τη συνταγη της μαμας (φυσικα ;) )

να ρωτησω το εξης

αν ο dev κατα την εναρξη της ηχογραφησης, ειχε βαλει ενα αυτοματο μηνυμα που ελεγε "Σας ενημερωνουμε πως η κληση αυτη ενεδεχεται να ηχογραφηθει" (κατι που εχουμε ακουσει πολλακις απο αλλες εταιριες)
θα πουλουσε το ιδιο ; θα ειχε το ιδιο ενδιαφερον κοινου ;
θα εξωθουσε προς την νομιμοτητα τον χρηστη ;
αρα απαγωγικα, οταν δεν το συμπεριλαμβανει, δεν βοηθαει εμμεσως το παρανομο ;

Και εν παση περιπτωση, εχει γινει πολλη συζητηση για ενα tweak
που ειναι ο Ηλιας να απαντησει ο ιδιος για την εφαρμογη του ;
φιλικη κουβεντα κανουμε, ας ερθει να εξηγησει πως το σκεφτηκε κ πως το υλοποιησε

#124   michel1972

michel1972

iPH Addict

• 841 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:41

Ας μην ξεχναμε οτι τα android το εχουν το συγκεκριμενο tweak εδω και παρα πολυ καιρο και δεν εχει γινει κατι με τον νομο....

#125   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:44

ομοιως κι απο εμενα ΓιΩΡΓιΟ :)
το διαβασα αποσπασματικα, λιγο το μεσημερι, λιγο το απογευμα, λιγο τωρα (οχι ολα μαζι)
το πιο ωραιο που διαβασα ηταν εκεινο με τη συνταγη της μαμας (φυσικα ;) )

να ρωτησω το εξης

αν ο dev κατα την εναρξη της ηχογραφησης, ειχε βαλει ενα αυτοματο μηνυμα που ελεγε "Σας ενημερωνουμε πως η κληση αυτη ενεδεχεται να ηχογραφηθει" (κατι που εχουμε ακουσει πολλακις απο αλλες εταιριες)
θα πουλουσε το ιδιο ; θα ειχε το ιδιο ενδιαφερον κοινου ;
θα εξωθουσε προς την νομιμοτητα τον χρηστη ;
αρα απαγωγικα, οταν δεν το συμπεριλαμβανει, δεν βοηθαει εμμεσως το παρανομο ;

Και εν παση περιπτωση, εχει γινει πολλη συζητηση για ενα tweak
που ειναι ο Ηλιας να απαντησει ο ιδιος για την εφαρμογη του ;
φιλικη κουβεντα κανουμε, ας ερθει να εξηγησει πως το σκεφτηκε κ πως το υλοποιησε

γιατι νομιζω οτι σκοπιμως δεν εχεις δει το μηνυμα στο τουιτερ του που απανταει?
και γιατι να το βαλει το προγραματακι αυτο να το λεει αφου το λεει ο ιδιος ο χρηστης του κινητου που εχει τη βελτιωση αυτη.
ντριιννννννννννν ελα ποιος ειναι? η κουλα ειμαι. ακου κουλα η κληση καταγραφεται. οκ? η κουλα τωρα ή το κλεινει ή μιλαει.
απλο. γιατι κανετε ο,τι δεν καταλαβαινεται? ισως αν θελετε αυτο το φυλαει για την επομενη αναβαθμιση.
εσας τι σας κοφτει τι θα κανουμε εμεις που αγοραζουμε? δικη μας η ευθυνη.
σωτηρες αυτοκλητους δεν θελουμε.
εγω προσωπικα το λεω ξανα εχω νομιμα cctv στο ταξι και στα προσκεφαλα και μπροστα εχω ταμπελακια.
δυο φορες μου κολλησαν το πιστολι στον κροταφο το εχω ξανα αναφερει εδω μεσα.
το ιδιο θα κανω και στις κλησεις που με ενδιαφερει να καταγραφω.
πχ στις τραπεζες. οπως παρανομουν αυτες. θα το κανω κι εγω. και να δω ποιος θα με δικασει.
σας ειπα ποια ειναι η διαδικασια ενημερωσης. αναφερεις το νομο ρητα. βαση του νομου χχχχχχχχχχχχ η κληση μας καταγραφεται.
ουτε ενδεχεται να καταγραφει οπως λενε ουτε τιποτα.

#126   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:48

ααα εδώ τώρα λοιπόν πάμε αλλού αν τελικά ο dev ηθελημένα δεν έβαλε αυτή την λειτουργεία ώστε να πουλήσει παραπάνω και αν αυτό είναι ηθικό ή όχί. αυτό τώρα είναι στην κρίση του καθενός και δεν υπάρχει λάθος ή σωστό γιατί και η υπηρεσία rapidshare και άλλες του είδους filesharing αποποιούνται τις ευθύνης για μεταφορά πειρατικού υλικού αλλά το 80% και πάνω των χρηστών γιαυτό τον λόγο τις χρησιμοποιεί και έχουν γίνει κάποιοι πλούσιοι

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#127   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/03/2013 - 23:59

Εχετε δημιουργησει 8 σελιδες ,εγω το tweak δεν βλεπω....

#128   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 00:04

Τι θα πει σκοπιμως δεν εχω δει ;
κατ αρχην δεν εχω καν twitter
κατ δευτερο λογο, ειχα δει μια απαντηση ποσες ωρες πριν
και να ξαναρωτησω
του κανει πολυ κοπο να μπει και να συμμετασχει στην συζητηση αυτη ;
ποιος ο λογος της απουσιας του ;
σορυ, αλλα ενα tweet δεν μου αρκει

ααα εδώ τώρα λοιπόν πάμε αλλού αν τελικά ο dev ηθελημένα δεν έβαλε αυτή την λειτουργεία ώστε να πουλήσει παραπάνω και αν αυτό είναι ηθικό ή όχί. αυτό τώρα είναι στην κρίση του καθενός και δεν υπάρχει λάθος ή σωστό γιατί και η υπηρεσία rapidshare και άλλες του είδους filesharing αποποιούνται τις ευθύνης για μεταφορά πειρατικού υλικού αλλά το 80% και πάνω των χρηστών γιαυτό τον λόγο τις χρησιμοποιεί και έχουν γίνει κάποιοι πλούσιοι

Γιατι πως το εβγαλε ; τυχαια ; δεν το μελετησε ; ή δεν ειναι ενημερος για την σχετικη νομοθεσια ; ή δεν ξερει γιατι λειπει τετοια εφαρμογη απο το AppStore ;
Ας μην μπλεξουμε με το filesharing και τι γινεται εκει
παντως επανειλημμενα οι εταιριες αυτες εχουν υποχρεωθει να ελεγχουν τι αρχεια διαμοιραζονται και να τα αφαιρουν

#129   michel1972

michel1972

iPH Addict

• 841 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 27/03/2013 - 00:12

Ρε παιδια στο cydia δεν θα το βγαλει ο ανθρωπος...τι μπλεκετε το appstore

#130   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 27/03/2013 - 00:12

Να σας λύσω εγώ τις απορίες; Λοιπόν ο Ηλίας έβγαλε το tweak αυτό με σκοπό να προσελκύσει ΚΥΡΙΩΣ πελάτες που το θέλουν για παράνομους σκοπούς. Αυτός έβγαλε την ουρά του απέξω και δεν ευθύνεται για το οτιδήποτε κ ρωτήστε κανένα δικηγόρο αν δε πιστεύετε.

Όσοι κάνουν τους νομιφρομούντες ας σταματήσουν, δε χρειαζόμαστε μαθήματα ηθικής, ο καθένας που θα αγοράσει το tweak θα το χρησιμοποιήσει όπως αυτός κρίνει με δική του ευθύνη. Οποιου δεν αρέσει το tweak απλά δε το κατεβάζει ή αν τον ενοχλεί η υπαρξη του γενικός κάνει μια μήνυση κ τέλος.

#131   iTsikos

iTsikos

iPH Member

• 322 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 27/03/2013 - 00:13

Σαν διαφήμιση προς τον Λημναιο και το tweak μου κανει όλο το θέμα...

Ο Τριανταφυλοπουλος με τόσες υποκλοπές συνομιλιών και ακόμα έξω ειναι ή μήπως τους έλεγε πως η συνομιλία καταγράφεται;

Το tweak ειναι αρκετά χρήσιμο για αρκετούς λόγους καλής χρήσης που ανέφεραν αρκετοί πιο πάνω. Τωρα για την κακή χρήση σε καμία περίπτωση δεν φταίει ο dev αλλιώς για κάθε ηλεκτρονικό έγκλημα θα έπρεπε να κάνουν μήνυση στον άνθρωπο που ανακάλυψε το Internet.

Προσωπικά μου ειναι άχρηστο σαν tweak.

#132   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 00:16

Τι θα πει σκοπιμως δεν εχω δει ;
κατ αρχην δεν εχω καν twitter
κατ δευτερο λογο, ειχα δει μια απαντηση ποσες ωρες πριν
και να ξαναρωτησω
του κανει πολυ κοπο να μπει και να συμμετασχει στην συζητηση αυτη ;
ποιος ο λογος της απουσιας του ;
σορυ, αλλα ενα tweet δεν μου αρκει

Γιατι πως το εβγαλε ; τυχαια ; δεν το μελετησε ; ή δεν ειναι ενημερος για την σχετικη νομοθεσια ; ή δεν ξερει γιατι λειπει τετοια εφαρμογη απο το AppStore ;
Ας μην μπλεξουμε με το filesharing και τι γινεται εκει
παντως επανειλημμενα οι εταιριες αυτες εχουν υποχρεωθει να ελεγχουν τι αρχεια διαμοιραζονται και να τα αφαιρουν

σκοπιμως γιατι εδω στο νημα υπαρχει τουιτ με απαντηση του. αυτο εννοω σκοπιμως. αν και ξερω οτι μεσα σε τοσο χαμο απο ποστ σου ξεφυγε.

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 27/03/2013 - 00:18

#133   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 27/03/2013 - 00:21

σκοπιμως γιατι εδω στο νημα υπαρχει τουιτ με απαντηση του. αυτο εννοω σκοπιμως. αν και ξερω οτι μεσα σε τοσο χαμο απο ποστ σου ξεφυγε.

Το γεγονός ότι κανένα μεγάλο blog,site πχ idownloadblog,modmyi δεν ανέφερε κάτι για το αναμενόμενο αυτό tweak σου λέει κάτι;

Αναρτημένη εικόνα

#134   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6766 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 00:24

σκοπιμως γιατι εδω στο νημα υπαρχει τουιτ με απαντηση του

Ε πως προκυπτει το σκοπιμως βρε Γιωργο ; :)
αφου σου ειπα πως τα διαβασα ολα
και ειναι μια γενικη απαντηση πριν ποσες ωρες
μετα απο τοσες σελιδες συζητησης
θα εκτιμουσα αν ειχε μια ουσιαστικη παρουσια του με ουσιαστικες απαντησεις, οχι να πρεπει καποιος (ενας Mod εν προκειμενω) να προσθετει μια φωτο απο tweet....

#135   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2013 - 00:28

Το γεγονός ότι κανένα μεγάλο blog,site πχ idownloadblog,modmyi δεν ανέφερε κάτι για το αναμενόμενο αυτό tweak σου λέει κάτι;

οχι δεν μου λεει. γιατι να μου λεει? το οτι το μποςς δεχεται να το ανεβασει εσενα σου λεει?

Ε πως προκυπτει το σκοπιμως βρε Γιωργο ; :)
αφου σου ειπα πως τα διαβασα ολα
και ειναι μια γενικη απαντηση πριν ποσες ωρες
μετα απο τοσες σελιδες συζητησης
θα εκτιμουσα αν ειχε μια ουσιαστικη παρουσια του με ουσιαστικες απαντησεις, οχι να πρεπει καποιος (ενας Mod εν προκειμενω) να προσθετει μια φωτο απο tweet....

αζαλεα γλυκια μου. δεν ειπα οτι σκοπιμως. ήταν "" η προταση.
γιατι σου λεει κατι οτι ο ηλιας ασχολειται με το φορουμ? το νημα?
και γιατι θα πρεπει να απαντησει. εχει ηδη απαντησει ετσι κι αλλοιως τοσο με τη δημιουργια οσο και με το τουιτ. του αρκει. τα αλλα ειναι δικα μας θεματα.
προς φιλο ΜαrkKnopfler. για γκουγκλαρε να δεις τι γινεται. ποσα σαϊτ το αναφερουν. ετσι απλα. ξερεις εμενα δε με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες