iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 28/05/2013 - 09:27
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Ad
Δημοσίευση 28/05/2013 - 09:40
http://www.extremete...android-and-ios
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/05/2013 - 09:40
Δημοσίευση 28/05/2013 - 09:47
έτσι να γελάτε για να κρύβετε το πόνο σας...εγώ να δεις πως κατουριέμαι από τα γελοία όταν βλέπω να τραβάνε φωτογραφίες από το ipad που είναι σαν τους κλόουν...εγώ το πήρα αυτό γιατί αυτό ήθελα ο άλλος που θέλει κάτι πιο μικρο θα πάρει το s3 η s4 άλλα όπως και να έχει και τα τρία σας παίζουν ανοιχτά.Το πιο αστείο είναι όταν το σήκωσε να το βάλει στο αυτί της.
Δεν κρατήθηκα εκεί.
Μια επίσης πολύ καλή ιδέα για promo-video θα ήταν να την τραβάει η κάμερα εν μέσω βροχής και αυτή να βάζει το ΝΟΤΕ πάνω από το κεφάλι και να μην την πιάνει σταγόνα!!
Δημοσίευση 28/05/2013 - 09:59
http://gfxbench.com/...laxy S3)&cols=3έτσι να γελάτε για να κρύβετε το πόνο σας...εγώ να δεις πως κατουριέμαι από τα γελοία όταν βλέπω να τραβάνε φωτογραφίες από το ipad που είναι σαν τους κλόουν...εγώ το πήρα αυτό γιατί αυτό ήθελα ο άλλος που θέλει κάτι πιο μικρο θα πάρει το s3 η s4 άλλα όπως και να έχει και τα τρία σας παίζουν ανοιχτά.
καλα δες εσυ εδω...
και βαλε και το νοτε να δεις αν καταλαβαινεις και τι γραφει
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:02
και για να δουμε και την πραγματικοτητα οποιος θελει ας διαβασει αυτη την ομορφη παρουσιαση που λεει πως τελικα ουτε το ios ουτε το android εχουν πραγματικο all time multitasking αλλα το λειτουργικο καθοριζει τι θα γινετε τελικα
Το αρθρο ειναι εξαιρετικο (σε οτι αφορα στο ios που γνωριζω καλα). Αν ειναι το ιδιο εγκυρο και στα περι android αυτο απλως επιβεβαιωνει οτι στο θεμα του multitasking η Apple τα ειχε ολα σωστα απο την αρχη και τωρα το Android σιγα-σιγα πηγαινει προς τα 'κει (και οποιος καταλαβε, καταλαβε).
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:05
Το αρθρο ειναι εξαιρετικο (σε οτι αφορα στο ios που γνωριζω καλα). Αν ειναι το ιδιο εγκυρο και στα περι android αυτο απλως επιβεβαιωνει οτι στο θεμα του multitasking η Apple τα ειχε ολα σωστα απο την αρχη και τωρα το Android σιγα-σιγα πηγαινει προς τα 'κει (και οποιος καταλαβε, καταλαβε).
το πιασες μαγκα μου! ολοι ξερουμε πως τα τηλεφωνα δεν δουλευουν με πριζα και πρεπει να βρεις τεχνικες το multitasking να μην τρωει και μπαταρια! η αππλε απο το πρωτο ios εβαλε την τεχνικη του background,suspend,active κτλ ωστε να εχει μια ομαλη ροη ραμ και μοαταριας! το android οταν γεμισει η μνημη σου κλεινει μονο του της εφαρμογες χωρις να ξερεις πια θα κλεισει! και τωρα πανε και αυτη να το κανουν οπως το ios! true multitasking και κολοκυθια
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:15
σε ποιο site sta φωστωνει εσενα? μηπως σε κανα site με autorefresh οπως το fb? και σε πιες εφαρμογες? σου εχει τυχει να εχεις αφησει μια εφαρμογη ανοιχτει να στην ξανανοιξει?
σε οποιοδηποτε site μπορει να το κανει αν αφησω το safari κανενα μισαωρο στο backround οταν ξαναμπαινω κανει refresh χωρις λογο...απο εφαρμογες το εχω προσεξει περισσοτερο σε παιχνιδια που μπαινω και ξανακανει reload....δεν ειναι απαραιτητα ενοχλητικο απλα ειναι κατι που δεν συμβαινει τοσο συχνα στα high android.
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:20
αν διαβασες το αρθρο και πιο πανω δεν ξερω ΑΝ αφησεις μια εφαρμογη ελαχιστοποιημενη πανω απο μιση μια ωρα πως αντιδρα το λειτουργικο! μπορει να εχει ενα limiter να σου λεει αφου την εχεις μιση μια ωρα ανενεργη θα στην κλεισω να μην τρωει δεδομενα και μοαταρια! μπορει και να μην ισχυει αυτο δεν ξερω! αν υσχυσει ειναι και λογικο! πρωσοπηκα δν μου εχει τυχει να παιζω κατι και να το αφησω πολυ ωρα ανενεργο να δο τι θα γινει! απο την αλλη και γαμε που εχω πχ ενα με αμαξια που για να φτιαξεις το αμαξι θελει καπια ωρα οταν τελειοσει με κλειστη την εφαρμογη ερχετε ειδοποιηση! αρα και κλειστη να ειναι το background notification λειτουργει αψογα! ολα ειναι θεμα διαχειρησης λειτουργικου! και πρωσοπηκα ποτε δεν ειχα θεμα με to multitasking!σε οποιοδηποτε site μπορει να το κανει αν αφησω το safari κανενα μισαωρο στο backround οταν ξαναμπαινω κανει refresh χωρις λογο...απο εφαρμογες το εχω προσεξει περισσοτερο σε παιχνιδια που μπαινω και ξανακανει reload....δεν ειναι απαραιτητα ενοχλητικο απλα ειναι κατι που δεν συμβαινει τοσο συχνα στα high android.
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:22
και για να δουμε και την πραγματικοτητα οποιος θελει ας διαβασει αυτη την ομορφη παρουσιαση που λεει πως τελικα ουτε το ios ουτε το android εχουν πραγματικο all time multitasking αλλα το λειτουργικο καθοριζει τι θα γινετε τελικα
Apple only intended the multitasking bar to be a list of recent apps, not apps that are running in the background. It’s not a task manager, no matter how much it looks like one. In fact, almost nothing in the multitasking bar is truly “multitasking.” Apple’s tightly controlled platform instructs most apps to stop running code when the home button is pressed.
Απο την αλλη πλευρα:
The recent apps list is just that, a list of recent apps with thumbnails. There is no guarantee that the apps are actually running any code just because they are in the list. When a user hits the home button, an app does not immediately enter some thing akin to Suspended mode on iOS. The process associated with an Android app remains in the background and is allowed to do any work it needs to. Apps on Android might use multiple processes, and multiple apps can share a single process.
Το αρθρο τα λεει ολα... η περιπτωση στην οποια οι εφαρμογες θα συμπεριφερθουν οπως στο ios, ειναι μονο αν ξεμεινει απο ram το συστημα... στο s3 αντιμετωπιζα αυτο το προβλημα, οι βαριες εφαρμογες κλεινανε στο background για να ελευθερωθει μνημη... στο note2 με 2gb ram δεν υπαρχει τετοιο θεμα... δες ενα παραδειγμα, ποσες ωρες μου εχει ανοιχτες τις εφαρμογες πισω και δεν κλεινουν

Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:24
αν διαβασες το αρθρο και πιο πανω δεν ξερω ΑΝ αφησεις μια εφαρμογη ελαχιστοποιημενη πανω απο μιση μια ωρα πως αντιδρα το λειτουργικο! μπορει να εχει ενα limiter να σου λεει αφου την εχεις μιση μια ωρα ανενεργη θα στην κλεισω να μην τρωει δεδομενα και μοαταρια! μπορει και να μην ισχυει αυτο δεν ξερω! αν υσχυσει ειναι και λογικο! πρωσοπηκα δν μου εχει τυχει να παιζω κατι και να το αφησω πολυ ωρα ανενεργο να δο τι θα γινει! απο την αλλη και γαμε που εχω πχ ενα με αμαξια που για να φτιαξεις το αμαξι θελει καπια ωρα οταν τελειοσει με κλειστη την εφαρμογη ερχετε ειδοποιηση! αρα και κλειστη να ειναι το background notification λειτουργει αψογα! ολα ειναι θεμα διαχειρησης λειτουργικου! και πρωσοπηκα ποτε δεν ειχα θεμα με to multitasking!
δεν ξερω για πιο λογο το κανει ουτε το εχω ψαξει να πω την αληθεια...αλλα το θα σου κλεινω την εφαρμογη για να μην τρωει μπαταρια ειναι χαζο...
ας κοιταξουν να βγαλουν μεγαλυτερες μπαταριες και ας αφησουν το multitasking ελευθερο.
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:28
Ναι, εννοείται, είναι ανάλογα το μέγεθος του ποδιού.έτσι να γελάτε για να κρύβετε το πόνο σας...εγώ να δεις πως κατουριέμαι από τα γελοία όταν βλέπω να τραβάνε φωτογραφίες από το ipad που είναι σαν τους κλόουν...εγώ το πήρα αυτό γιατί αυτό ήθελα ο άλλος που θέλει κάτι πιο μικρο θα πάρει το s3 η s4 άλλα όπως και να έχει και τα τρία σας παίζουν ανοιχτά.
Βγάζει για όλα τα νούμερα η Samsung, 46,47, ακόμα και 48 για τέρατα της φύσεως
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:29
ακριβως το android ξεκινησε με το να εχει ολες τις εφαρμογες ανοιχτες ειτε χρησημοποιουν δεδονεμα ειτε οχι! αλλα οταν και αν εξαντλουνταν η μνημη το συστημα εκελεινε τις εφαρμογες(χωρις να ξερεις τι θα κλεισει) οταν ειδαν οτι αυτο δεν τραβαει οως λεει παρακατω στο αρθρο και το android εβαλε background service component! το οποιο κανει παρομια δουλεια με του ios!Apple only intended the multitasking bar to be a list of recent apps, not apps that are running in the background. It’s not a task manager, no matter how much it looks like one. In fact, almost nothing in the multitasking bar is truly “multitasking.” Apple’s tightly controlled platform instructs most apps to stop running code when the home button is pressed.
Απο την αλλη πλευρα:
The recent apps list is just that, a list of recent apps with thumbnails. There is no guarantee that the apps are actually running any code just because they are in the list. When a user hits the home button, an app does not immediately enter some thing akin to Suspended mode on iOS. The process associated with an Android app remains in the background and is allowed to do any work it needs to. Apps on Android might use multiple processes, and multiple apps can share a single process.
Το αρθρο τα λεει ολα... η περιπτωση στην οποια οι εφαρμογες θα συμπεριφερθουν οπως στο ios, ειναι μονο αν ξεμεινει απο ram το συστημα... στο s3 αντιμετωπιζα αυτο το προβλημα, οι βαριες εφαρμογες κλεινανε στο background για να ελευθερωθει μνημη... στο note2 με 2gb ram δεν υπαρχει τετοιο θεμα... δες ενα παραδειγμα, ποσες ωρες μου εχει ανοιχτες τις εφαρμογες πισω και δεν κλεινουν
και στο τελικο αποτελεσμα λεει πως και το ios και το android εχουν συστημα που πλεον κανει την δουλεια για σενα και κλεινει η αφηνει ανοιχτα αυτα που θεωρει καλυτερα! αρα πανω κατω ειναι το ιδιο πραγμα
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:30
Android also closes down processes that are no longer neededδεν ξερω για πιο λογο το κανει ουτε το εχω ψαξει να πω την αληθεια...αλλα το θα σου κλεινω την εφαρμογη για να μην τρωει μπαταρια ειναι χαζο...
ας κοιταξουν να βγαλουν μεγαλυτερες μπαταριες και ας αφησουν το multitasking ελευθερο.
και το android αυτο κανει δεν ειναι χαζο ομως
συμφωνω μαζι σου!!!!!!!! αλλα κατι αλλο παιζετε απο πισω και δεν βγαζουν
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 28/05/2013 - 10:34
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:35
εσυ τι λες να μην ξερω?
multitasking ειναι οταν η cpu εκτελει περισοτερες απο μια εργασιες την ιδια στιγμη!
το multiyasking στους μονοπυρηνουν εμεξεργαστες γινοταν με τα λεγομενα processes δηλαδη οι εργασιες εσπαγαν σε "κοματια" και η cpu εκτελουσε αυτα τα κοματια τα οποιο αποτελουνταν απο ολες τις εργασιες με αποτελεσμα να φενετε οτι οι εφαρμογες ετρεχαν ταυτοχρονα ενω στην ουσια δεν ετρεχαν ταυτοχρονα!
με περισοττερους πυρηνες εχεις καλυτερο multitasking διοτι μια εργασια μπορει να την παρει ο ενας πυρηνας και μια αλλη ο αλλος οποτε θα τρεχουν πραγματικα ταυτοχρονα! υπαρχει πλεον το hyperthreading το οποιο διασπα τον καθε πυρηνα σε 2 ωστε να εκτελει παρομια λειτουργια
βεβαια τα processes ακομα υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν
και οσο αφορα το βιντεο δειχνει πραγματικο multitasking κατι που δεν εχουν τα αλλα?
το οτι διαχωριζει την οθονη δεν σημαινει πραγματικο η ψευτηκο multitasking! μην σαν κοροιδευουνε
στο ios δηλαδη οταν κατεβαζεις μια εφαμρογη ενα γαμε πχ poy θελει 5-6 λεπτα να κατευει οταν κλεισεις το store και πας και διαβασεις mail? η παρεις τηλ η ανοιξεις αλλη εφαρμογη δεν συνεχηζει να κατεβαζει? αυτο δεν ειναι multitasking?
Αν βάλεις να κατεβάσεις κάτι από το cydia το οποίο είναι σχετικά μεγάλο, θέμα ας πούμε κοντά 40mb και το κλείσεις 5 λεπτά για να χαζέψεις στο ίντερνετ όταν θα επαναφέρεις το cydia νομίζεις πως θα το έχει κατεβάσει το αρχείο ή πολύ απλά θα το έχει σταματήσει και θα πρέπει να ξεκινήσεις πάλι;
Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 28/05/2013 - 10:39
Δημοσίευση 28/05/2013 - 10:39
Αν βάλεις να κατεβάσεις κάτι από το cydia το οποίο είναι σχετικά μεγάλο, θέμα ας πούμε κοντά 40mb και το κλείσεις 5 λεπτά για να χαζέψεις στο ίντερνετ όταν θα επαναφέρεις το cydia νομίζεις πως θα το έχει κατεβάσει το αρχείο ή πολύ απλά θα το έχει σταματήσει και θα πρέπει να ξεκινήσεις πάλι
δεν ξερω αλλα αυτο εχει να κανει με τον προγραμματισμο του cydia! αν το cydia δεν εχει bckground task manager φυσικα και οχι! αυτο ειναι θεμα του πως εχει προγραμματιστει η εφαρμογη δεν εχει να κανει με το αν εχει multitasking η οχι η συσκευη
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες