ομοιως κι απο εμενα ΓιΩΡΓιΟ
το διαβασα αποσπασματικα, λιγο το μεσημερι, λιγο το απογευμα, λιγο τωρα (οχι ολα μαζι)
το πιο ωραιο που διαβασα ηταν εκεινο με τη συνταγη της μαμας (φυσικα )
να ρωτησω το εξης
αν ο dev κατα την εναρξη της ηχογραφησης, ειχε βαλει ενα αυτοματο μηνυμα που ελεγε "Σας ενημερωνουμε πως η κληση αυτη ενεδεχεται να ηχογραφηθει" (κατι που εχουμε ακουσει πολλακις απο αλλες εταιριες)
θα πουλουσε το ιδιο ; θα ειχε το ιδιο ενδιαφερον κοινου ;
θα εξωθουσε προς την νομιμοτητα τον χρηστη ;
αρα απαγωγικα, οταν δεν το συμπεριλαμβανει, δεν βοηθαει εμμεσως το παρανομο ;
Και εν παση περιπτωση, εχει γινει πολλη συζητηση για ενα tweak
που ειναι ο Ηλιας να απαντησει ο ιδιος για την εφαρμογη του ;
φιλικη κουβεντα κανουμε, ας ερθει να εξηγησει πως το σκεφτηκε κ πως το υλοποιησε
γιατι νομιζω οτι σκοπιμως δεν εχεις δει το μηνυμα στο τουιτερ του που απανταει?
και γιατι να το βαλει το προγραματακι αυτο να το λεει αφου το λεει ο ιδιος ο χρηστης του κινητου που εχει τη βελτιωση αυτη.
ντριιννννννννννν ελα ποιος ειναι? η κουλα ειμαι. ακου κουλα η κληση καταγραφεται. οκ? η κουλα τωρα ή το κλεινει ή μιλαει.
απλο. γιατι κανετε ο,τι δεν καταλαβαινεται? ισως αν θελετε αυτο το φυλαει για την επομενη αναβαθμιση.
εσας τι σας κοφτει τι θα κανουμε εμεις που αγοραζουμε? δικη μας η ευθυνη.
σωτηρες αυτοκλητους δεν θελουμε.
εγω προσωπικα το λεω ξανα εχω νομιμα cctv στο ταξι και στα προσκεφαλα και μπροστα εχω ταμπελακια.
δυο φορες μου κολλησαν το πιστολι στον κροταφο το εχω ξανα αναφερει εδω μεσα.
το ιδιο θα κανω και στις κλησεις που με ενδιαφερει να καταγραφω.
πχ στις τραπεζες. οπως παρανομουν αυτες. θα το κανω κι εγω. και να δω ποιος θα με δικασει.
σας ειπα ποια ειναι η διαδικασια ενημερωσης. αναφερεις το νομο ρητα. βαση του νομου χχχχχχχχχχχχ η κληση μας καταγραφεται.
ουτε ενδεχεται να καταγραφει οπως λενε ουτε τιποτα.